vineri, 9 august 2013

To Rome with Love

Film online gratis To Rome with Love
Nume film:To Rome with Love
Categoria:Filme Noi, Comedie, Dragoste
Anul:2012
Claitate:BD-Rip
Durata Film:112 min.

Un arhitect de renume care isi retraieste tineretea, un localnic din clasa mijlocie care se trezeste brusc ca devine cea mai mare celebritate a orasului, un cuplu tanar din provincie care e atras in intalniri romantice separate si un diector de opera american care se chinuie sa aduca pe scena un cantaret a carui meserie nu are nici o legatura cu opera – e antreprenor de pompe funebre, toti se intalnesc la Roma.
Faimosul arhitect John isi petrece vacanta la Roma, acolo a locuit odinioara, in tinerete. In preumblarile sale prin fostul sau cartier il intalneste pe Jack, un tanar care ii aminteste de el asa cum era in tinerete. Jack se indragosteste pana peste urechi de Monica, frivola prietena a lui Sally, iubita lui John, care retraieste, astfel, unul din cele mai dureroase episoade romantice din viata lui.
In acelasi timp, Jerry, un director de opera care s-a retras din activitate, pleaca la Roma impreuna cu sotia sa, Phyllis, pentru a face cunostinta cu Michelangelo, logodnicul italian al fiicei lor Hayley. Jerry e uimit sa afle ca tatal lui Jerry, Giancarlo, un antreprenor de pompe funebre, canta arie de opera intr-o maniera demna de La Scala. Convins ca acest talent extraordinar nu trebuie sa ramana anonim, Jerry isi pune in cap sa-l promoveze pe Giancarlo, resuscitandu-si, astfel, propria cariera.
Leopoldo Pisanello este un tip extraordinar de banal, care se trezeste intr-o dimineata ca este cel mai faimos om din Italia si are de raspuns la o gramada de intrebari ciudate. Imediat, paparazzi incep sa-l urmareasca la fiecare pas si sa-i rastalmaceasca fiecare motivatie. Pe masura ce Leopoldo incepe sa se obisnuiasca cu situatia, isi da seama si care e costul celebritatii. In acest timp, Antonio a ajuns la Roma dintr-o provincie, sperand sa faca o buna impresie rudelor sale cand le-o va prezenta pe fermecatoarea sa sotie, Milly, astfel incat sa primeasca slujba bine plasata la care visa. Din cauza neintelegeri comice, dar si a sortii, cei doi se trezesc separati pentru tot restul zilei. Antonio ajunge, astfel, sa o dea drept sotia sa pe o straina, in timp ce Milly e sedusa de farmecele legendarului star de cinema Luca Salta.


Varianta 1 film To Rome with Love :


 Vezi film online subtitrat gratis To Rome with Love

Varianta 2 film To Rome with Love :



Varianta 3 film To Rome with Love :


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu