miercuri, 19 decembrie 2012

Lista filme online - Comedie (20)

Lista filme online - Comedie


Mirror Mirror

Mirror Mirror
Descriere sumara Mirror Mirror :
Anul: 2012
Calitate: Bluray-Rip
Durata Film: 106 min.
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Filme Noi, Comedie, Drama, Aventura, Fantastic
Descriere detaliata Mirror Mirror :

Regina e o femeie narcisista, extravaganta, risipitoare si obsedata de putere, sarcastica, dar si foarte comica in ironia ei. Ea reuseste sa puna stapanire pe regat, caci Alba ca Zapada, mostenitoarea de drept a tronului, e prea tanara si naiva. Regina il pune pe Brighton, servitorul ei exagerat de amabil si cam pampalau sa o exileze pe Alba ca Zapada in padure. Printesa intalneste un grup de sapte rebeli care au arme foarte creative, pentru a compensa dimensiunile lor reduse. Impreuna incep sa lupte pentru a recupera tronul.

Vezi Online Mirror Mirror - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Mirror Mirror - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


The Best Exotic Marigold Hote

The Best Exotic Marigold Hote
Descriere sumara The Best Exotic Marigold Hote :
Anul: 2011
Calitate: Bluray-Rip
Durata Film: 118 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Drama
Descriere detaliata The Best Exotic Marigold Hote :

Inspirat din romanul “These Foolish Things” al autoarei Deborah Moggach, filmul “The Best Exotic Marigold Hotel” relateaza aventurile amuzante ale unor pensionari britanici, care decid sa se retraga la batranete intr-un hotel din exotica Indie, pe care materialele promotionale il prezinta ca fiind cel mai opulent si frumos loc de pe pamant. Ajunsi in Bangalore, protagonistii constata ca locatia de cinci stele in care se asteptau sa locuiasca exista doar in mintea infierbantata a unui manager tanar si entuziast, care si-a stabilit o strategie de marketing excelenta pentru a atrage turisti. In locul palatului spectaculos din imaginile publicate pe internet, batraneii gasesc o cladire paraginita prin care zboara in libertate pasarile, mobilier darapanat si prafuit, conditii de viata ca in lumea a treia, strazi aglomerate si copii care cersesc, dar o data cu trecerea timpului incep sa fie fascinati de cultura si civilizatia indiana, de traditiile localnicilor, de frumusetea femeilor si a peisajelor, de culorile si sunetele vibrante si de atitudinea prietenoasa a indienilor. Desi tara care i-a primit cu bratele deschise nu le poate pune la dispozitie conditiile de lux visate, pensionarii sunt transformati de experientele pe care le traiesc aici si invata ca pot gasi dragostea si pot trai intens la orice varsta.

Vezi Online The Best Exotic Marigold Hote - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online The Best Exotic Marigold Hote - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


A Few Best Men

A Few Best Men
Descriere sumara A Few Best Men :
Anul: 2011
Calitate: Bluray-Rip
Durata Film: 97 min.
Rating: N/A
Categoria: Comedie
Descriere detaliata A Few Best Men :

In timp ce sunt in vacanta, David si Mia se intalnesc si se indragostescc. La sfarsitul saptamanii, David o cere pe Mia in casatorie, urmand sa aiba nunta peste doar cateva zile. David calatoreste inapoi in Anglia si ii ia pe cei trei cei mai buni prieteni si sai: sensibilul Tom, naivul Graham, deprimatul Luke pentru a-l insoti in Australia, la fericitul eveniment. Dar parintii Miei, Barbara si Jim, sunt sceptici fata de aceasta fuga secreta, iar cand oaia facuta cadou de catre Jim se implica, tot iadul se dezlantuie!

Vezi Online A Few Best Men - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online A Few Best Men - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Salmon Fishing in the Yemen

Salmon Fishing in the Yemen
Descriere sumara Salmon Fishing in the Yemen :
Anul: 2012
Calitate: Bluray-Rip
Durata Film: 107 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Filme Noi, Comedie, Drama, Dragoste
Descriere detaliata Salmon Fishing in the Yemen :

Fred Jones e un specialist in piscicultura pe care un seic din Yemen il contacteaza printr-o tanara intermediara caucaziana sa ii realizeze un mare helesteu cu somoni. Seicul viseaza sa faca o competitie de pescuit sportiv de somoni in Yemen, tara in care astfel de pesti nu ar creste in mod natural sub nicio forma. La inceput piscisultorul refuza vehement oferta, catalogand-o drept caraghioasa. Apoi este convins de Bridget Maxwell, o femeie puternica si hotarata, sa accepte. Bridget are tot interesul sa schimbe perceptia asupra lumii arabe, mai cu seama ca din cauza razboiului purtat in Afganistan vin din acea zona spre Occident numai vesti proaste. Ea are nevoie de o poveste pozitiva asa ca insista si sprijina realizarea imensului helesteu cu somoni la Yemen. In timpul constructiei acestui helesteu, specialistul in piscicultura si tanara reprezentanta a guvernului din Yemen se indragostesc.

Vezi Online Salmon Fishing in the Yemen - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Salmon Fishing in the Yemen - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


The Three Stooges

The Three Stooges
Descriere sumara The Three Stooges :
Anul: 2012
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 92 min
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Filme Noi, Comedie
Descriere detaliata The Three Stooges :

Acest film nu are descriere.

Vezi Online The Three Stooges - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online The Three Stooges - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


The Librarian: The Curse Of The Judas Chalice

The Librarian: The Curse Of The Judas Chalice
Descriere sumara The Librarian: The Curse Of The Judas Chalice :
Anul: 2008
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 90 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Drama
Descriere detaliata The Librarian: The Curse Of The Judas Chalice :

The Librarian: The Curse Of The Judas Chalice este cea de-a treia parte din seria The Librarian, in care scolitul Flynn Carson incearca sa isi recapete postul de bibliotecar la Biblioteca Metropolitana New York. Dar dupa ce a fost plecat peste mari si oceane in numeroasele sale aventuri, Flynn sufera de cosmaruri, niste vise ciudate care il ghideaza pe Flynn sa ajunga in new Orleans, unde este pe cale sa descopere o conspiratie care l-ar implica pe Printul Vlad Dracul in mijlocul acestui mister. Astfel, Flynn trebuie sa isi confrunte frica si sa faca tot posibilul sa puna mana pe un artefact istori de nepretuit. Este o cupa de argint care este zvonita ca ar avea puteri magice, care l-ar putea aduce la viata pe acest Print Vlad. Flynn trebuie sa gaseasca acest artefact sau sa sudere consecintele daca ajunge in mainile unor persoane malefice.

Nominalizat la Emmy.

Vezi Online The Librarian: The Curse Of The Judas Chalice - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online The Librarian: The Curse Of The Judas Chalice - server 1:

VK CD 1



Vezi Online The Librarian: The Curse Of The Judas Chalice - server 2:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Comedie


Ice Age: Continental Drift

Ice Age: Continental Drift
Descriere sumara Ice Age: Continental Drift :
Anul: 2012
Calitate: CAM
Durata Film: 94 min.
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Filme Noi, Comedie, Aventura, Familie, Animatie
Descriere detaliata Ice Age: Continental Drift :

Unul dintre cele mai iubite trio-uri din istoria cinematografiei -Manny ,Diego si Sid- pornesc in cea mai mare aventura a lor dupa ce un cataclism trimite in deriva un intreg continent.
Separati de restul turmei, ei folosesc un iceberg pe post de barca improvizata si se lanseaza intr-o epopee maritima in incercarea disperata de a-i gasi pe ceilalti.
Inainte sa devina eroi si sa reuseasca imposibilul, Manny si gasca sunt supusi la cele mai grele incercari prin care au trecut vreodata; se confrunta cu tot soiul de creaturi marine exotice, exploreaza cu curaj o noua lume plina de pericole necunoscute si se lupta cu pirati nemilosi.
Bineinteles ca din aceasta aventura nu putea lipsi Scrat, a carui reuniune cu ghinda sa blestemata il catapulteaza in locuri in care nicio veverita preistorica nu a mai ajuns vreodata.

Vezi Online Ice Age: Continental Drift - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Ice Age: Continental Drift - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Stan Helsing

Stan Helsing
Descriere sumara Stan Helsing :
Anul: 2009
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 90 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Horror
Descriere detaliata Stan Helsing :

Stan Helsing este functionar la un magazin de casete video, iar in noaptea de Halloween primeste in ultimul moment o comanda de a livra cateva casete unui client care locuieste la Stormy Night Estates. Desi este asteptat de catre cel mai bun prieten al lui, fata cu care se intalneste acesta si o fosta iubita extrem de atragatoare sa mearga impreuna la o petrecere, Stan ii convinge sa se abata din drum pe la proprietatea clientului pentru a onora comanda. Numai ca grupul de prieteni este incuiat in incinta, iar Stan descopera ca este un descendent al celebrului vanator de vampiri Van Helsing si ca trebuie sa invinga sase dintre cei mai temuti monstri din istoria cinematografiei daca vrea sa isi aduca amicii acasa in siguranta si sa salveze orasul, inamicii lui fiind Freddy Krueger, Pinhead, Jason Voorhees, Leatherface, Chucky si Michael Myers.

Vezi Online Stan Helsing - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Stan Helsing - server 1:

VK CD 1



Vezi Online Stan Helsing - server 2:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Comedie


Piranha 3DD

Piranha 3DD
Descriere sumara Piranha 3DD :
Anul: 2012
Calitate: HD-Rip
Durata Film: 83 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Filme Noi, Comedie, Horror, Thriller
Descriere detaliata Piranha 3DD :

La 1 an dupa povestea de la Lacul Victoria, bancul de piranha se indreapta in amonte, in Big Wet, un parc acvatic local. Desi au venit sa scalde si sa se distreze, personalul si turistii vor avea parte de ceva cu totul neasteptat. Vor avea din nou de infruntat groaza. Oare acesti pesti vor putea fi opriti? De data asta, teroarea va fi dubla! De aici vine si titlul Piranha 3DD.

Vezi Online Piranha 3DD - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Piranha 3DD - server 1:

VK CD 1



Vezi Online Piranha 3DD - server 2:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Comedie


Casa de mi Padre

Casa de mi Padre
Descriere sumara Casa de mi Padre :
Anul: 2012
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 84 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Filme Noi, Comedie
Descriere detaliata Casa de mi Padre :

Mexicanul Armando Alvarez este un justitiar care a trait si a muncit intreaga viata la ferma tatalui sau, fiind extrem de priceput in cresterea si ingrijirea vitelor, motiv pentru care a fost intotdeauna omul pe umerii caruia s-a sprijinit afacerea familiei. Atunci cand tatal contracteaza datorii pe care nu le mai poate achita, in ajutorul lui Armando sare fratele mai mic pe nume Raul, care soseste in Mexic impreuna cu frumoasa si pasionala lui logodnica Sonia si pretinde ca afacerile in care este implicat au avut atat de mare succes incat isi permite sa rezolve problemele financiare ale familiei Alvarez si sa salveze ferma de la faliment. Situatia se complica insa atunci cand Armando se indragosteste de Sonia si incepe o aventura sexuala cu ea, iar afacerile cu care se lauda Raul se dovedesc a fi ilegale, avand legatura cu traficul de stupefiante. In curand, Raul si Armando intra in razboi cu Onza, unul dintre cei mai temuti lideri mexicani ai unui cartel al drogurilor, iar problemele economice cu care se confrunta ferma mostenita de la tatal lor par banale in comparatie cu problemele pe care li le cauzeaza fratilor infruntarea cu Onza.

Vezi Online Casa de mi Padre - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Casa de mi Padre - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Lesbian Vampire Killers

Lesbian Vampire Killers
Descriere sumara Lesbian Vampire Killers :
Anul: 2009
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 88 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Horror
Descriere detaliata Lesbian Vampire Killers :

Din pricina unui sir de intamplari nefericite Jimmy Maclaren si prietenul sau Fletch raman blocati intr-un sat galez asupra caruia planeaza un blestem lansat in secolul al XVII-lea de catre regina vampiritelor lesbiene pe nume Carmilla, cu putina vreme inainte ca aceasta sa fie ucisa de vanatorul de vampiri Wolfgang Maclaren, nimeni altul decat un stra-strabunic al tanarului Jimmy.
In vreme ce Jimmy si Fletch urmau sa serveasca d
rept sacrificii umane pentru ca barbatii din sat sa-si poata salva femeile care fusesera transformate in sclave de catre creaturile intunericului, un grup de studente straine atragatoare sunt capturate una cate una de vampiritele lesbiene si devin asemenea acestora. Jimmy Mclaren si ultima supravietuitoare din randul studentelor pe nume Lotte sunt prinsi de catre demonii care planuiesc sa se foloseasca de sangele lor pentru a o readuce la viata pe regina lor Carmilla, salvarea lor depinzand de un pierde-vara precum Fletch si de noul aliat al acestuia - vicarul satului - care trebuie sa ii elibereze pe prizonieri pana la rasaritul soarelui, cu ajutorul unei spade utilizate cu secole in urma de catre vanatorul de vampiri Wolfgang Maclaren.

Vezi Online Lesbian Vampire Killers - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Lesbian Vampire Killers - server 1:

VK CD 1



Vezi Online Lesbian Vampire Killers - server 2:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Comedie


Madagascar 3: Europe's Most Wanted

Madagascar 3: Europe's Most Wanted
Descriere sumara Madagascar 3: Europe's Most Wanted :
Anul: 2012
Calitate: TS-Screener
Durata Film: 90 min.
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Filme Noi, Comedie, Aventura, Familie, Animatie
Descriere detaliata Madagascar 3: Europe's Most Wanted :

Leul Alex, zebra Marty, girafa Melman si hipopotamul Gloria planuiesc sa se intoarca la New York dupa o escapada in Africa. Depinzand de cunostintele mecanice ale pinguinilor si ale cimpanzeilor, planul lor esueaza. Astfel ei ajung in Monte Carlo, unde incearca sa elibereze Europa de animalele conduse de capitanul Chantel DuBois, alaturandu-se unui circ. Condusi de venerabilul tigru Siberian Vitaly, animalele – devenite atractie a circului, nu sunt fericite cu statutul lor actual. In timpul calatoriei printr-o serie de orase europene, ultimul pe lista fiind Londra, Alex, Marty, Melman, si Gloria ii ajuta pe Vitaly, Gia, jaguarul si pe Stefano, leul de mare, sa isi redescopere pasiunea pentru spectacole, sa transforme si sa modernizeze performantele circului.

Vezi Online Madagascar 3: Europe's Most Wanted - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Madagascar 3: Europe's Most Wanted - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


High School Musical

High School Musical
Descriere sumara High School Musical :
Anul: 2006
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 98 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Drama, Muzical, Romantic
Descriere detaliata High School Musical :

Troy, indragitul capitan al echipei de baschet, si Gabriella, frumoasa si inteligenta membra a clubului academic, incalca toate regulile societatii din Liceul East cand dau in secret o proba pentru rolurile principale din spectacolul muzical al scolii. Cei doi ajung pana la stele si incearca sa isi indeplineasca visurile, iar pe parcurs toata lumea invata mai multe despre acceptare, munca in echipa si arta de a fi tu insuti. Totul se intampla pe acompaniamentul unor melodii grozave, cu miscari de dans absolut superbe.

Nominalizat la Emmy.

Vezi Online High School Musical - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


High School Musical 2

High School Musical 2
Descriere sumara High School Musical 2 :
Anul: 2007
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 104 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Drama, Muzical, Romantic
Descriere detaliata High School Musical 2 :

Liceul Muzical 2 aduce acelasi personaje ca in prima parte, dar actiunea se muta din timpul anului scolar in vacanta de vara. Chiar daca e vara si nu mai sunt cursuri Troy (Zac Efron), Gabriella (Vanessa Hudgens), Chad (Corbin Bleu) si Taylor (Monique Coleman) nu stau degeaba. Cei patru se angajeaza pe timpul verii la Lava Springs Country Club. Dar nu reusesc sa scape de Sharpay (Ashley Tisdale), pentru ca familia sa detine clubul iar ea isi propune sa il ia pe Troy de langa Gabriella. Cu toata atentia de care are parte, Troy gusta din viata "buna" si incepe sa se gandeasca daca vrea sa ramana cu Gabriella sau sa se bucure de lucruri deosebite. Liceul Muzical 2 aduce si multe hit-uri, reteta care a adus succesul primei parti. Piesele care ies in evidenta sunt "Fabulous," "Work This Out," "You Are the Music in Me," si "Gotta Go My Own Way."

Vezi Online High School Musical 2 - server 0:

VK CD 1



VK CD 2



Lista filme online - Comedie


If Only

If Only
Descriere sumara If Only :
Anul: 2004
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 92 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Drama, Romantic
Descriere detaliata If Only :

Dupa ce prietena sa, Samantha, moare intr-un accident la scurt timp dupa ce ei se cearta si aproape se despart, o alta lovitura dureroasa pentru omul de afaceri englez, Ian Wyndham (Nicholls) care locuieste la Londra si care incearca sa reinvie ziua in speranta de a schimba cursul evenimentelor care au dus la moartea iubitei lui.

Vezi Online If Only - server 0:

VK CD 1



Vezi Online If Only - server 1:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Comedie


The Clique

The Clique
Descriere sumara The Clique :
Anul: 2008
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 87 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie
Descriere detaliata The Clique :

Massie este o fata de bani gata care este indignata de faptul ca la ei acasa va veni o familei din Florida ( Lyons ) care va sta pana cand vor putea sa stea in alta parte. Familia Lyons are o fata de varsta cu Massie, Claire. Massieo ignora si se poarta urat cu ea dar Claire incearca sa se imprieteneasca cu ea si prietenele ei. Acestea isi bat joc de ea. Massie se indragosteste de Un baiat care este in primul an de liceu. Claire il cunoaste cu ajutorul surorii lui si afla ca acesta are o iubita. La sfarist Massie si Claire se impaca dar nu se stie pentru cat timp.

Vezi Online The Clique - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online The Clique - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Friends with Kids

Friends with Kids
Descriere sumara Friends with Kids :
Anul: 2011
Calitate: Bluray-Rip
Durata Film: 107 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie
Descriere detaliata Friends with Kids :

Un grup de prieteni cu relatii foarte stranse intre ei ajung sa se distanteze dupa ce o parte dintre ei au copii. Jason si Julie sunt ultimii doi din grupul de prieteni care nu au copii, desi isi doresc, dar nu au gasit persoanele potrivite cu care sa-i faca. Ducand mai departe ideea de prietenie cu beneficii, cei doi decid ca beneficiul prieteniei lor sa nu fie sexul, ci un copil. Ei au observat cat de greu le-a fost cuplurilor de prieteni sa se descurce cu un copil si se intreaba daca nu este vreo cale mai buna. Avantajul lui Jason si Julie ar fi acela ca, fiind prieteni foarte buni, ii pot asigura copilului stabilitate, iar faptul ca relatia lor e platonica, inseamna ca nu vor exista tensiunile aduse de copil in cupluri asupra relatiei romantice. Ei decid sa faca impreuna un copil si sa aiba relatii romantice cu alti oameni.

Vezi Online Friends with Kids - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Friends with Kids - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Wild Wild West

Wild Wild West
Descriere sumara Wild Wild West :
Anul: 1999
Calitate: Bluray-Rip
Durata Film: 101 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Western, S.F
Descriere detaliata Wild Wild West :

Agentul special guvernamental James West (Will Smith) dotat cu sarm si inteligenta, si agentul special guvernamental Artemus Gordon (Kevin Kline), un maestru al deghizarilor si inventatorul unor masinarii mari si mici , sunt trimisi sa ii dea de urma geniului diabolic personalizat de Dr. Arliss Loveless (Kenneth Branagh). Loveless planuieste sa il asasineze pe presedintele Statelor Unite cu ajutorul unui vehicol infernal, transportor de arme, numit Tarantula.
West si Gordon incep ca rivali dar curand isi unesc talentele devenind o echipa vicleana bazata pe incredere reciproca in cea mai mare parte a timpului.

Vezi Online Wild Wild West - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Wild Wild West - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


LOL

LOL
Descriere sumara LOL :
Anul: 2012
Calitate: Bluray-Rip
Durata Film: 97 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Filme Noi, Comedie, Drama, Dragoste
Descriere detaliata LOL :

Intr-o epoca in care adolescentii asculta muzica pe iTunes si YouTube si comunica cu prietenii pe Facebook, Twitter si Messenger mai mult decat comunica cu parintii, o liceana in varsta de 15 ani pe nume Lola, care a fost parasita de catre iubitul ei Chad si descopera pentru prima data placerile interzise oferite de sex si consumul de droguri, o scandalizeaza pe mama ei Anne atunci cand aceasta din urma ii gaseste in mod accidental jurnalul intim si il citeste. Anne a divortat recent de Alan si, desi se intalneste cu blajinul politist James, nu a reusit sa depaseasca socul emotional cauzat de despartirea de tatal Lolei, iar atunci cand isi da seama cat de mult s-a indepartat de propria fiica si cat de mult a neglijat problemele serioase cu care s-a confruntat aceasta, decide sa faca eforturi suplimentare pentru a restabili o conexiune sufleteasca cu adolescenta zbuciumata. Lola isi petrece timpul liber in compania celor mai bune prietene ale ei Emily si Janice si incepe sa se simta atrasa de Kyle, cel mai bun amic al fostului ei iubit, caruia ii da insa tarcoale si o colega frumoasa si sexy pe nume Ashley.

Vezi Online LOL - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online LOL - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Life-Size

Life-Size
Descriere sumara Life-Size :
Anul: 2000
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 101 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Sport
Descriere detaliata Life-Size :

O poveste foarte interesanta si captivanta , datorita intamplarilor magice care se petrec .

Vezi Online Life-Size - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Life-Size - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Ted

Ted
Descriere sumara Ted :
Anul: 2012
Calitate: CAM
Durata Film: 106 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Filme Noi, Comedie, Fantastic
Descriere detaliata Ted :

Ursuletul din plus Ted este un lenes fara pereche, isi petrece timpul tolanit pe canapea si urmarind emisiunile favorite la televizor, injura ca un birjar, fumeaza marijuana, goleste o sticla de bere dupa alta, agata prostituate si ruineaza relatia de cuplu a prietenului sau John Bennett cu Lori. Jucaria a prins viata cu mai mult de 30 de ani in urma gratie unei dorinte de Craciun pe care si-a pus-o copilul John Bennett, un singuratic care obisnuia sa fie agresat la scoala si care intampina dificultati atunci cand trebuia sa se integreze intr-un colectiv. Problema este ca anii au trecut in zbor, John s-a transformat intr-un barbat in toata firea, iar insolentul si buclucasul prieten din plus nu l-a mai parasit niciodata, spre necazul si frustrarea lui Lori, care nu mai are rabdare sa astepte ca iubitul ei sa se maturizeze si sa isi asume responsabilitati de adult. Satula de atitudinea obraznica a lui Ted si de influenta negativa pe care jucaria continua sa o aiba asupra barbatului cu care ea ar trebui sa se casatoreasca, Lori ii da un ultimatum lui John si il avertizeaza ca, daca Ted nu dispare din viata si din apartamentul lor, ea va fi cea care va rupe relatia si va pleca definitiv.

Vezi Online Ted - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Ted - server 1:

VK CD 1



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu