marți, 18 decembrie 2012

Lista filme online - Actiune (10)

Lista filme online - Actiune


Sherlock Holmes: A Game of Shadows

Sherlock Holmes: A Game of Shadows
Descriere sumara Sherlock Holmes: A Game of Shadows :
Anul: 2011
Calitate: TS-Screener
Durata Film: 129 min
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Aventura, Crima, Thriller, Mister
Descriere detaliata Sherlock Holmes: A Game of Shadows :

Printul mostenitor al Austriei este gasit mort,iar din elementele de proba Inspectorul Lestrade deduce ca ceea ce s-a intamplat este sinucidere. Sherlock Holmes insa deduce ca printul a fost victima unei crime care este doar o bucata dintr-un puzzle mai mare si mult mai plin de sine, conceput de un anume profesor Moriarty.
Amestecand afacerile cu placerea Holmes ajunge la clubul subteran al unui gentelman unde intalneste o prezicatoare in viitor pe nume Sim pe care o si salveaza dupa ce isi da seama ca ea ar fi urmatoarea tinta a criminalului. Ancheta devine tot mai periculoasa si ii duce pe eroii nostrii in Anglia ,Franta,Germania si Elvetia
Dar viclenia lui Moriarty este intotdeauna cu un pas inainte iar tot ce face ,face parte dintr-un plan mai mare care, daca reuseste, va schimba cursul istoriei.

Vezi Online Sherlock Holmes: A Game of Shadows - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Sherlock Holmes: A Game of Shadows - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Gantz: Perfect Answer

Gantz: Perfect Answer
Descriere sumara Gantz: Perfect Answer :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 141 min
Rating: N/A
Categoria: Actiune
Descriere detaliata Gantz: Perfect Answer :

N/A

Vezi Online Gantz: Perfect Answer - server 0:

FastUpload.ro CD 1


FastUpload.ro CD 2


Vezi Online Gantz: Perfect Answer - server 1:

VK CD 1



VK CD 2



Lista filme online - Actiune


Death Race 2

Death Race 2
Descriere sumara Death Race 2 :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 96 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune
Descriere detaliata Death Race 2 :

Death Race 2 isi are actiunea in viitorul apropiat, in momentul in care economia Statelor Unite ale Americii incepe sa cada si un lant violent de crime incepe sa iasa de sub control. Populatia, atrasa intr-un lant de criminalitate , se grupeaza in asociatii care creeaza o subcultura impotriva legii coordonata de gasti, criminali cu sange rece si sociopati. Cea mai periculoasa dintre acestea este Terminal Island. Criminalul Carl Lucas intra in Terminal Island pentru a-si ispasi pedeapsa pe viata, la fel ca si personalitatea din lumea media September Jones, prin lansarea reality-show-ului Death Race. Death Race le ofera castigatorilor premiul suprem - libertatea - numai daca pot supravietui ca sa se bucure de ea. Cand Lucas se inscrie ca sofer, se creaza premizele unui concurent legendar.

Vezi Online Death Race 2 - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Death Race 2 - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Death Race

Death Race
Descriere sumara Death Race :
Anul: 2008
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 89 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, S.F, Thriller
Descriere detaliata Death Race :

Remake al filmului “Death race 2000” din anul 1975, pelicula de fata are o actiune plasata in New York-ul anului 2020, atunci cand societatea post-industriala se confrunta cu o problema ce tinde sa scape de sub control: cresterea fara precedent a infractionalitatii. Pentru a aerisi inchisorile, precum si pentru a distra publicul larg prin intermediul unor transmisiuni televizate sangeroase, gardienii pun bazele unei curse diabolice de masini intre detinuti in cursul careia acestia trebuie sa se mutileze si sa se ucida intre ei in drumul lor spre victoria finala.
Multiplu campion la raliul Nascar, Jensen Aimes este intemnitat de 8 ani in celebra Terminal Island si i se insceneaza o crima pe care nu o comisese pentru a fi fortat sa participe la aceasta competitie a mortii. Conducand o masina monstruoasa, dotata cu aruncatoare de flacari, lansatoare de grenade si arme de foc si purtand pe fata o masca metalica, Jensen trebuie sa supravietuiasca timp de 3 zile celor mai periculosi asasini din tara, premiul pentru castigarea cursei fiind libertatea personala.

Vezi Online Death Race - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Death Race - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Iron Man

Iron Man
Descriere sumara Iron Man :
Anul: 2008
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 120 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Drama, Aventura, S.F, Thriller
Descriere detaliata Iron Man :

Paramount Pictures si Marvel Entertainment prezinta o nemaipomenita aventura "Iron Man", povestea unui industrias milionar si inventator genial, Tony Stark (ROBERT DOWNEY Jr.).
În calitate de CEO al Stark Industries, cel mai mare furnizor de arme al Guvernului Statelor Unite, Tony a dobandit un statut de celebritate, protejand interesele americane pe tot cuprinsul globului, de cateva zeci de ani.
Stilul de viata lejer al lui Tony ramane doar o amintire frumoasa atunci cand convoiul sau este atacat iar el este luat ostatic de un grup de insurgenti, dupa un test de arme la care asistase. Ranit de un srapnel, chiar aproape de inima deja slabita, Tony trebuie sa construiasca o arma devastatoare pentru Raza (FARAN TAHIR), misteriosul lider al insurgentilor. Ignorand cererea rapitorilor, Tony îsi foloseste puterea mintii si ingeniozitatea pentru a-si construi o armura speciala, care îi va îngadui sa supravietuiasca si îl ajuta sa scape din captivitate.
La întoarcerea în America, Tony trebuie sa faca pace cu trecutul sau si sa directioneze Stark Industries pe un drum nou. În pofida rezistentei lui Obadiah Shane (JEFF BRIDGES), mana sa dreapta si directorul Stark Industries, care a preluat controlul absolut al companiei în timpul absentei sale, Tony munceste zile si nopti în atelier pentru a-si construi un costum special, un costum- armura care îi va da puteri supraomenesti pe langa protectie fizica.
Cu ajutorul asistentei sale, Pepper Pots (GWYNETH PALTROW), si a unui militar în care are deplina încredere, Rhodey (TERRENCE HOWARD), Tony descopera un complot perfid, cu implicatii la nivel global. Îmbracandu-si puternica armura rosu-a

Nominalizat la 2 premii Oscar.

Vezi Online Iron Man - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Iron Man - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Seeking Justice

Seeking Justice
Descriere sumara Seeking Justice :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 105 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Drama, Thriller
Descriere detaliata Seeking Justice :

Profesorul de liceu Will Gerard si muziciana Laura Gerard se iubesc si au o casnicie reusita, insa viata lor de familie este pusa la incercare intr-o seara in care femeia se intoarce acasa dupa caderea intunericului si este atacata in mod brutal la cateva secunde dupa ce urca in masina si se pregateste sa rasuceasca cheia in contact. In timp ce Laura zace in stare grava pe un pat de spital, cu hemoragie interna si multiple contuzii, pe indureratul si furiosul ei sot il abordeaza un strain pe nume Simon, care pretinde ca face parte dintr-o organizatie secreta ce are drept scop pedepsirea infractorilor in spiritul legii talionului, iar nu aducerea lor in fata instantei de judecata, oferindu-se sa se razbune in numele lui pe agresorul care i-a abuzat nevasta. Desi este intrigat de propunerea neortodoxa, Will Gerard incheie un pact de tip faustian cu barbatul misterios, iar agresorul Laurei este asasinat, situatia complicandu-se atunci cand Simon si camarazii lui ii cer sa respecte partea lui de intelegere si sa ucida un om pentru ei. Desi refuza sa isi pateze mainile cu sange, profesorul este intre ciocan si nicovala si nu poate apela nici macar la sprijinul autoritatilor fiindca unii dintre membri grupului cu care s-a incurcat sunt politisti.

Vezi Online Seeking Justice - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Seeking Justice - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Boy Wonder

Boy Wonder
Descriere sumara Boy Wonder :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 93 min
Rating: N/A
Categoria: Actiune, Drama, Crima, Thriller
Descriere detaliata Boy Wonder :

N/A

Vezi Online Boy Wonder - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Boy Wonder - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Milionari De Weekend

Milionari De Weekend
Descriere sumara Milionari De Weekend :
Anul: 2004
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 90 min
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Aventura, Filme Romanesti
Descriere detaliata Milionari De Weekend :

Acum ca tezaurul Romaniei aflat la Moscova a fost inapoiat statului roman, cineva doreste sa cheltuie niste sume exorbitante pentru a intra in posesia unei statui din tezaur. Doua personaje misterioase angajeaza fiecare cate un comando format din cei mai abili si mai duri mercenari pentru a sustrage statuia care are ascuns in interior un legendar inel cu puteri miraculoase. Statuia este furata din Muzeu dar, printr-un bizar concurs de imprejurari ajunge in posesia a 4 adolescenti: Godzi, Alex, Miki si Zetu. Cei patru intra intr-o cursa in care visele cele mai nebunesti incep sa prinda viata, doar ca sa se stinga a doua zi ,ajungand impotriva vointei lor pe litoral cu o masina furata, ca niste adevarati milionari de weekend.

Vezi Online Milionari De Weekend - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


300

300
Descriere sumara 300 :
Anul: 2007
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 117 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Drama, Aventura, Razboi
Descriere detaliata 300 :

"300" este o evocare feroce a Bataliei antice de la Termopile in care Regele Leonidas (Gerard Butler) si 300 de spartani au luptat pana la moarte impotriva lui Xerxes si a armatei sale masive de persani. Infruntand sanse de nebiruit, vitejia si sacrificiul lor inspira toti grecii sa se uneasca impotriva dusmanului lor persan, lucru extrem de important pentru pastrarea democratiei.
Inspirat de opera desenatorului Frank Miller, creatorul "Sin City", "300" este o aventura epica despre pasiune, curaj, libertate si sacrificiu intrupate de luptatorii spartani care au dus una dintre cele mai mari lupte din istorie. Co-scris si regizat de Zack Snyder ("Dawn of the Dead"), filmul aduce aclamatul roman grafic al lui Miller la viata combinand actiunea vie cu fundale virtuale care capteaza versiunea sa a acestei povesti istorice antice.

Vezi Online 300 - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online 300 - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Transformers 2: Revenge of the Fallen

Transformers 2: Revenge of the Fallen
Descriere sumara Transformers 2: Revenge of the Fallen :
Anul: 2009
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 147 min
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Aventura, S.F
Descriere detaliata Transformers 2: Revenge of the Fallen :

Povestea razboiului Autobotilor si Decepticonilor continua in aceasta noua parte in care noi roboti ies la iveala demonstrand ca ei au influentat istoria planetei noastre mai mult decat credeam noi. Dar birocratii planetei noastre acuza prezenta Autobotilor, considerandu-i principalii vinovati pentru implicarea umanitatii in acest razboi impotriva Decepticonilor. Optimus Prime si Autobotii sai nu vor sa paraseasca planeta neprotejata in fata Decepticonilor, asa ca il roaga pe Sam sa devina avocatul lor in fata rasei umane, cineva care sa ii convinga pe acestia ca ei nu trebuie alungati. Dar Sam este reticent si nu vrea decat sa aibe o viata normala la colegiu, departe de razboaie si roboti intergalactici. De doi ani incoace el este bantuit de viziuni in urma legaturii sale cu energia cubului. Refuzul lui Sam de a se implica va avea consecinte grave atat pentru el insusi, Autoboti si chiar si intreaga planeta, mai ales acum cand conducatorul Decepticonilor, Megatron este adus inapoi la viata si il cheama la lupta pe Fallen, unul din cei mai malefici roboti din istoria planetei Cybertron.

Nominalizat la Oscar.

Vezi Online Transformers 2: Revenge of the Fallen - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Transformers 2: Revenge of the Fallen - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Titanic

Titanic
Descriere sumara Titanic :
Anul: 1997
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 194 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Drama, Romantic
Descriere detaliata Titanic :

Brock Lovett este un cautator de comori si incearca sa recupereze vechi artefacte impreuna cu echipa sa de pe epava Titanicului, un vapor urias care s-a scufundat in Oceanul Atlantic in 1912 dupa ce s-a izbit de un iceberg. Lovett cauta diamante si pietre pretioase, dar descopera un portret al unei tinere fete care nu poarta altceva decat un colier. Cand Rose, in varsta de 102 ani, spune ca ea este tanara din portret, actiunea se muta in 1912 in Southampton, unde pasagerii se urcau la bordul navei Titanic. Printre ei se aflau tanarul Jack Dawson si Rose DeWitt Bukater, care se intorcea in Philadelphia cu logodnicul ei, Cal Hockley, un instarit om de afaceri. In timpul calatoriei, Rose se indragosteste de Jack, iar Cal incearca sa se razbune. Intre timp, Titanicul se ciocneste de UN iceberg si apa navaleste in compartimentele din fata. Cal continua sa-i urmareasca pe Jack si pe Rose, iar in tot acest timp uriasa nava isi incepe coborarea catre adancurile oceanului.

Premiat cu 11 premii Oscar si cu 4 premii Golden Globes.

Vezi Online Titanic - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Titanic - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Eragon

Eragon
Descriere sumara Eragon :
Anul: 2006
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 104 min
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Actiune, Aventura, Fantastic
Descriere detaliata Eragon :

Atunci cand Eragon (Edward Speleers), baiatul unui fermier sarac, descopera in padure o piatra albastra, minunat slefuita, bucuria lui nu cunoaste margini. Tot ce poate crede este ca va reusi sa cumpere toata iarna de mancare pentru familia lui.
Dar piatra se dovedeste a fi un ou de Dragon... iar oul se va sparge, din el iesind Saphira, o Dragonita care este legata intr-un fel magic de Eragon... iar el a devenit astfel mostenitorul unui destin misterios... In curand el va fi prins intr-o aventura cum nu si-ar fi putut imagina cu doar cateva zile in urma.
Dusmani fara de numar ii pornesc pe urme, iar singurele lui ajutoare sunt o sabie veche si sfaturile unui povestitor batran pe nume Brom (Jeremy Irons). Iar lumea pe care trebuie sa o infrunte este una a magiei si a puterilor nebanuite.

Vezi Online Eragon - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Eragon - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Fast and Furious 4

Fast and Furious 4
Descriere sumara Fast and Furious 4 :
Anul: 2009
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 107 min
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune
Descriere detaliata Fast and Furious 4 :

Toretto si Letty nu s-au lasat de vechea lor meserie nici acum cand ei sunt in Republica Dominicana. Cu o noua trupa, ei activeaza in continuare jefuind convoaie de cisterne cu benzina in timpul mersului. Intre timp, Brian O'Conner a devenit agent federal. Dar cand o crima ii aduce inapoi in Los Angeles pe Toretto si Brian O'Conner, acestia doi se imprietenesc inca odata pe strazile unde a inceput totul. Acum ei trebuie sa confrunte un inamic comun, asa ca Toretto si Brian trebuie sa inceteze sa nu mai aiba incredre unul in altul si sa spere sa scape prin fel de fel de manevre de aceasta noua amenintare din partea unui mare traficant de droguri din America Latina. Drumurile lor se interesecteaza pe sosele si in tunele de-alungul granitelor internationale, iar singura solutie de a se razbuna este de a depasi limitele posibilului in spatele volanului.

Vezi Online Fast and Furious 4 - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Fast and Furious 4 - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


2 Fast 2 Furious

2 Fast 2 Furious
Descriere sumara 2 Fast 2 Furious :
Anul: 2003
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 107 min
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Aventura
Descriere detaliata 2 Fast 2 Furious :

Este povestea fostului politist Brian O'Conner, plecat din politie ca urmare a unor actiuni ilegale. Pentru a fi reintegrat, el trebuie sa lucreze sub acoperire si sa-l prinda pe traficantul de droguri Carter Verone. Brian accepta, dar cu conditia sa-si poata alege partenerul, acesta fiind Roman Pearce, un vechi prieten. Agentul Monica Fuentes, Brian si Roman lucreaza impreuna pentru a-l prinde pe traficant

Vezi Online 2 Fast 2 Furious - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online 2 Fast 2 Furious - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


The Fast And The Furious

The Fast And The Furious
Descriere sumara The Fast And The Furious :
Anul: 2001
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 106 min
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune
Descriere detaliata The Fast And The Furious :

Doua bande rivale se lupta pentru suprematia strazilor din Los Angeles. Un politist este infiltrat printre ei ...multa actiune inserata intre curse ilegale de masini.
Dominic Toretto (Vin Diesel) conduce masina pe strazile din Los Angeles ca si cand acestea ar fi proprietatea lui. Dominic isi petrece timpul concentrandu-se asupra curselor de masini de maxima performanta. Cursele sunt un adevarat teatru de strada, un camp de lupta alimentat de adrenalina, tensiuni sexuale si viteza necontrolata.
Brian (Paul Walker) este un tip nervos si de asemenea pregatit sa testeze limitele .. Dupa o discutie cu durul Johnny Tran (Rick Yune), Dominic decide ca Brian este in ordine. Iar lui Mia (Jordana Brewster), sora lui Dominic, ii place mult ceea ce vede la Brian. Problema este ca ei nu stiu ca Brian este politist.
Brian lucreaza sub acoperire… Banii se misca cu usurinta in aceste curse ilegale iar politistii stiu ca o parte din acestia sunt murdari. Dominic si Johnny sunt amandoi suspecti.
In timp ce rivalitatea dintre gasca lui Dominic si cea a lui Johnny ajunge la un nivel periculos, legaturile lui Brian cu Dom si Mia se adancesc. El se simte intr-un fel inrudit cu Dominic iar atractia dintre el si Mia este prea puternica pentru a fi negata. Dar Brian este insa politist si trebuie sa decida …

Vezi Online The Fast And The Furious - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


The Girl from the Naked Eye

The Girl from the Naked Eye
Descriere sumara The Girl from the Naked Eye :
Anul: 2012
Calitate: Bluray-Rip
Durata Film: 84 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Filme Noi, Actiune, Thriller, Dragoste
Descriere detaliata The Girl from the Naked Eye :

N/A

Vezi Online The Girl from the Naked Eye - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online The Girl from the Naked Eye - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Ghost Rider

Ghost Rider
Descriere sumara Ghost Rider :
Anul: 2007
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 110 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Thriller
Descriere detaliata Ghost Rider :

De la Marvel Comics, creatorii filmelor Spider-ManпїЅ, Fastastic Four si X-Men, ne parvine un nou erou... Ghost RiderпїЅ. Cu mult timp in urma, superstar-ul motociclist cascador Johnny Blaze (Nicholas Cage) a facut un pact cu diavolul pentru a-i proteja pe cei pe care ii iubea cel mai mult: tatal sau si iubita sa din copilarie, Roxanne (Eva Mendes). Acum, Diavolul a venit pentru a-si recupera datoria. Ziua, Johnny este un cascador motociclist inrait... dar noaptea, in prezenţa raului, el devine Ghost Rider, un vanator de recompense al demonilor salbatici. Forţat sa faca voia Diavolului, Johnny este hotarat sa-si infrunte soarta si sa-si foloseasca puterile pentru a-i proteja pe cei nevinovaţi.
"Cred ca Ghost Rider este unul dintre mitologiile unice din universul benzilor desenate", spune Nicholas Cage, care aduce personajul clasic de benzi desenate al Marvel la viaţa in filmul Ghost Rider al Columbia Pictures. Ca vanatorul e recompense al Diavolului, senzaţiile supranaturale ale Ghost Rider se potrivesc perfect cu personalitatea intensa si captivanta a lui Cage. "Este un personaj complicat care ia decizia sa-si vanda sufletul Diavolului, dar o face din dragoste, nu din lacomie sau ambiţie personala. Pentru mine, acesta este un material bogat cu care trebuie sa joc. Acest tip infricosator este un erou adevarat."

Vezi Online Ghost Rider - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Ghost Rider - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Setup

Setup
Descriere sumara Setup :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 90 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Drama, Crima
Descriere detaliata Setup :

Un grup de prieteni se implica intr-un furt de diamante. "Afacerea" poate sa fie mortala pentru ei. Biggs e cel care a orchestrat furtul si de care toti ceilalti stiu de frica. Vincent ajunge intr-o ambuscada, iar Sonny trebuie sa recupereze banii inainte ca lucrurile sa degenereze.

Vezi Online Setup - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Battleground

Battleground
Descriere sumara Battleground :
Anul: 2012
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 85 min.
Rating: 18 | Interzis sub 18 ani
Categoria: Filme Noi, Actiune, Horror, Thriller
Descriere detaliata Battleground :

N/A

Vezi Online Battleground - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Goal! The Dream Begins

Goal! The Dream Begins
Descriere sumara Goal! The Dream Begins :
Anul: 2005
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 118 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Drama
Descriere detaliata Goal! The Dream Begins :

Santiago Munez s-a nascut in Mexic, dar a venit in California alaturi de familia sa cand era doar un baietel. Unul din putinele lucruri pe care le-a adus cu el a fost placerea de a juca fotbal si, cu toate ca are doua slujbe, Santiago spera sa ajunga fotbalist profesionist. El isi petrece timpul liber jucand la o echipa de amatori din Los Angeles si intr-o zi este vazut de Glen Foy, un scouter al formatiei engleze Newcastle United. Glen crede ca Santiago este foarte talentat si vrea ca el sa dea probe la Newcastle, daca poate sa ajunga in Anglia. Tatal sau refuza sa ii dea bani pentru calatorie, insa bunica sa ii da toate economiile sale pentru ca Santiago sa-si indeplineasca visul. El ajunge in Anglia si cu greu reuseste sa isi arate talentul si sa se faca remarcat

Vezi Online Goal! The Dream Begins - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Kung Fu Panda

Kung Fu Panda
Descriere sumara Kung Fu Panda :
Anul: 2008
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 87 min.
Rating: AG | Audienta generala
Categoria: Actiune, Comedie, Aventura, Animatie
Descriere detaliata Kung Fu Panda :

Оn Kung Fu Panda Jack Black este Po the Panda, un sărman ospătar оntr-un restaurant de tăieţei, care este оnnebunit după karate, dar al cărui fizic nu-i permite să practice acest sport.
De fapt, Po este definit ca fiind cel mai leneş animal din оntreaga Chină antică. Iar asta este o problemă, deoarece duşmani puternici sunt la graniţele ţării, iar toate speranţele se adună оn profeţia care оl desemnează tocmai pe Po drept "The Chosen One" (Alesul) pentru a salva situaţia.
Un grup de maeştri оn arte marţiale vor avea nevoie de o centură neagră la răbdare, pentru a-l transforma pe acest leneş оntr-un luptător, оnainte de a fi prea tвrziu.

Vezi Online Kung Fu Panda - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Kung Fu Panda - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Gone In 60 Seconds

Gone In 60 Seconds
Descriere sumara Gone In 60 Seconds :
Anul: 2000
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 119 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Crima, Thriller
Descriere detaliata Gone In 60 Seconds :

Randall "Memphis" Raines (Nicolas Cage) isi abandonase cu mult timp in urma viata de delicvent, dar dupa vizita unui "vechi" prieten, descopera ca nu are alta alegere decat sa se intoarcala ceea ce facea cel mai bine -furtul masinilor- pentru a salva viata fratelui sau. Trebuie sa fure 50 de masini intr-o noapte.
Un adevarat impatimit al automobilelor, Memphis are o pasiune arzatoare pentru maisni. El cunoaste si iubeste fiecare surub, fiecare bucata cromata. Memphis este un hot de masini de proportii legendare. Nici o incuietoare oricat de sofisticata si nici un tip de alarma nu il pot oprii, masina dispare in 60 de secunde.
Ani intregi, Memphis a eludat legea furand orice marca si model posibil, cu exceptia iubitei sale masini Eleanor, un Shelby Mustang GT 500 din 1967.
Cand totul a devenit prea intens pentru el, Memphis ii paraseste pe toti cei dragi in cautarea unei vieti diferite. Dar, cand fratele sau mai mic (Giovanni Ribisi) incearca sa ii calce pe urme, Memphis este atras din nou catre vechea sa viata.

Vezi Online Gone In 60 Seconds - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Force Speciales

Force Speciales
Descriere sumara Force Speciales :
Anul: 2011
Calitate: R5-LiNE
Durata Film: 104 min
Rating: N/A
Categoria: Actiune, Drama, Aventura
Descriere detaliata Force Speciales :

In Afganistan, renumita jurnalista Elsa Casanova (Diane Kruger), este prinsa intr-o ambuscada de catre rapitori nemilosi, care il ucid pe insotitorul ei imediat si o duc intr-o ascunzatoare talibana. In scopul de a-si impune punctul lor de vedere, rapitorii anunta omorarea acesteia. Confruntandu-se cu executia iminenta, isi pune toata speranta de salvare a ei intr-o unitate de elita a Fortelor Speciale. Dupa ce unitatea de comando reuseste sa o salveze, ei trebuie sa urmeze un traseu printr-o zona condusa de triburi locale din Pakistan. Populatia respectiva reactioneaza suspicios si deranjati de mercenarii puternic inarmati, straini locului, ce le strabat teritoriul. Acest lucru duce la o situatie care ia o intorsatura rapida. Acum, Elsa si salvatori ei, trebuie sa lupte pentru viata lor draga. O urmarire neobosita incepe in acest mediu ostil ce se confrunta cu tenacitatea talibanilor, in timp ce legaturi violente si emotionale sunt formate intre femeie si a acesti oameni care risca viata lor, pentru a o aduce inapoi in viata ...

Vezi Online Force Speciales - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Force Speciales - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Underworld Rise Of The Lycans

Underworld Rise Of The Lycans
Descriere sumara Underworld Rise Of The Lycans :
Anul: 2009
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 92 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Horror, Thriller
Descriere detaliata Underworld Rise Of The Lycans :

Actiunea filmului Underworld: Rise of the Lycans este plasata inainte de primele doua parti Underworld si Underworld Evolution. Aceasta poveste se axeaza pe originea razboiului sangeros care s-a intins de-a lungul secolelor dintre vampirii aristocratici cunoscuti si ca Death Dealers si fostii lor sclavi, Lycan-ii. In perioada Evului Mediu, un tanar Lycan, Lucian s-a saturat de sclavie si de a sta sub tirania vampirilor pe care i-au protejat pana in momentul de fata. Sonja este fiica lui Viktor, conducatorul vampirilor. Ea se indragosteste de varcolacul Lucian si isi sfideaza tatal care nu vrea sa auda de legatura celor doi. Lucian comploteaza detronarea vampirilor, preluand rolul de lider in razboiul varcolacilor impotriva vampirilor. Dar pentru ca planul lui sa aibe succes, el va avea nevoie de fiica marelui Viktor, pentru a obtine libertatea tuturor Lycanilor.

Vezi Online Underworld Rise Of The Lycans - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


The Transporter

The Transporter
Descriere sumara The Transporter :
Anul: 2002
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 94 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Crima, Thriller
Descriere detaliata The Transporter :

Frank Martin este cel mai bun in domeniul sau: transporta pachete ilegale fara sa intebe ce transporta, fix la timp si in locul planificat.
Dar cand ultimul sau colet este o tanara frumoasa, rapita de traficantii internationali de carne vie, proiectele sale sunt date peste cap. Din acea clipa, Frank intra intr-o cursa infernala, cu o singura tinta: sa-si salveze scumpa incarcatura si chiar viata sa.

Vezi Online The Transporter - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online The Transporter - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


The Transporter 2

The Transporter 2
Descriere sumara The Transporter 2 :
Anul: 2005
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 87 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Crima, Thriller
Descriere detaliata The Transporter 2 :

Frank Martin s-a intors. De data aceasta in Miami, fostul ofiter din trupele speciale, este soferul familiei Billings, principala sa ocupatie fiind sa asigure transportul pentru copilul familiei.
Lucrurile se complica cand in urma unei banale vizite la doctor este fortat sa predea copilul unui mercenar ale carui planuri sunt incerte, iar el devine principalul suspect in rapirea copilului.
Astfel Frank trebuie sa se miste repede si eficient pentru a dejuca planurile mercenarilor si pentru a recupera copilul.
Insa lucrurile nu sunt intodeauna ata de simple pe cat par...

Vezi Online The Transporter 2 - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online The Transporter 2 - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Transporter 3

Transporter 3
Descriere sumara Transporter 3 :
Anul: 2008
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 95 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune
Descriere detaliata Transporter 3 :

Jason Statham va intra din nou in pielea soferului de mercenar, Frank, in a treia parte a seriei Transporter.
Actorul va face din nou echipa cu Francois Berleand, iar noii distributii i se va alatura Robert Knepper, cunoscut din serialul Prison Break. Transporter 3 va fi regizat de Olivier Megaton (Exit, The Red Siren), care a facut parte din echipa de realizatori a filmului Hitman: Rau necesar.
Pelicula, produsa de compania de filme a lui Luc Besson, va intra in productie in acest an, iar filmarile vor avea loc in aceasta vara, in Rusia si Franta si vor dura 16 saptamani. Realizatorii lui Transporter 3 spera ca si a treia parte sa aiba la fel de mult succes ca si precedentele si chiar sa depaseasca incasarile internationale ale celor doua parti anterioare.
Deocamdata nu se cunosc detalii despre scenariu si nici data la care filmul va fi lansat in cinematografe. Primele doua parti ale seriei au aparut in 2002, Curierul, si respectiv in 2005 (Curierul 2), reusind sa adune peste 130 de milioane de dolari la box-office.

Vezi Online Transporter 3 - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Transporter 3 - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Season of the Witch

Season of the Witch
Descriere sumara Season of the Witch :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 113 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Drama, Aventura, Fantastic
Descriere detaliata Season of the Witch :

Plasata in secolul al XIV-lea, actiunea filmului se centreaza in jurul unui cruciat care se intoarce alaturi de camaradul sau in orasul natal, doar ca sa descopere ca acesta a fost devastat de ciuma neagra. O biserica asediata, care considera vrajitoria vinovata de napasta, le comanda celor doi cavaleri sa transporte o vrajitoare la o manastire, unde calugarii vor tine un ritual in speranta ca vor pune capat epidemiei. Un preot, un cavaler indurerat, un pungas si un tanar curajos ce viseaza sa devina cavaler isi unesc fortele intr-o misiune care va decide in final soarta vrajitoarei.

Vezi Online Season of the Witch - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Season of the Witch - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Jackass 3D

Jackass 3D
Descriere sumara Jackass 3D :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 92 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Documentary
Descriere detaliata Jackass 3D :

Johnny Knoxville si gasca lui se intorc in Jackass 3 la vechile obiceiuri in acest al treilea film ce are la baza seria MTV. Noile acrobatii din Jackass 3 sunt si mai periculoase, dar spectaculoase.

Vezi Online Jackass 3D - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Jackass 3D - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Never Back Down

Never Back Down
Descriere sumara Never Back Down :
Anul: 2008
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 110 min
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Drama, Sport
Descriere detaliata Never Back Down :

Jake Tyler s-a mutat împreuna cu familia în Orlando, Florida, pentru a-si sustine fratele în cariera de tenismen profesionist. Considerat starul echipei de fotbal american în orasul sau natal, Jake este privit ca un intrus în noul oras, construindu-si o reputatie de om temperamental.
Invitat la o petrecere de catre Baja, un fost coleg de clasa, Jake este prins fara voie într-o altercatie cu Ryan McDonald, un bataus notoriu. Desi este lovit si umilit, calitatile de luptator ale lui Jake sunt observate de un alt fost coleg, care îi povesteste despre sportul numit "Mixed Martial Arts" (arte martiale mixte), si se ofera sa-i faca cunostinta cu mentorul sau, Jean Roqua.
Jake realizeaza ca sportul în cauza este mai degraba o arta decât o forma de lupta, iar Roqua doreste sa-l ia sub aripa sa protectoare si sa-l învete secretele artelor martiale mixte. Hotarârea pe care o va lua Jake în urma ofertei facute se va dovedi definitorie pentru destinul si identitatea sa.

Vezi Online Never Back Down - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Never Back Down - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


The Scorpion King 2: Rise of a Warrior

The Scorpion King 2: Rise of a Warrior
Descriere sumara The Scorpion King 2: Rise of a Warrior :
Anul: 2008
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 109 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune
Descriere detaliata The Scorpion King 2: Rise of a Warrior :

Un film semnat de regizorul care a realizat “Resident Evil: Extinction”
Aflati cum a inceput legenda Regelui Scorpion ! Dupa ce tanarul Mathayus isi vede tatal ucis de mana regelui (Randy Couture, castigatorul Campionatului de Lupte Supreme), eforturile lui de a se razbuna il trasforma in cel mai de temut razboinic al lumii antice.
Regizorul care a realizat “Resident Evil: Extinction” si “Highlander” va prezinta un film eroic, de aventura, plin de actiuni naucitoare si efecte vizuale uimitoare, care va vor tine cu sufletul la gura !

Vezi Online The Scorpion King 2: Rise of a Warrior - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online The Scorpion King 2: Rise of a Warrior - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer

Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer
Descriere sumara Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer :
Anul: 2007
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 92 min.
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Actiune, Aventura, S.F
Descriere detaliata Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer :

Cei patru fantastici afla ca nu sunt singurii supereroi din univers. Surferul de Argint soseste pe Pamant cu o misiune distrugatoare. Cand haosul provocat de stralucitorul vizitator atrage atentia celor patru fantastici, acestia sunt hotarati sa nu se dea batuti, mai ales ca scopul bataliei este salvarea planetei de la o distrugere sigura. Femeia invizibila, Mr. Fantastic, Torta umana si Lucrul trebuie sa se lupte si cu Galactus, stapanul lui Surferului de Argint, o fiinta devoratoare de planete, dar si cu deja familiarul Dr. Doom.

Vezi Online Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Actiune


Underworld Evolution

Underworld Evolution
Descriere sumara Underworld Evolution :
Anul: 2006
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 105 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Horror, Drama
Descriere detaliata Underworld Evolution :

Povestea inceputa in prima parte continua in Evolution. Cele doua personaje principale, Selene si Michael Corvin, trebuie sa lupte cu Marcus, o forma evoluata de vampir, care incearca sa preia dominatia asupra lumii crezandu-se un Dumnezeu. Acesta isi omoara tatal si face o serie de crime pentru a afla secretele pentru gasirea cheii cu care sa deschida poarta inchisorii fratelui sau, Lycan. Ajutata de Corvinus, tatal lu Marcus, care ii asigura evolutia spre o rasa superioara de vampir invulnerabil la lumina soarelui, Selena reuseste, impreuna cu Michael, sa ii distruga pe cei doi frati.

Vezi Online Underworld Evolution - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Constantine

Constantine
Descriere sumara Constantine :
Anul: 2005
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 121 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Horror, Fantastic, Thriller
Descriere detaliata Constantine :

John Constantine este un exorcist care a fost pana in iad si inapoi, al carui suflet este predestinat sa ajunga in iad. El trimite demonii inapoi in lumea lor pentru a reintra in gratiile lui Dumnezeu. Dupa sinuciderea misterioasa a surorii gemene a unei politiste pe nume Angela, aceasta porneste in aflarea adevarului. Impreuna, Constantine si Angela vor lupta impotriva demonilor ajunsi pe pamant.

Vezi Online Constantine - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


You Don't Mess With The Zohan

You Don't Mess With The Zohan
Descriere sumara You Don't Mess With The Zohan :
Anul: 2008
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 113 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Comedie
Descriere detaliata You Don't Mess With The Zohan :

Una dintre cele mai apreciate echipe regizor-actor de la Hollywood se reuneste: dupa succesul international avut cu I now pronounce you Chuck and Larry, Dennis Dugan (Big Daddy, Happy Gilmore) colaboreaza iar cu Adam Sandler la o supercomedie. Filmul se concentreaza pe aventurile unui agent al Mossadului, al carui vis este sa devina hair-stylist. Este atat de obsedat de aceasta cariera, incat isi insceneaza moartea si pleaca la New York pentru a se pierde printre tuburi de fixativ.

Vezi Online You Don't Mess With The Zohan - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


The Covenant

The Covenant
Descriere sumara The Covenant :
Anul: 2006
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 97 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Horror, Thriller
Descriere detaliata The Covenant :

In 1962, in colonia Ipswich din Massachusetts, cinci familii cu puteri supranaturale au facut un legamant al tacerii. Una dintre ele, insa, si-a dorit mai mult si a fost izgonita, urmasii ei de sange disparand fara urma. Pana acum… The Covenant spune povestea urmasilor familiei izgonite din Ipswich, patru studenti la Academia de elita Spencer. Cand un cadavru al unui student este descoperit dupa o petrecere, secretele incep sa iasa la iveala, secrete ce risca sa dezlege acel legamant al tacerii, care le-a protejat familiile timp de secole.

Vezi Online The Covenant - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


The Mummy Returns

The Mummy Returns
Descriere sumara The Mummy Returns :
Anul: 2001
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 130 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Horror, Aventura
Descriere detaliata The Mummy Returns :

Mumia revine, mai puternica si mai fioroasa, dar acum si oamenii sunt pregatiti. Imhotep, preotul, incearca sa reinvie legendara armata a Regelul Scorpion formata din slujbasii lui Anubis. Oamenii incearca sa il impiedice, arhelogii unindu-se cu un trib arab, care s-a pregatit special din vremuri de mult apuse pentru aceasta batalie. Un film extrem de bine realizat, foarte real in efecte si captivant

Vezi Online The Mummy Returns - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


A Lonely Place to Die

A Lonely Place to Die
Descriere sumara A Lonely Place to Die :
Anul: 2011
Calitate: Bluray-Rip
Durata Film: 98 min.
Rating: N/A
Categoria: Actiune, Horror, Thriller
Descriere detaliata A Lonely Place to Die :

Alison, alaturi de 4 prieteni doresc sa escaladeze muntele. Ei au marea surpriza sa descopere in padure, ingropata sub pamant o fetita. Necunoscand limba engleza aceasta nu le poate explica situatia in care se afla. Reuseste doar sa le comunice ca o cheama Anna, iar limba vorbita de ea ii face sa realizeze ca este de origine slava. Decid ca este responsabilitatea lor sa o duca intr-un loc sigur. Cu timpul insa, realizeaza ca sunt urmariti de doi oameni care o rapisera pe fetita. Acestia nu au nici un scrupul in a-i ucide pentru a o recupera si a putea ajunge la recompensa dorita. Rand pe rand, in diverse circumstante toti prietenii lui Alison isi pierd viata. Ea ajunge cu Anna intr-un sat din apropiere si incearca sa ia legatura cu autoritatile. Festivalul care se desfasoara in acea localitate transforma totul intr-o scenografie de groaza. Mai mult, trimisi ai tatalui Annei incearca sa negocieze cu rapitorii si sa recupereze fata. Ei realizeaza ca cei doi nu o mai detin pe Anna si nu se dau nici ei in laturi sa foloseasca violenta. Va reusi oare Alison sa isi atinga scopul si sa ajunga in siguranta, sau isi va gasi sfarsitul asa cum s-a intamplat si cu prietenii ei?

Vezi Online A Lonely Place to Die - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online A Lonely Place to Die - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


The Karate Kid

The Karate Kid
Descriere sumara The Karate Kid :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 133 min.
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Actiune, Drama, Familie, Sport
Descriere detaliata The Karate Kid :

Dre (Jaden Smith), un puşti pasionat de jocurile video, trebuie să se adapteze situaţiei când mama sa renunţă la slujba ei din Statele Unite şi acceptă una în China. Încolţit de derbedeii de la noua lui şcoală, care se amuză pe seama faptului că Dre nu ştie nicio boabă de chineză, băiatul se împrieteneşte cu domnul Han (Jackie Chan), alături de care va învăţa o mulţime de lucruri. Bineînţeles, cine râde la urmă râde mai bine...

Vezi Online The Karate Kid - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online The Karate Kid - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Mr. & Mrs. Smith

Mr. & Mrs. Smith
Descriere sumara Mr. & Mrs. Smith :
Anul: 2005
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 120 min
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Romantic, Thriller
Descriere detaliata Mr. & Mrs. Smith :

John si Jane Smith sunt un cuplu obisnuit, care traieste in suburbii si are o casnicie obisnuita, de suburbie, lipsita de viata.
Dar fiecare dintre ei ascunde ceva ce celalalt ar ucide ca sa afle: domnul si doamna Smith sunt, de fapt, niste asasini platiti si incredibil de eficienti, care lucreaza pentru organizatii concurente.
Dl. si dna. Smith descopera o noua sursa de incitare in casnicia lor, cand sunt angajati sa se ucida intre ei... si abia atunci incepe distractia adevarata.
Rezultatul este spectacolul suprem de actiune, cand dl si dna Smith isi pun la contributie formidabilele lor capacitati si isi supun casnicia testului suprem.
Brad Pitt si Angelina Jolie joaca in DL si DNA SMITH, un film de actiune si aventura foarte sexy, plin de actiuni in stil globe-trotter, efecte speciale de inalta clasa si cascadorii incredibile. De asemenea, filmul este o comedie cu personaje extraordinare, neobisnuite, dar care au cateva probleme obisnuite.

Vezi Online Mr. & Mrs. Smith - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


The Last Legion

The Last Legion
Descriere sumara The Last Legion :
Anul: 2007
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 110 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Aventura, Razboi
Descriere detaliata The Last Legion :

Roma, anul 476 dupa Hristos. Imperiul Roman, o forta de temut timp de 500 de ani se afla sub amenintare. In ajunul incoronarii tanarului Romulus Augustus, in varsta de doar 12 ani, generalul barbar Odoacer ajunge in capitala Imperiului pentru a negocia cu Orestes. Chiar daca cererile lui Odoacer sunt rezonabile avand in vedere ca trupele sale au sprijinit vreme de 10 ani fortele romane din est, Orestes il refuza.
In ziua incoronarii, Abrosinus, mentorul si tutorele tanarului Augustus prezice pericol. Si foarte bine face deoarece chiar in acea noapte barbarul se intoarce insotit de armata si distruge orasul. Oreste este ucis iar Romulus si Ambrosinus sunt capturati si dusi pe insula fortareata Capri. Insa nu toti legionarii au murit, Aurelius scapand din macel si la aflarea vestii ca Imperiul Bizantin ii va oferi adapost micului imparat, porneste intr-o misiune de salvare cu destinatia Capri. Este insotit de un mic grup de oameni si de un luptator bizantin misterios, care mai taziu se dovedeste a fi frumoasa si tanara Mira.
Datorita unui plan bine pus la punct si datorita indemanarii lui Aurelius si Mira, Romulus e eliberat. Insa cand ajung la tarm afla cu stupoare ca au fost tradati de bizantini, acestia unindu-si fortele cu barbarii. In acest moment pornesc in cautarea de aliati cu speranta ca isi vor putea intr-un final dobori adversarii.

Vezi Online The Last Legion - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


I Spy

I Spy
Descriere sumara I Spy :
Anul: 2002
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 96 Minute
Rating: N/A
Categoria: Actiune, Comedie, Aventura
Descriere detaliata I Spy :

Agentul secret Alex Scott si campionul de box la cateoria mijlocie, Kelly Robinson, sunt adusi impreuna, fara voia lor, pentru a fi trimisi intr-o misiune periculoasa care are drept scop recuperarea avionului Switchblade. Acesta este cel mai nou si mai sofisticat avion de recunoastere american. Prototipul avionului spion a cazut in mainile unui traficant de arme, lipsit de scrupule, care are de gand sa il vanda unui terorist ce are acces la focoase nucleare. Dupa ce guvernul american esueaza in recuperarea avionului pe caile clasice, sub acoperire, presedintele ii cere lui Robinson sa fie civilul care sa constituie acoperirea agentului Scott pentru a gasi avionul invizibil inainte de a-l transforma teroristii intr-un mijloc de proliferare a armelor de distrugere in masa.

Vezi Online I Spy - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


The Pirates Of The Caribbean: The Curse Of The Black Pearl

The Pirates Of The Caribbean: The Curse Of The Black Pearl
Descriere sumara The Pirates Of The Caribbean: The Curse Of The Black Pearl :
Anul: 2003
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 143 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Aventura
Descriere detaliata The Pirates Of The Caribbean: The Curse Of The Black Pearl :

Filmul are ca punct de plecare povestea corabiei Black Pearl si a echipajului acesteia, blestemati pentru furtul comorii aztecilor. Personajele si locurile exotice, la care se adauga un amestec perfect de comedie si aventura, fac din acest film cu pirati o experienta placuta pentru toate virstele

Nominalizat la 5 premii Oscar si la Golden Globes.

Vezi Online The Pirates Of The Caribbean: The Curse Of The Black Pearl - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


G-Force

G-Force
Descriere sumara G-Force :
Anul: 2009
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 85 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Aventura, Fantastic
Descriere detaliata G-Force :

O trupa de porcusori de guineea bine antrenati sunt insarcinati cu o misiune speciala: trebuie sa opreasca planul unui miliardar diabolic de a prealua controlul asupra lumii intregi.

Vezi Online G-Force - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


The Tuxedo

The Tuxedo
Descriere sumara The Tuxedo :
Anul: 2002
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 98 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Comedie
Descriere detaliata The Tuxedo :

NU TREBUIE SA CAUTE INCURCATURA...
DEJA S-A IMBRACAT CU EA.

Jimmy Tong (Jackie Chan), de profesie sofer de taxi, afla ca atunci cand lucrezi pentru un milionar precum Clark Devlin (Jason Isaacs), trebuie sa stii o singura regula: Niciodata sa nu pui mana pe fracul sau de mare valoare. Dar, cand Devlin ajunge la spital ranit in urma unei altercatii, Jimmy imbraca fracul si isi da seama curand ca acest costum are calitati aparte, printre care si aceea de a-l invata pe purtatorul lui arte martiale. Ajuns brusc in lumea periculoasa a spionajului, avand o partenera debutanta (Jennifer Love Hewitt), la fel de neexperimentata, Jimmy devine fara sa vrea un agent secret, imbracat impecabil.

Vezi Online The Tuxedo - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Bronson

Bronson
Descriere sumara Bronson :
Anul: 2009
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 92 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Drama, Thriller
Descriere detaliata Bronson :

BRONSON este povestea care prezinta viata si evolutia lui Mickey Peterson, in ceea ce avea sa devina mai tarziu: un animal, cu siguranta cel mai notoriu si cel mai periculos puscarias care a existat vreodata in viata. Initial, Bronson a fost condamnat la 7 ani de inchisoare pentru jaf armat, dar el a ajuns sa stea 34 de ani in spatele gratiilor, dintre care 30 i-a petrecut in carcera, izolat de orice alt detinut, atat pentru siguranta gardienilor cat si a celorlalti puscariasi. Charles Bronson, cum era el numit in inchisoare, si-a modelat o personalitate violenta in inchisoare, luand ostateci, protestand pe acoperisuri, aratand fata neagra a celei mai periculoase personalitati din constiinta publica Britanica.

Vezi Online Bronson - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Taxi 3

Taxi 3
Descriere sumara Taxi 3 :
Anul: 2003
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 84 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Comedie
Descriere detaliata Taxi 3 :

O comedie franceza cu si despre Daniel, un taximetrist care il ajuta pe politistul Emilien in actiunile sale. Acum in oras a aparut o noua amenintare: "Banda lui Mos Craciun", formata din hoti deghizati in costume de mos, ce fac ravagii la Marsilia, si reusesc de fiecare data "sa opereze" fara ca politia sa poata tine pasul. Singura solutie viabila se dovedeste a fi ineditul cuplu format din Daniel si Emilien

Vezi Online Taxi 3 - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Taxi 3 - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Spider-Man 2

Spider-Man 2
Descriere sumara Spider-Man 2 :
Anul: 2004
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 127 min
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, S.F, Crima, Thriller
Descriere detaliata Spider-Man 2 :

"Am fost atacat de soarta. Sunt prizonierul ei. Un prizonier al propriei mele constiinte. Iubirea pentru fata cu care doresc sa fiu pentru totdeauna este inchisa in mine. Cu mine, ea este intotdeauna in pericol in fata celor care lupta impotriva mea. Fara ea, calatoresc pe un drum parasit. Povestea mea va fi mereu despre pierderea acestei fete ... si ma intreb in fiecare zi cat timp mai pot indura aceasta singuratate?

Spider-Man

Premiat la Oscar.

Vezi Online Spider-Man 2 - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Spider-Man 3

Spider-Man 3
Descriere sumara Spider-Man 3 :
Anul: 2007
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 140 min
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune
Descriere detaliata Spider-Man 3 :

Spider-Man isi dezvaluie in sfarsit identitatea, Peter Parker, si viata lui incepe sa aiba traiectul pe care si l-a dorit, cu atat mai mult cu cat idila dintre el si Mary Jane Watson devine reala, iar Peter intentioneaza sa o ceara de sotie. Politia le dezvaluie lui si matusii sale ca Sandman este cel care le-a ucis unchiul, respective sotul, iar Parker trebuie sa lupte cu sentimentul de razbunare ce pune stapanire pe el. Acesta este insa doar inceputul sfarsitului…

Vezi Online Spider-Man 3 - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


National Security

National Security
Descriere sumara National Security :
Anul: 2003
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 88 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Crima, Thriller
Descriere detaliata National Security :

Earl si Hank sunt nefericitii ce nu reusesc sa devina detectivi pentru L.A.P.D. Din cauza unei confruntari dintre ei, cei doi vor ajunge sa lucreze impreuna ca paznici. Desi aceasta slujba nu se compara cu una de detectiv, acestia reusesc sa observe o operatiune ilegala pusa la cale de Nash. Cei doi parteneri pun in pericol misiunea politistilor, in incercarea de a salva situatia. Asta doar in cazul in care nu se vor omori intre ei...

Vezi Online National Security - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Immortals

Immortals
Descriere sumara Immortals :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 110 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Drama, Fantastic
Descriere detaliata Immortals :

La eoni distanta dupa ce Zeii au castigat lupta mitica impotriva Titanilor, un pericol nou ameninta tinutul. Inebunit de putere, regele Hyperion (Mickey Rourke) a declarat razboi impotriva umanitatii. Conducand o imensa armata insetata de sange ai carei soldati au fost desfigurati chiar de el insusi, Hyperion a parjolit Grecia in cautarea legendarului Arc Epirus, o arma cu o putere inimaginabila, faurita in ceruri de catre Ares.

Numai cel care detine acest arc poate elibera si controla Titanii , care au fost intemnitati adanc in interiorul zidurilor Muntelui Tartaros inca din zorii timpului. In mainile regelui, arcul ar dezlantui distrugerea asupra omenirii si ar anihila Zeii. Vechile legi interzic insa interventia Zeilor in conflictele umane, acestia ramanand astfel neputinciosi in fata atacului lui Hyperion ... pana cand un taran pe nume Tezeu (Henry Cavill) se dovedeste a fi singura lor speranta. Ales in secret de catre Zeus, Tezeu trebuie sa isi salveze poporul de setea de razbunare a lui Hyperion si de hoardele acestuia. Conducand un grup de prost-scrisi , printre care preoteasa vizionara Phaedra (Freida Pinto) si sclavul viclean Stavros (Stephen Dorff), eroul Tezeu va incepe revolta impotriva lui Hyperion, sau va privi ruinarea patriei sale si disparitia Zeilor .

Vezi Online Immortals - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Immortals - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Superman Returns

Superman Returns
Descriere sumara Superman Returns :
Anul: 2006
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 154 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Aventura, S.F
Descriere detaliata Superman Returns :

Dupa o misterioasa absenta de cativa ani, Superman se intoarce pe Pamant. In timp ce un vechi inamic incearca sa-i fure toate puterile odata pentru totdeauna, Superman trebuie sa faca fata faptului ca Lois Lane, femeia pe care o iubeste, a uitat de el si isi vede de viata sa. Incercand sa refaca legatura dintre ei, Superman trebuie sa-si gaseasca si locul intr-o societate care a invatat sa supravietuiasca fara el. In incercarea de a proteja lumea pe care o iubeste de la o distrugere cataclismica, Superman se va angaja intr-o calatorie de reparare a tuturor greselilor sale, ce il va purta de la adancurile oceanului pana in indepartatul cosmos.

Nominalizat la Oscar.

Vezi Online Superman Returns - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Ghost Rider: Spirit Of Vengeance

Ghost Rider: Spirit Of Vengeance
Descriere sumara Ghost Rider: Spirit Of Vengeance :
Anul: 2012
Calitate: TS-Screener
Durata Film: 95 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Filme Noi, Actiune, Fantastic, Thriller
Descriere detaliata Ghost Rider: Spirit Of Vengeance :

Cascadorul Johnny Blaze, care si-a vandut in zadar sufletul Satanei pentru a-si vindeca tatal de cancerul pulmonar de care suferea si a dobandit imortalitatea, simte ca puterile supranaturale de care dispune sunt mai degraba un blestem decat o binecuvantare si refuza sa le mai foloseasca, autoexilandu-se intr-o regiune izolata din Europa de Est. Atunci cand este contactat de catre calugarul razboinic Moreau, unul dintre componentii ordinului religios al arhanghelului Mihail, care ii propune sa salveze un baiat in varsta de 10 ani pe nume Danny, caruia Diavolul vrea sa-i ia in stapanire corpul pentru a se putea intoarce pe Pamant sub forma umana, Johnny Blaze este reticent la ideea de a se transforma din nou in creatura demonica Ghost Rider pentru a-l proteja pe copil si pe mama acestuia Nadya. Danny si Nadya sunt urmariti de Roarke Carrigan, un om aflat in slujba Satanei, care are cunostinte detaliate despre Ghost Rider si despre identitatile pe care acesta le-a avut de-a lungul secolelor si care este transformat ulterior intr-un demon botezat Blackout pentru a se putea lupta cu alter ego-ul lui Johnny Blaze de pe pozitii de egalitate.

Vezi Online Ghost Rider: Spirit Of Vengeance - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Ghost Rider: Spirit Of Vengeance - server 1:

VK CD 1



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu