sâmbătă, 24 august 2013

The Hunter

Film online gratis The Hunter
Nume film:The Hunter
Categoria:Drama
Anul:2011
Claitate:Bluray-Rip
Durata Film:105 min.

Martin David, personajul principal din film, este un profesionis in vanatoare. Din acesta cauza el este racolat de un angajator pentru a culege si aduce urme ale existentei tigrului tasmanian si daca se poate, chiar un exemplar din acesta rara specie.Martin accepta provocarea si pleaca in cautarea acestuia in Australia. Este cazat la o cabanuta unde intalneste o familie compusa din doi copii si mama acestora care, sedata fiind, doarme mai tot timpul.

Tatal copiilor lipseste din familie fiind plecat de mai multe saptamani in munti pentru sustinerea unei miscari ecologice de lupta impotriva defrisarilor. Locuitorii de aici, care traiesc de pe urma taierii padurilor, il privesc cu ostilitate pe Martin suspectandu-l ca ar face parte si el din aceasta miscare. Cu timpul, Martin, descopera de la copii ca, de fapt, tatal lor, se afla si el pe urmele tigrului tasmanian.

Concurenta pentru rarisimul vanat nu se lasa mult asteptata. Alti mercenari intra in scena iar viata lui Martin este pusa in pericol. Intre Martin si gazde se leaga o sincera prietenie, acesta ajutand-o pe Lucy, mama copiilor sa-si revina si sa se puna pe picioare. Vanatorul nostru primeste un indiciu esential pentru localizarea tigrului de la baietelul lui Lucy. Cu cat acesta se apropie mai mult de obiectivul sau, Martin descopera drama familiei gazda si un nou pericol o pandeste pe aceasta.


Varianta 1 film The Hunter :


 Vezi film online subtitrat gratis The Hunter

Varianta 2 film The Hunter :



Varianta 3 film The Hunter :


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu