miercuri, 30 octombrie 2013

Gone In 60 Seconds

Film online gratis Gone In 60 Seconds
Nume film:Gone In 60 Seconds
Categoria:Actiune, Crima, Thriller
Anul:2000
Claitate:DVD-Rip
Durata Film:119 Minute

Randall "Memphis" Raines (Nicolas Cage) isi abandonase cu mult timp in urma viata de delicvent, dar dupa vizita unui "vechi" prieten, descopera ca nu are alta alegere decat sa se intoarcala ceea ce facea cel mai bine -furtul masinilor- pentru a salva viata fratelui sau. Trebuie sa fure 50 de masini intr-o noapte.
Un adevarat impatimit al automobilelor, Memphis are o pasiune arzatoare pentru maisni. El cunoaste si iubeste fiecare surub, fiecare bucata cromata. Memphis este un hot de masini de proportii legendare. Nici o incuietoare oricat de sofisticata si nici un tip de alarma nu il pot oprii, masina dispare in 60 de secunde.
Ani intregi, Memphis a eludat legea furand orice marca si model posibil, cu exceptia iubitei sale masini Eleanor, un Shelby Mustang GT 500 din 1967.
Cand totul a devenit prea intens pentru el, Memphis ii paraseste pe toti cei dragi in cautarea unei vieti diferite. Dar, cand fratele sau mai mic (Giovanni Ribisi) incearca sa ii calce pe urme, Memphis este atras din nou catre vechea sa viata.


Varianta 1 film Gone In 60 Seconds :


 Vezi film online subtitrat gratis Gone In 60 Seconds

Varianta 2 film Gone In 60 Seconds :


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu