joi, 29 august 2013

Like Crazy

Film online gratis Like Crazy
Nume film:Like Crazy
Categoria:Drama, Dragoste
Anul:2011
Claitate:DVD-Rip
Durata Film:N/A

Un el si o ea se indragostesc pe bancile facultatii. Baiatul, jucat de Anton Yelchin, e un tanar american, dar fata e venita la studii din Marea Britanie, iar viza ei pentru SUA are termen de valabilitate. Englezoaica, interpretata de nou-lansata actrita britanica Felicity Jones, trebuie sa se intoarca in tara ei natala cand viza de sedere ii expira. Insa relatia dintre ea si el abia ce se formase asa ca ei iau decizia de a pastra legatura la distanta si de a se vizita pe rand.
Filmul lui Drake Doremus e inspirat din senzatiile traite de regizor si s-a nascut din dorinta de a arata ca relatiile de lunga durata, desi aduc cu ele tot felul de sentimente greu de stapanit, sunt indispensabile maturizarii omului.
"Like Crazy" observa ceea ce se intampla intr-o relatie la distanta, timp de opt ani, scopul regizorului nefiind acela de a arata cine este vinovat si pentru ce, ci de a arata cum e sa fii intr-o relatie cu cineva aflat departe. Filmul a castigat premiul pentru lung-metraj american la Festivalul Sundance 2011.


Varianta 1 film Like Crazy :


 Vezi film online subtitrat gratis Like Crazy

Varianta 2 film Like Crazy :



Varianta 3 film Like Crazy :


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu