miercuri, 14 august 2013

Red Lights

Film online gratis Red Lights
Nume film:Red Lights
Categoria:Filme Noi, Horror, Drama, Thriller
Anul:2012
Claitate:Bluray-Rip
Durata Film:113 min.

Misticismul si superstitia pot oferi oamenilor speranta. Daca exista ceva dincolo de lumea noastra si aceasta realitate, ceva ce nu putem vedea, atunci poate ca exista si o portita spre un izvor de cunoastere secreta la care nu au acces decat cei initiati care pot oferi solutii la probleme care depasesc stiinta si pregatirea noastra.Bineinteles in cea mai mare parte escrocii sunt aceia care fac apel la sentimentele noastre si la dorinta de a cunoaste misterele universului.Ei insa nu fac altceva decat sa manipuleze multimile prin talentele lor speciale.

Thrillerul supranatural Red Lights ne ofera perspectiva de a vedea cum stau lucrurile prin ochii unor oameni de stiinta sceptici. Dr. Margaret Matheson si asistentul ei Dr. Tom Buckley se folosesc de stiinta si rationamentul ei pentru a demonta miturile create in jurul fenomenelor paranormale si a demonstra ca spiritistii si clarvazatorii, toti cei care pretind ca poseda puteri si abilitati supernaturale nu sunt altceva decat niste sarlatani.

Cand celebrul medium Simon Silver reapare din anonimat dupa o lunga perioada de retragere pentru a oferi oamenilor unul din cele mai spectaculoase si marete evenimente, Tom Buckley crede ca are in sfarsit sansa de a demasca cea mai mare frauda din lume. Totusi Margaret refuza ferm sa il ajute sa faca o investigatie cu privire la puterea si abilitatile paranormale ale acestuia. Tom porneste singur in cautarea adevarului si devine din ce in ce mai obsedat de dorinta de a il demasca pe Simon si a expune lumii intregi adevarul si anume ca acesta nu este decat un impostor. Dar asa sa fie oare?


Varianta 1 film Red Lights :


 Vezi film online subtitrat gratis Red Lights

Varianta 2 film Red Lights :



Varianta 3 film Red Lights :


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu