miercuri, 4 septembrie 2013

The Samaritan

Film online gratis The Samaritan
Nume film:The Samaritan
Categoria:Thriller
Anul:2012
Claitate:DVD-Rip
Durata Film:90 min.

Dupa douazeci si cinci de ani in inchisoare, Foley pune punct vietii de escroc. Inchisoarea si o viata intreaga de nelegiuiri l-au lasat fara prieteni, familie si un motiv pentru care sa se trezeasca de dimineata, dar atunci cand intalneste o tanara femeie cam lunecoasa pe nume Iris, posibilitatea unui nou inceput i se pare din nou reala.

Cu toate acestea trecutul sau se dovedeste a fi un companion greu de abandonat: Ethan, fiul fostului sau partener, vrea sa invete “meserie” - si cine ar fi mai potrivit sa-l invete decat singura persoana care poate fi o figura paterna pentru el? Si are tinta perfecta – seful lui Ethan, Xavier, un om brutal, admirat in inalta societate pentru inteligenta sa in afaceri, si temut in strada pentru ca este nemilos. Acesta urmeaza sa soseasca curand in oras, iar pentru capul lui sunt pusi la bataie 8 milioane de $. Schema e o excrocherie clasica – Samariteanul – omul din interior, omul din exterior, prada si tinta. Este o configuratie de risc maxim ce necesita nervi de otel, sincronizare perfecta si un pic de finete pentru a fi convingator.

Foley ar putea face treaba asta in somn – daca si-ar dori. Dar nu vrea si nu o face. Asta pana cand Ethan mareste miza si joaca niste carti, despre care Foley nu credea ca exista in pachet. Foley se gaseste prins intr-o situatie de cosmar si pentru prima data are ceva de pierdut. Tinta se dovedeste a fi mult mai teribila decat anticipase si o intorsatura neasteptata ar putea arunca totul in aer, lasandu-l vulnerabil, expus si fara speranta privind cum toate lucrurile ce conteaza pentru el ii scapa printre degete. Intr-o excrocherie buna nimic nu este ceea ce pare, iar Foley afla, prea tarziu adevarul. Singura cale este sa continue jocul pana la sfarsit si sa spere ca scapa cu viata.


Varianta 1 film The Samaritan :


 Vezi film online subtitrat gratis The Samaritan

Varianta 2 film The Samaritan :



Varianta 3 film The Samaritan :


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu