vineri, 28 februarie 2014

La Princesse De Montpensier

Film online gratis La Princesse De Montpensier
Nume film:La Princesse De Montpensier
Categoria:Actiune, Dragoste, Istoric
Anul:2010
Claitate:DVD-Rip
Durata Film:139 min

In "PrinЕЈesa de Montpensier," apreciatul regizor Bertrand Tavernier ("'Round Midnight") conduce o distributie bine aleasa intr-o drama luxurianta drama romantica, plasata in Franta secolului 16. Marie de Mezieres (Melanie Thierry) e o frumoasa artistocrata a carei tata, manat de conflictele deschise intre catolici si protestanti, alege alianta cu un tanar print (Gregoire Leprince-Ringuet).
Cu toate ca Marie nu il iubeste pe print, ea ajunge sotia acestuia. In curand, printul este chemat de Carol al noualea sa se alature razboiului impotriva protestantilor. Cum intreaga tara devenise un sangeros camp de lupta, el isi trimite tanara sotie la Champigny, unul dintre cele mai retrase castele ale sale, nsotita de Contele de Chabannes, vechiul sau prieten si tutore. PrinЕЈul ii cere lui Chabannes sa o pregateasca pe printesa pentru ziua cand ea va ajunge la curte. Izolata la Champigny, Marie Г®ncearca sa uite pasiunea pe care inca o are pentru ducele de Guise.
Insa Henri de Guise, frumosul ei pretendent, cu care se place inca din copilarie, nu renunЕЈa la ea. Marie e sfatuita de un nobil batran, Lambert Wilson, care vorbeste cu tanara la adapostul propriilor sale dorinЕЈe interzise. Reteaua complicata politica, religioasa, razboinica si amoroasa care se tese ii fac tot mai grea supravietuirea Printesei de Montpensier. Intamplarea si schimbarea cursului razboiului fac ca de Guise si ducele d'Anjou, viitorul Henri III, sa ajunga la Champigny la scurt timp dupa sosirea lui Montpensier. Anjou se indragosteste nebuneste de prinЕЈesa, pe care ajunsese sa o iubeasca, Г®n zilele petrecute la Champigny, si Chabannes. Maria va deveni miza acestor pasiuni rivale si violente. Daca vrea sa ramana in viata, ea trebuie sa lupte cu pasiune.


Varianta 1 film La Princesse De Montpensier :


 Vezi film online subtitrat gratis La Princesse De Montpensier

Varianta 2 film La Princesse De Montpensier :


k-content-white2"> VK CD 1



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu