sâmbătă, 17 august 2013

Diary Of A Sex Addict

Film online gratis Diary Of A Sex Addict
Nume film:Diary Of A Sex Addict
Categoria:Drama
Anul:2008
Claitate:DVD-Rip
Durata Film:95 Minute

Valerie este o femeie tanara, frumoasa, inteligenta si cu o pofta foarte dezvoltata pentru sex. Ea isi pierde virginitatea la 15 ani, cu prietenul ei din vremea respectiva.Apoi repeta experienta tot mai des, schimband tot mai frecvent barbatii, intrucat nici unul nu putea tine piept dorintelor sale sexuale exagerate.
Ea are o legatura foarte stransa cu bunica sa, la a carei sugestie incepe sa scrie un jurnal in care cel mai mult va vorbi despre dorintele ei sexuale nesfarsite, nestapanite si nesatisfacute, si pe baza caruia va curge actiunea filmului. Atunci cand bunica sa moare acesta este foarte deprimata, simtindu-se din ce in ce mai singura, singuratate accentuata si de lipsa unui barbat stabil in viata ei, care sa o poata intelege si accepte asa cum e.
In urma restructurarii facute la job-ul ei, aceasta este nevoita sa-si caute un nou loc de munca. Gratie unui cv impresionat pe care il detine ofertele de munca nu intarzie sa apara. Dar odata cu acestea apare si un nou barbat in viata ei, Jaime, de care se indragosteste asa cum nu o mai facuse pana atunci.


Varianta 1 film Diary Of A Sex Addict :


 Vezi film online subtitrat gratis Diary Of A Sex Addict

Varianta 2 film Diary Of A Sex Addict :



Varianta 3 film Diary Of A Sex Addict :


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu