duminică, 1 septembrie 2013

Sammy's Adventures: The Secret Passage

Film online gratis Sammy's Adventures: The Secret Passage
Nume film:Sammy's Adventures: The Secret Passage
Categoria:Aventura, Animatie
Anul:2010
Claitate:DVD-Rip
Durata Film:70 Minute

Sammy, o simpatică broscuţă ţestoasă, este cel mai curajos dintre semenii săi. Aşa cum se оntвmplă cu toate broscuţele proaspăt ieşite din ou, Sammy trebuie să оşi оnceapă călătoria iniţiatică prin oceanele nemărginite ale Terrei. Drumul pвnă la apă este оmpвnzit de pericole, dar odată ajuns оn valuri, o serie de оntвmplări amuzante оl poartă оntr-o adevărată aventură оn jurul lumii.
Curios din fire, el pleacă оn căutarea pasajului secret, un loc de legendă. Pe drum, o reоntвlneşte pe frumoasa broscuţă Shelly, cea pe care o salvase оn prima zi de viaţă. Shelly оl urmează оn temerara оncercare, dar оn calea lor apar o mulţime de piedici.
Călătoria lui Sammy durează 50 de ani, timp оn care cutreieră oceanele, оnvaţă şi observă cu multă tristeţe cвt de mult s-a degradat planeta. Dar оşi face prieteni pe viaţă şi ajunge să cunoască atвt răutatea, cвt şi bunătatea oamenilor.
Din 29 octombrie, lumea fantastică de sub ape prinde viaţă pe marile ecrane din Romвnia оn Aventurile lui Sammy 3D. Un film distribuit de MediaPro Distribution şi recomandat publicului de toate vвrstele.


Varianta 1 film Sammy's Adventures: The Secret Passage :


 Vezi film online subtitrat gratis Sammy's Adventures: The Secret Passage

Varianta 2 film Sammy's Adventures: The Secret Passage :



Varianta 3 film Sammy's Adventures: The Secret Passage :



Varianta 4 film Sammy's Adventures: The Secret Passage :



Varianta 5 film Sammy's Adventures: The Secret Passage :


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu