miercuri, 19 decembrie 2012

Lista filme online - Comedie (9)

Lista filme online - Comedie


The Return Of The Texas Chainsaw Massacre

The Return Of The Texas Chainsaw Massacre
Descriere sumara The Return Of The Texas Chainsaw Massacre :
Anul: 1994
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 82 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Horror
Descriere detaliata The Return Of The Texas Chainsaw Massacre :

The Return of the Texas Chainsaw Massacre, cunoscut si sub denumirea de Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation este un horror aparut in anul 1994. Acesta este un sequel al filmuilui Leatherface: The Texas Chainsaw Massacre III. De regia filmului s-a ocupat Kim Henkel, iar de scenariu acelasi Kim impreuna cu Tobe Hooper. In rolurile principale ii putem vedea pe Renee Zellweger si Matthew McConaughery. Un grup de adolescenti vor sa faca un ocol, asa ca merg prin padurile din Texas, iar din greseala sunt implicati intr-un accident de masina. Impotmoliti, neavand unde sa mearga, acestia cer ajutorul lui Darla, un agent de asigurari inocent, a carui birou se afla in apropiere. Dupa ce Darla cere ajutor, acestia merg inapoi la locul accidentului, unde sunt gasiti si terorizati de catre Leatherface, fratele sau nebun, Vilmer. Cei doi ii cara pe acestia intr-o ferma veche, unde vor face cunostinta cu restul clanului de canibali.

Vezi Online The Return Of The Texas Chainsaw Massacre - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Burning Palms

Burning Palms
Descriere sumara Burning Palms :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 112 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Drama
Descriere detaliata Burning Palms :

N/A

Vezi Online Burning Palms - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Roll Bounce

Roll Bounce
Descriere sumara Roll Bounce :
Anul: 2005
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 112 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Drama, Muzical, Dragoste
Descriere detaliata Roll Bounce :

In final de copilarie, un grup de prieteni au o pasiune comuna: rolele. Inclusiv numere de acrobaЕЈie si dans pe role. Cum actiunea se petrece in deceniul al optulea, grupul se distreaza cel mai bine la vechiul patinoar din cartier. Si, cum fiecare asemenea patinoar trebuie sДѓ fie dominat de un grup sau altul, cel de aici e dominat de ei, prin harul pe care il au Г®n a patina. Dar in momentul in care patinoarul da faliment si se inchide, nu au de ales si trebuie sa mearga la patinoarul rivalilor, Sweetwater Roller Rink, unde isi dau seama ca ceea ce ei considerau a fi acrobaЕЈii reusite nu reprezinta decit niЕџte miscДѓri de incepatori, fata de felul in care stapinesc rolele grupul celor ce domina respectivul patinoar. Dar cind la mijloc sint si niЕџte fete dragute, ce nu ar face eroii pentru a-si dovedi supremaЕЈia ?

Vezi Online Roll Bounce - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


The Faculty

The Faculty
Descriere sumara The Faculty :
Anul: 1998
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 104 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Horror, S.F, Thriller
Descriere detaliata The Faculty :

Marybeth Louise Hutchinson este nou-venita la un liceu si are probleme de integrare pana cand ea si colegii observa ceva ciudat in comportamentul profesorilor, incepand cu antrenorul echipei de fotbal american, Joe Willis. Stokes Mitchell, care este pasionata de horror si S.F., ajunge la concluzia ca profesorii lor au fost inlocuiti cu extraterestii care au intrat in corpurile lor. Singurul mod de a-i demasca pe cei "posedati" este contactul cu drogurile, asigurate de Zeke. In curand, intreg orasul este posedat de nepamantenele fiinte si adolescentii se pregatesc de o confruntare.

Vezi Online The Faculty - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online The Faculty - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Bridesmaids

Bridesmaids
Descriere sumara Bridesmaids :
Anul: 2011
Calitate: Bluray-Rip
Durata Film: 125 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie
Descriere detaliata Bridesmaids :

Atunci cand cea mai buna prietena a ei pe nume Lillian o anunta ca s-a logodit si o roaga sa ii fie domnisoara de onoare la nunta, Annie accepta cu bucurie propunerea de a se implica in organizarea fericitului eveniment din viata viitoarei mirese, fara sa se gandeasca la multitudinea de ritualuri costisitoare pe care le presupune o astfel de indatorire. Nefericita in dragoste, falita si lipsita de pretentii, Annie isi da seama ca in acest moment existenta ei este haotica si departe de a fi perfecta, motiv pentru care intrevede in organizarea nuntii lui Lillian o oportunitate de a-si pune ordine in ganduri, dar lista interminabila de evenimente pe care trebuie sa le planifice in calitate de domnisoara de onoare o descurajeaza, cu atat mai mult cu cat bogata, snoaba si extravaganta Helen concureaza cu ea pentru a intra in gratiile miresei si pentru a deveni ea cea care se ocupa de perfectarea nuntii. Exasperata de o armata de alte domnisoare de onoare pe nume Megan, Rita si Becca, care se comporta din ce in ce mai bizar, Annie decide sa le demonstreze tuturor cat de departe este dispusa sa mearga pentru a face pe placul unei persoane dragi.

Vezi Online Bridesmaids - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Bridesmaids - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Transamerica

Transamerica
Descriere sumara Transamerica :
Anul: 2005
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 103 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Aventura
Descriere detaliata Transamerica :

Bree este un transsexual ce isi doreste o ultima operatie pentru a deveni femeie si de aceea lucreaza in doua locuri si economiseste banii pentru acest lucru. Intr-o zi, ea primeste un telefon si afla ca asa-zisul ei fiu se afla in puscarie. Pleaca la New York pentru a-l elibera, desi la inceput era in dubii. Cand se intalnesc, Toby intelege gresit cine este ea de fapt, iar Bree va lasa lucrurile asa fara, a-i spune adevarul. Ulterior afla ca baiatul nu vrea decat sa scape de ea si sa ajunga in Los Angeles.

Premiat la Golden Globes, nominalizat la 2 premii Oscar.

Vezi Online Transamerica - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Running With Scissors

Running With Scissors
Descriere sumara Running With Scissors :
Anul: 2006
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 116 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Drama
Descriere detaliata Running With Scissors :

Augusten (Jack Kaeding) este un copil de sase ani, care-si depaseste varsta din toate punctele de vedere si care trebuie sa faca fata unei familii cu grave probleme “existentiale”: mama, Deirdre (Annette Bening) este o poeta cu disfunctionalitati psihice, dar cu un suflet de poeta, iar tata, Norman (Alec Baldwin), un alcoolic care nu-si poate intelege propria viata, cu atat mai putin pe cea a sotiei si a copilului lui. Augusten (acum Joseph Cross) creste, iar adolescentul care devine trebuie sa se imparta intre cei doi parinti divortati.

Surpriza vietii lui o va avea in momentul in care mama sa il va da spre adoptie psihiatrului ei, Dr. Finch (Brian Cox), cel care nu reusise sa-i salveze casnicia prin metodele lui neconventionale, iar ceea ce urmeaza este o aventura fantastic-cosmaresca, la capatul careia Augusten va descoperi lucruri (despre lumea din jur si chiar despre el insusi) nebanuite pana atunci. O comedie inteligenta regizata de Ryan Murphy, din a carei distributie impresionanta fac parte, pe langa cei amintiti, si Joseph Fiennes, Gwyneth Paltrow, Evan Rachel Wood si Dagmara Dominczyk.

Nominalizat la Golden Globes.

Vezi Online Running With Scissors - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Dabangg

Dabangg
Descriere sumara Dabangg :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 122 min.
Rating:
Categoria: Actiune, Comedie, Thriller, Dragoste
Descriere detaliata Dabangg :

Chulbul Pandey este seful politiei din orasul in care s-a nascut.Un barbat netolerant cu cei ce incalca legea,se conduce dupa propriile reguli ,care nu sunt pe placul tuturor.Ajuta oamenii saraci si se autonumeste Robin Hood Pandey, dar cade in pacat in ziua in care urmareste si snopeste in bataie un grup de derbedei care au jefuit o banca si isi insuseste banii pradati de acestia devenind astfel ceea ce ura : un om corupt.Foloseste o parte din bani ajutandu-si un coleg si alti cativa oameni saraci iar restul pastreaza pentru el.Acesti bani i-au adus doar necazuri si au schimbat cursul vietii lui si al familiei sale.Crescut de tata vitreg si-a dorit dintotdeauna cu disperare putina iubire si apreciere dar nu le va primi decat mult mai tarziu cand iubita lui mama deja murise si familia se destramase.Are un frate vitreg,Makkhi,pe care inima lui mare il iubeste dar il si invidiaza in acelasi timp pentru iubirea primita de la tatal sau,iubire care aproape l-a transformat intr-un mototol.Se indragosteste de o frumoasa fata,Rajo, pe care o va lua de sotie.Makkhi la randul lui iubeste o fata dar nu o poate avea daca nu plateste o anume suma de bani tatalui ei.Neavand acesti bani fura din casa banii lui Chulbul, care erau lasati in grija mamei lor.Chedi Singh este un om politic regional si in secret seful banditilor ce au pradat banca.Isi vrea banii inapoi dar nemaigasindu-i se razbuna omorandu-i mama , incendiaza fabrica tatalui vitreg si profitand de ura lui Makkhi fata de Chulbul il coopteaza in banda lui folosindu-l in diverse actiuni si in final cerandu-i sa-si omoare fratele.Makkhi nestiind cat rau i-a provocat familiei sale Chedi Singh , participa la toate pina in momentul in care fara stirea lui este folosit intr-un atentat .

Subtitrarea are mici intarzieri.. Doar asa lam gasit!

Vezi Online Dabangg - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Marley & Me: The Puppy Years

Marley & Me: The Puppy Years
Descriere sumara Marley & Me: The Puppy Years :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 86 min.
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Comedie, Familie
Descriere detaliata Marley & Me: The Puppy Years :

N/A

Vezi Online Marley & Me: The Puppy Years - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Marley & Me: The Puppy Years - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Employee of the Month

Employee of the Month
Descriere sumara Employee of the Month :
Anul: 2006
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 103 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie
Descriere detaliata Employee of the Month :

Super Club este numele unui supermarket in care majoritatea angajatilor sunt tineri. Ceea ce incearca ei sa obtina este premiul пїЅAngajatul luniiпїЅ, pentru ca acest trofeu le asigura prezenta (in varianta fotografiata) pe panoul din salonul in care angajatii isi fac siesta. Vince Downey este un casier model, motiv pentru care el a castigat aceasta competitie de 17 ori consecutiv. Zack Bradley se ocupa de cutiile din supermarket si nu a avut niciodata vreo intentie ca meritele sale sa fie recunoscute. In momentul in care insa afla ca Amy nu se intalneste decat cu пїЅAngajatul luniiпїЅ, Zack vrea sa intre si el in competitie. Rezultatul este un razboi fatis intre cei doi, in incercarea de a o impresiona pe Amy, fiecare cu atuurile sale cele mai eficiente.

Vezi Online Employee of the Month - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


The Lucky Ones

The Lucky Ones
Descriere sumara The Lucky Ones :
Anul: 2008
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 113 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie
Descriere detaliata The Lucky Ones :

The Lucky Ones este povestea dramatica a 3 soldati Collee, T.K. si Cheever care dupa ce sunt raniti in razboiul din Irak se intorc inapoi in America de azi . Viata in America nu numai ca s-a schimbat, dar a devenit mai dura pentru veteranii de razboi. Dupa ce o cadere de curent anuleaza toate zborurile din New York, toti 3 soldatii decid sa porneasca intr-o calatorie de-alungul Americii, in care Coleen a carei viata a fost salvata de iubitul ei cazut la datorie, returneaza parintilor chitara acestui ; T.K. care isi cauta curajul de a face fata sotiei sale dupa ce o bucata de srapnel i-a afectat partile intime, iar Cheever cauta sa dea lovitura la jocurile de noroc din cazinouri pentru a plati taxa de scolarizare la colegiu pentru fiul sau. Ceea era o simpla calatorie se dovedeste a fi ocazie pentru fiecare de a-si castiga increderea, de a se susinte reciproc intr-o tara afectata de razboi, in care termenul de "casa, dulce casa" nu mai este ceea ce a fost odata.

Vezi Online The Lucky Ones - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Manhattan

Manhattan
Descriere sumara Manhattan :
Anul: 1979
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 96 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Dragoste
Descriere detaliata Manhattan :

Isaac, 42 ani, a divortat de Jill. Ea traieste cu o alta femeie acum, Connie, si planuieste sa scrie o carte in care sa divulge anumite aspecte mai delicate ale relatiei sale cu Isaac. Isaac are o relatie cu Tracy, in varsta de doar 17 ani, in momentul in care o intalneste pe Mary, amanta prietenului sau Yale, care este casatorit cu Emily

Nominalizat la 2 premii Oscar si la Golden Globes.

Vezi Online Manhattan - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Maine Pyar Kyun Kiya

Maine Pyar Kyun Kiya
Descriere sumara Maine Pyar Kyun Kiya :
Anul: 2005
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 145 min.
Rating:
Categoria: Comedie
Descriere detaliata Maine Pyar Kyun Kiya :

Samir (Salman Khan) este doctor si un mare cuceritor care se foloseste de minciuna cum ca ar fi insurat pentru a putea scapa de femeile indragostite de el,insa chiar si asa femeile il doresc. Intr-o zi insa,Samir se indragosteste de Sonia si vrea sa se insoare cu ea insa mai intai trebuie sa divorteze de asa-zisa sa sotie. Sonia va vrea insa sa o cunoasca pe sotia lui,sa se asigure ca nu ii distruge viata si casnicia si de aici se va forma un lant mare de minciuni in care Naina,secretara lui il va ajuta. Totul se va complica cand apare mama lui Samir la presupusul sau divort si le va interzice sa divorteze va incerca sa le salveze casnicia. Il va ierta Sonia cand va afla toate aceste minciuni?

Vezi Online Maine Pyar Kyun Kiya - server 0:

VK CD 1



VK CD 2



Lista filme online - Comedie


Flirting With Disaster

Flirting With Disaster
Descriere sumara Flirting With Disaster :
Anul: 1996
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 90 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie
Descriere detaliata Flirting With Disaster :

Mel Coplin este un tanar preocupat de o intrebare cruciala pentru viata sa de adult: cine sunt parintii sai adevarati. Mel a fost abandonat inca de mic copil, crescand insa sub protectia unor parinti adoptivi evrei. Filmul prezinta peripetiile comice prin care trece Mel, impreuna cu sotia sa, Nancy, in incercarea de a-si gasi parintii naturali. In calatorie, cuplul este ghidat de o frumoasa fosta dansatoare, Tina, care acum lucreaza pentru centrul de adoptie folosit in trecut de parintii lui Mel. Tina face pe parcursul cercetarilor ei nenumarate greseli, asa ca ceea ce se vroia a fi o mica excursie se transforma intr-o adevarata calatorie, plina de neprevazut, situatii comice si incurcaturi. Presupusii parintii naturali se dovedesc a fi prea multi.

Vezi Online Flirting With Disaster - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Leatherheads

Leatherheads
Descriere sumara Leatherheads :
Anul: 2008
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 114 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Sport
Descriere detaliata Leatherheads :

Leatherheads e o comedie romantica ce schiteaza geneza fotbalului (american) profesionist de la inceputul secolului 20, perioada 1920 mai exact.

Dodge Connolly e un om chipes, cu o constitutie mai mult decat solida, care se simte la fel de bine conducandu-si colegii intr-o bataie de bar sau alergand spre un eseu in mijlocul unui stadion plin. In momentul in care echipa isi pierde sponsorul si intreaga liga americana e in pericol de disparitie Dodge arata ca nu e numai un pachet de muschi si face tot posibilul sa-l readuca in echipa pe Carter Rutherford, o fosta vedeta de fotbal si un veteran decorat cu numeroase medalii.

Mai mult, acesta este un mic erou american si are o viteza exceptionala, fiind o adevarata comoara pentru echipa. Ziarista Lexie Littleton e convinsa ca Rutheford e prea bun ca sa fie adevarat si incepe sa sape adanc in trecutul sau in cautarea de detalii compromitatoare. In tot acest timp cei 2 colegi de echipa intra in competitie pentru afectiunea acesteia, rezultand un joc nu totdeauna curat in care Conolly recurge la orice mijloc pentru a mentine echipa pe drumul ascendent pe care a intrat si in acelasi timp sa castige afectiunea ziaristei.

Vezi Online Leatherheads - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


The Godmother

The Godmother
Descriere sumara The Godmother :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 103 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie
Descriere detaliata The Godmother :

Jennifer este o nord-americanca care preda literatura la Scoala Americana din Bucuresti, este casatorita cu omul de afaceri roman Radu Prodan si are impreuna cu acesta un baiat extrem de inteligent in varsta de 10 ani pe nume David. In timp ce participa la un botez in calitate de nasa, Jennifer este socata sa isi vada sotul arestat de catre politisti chiar in biserica si acuzat ca ar spala bani prin intemediul firmei sale in folosul unui mafiot local poreclit Spanu. Nefiind convinsa ca Radu se face vinovat de ilegalitatile de care este acuzat, profesoara decide sa lupte in felul ei impotriva sistemului de justitie romanesc si impotriva adevaratilor mafioti ce populeaza Bucurestiul. Interzicandu-i-se sa paraseasca Romania pe parcursul anchetei, Jennifer Prodan isi formeaza propria "familie de mafioti" cu scopul de a contracara actiunile interlopului Spanu si cu scopul de a-l scoate din inchisoare pe Radu.

Vezi Online The Godmother - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online The Godmother - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


The Smurfs

The Smurfs
Descriere sumara The Smurfs :
Anul: 2011
Calitate: R5-LiNE
Durata Film: 86 min.
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Comedie, Fantastic, Familie, Animatie
Descriere detaliata The Smurfs :

Strumfii sunt niste creaturi miniaturale de culoare albastra, care traiesc intr-un sat mitic din Evul Mediu si sunt hartuiti de catre un vrajitor diabolic pe nume Gargamel, care intentioneaza sa ii foloseasca ca parte a unei vraji ce l-ar putea ajuta sa produca aur. Dupa ce Gargamel descopera satul strumfilor, acestia fug prin padure pentru a nu fi capturati, iar Strumful Neindemanatic patrunde intr-o grota interzisa impreuna cu alti cativa confrati. Fiind luna plina si vraja plutind in aer, strumfii sunt teleportati printr-o poarta magica in New York-ul contemporan, acolo unde sunt socati de descoperirile stiintei si tehnicii moderne si de continua agitatie a locuitorilor metropolei. Gazduiti in casa lui Johan si a sotiei insarcinate a acestuia, strumfii incearca sa gaseasca drumul spre casa inainte ca vrajitorul Gargamel, care se afla pe urmele lor si in New York, sa ii sechestreze si sa ii foloseasca in planurile lui oculte.

Vezi Online The Smurfs - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Comedie


Horrible Bosses

Horrible Bosses
Descriere sumara Horrible Bosses :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 98 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Crima
Descriere detaliata Horrible Bosses :

Nick, Kurt si Dale sunt trei angajati care sunt in permanenta terorizati de sefii lor: o stomatologa nimfomana, careia ii place sa-si puna angajatii in situatii neplacute, un superior care isi uraste angajatii atat de mult, ca i-ar concedia pe toti si un nemernic, care ii manipuleaza pe angajati sa-si submineze propriile cariere. Demisia nu este o optiune in situatia lor, insa, intr-o noapte, dupa ce consuma prea mult alcool si primesc niste sfaturi dubioase din partea unui fost puscarias, cei trei prieteni pun la cale un plan bine pus la punct, pentru a scapa de superiorii lor...permanent! Dupa cum era de asteptat, planul lor de a-si omori sefii nu decurge deloc cum ar fi trebuit.

Vezi Online Horrible Bosses - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Comedie


Flushed Away

Flushed Away
Descriere sumara Flushed Away :
Anul: 2006
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 85 min.
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Comedie, Familie, Animatie
Descriere detaliata Flushed Away :

Roddy este un soarece din inalta societate, un rozator de elita care traieste, ca animal de companie al unei familii de nobili, intr-un apartament luxos din Kensington. Cand stapanii pleaca in vacanta, soarecele nostru incepe sa se distreze de unul singur, avand ca unici "prieteni de joaca" papusile fetitei familiei. Cand un sobolan de canal reuseste sa patrunda in casa si sa dea peste cap toata locuinta, Roddy decide sa scape de musafirul nepoftit, ademenindu-l in toaleta. Intrusul este mai viclean, insa, iar soarecele de apartament se trezeste aruncat in "vartejul" bideului, curent de apa care-l poarta direct pana in Ratropolis, orasul rozatoarelor de canal. Aici Roddy o intalneste pe Rita, o soricioaica iscusita care se ocupa cu vanatoarea de recompense, sigura fiinta din oras care il poate duce pe soarecele ratacit inapoi acasa. Calatoria nu este atat de simpla, intrucat mai intai trebuie sa ii infrunte pe maleficul broscoi Toad, pe ajutoarele acestuia si pe varul sau francez, Le Frog, toti urand deopotriva natia rozatoarelor si avand ca unic scop distrugerea acesteia prin inundarea orasului. Vor reusi oare Roddy si Rita sa ajunga la suprafata pentru a salva populatia orasului din canalizare?

Vezi Online Flushed Away - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Peep World

Peep World
Descriere sumara Peep World :
Anul: 2010
Calitate: Bluray-Rip
Durata Film: 79 min.
Rating:
Categoria: Comedie
Descriere detaliata Peep World :

Patru copiii ai unei familii difunctionale - trei frati si o sora - se reintalnesc la ziua de nastere a tatalui lor, cand acesta aniverseaza 70 de ani. Cel de-al doilea eveniment major din familie e aparitia unui roman scris de cel mai mic dintre frati - o carte care a ajuns sa fie ca mai bine vanduta si in care sunt expuse cele mai intime secrete ale familiei. Acest eveniment nu este prilej de bucurie pentru familie, fiindca mezinul pare ca nu va fi niciodata iertat pentru ca a spalat rufele in public.

Vezi Online Peep World - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Comedie


Baby Mama

Baby Mama
Descriere sumara Baby Mama :
Anul: 2008
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 96 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie
Descriere detaliata Baby Mama :

Talente comice extraordinare intra in coliziune in aceasta comedie hilara a polilor opusi. Kate Holbrook (Tina Fey - 30 Rock) este o directoare de companie, femeie singurs si conservatoare, care toata viata si-a pus cariera pe primul loc. La 37 de ani, in sfarsit vrea sa aiba un copil, insa descopera ca are doar sanse slabe de a ramane insarcinata. Disperata, Kate decide sa foloseasca o mama surogat, dar lumea ei conservatoare este intoarsa complet pe dos cand Angie cea cu spirit liber (Amy Poehler - Blades of Glory) se mutДѓ Г®n apartamentul ei si intre ele Г®ncepe o lupta foarte amuzanta. Din distributie mai fac parte Greg Kinnear (Little Miss Sunshine) si Sigourney Weaver (The Village).

Vezi Online Baby Mama - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Postcards From The Edge

Postcards From The Edge
Descriere sumara Postcards From The Edge :
Anul: 1990
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 101 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Drama
Descriere detaliata Postcards From The Edge :

Suzanne Vale, o actrita dependenta de alcool, este la marginea prapastiei. Dupa o sedere intr-o clinica de dezintoxicare, compania de film unde era angajata decide s-o pastreze doar cu conditia ca aceasta sa locuiasca impreuna cu mama sa, Doris Mann, la randul ei o vedeta candva, dar acum bautoare fruntasa. Pentru Suzanne va fi foarte dificil, pentru ca s-a luptat mult timp sa iasa de sub influenta mamei, care si acum o trateaza in continuare ca si cum ar fi un copil.

Nominalizat la 2 premii Oscar si la 3 premii Golden Globes.

Vezi Online Postcards From The Edge - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Death Becomes Her

Death Becomes Her
Descriere sumara Death Becomes Her :
Anul: 1992
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 104 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Fantastic
Descriere detaliata Death Becomes Her :

Madeline este o actrita narcisista, care ii fura iubitul celei mai bune prietene ale sale, Helen. Furioasa, Helen sufera o depresie, in urma careia este internata intr-un spital de boli psihice. Dupa cativa ani, cand se reintalnesc, Madeline este surprinsa sa-si vada rivala aratand mai bine ca niciodata. Facandu-si griji ca Helen i l-ar putea fura pe Ernest inapoi, Madeline accepta ajutorul unui elixir de intinerire. Se pare insa ca si Helen a recurs la acelasi tratament. Astfel ca, cele doua candva prietene, se lupta neincetat si ajung niste zombi, in adevaratul sens al cuvantului.

Premiat la Oscar, nominalizat la Golden Globes.

Vezi Online Death Becomes Her - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Charlotte's Web

Charlotte's Web
Descriere sumara Charlotte's Web :
Anul: 2006
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 97 min.
Rating: AG | Audienta generala
Categoria: Comedie, Drama, Familie
Descriere detaliata Charlotte's Web :

Un film de animatie generata de calculator si bazat pe un roman de mare succes, “Charlotte's Web” a lui E.B. White, sunt premisele de la care pleaca aceasta productie. Daca mai adaugam si mari staruri de la Hollywood care imprumuta vocile personajelor, nu mai avem nevoie decat de cireasa de pe tort. Julia Roberts, Kathy Bates, Robert Redford sau Steve Buscemi sunt numai cateva dintre acestea, iar ca sa revenim la cireasa, aceasta poate fi considerata tanara actrita de numai 11 ani, Dakota Fanning, o noua Shirley Temple a cinematografiei. Filmul ne va face sa analizam cu alti ochi "lumea celor care nu cuvanta" si in preajma sarbatorilor de iarna poate vom fi mai vegetarieni ca inainte.

Vezi Online Charlotte's Web - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Zookeeper

Zookeeper
Descriere sumara Zookeeper :
Anul: 2011
Calitate: Bluray-Rip
Durata Film: 102 min
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Comedie, Dragoste, Familie
Descriere detaliata Zookeeper :

Supraponderalul, blajinul si amabilul Griffin Keyes lucreaza ca ingrijitor la parcul zoologic Franklin si este adorat de catre animalele exotice pe care le are in grija intrucat si-a dedicat viata protejarii acestora si si-a sacrificat sansa de a iubi si de a fi iubit de o femeie pentru a-si petrece timpul in compania prietenilor lui "necuvantatori". Desi se simte mai confortabil langa un leu decat langa o femeie, Griffin tanjeste dupa o relatie amoroasa in adevaratul sens al cuvantului si decide sa renunte la actualul loc de munca pentru a-si cauta o slujba diferita, care sa ii permita sa socializeze cu oamenii si sa intalneasca reprezentante ale sexului opus. Afland despre hotararea ingrjitorului lor de a parasi gradina zoologica, animalele intra in panica si rup codul tacerii pentru a-l convinge pe Griffin Kayes sa se razgandeasca in privinta demisionarii din functie. Socat de faptul ca animalele pot sa comunice cu el prin viu grai, ingrijitorul accepta sa fie invatat ritualurile de imperechere din natura si trucurile necesare pentru a cuceri femeia iubita de catre o maimuta capucin, o gorila, un leu, o leoaica, o girafa, un elefant, un urs, un tigru si multe alte animale.

Vezi Online Zookeeper - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Comedie


The Out of Towners

The Out of Towners
Descriere sumara The Out of Towners :
Anul: 1970
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 98 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie
Descriere detaliata The Out of Towners :

NA

Vezi Online The Out of Towners - server 0:

VK CD 1



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu