miercuri, 19 decembrie 2012

Lista filme online - Comedie (3)

Lista filme online - Comedie


Bachelor Party 2: The Last Temptation

Bachelor Party 2: The Last Temptation
Descriere sumara Bachelor Party 2: The Last Temptation :
Anul: 2008
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 104 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie
Descriere detaliata Bachelor Party 2: The Last Temptation :

Filmul este un sequel al filmului "Bachelor Party" din 1984. Ron vrea sa faca pasul cel mare si sa se casatoreasca. Aici incearca sa il corupa, filmanda burlacilor asa cum se cuvine. Sotul surorii miresei este organizatorul, si ii duce pe mire si prietenii sai in Miami.

Aici incearca sa il corupa, filmand tot ceea ce face pentru a putea sa ii arate apoi adevaratul Ron cumnatei sale. Insa "targuiala de acasa nu se potriveste cu cea din targ".

Vezi Online Bachelor Party 2: The Last Temptation - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Charlie's Angels

Charlie's Angels
Descriere sumara Charlie's Angels :
Anul: 2000
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 98 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Aventura
Descriere detaliata Charlie's Angels :

Trei detective frumoase, Natalie, Dylan si Alex, antrenate in tehnici de arte martiale si inarmate pana in dinti cu arme ultrasofisticate, trebuie sa recupereze un software strict secret care a fost furat si care ar putea distruge planeta daca ar ajunge in mainile cui nu trebuie. Ele lucreaza pentru Charlie, pe care nu l-au vazut niciodata. Charlie le numeste пїЅingeriпїЅ pentru ca, indiferent cat de grea este o misiune, ele o duc la bun sfarsit

Vezi Online Charlie's Angels - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Underclassman

Underclassman
Descriere sumara Underclassman :
Anul: 2005
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 95 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Drama, Crima, Thriller
Descriere detaliata Underclassman :

Cand un student la o scoala de elita este ucis, incepatorul Stokes este repartizat ca detectiv sub acoperire pentru a descoperi criminalul. Socul cultural va fi insa doar una dintre problemele lui. Folosind metode neortodoxe si apeland la intuitie, Stokes nu pierde timp pentru investigatii. Chiar daca nu este de acord cu comportamentul lui Stokes, Capitanul Victor Delgado (Cheech Marin) este ingrijorat pentru siguranta lui si trimite alti doi detectivi spre a-l sprijini si a-l tine sub supraveghere: Detectivul Lisa Brooks (Kelly Hu) si Richard Gallecki (Ian Gomez).

Vezi Online Underclassman - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Playing By Heart

Playing By Heart
Descriere sumara Playing By Heart :
Anul: 1998
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 121 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Drama, Dragoste
Descriere detaliata Playing By Heart :

In acest film se regasesc povestile a 11 oameni care-si traiesc vietile in Los Angeles. Paul este producatorul emisiunii culinare a lui Hannah. Mark este bolnav de SIDA si mama sa ii spune adevarul in timp ce are grija de el. Meredith persista in acceptarea farmecului lui Trent. Joan incearca sa-l atraga pe siguraticul Keenan. Un cuplu se intalneste pe ascuns intr-un hotel. Hugh le povesteste intamplari ireale femeilor din baruri.
Iar la sfarsitul week-end-ului, povestile lor paralele converg.

Vezi Online Playing By Heart - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Yogi Bear

Yogi Bear
Descriere sumara Yogi Bear :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 80 min
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Comedie, Aventura, Familie, Animatie
Descriere detaliata Yogi Bear :

Yogi, cel mai пїЅndrăgit hoţ de coşuri de picnic din Parcul Jellystone, vine pe marile ecrane cu noi aventuri, de această dată пїЅn 3D. Alături de prietenul său cel mai bun, Boo Boo (voce: Justin Timberlake), Yogi (voce: Dan Aykroyd) pune la cale cele mai inventive strategii pentru a fura coşurile cu mпїЅncare aduse de turiştii veniţi la picnic. “Mai isteţ decпїЅt urşii de rпїЅnd”, cum пїЅi place lui să spună, Yogi este permanent cu un pas пїЅnaintea pădurarului Smith (Tom Cavanagh) şi пїЅi dă acestuia mari bătăi de cap.
Năstruşnicul Yogi nu va mai fi пїЅnsă cea mai mare problemă a Parcului Jellystone, din momentul пїЅn care primarul Brown (Andrew Daly) se hotărăşte să vпїЅndă rezervaţia pentru a acoperi pierderile bugetului local. Cum Brown nu se va da пїЅn lături de la nimic pentru a-şi duce planul la bun sfпїЅrşit, Yogi şi Boo Boo se aliază cu pădurarul Smith şi Rachel (Anna Faris), noua lor prietenă, пїЅncercпїЅnd să salveze parcul, singurul cămin pe care l-au avut vreodată.
Bazat pe celebrele personaje de desene animate create de Hanna-Barbera, filmul Ursul Yogi combină tehnica live-action cu animaţia şi tehnologia 3D de ultimă generaţie. Din 14 ianuarie, povestea lui Yogi şi a lui Boo Boo prinde viaţă пїЅn Ursul Yogi, o aventură 3D plină de umor şi acţiune care va пїЅncпїЅnta publicul de toate vпїЅrstele. Un film produs de Warner Bros. Pictures şi distribuit пїЅn RomпїЅnia de MediaPro Distribution.

Vezi Online Yogi Bear - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Love and Other Drugs

Love and Other Drugs
Descriere sumara Love and Other Drugs :
Anul: 2010
Calitate: Bluray-Rip
Durata Film: 112 min
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Romantic, Dragoste
Descriere detaliata Love and Other Drugs :

Bazată pe cartea autobiografică "Hard Sell: The Evolution of a Viagra Salesman" a autorului Jamie Reidy, comedia romantică "Love and Other Drugs" explorează deopotrivă metodele lipsite de etică ce se practicau пїЅn anii '90 пїЅn industria farmaceutică din Statele Unite ale Americii şi idila frumoasă care se пїЅnfiripă пїЅntre un agent de vпїЅnzări ambiţios şi o artistă rebelă. Maggie Murdock este o tпїЅnără independentă, sexy, inteligentă, deschisă la minte şi nonconformistă, care nu permite niciunui obstacol să-i stea пїЅn cale şi care este sceptică cu privire la dragoste, mai ales că a fost diagnosticată cu maladia Parkinson пїЅn primul stadiu de evoluţie.
Fără să muncească prea mult, dar dispunпїЅnd de capacitate de persuasiune şi de un farmec irezistibil ce пїЅl ajută să cucerească toate femeile, fie că sunt doctore, asistente medicale sau cliente, Jamie Reidy este un as пїЅn domeniul vпїЅnzărilor de medicamente. Numai că пїЅntпїЅlnirea cu Maggie şi modul пїЅn care evoluează relaţia lor пїЅl iau prin surprindere pe Jamie şi пїЅi schimbă ordinea priorităţilor пїЅn viaţă.

Nominalizat la 2 premii Golden Globes.

Vezi Online Love and Other Drugs - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Hitch

Hitch
Descriere sumara Hitch :
Anul: 2005
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 118 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Dragoste
Descriere detaliata Hitch :

Hitch este un maestru ce studiaza femeile intelegand tehnica atractiei si seductiei si astfel devine "doctor in aranjarea de intalniri", garantand ca numai dupa trei intalniri, dragostea o sa-ti bata la usa. Il are ca pacient pe un contabil timid si neajutorat, Albert, care este indragostit de o femeie superba si bogata, Allegra. In acest timp o intalneste pe Sara, o jurnalista ce urmareste fiecare miscare a Allegrei si care auzind atatea zvonuri despre "Dr. Love" incearca sa-l demaste. O comedie romantica care te invata cate sacrificii trebuie sa faci pentru a fi cu persoana iubita.

Vezi Online Hitch - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


The Master Of Disguise

The Master Of Disguise
Descriere sumara The Master Of Disguise :
Anul: 2002
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 80 Minute
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Comedie, Familie
Descriere detaliata The Master Of Disguise :

Pistachio Disguisey este un tanar ospatar care are un talent ascuns: el poate lua forma oricarei persoane. Atunci cand parintii lui, Mama si Fabbrizio, sunt rapiti de maleficul hot Devlin, Pistachio este nevoit sa plece in cautarea lor. De la bunicul sau afla ca face parte dintr-o familie care are puterea "Energico", o forta misterioasa care poate schimba identitatea oricui. Pistachio invata sa se foloseasca de aceasta putere si pleaca in cautarea lui Devlin.

Vezi Online The Master Of Disguise - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Life as We Know It

Life as We Know It
Descriere sumara Life as We Know It :
Anul: 2010
Calitate: Bluray-Rip
Durata Film: 114 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Drama
Descriere detaliata Life as We Know It :

Holly Berenson si Eric Messer sunt doi adulti mult prea preocupati de ascensiunea profesionala pentru a avea o viata privata normala si o relatie de cuplu stabila, motiv pentru care prima lor intalnire romantica se transforma intr-un dezastru, femeia jurand sa nu ii acorde o alta sansa tanarului cu care nu pare sa aiba nimic in comun. Singura persoana care ii apropie pe cei doi este micuta Sophie, fiica celor mai buni prieteni ai lor pe nume Peter si Alison Novack, pe care amandoi o iubesc in egala masura si pe care o rasfata ca pe propriul copil. Atunci cand Peter si Alison decedeaza intr-un tragic accident de automobil, iar bunicul dinspre tata al orfanei se dovedeste prea batran si bolnav pentru a o putea ingriji, Holly Berenson si Eric Messer sunt numiti tutorii legali ai Sophiei si trebuie sa isi asume responsabilitatile ce decurg din aceasta calitate. Neexperimentati si ingroziti de faptul ca nu se vor ridica la inaltimea misiunii incredintate de catre prietenii lor decedati, Eric si Holly se muta in aceeasi casa si cauta o modalitate de a se intelege pentru binele copilului.

Vezi Online Life as We Know It - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Gulliver's Travels

Gulliver's Travels
Descriere sumara Gulliver's Travels :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 84 min.
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Comedie, Aventura
Descriere detaliata Gulliver's Travels :

Aflat într-o călătorie spre Bermuda, Lemuel Gulliver eşuează pe ţărmul unei ţări necunoscute pentru a se trezi capturat de o mulţime de omuleţi de-o şchioapă. Călătorul va afla curând că ţara respectivă se cheamă Lilliput, iar locuitorii acesteia liliputani. Devenit repede favoritul fiicei regelui liliputan (Emily Blunt), Gulliver va cădea curând în dizgraţie când va refuza să atace un regat vecin şi rival. Va reuşi eroul nostru să scape de cruda-i pedeapsă şi să revină în Anglia lui natală?

Vezi Online Gulliver's Travels - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Up In Smoke

Up In Smoke
Descriere sumara Up In Smoke :
Anul: 1978
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: Up In Smoke
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie
Descriere detaliata Up In Smoke :

Doi tipi "afumaţi" fură fără să-şi dea seama prea bine cum o dubiţă şi pleacă cu ea din Mexic la Los Angeles. Duba e făcut-p în întregime din marijuana, dar problemele celor doi nu sunt atât de mari câtă vreme îl au pe urme pe incompetentul sergent Stendenko.

Vezi Online Up In Smoke - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


100 Girls

100 Girls
Descriere sumara 100 Girls :
Anul: 2000
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 94 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Dragoste
Descriere detaliata 100 Girls :

Un tanar pe nume Mattew, cunoaste o fata intr-un lift, in timpul unei pene de curent. Desi nu a reusit sa vada la fata si tot ce stie despre ea este ca locuieste in caminul fetelor, Matthew se indragosteste lulea. El incepe sa o caute pe misterioasa fata, printre cele 100 fete, cazate in caminul campusului.

Vezi Online 100 Girls - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


That's What I Am

That's What I Am
Descriere sumara That's What I Am :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 102 min.
Rating:
Categoria: Comedie
Descriere detaliata That's What I Am :

In anul 1965, intr-o localitate din California, Mr. Simon, un profesor dedicat de limba si literatura engleza pe care toti elevii il indragesc, il obliga pe Andy Nichol sa faca echipa pentru un proiect scolar de final de trimestru cu Stanley Miner, un inadaptat social poreclit de catre colegi "Big G", care are par aramiu, urechi clapauge si un cap disproportionat de mare in raport cu trupul. Desi Andy se teme initial ca va deveni tinta malitiozitatii colegilor din cauza colaborarii cu Stanley, isi schimba atitudinea atunci cand il vede pe "Big G" confruntandu-se cu indrazneala cu batausul Carl Freel, care a fost suspendat temporar de catre directoarea Kelner pentru ca a lovit o fata din aceeasi clasa. Furios din pricina suspendarii, Carl se razbuna pe domnul Simon raspandind zvonul ca acesta ar fi homosexual si periclitandu-i astfel cariera intrucat parintii scandalizati ii cer directoarei sa il excluda pe profesor din invatamant. Ofensiva parintilor impotriva domnului Simon este condusa de Ed Freel, tatal lui Carl, iar decizia directoarei este complicata de faptul ca profesorul refuza sa se apare, considerand ca harul predarii nu are nicio legatura cu orientarea sexuala a unei persoane.

Vezi Online That's What I Am - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Rango

Rango
Descriere sumara Rango :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Screener
Durata Film: 107 min.
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Actiune, Comedie, Aventura, Familie, Animatie
Descriere detaliata Rango :

PпїЅnă acum, vestul sălbatic american a văzut toate tipurile de eroi, dar Rango este o specie absolut nemaivăzută: un cameleon mititel cu suflet mare, care пїЅşi pune пїЅn gпїЅnd să salveze un orăşel la fel de bizar precum creaturile care-l locuiesc, şi, care, pe parcurs, se transformă пїЅn eroul care odinioară doar пїЅşi пїЅnchipuia că este.
Regizat de Gore Verbinski, cel care a creat seria Piraţii din Caraibe, şi avпїЅndu-l ca voce pe Johnny Depp, Rango este un western пїЅn care aventura, umorul ireverenţios şi persoanjele пїЅnduioşătoare se combină pentru a ne oferi filmul perfect pentru пїЅntreaga familie.
Povestea пїЅncepe cпїЅnd Rango, după o viaţă пїЅn care a privit lumea din spatele geamurilor unui terariu, se trezeşte abandonat пїЅn deşertul Mojave. Rătăcind prin Vestul Sălbatic, ajunge пїЅn orăşelul Dirt, care arată exact precum пїЅi e numele. Acolo unde speră că se va pierde пїЅn peisaj, Rango se trezeşte imediat că iese пїЅn evidenţă, chiar dacă ceilalţi locuitori sпїЅnt o ţestoasă pe post de primar, un şarpe cu clopoţie renegat, nişte cпїЅini de preerie care jefuiesc bănci, şopпїЅrle-pistolari, dar şi prima cameleoniţă pe care Rango o vede пїЅn viaţa lui. Fără să vrea, Rango devine şeriful orăşelului ameninţat cu dispariţia din cauza lipsei apei. Acum i se oferă ocazia să se transforme пїЅn ceea ce, pпїЅnă nu demult, doar visa să fie: unerou adevăarat. De-acum nu se mai poate ascunde!
Rango este primul film de animaţie al lui Verbinski, cel care a transformat franciza Piraţii din Caraibe пїЅntr-o fabulă contemporană care a fermecat publicul din toată lumea. “Rango este povestea transformării unui cameleon пїЅntr-o legendă a Vestului Sălbatic, iar Johnny Depp intră пїЅn pielea acestui personaj cu grandoare şi пїЅndrăzneală. Ne-am inspirat din spaghetti western şi, пїЅmpreună cu animatorii extrem de talentaţi de la ILM am reuşit să creăm un univers cinematografic unic, care omagiază temele clasice ale unui film cu pistolari din Vestul Sălbatic cu mult umor şi cu пїЅntorsături de situaţie extrem de amuzante.”

Vezi Online Rango - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Baby Geniuses

Baby Geniuses
Descriere sumara Baby Geniuses :
Anul: 1999
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 97 Minute
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Comedie, S.F, Familie
Descriere detaliata Baby Geniuses :

Dr Elena Kinder (Kathleen Turner) si dr Heep (Christopher Lloyd) lucreaza pentru Babyco, cel mai mare producator mondial de articole pentru bebelusi. Cei doi oameni de stiinta incearca sa sparga codul limbajului bebelusilor deoarece gangurelile acestora constituie de fapt un limbaj foarte sofisticat ce le permite copiiilor sa-si transmita secretele universului pe care le stiu inca de la nastere.
Cercetarea celor doi doctori ia o intorsatura nebanuita atunci cand Sly, unul dintre cei mai intelepti bebelusi, reuseste sa scape din laborator. El incearca sa ii convinga pe bebelusii de afara sa se uneasca in incercarea de a-i salva pe cei inchisi in centrul de cercetare. Din ce in ce mai nelinistiti, dr. Kinder si dr. Heap, incearca din rasputeri sa il gaseasca pe Sly inainte ca activitatea lor sa fie deconspirata

Vezi Online Baby Geniuses - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Gadjo Dilo

Gadjo Dilo
Descriere sumara Gadjo Dilo :
Anul: 1997
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 102 min.
Rating:
Categoria: Comedie, Drama
Descriere detaliata Gadjo Dilo :

Film regizat de Tony Gatlif si dupa un scenariul creat tot de acesta in 1997 , detinatorul a 13 medalii de aur si 6 nominalizari la Festivalurile de profil, filmul , o coproductie franco-romana, realizata in SUA descrie povestea unui francez, Stephane ( Romain Duris ) ce vine in Romania, in zona Ardealului in cautarea unei interprete de muzica lautareasca - Nora Luca. Francezul care nu vorbeste deloc romaneste rataceste printr-un sat tiganesc, satul Cretulesti. Acolo cunoaste frumusetea vietii nomade, dar si greutatile acesteia. In comunitatea tiganeasca francezul comunica cu Izidor (Izidor Serban ) si Sabina (Rona Hartner)si inregistreaza casete, isi face notite despre muzica tiganeasca. Participa la mai multe reprezentatii ale artistilor din aceasta lume bizara pe care filmul o vrea sa o descrie....

Vezi Online Gadjo Dilo - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Green Card

Green Card
Descriere sumara Green Card :
Anul: 1990
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 103 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Drama, Dragoste
Descriere detaliata Green Card :

O poveste de dragoste nascuta din dorinta unui compozitor francez de a trai in Statele Unite ale Americii. George o convinge pe Bronte Mitchell Faure sa se marite cu el pentru a obtine green card-ul care ii permite sa munceasca in America si sa primeasca cetatenie. Nevoiti sa locuiasca impreuna, cei doi incep prin a fi extrem de politicosi unul cu celalalt, dar datorita spatiului restrans urmeaza o serie de confruntari intre cele doua personalitati extrem de diferite. Totusi, ei ajung sa se indragosteasca unul de celalalt, dar trebuie sa convinga si oficialitatile ca mariajul lor este unul bazat pe dragoste...

Premiat cu 2 premii Golden Globes, nominalizat la Oscar.

Vezi Online Green Card - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Little Fockers

Little Fockers
Descriere sumara Little Fockers :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 93 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie
Descriere detaliata Little Fockers :

Desi au trecut cativa ani de cand asistentul medical Greg Focker s-a casatorit cu Pamela Martha Byrnes, fiica unui agent CIA pensionat, iar cuplul a intampinat cu bucurie in urma cu 5 ani venirea pe lume a gemenilor Samantha si Henry, inca exista neincredere si tensiune in relatiile dintre ginere si socru. Atunci cand intransigentul si rigidul Jack Byrnes si sotia sa Dina sosesc in casa tinerilor pentru a petrece Ziua Recunostintei alaturi de copii si nepoti, Greg Focker isi da seama ca socrul lui de cosmar nu a renuntat la actele de spionaj familial si la misiunile secrete menite sa il puna pe el intr-o lumina nefavorabila in ochii Pamelei. Jack Byrnes inca nu s-a consolat cu ideea ca Pam nu a devenit sotia favoritului lui Kevin Rawley, care este la fel de indragostit de ea ca si pe vremea cand ii era logodnic si care cauzeaza la randul lui cateva frictiuni in mariajul lui Greg cu Pamela. Lipsa de bani il determina pe Greg sa-si gaseasca o slujba la o companie de medicamente, ceea ce declanseaza din nou suspiciunile lui Jack si este pe punctul sa rupa cercul increderii in care ginerele a intrat cu dificultate. Numai ca, pentru a deveni urmatorul patriarh al familiei, Greg Focker trebuie sa treaca testul la care il supune socrul sau...

Vezi Online Little Fockers - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Cake

Cake
Descriere sumara Cake :
Anul: 2005
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 94 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Dragoste
Descriere detaliata Cake :

Pippa McGee este o persoana care nu poate sta pe loc si nu poate lega relatii cu nimeni, iar daca cineva ii face o declaratie de afectiune, fuge cat poate de repede. Dar acum se intoarce acasa si trebuie sa isi ajute tatal sa revigoreze compania. Asa ca preia revista tatalui ei care trateaza aranjamente de nunta. Astfel il cunoaste pe Ian, dar si pe Hemingway Jones - primul este serios, un om pe care te poti baza, al doilea un afemeiat, insa un om pe gustul ei. Oare experienta aceasta de femeie cu responsabilitati reuseste s-o schimbe?

Vezi Online Cake - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Buy Borrow Steal

Buy Borrow Steal
Descriere sumara Buy Borrow Steal :
Anul: 2008
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 94 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie
Descriere detaliata Buy Borrow Steal :

Cand afla ca mai are o singura luna pentru a concepe un copil, Georgina (Heather Graham), o ambitioasa londoneza, se loveste de reticenta iubitului ei, speriat de toate aceste fiinte mici si galagioase. Ajutata de energica ei prietena Clam, Georgina porneste in cautarea tatalui perfect, constienta ca intreaga "procedura" (contact, negociere si... alt contact) trebuie sa se desfasoare extrem de rapid.

Vezi Online Buy Borrow Steal - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


La Gran Vida

La Gran Vida
Descriere sumara La Gran Vida :
Anul: 2000
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 112 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Filme Fara Subtitrare
Descriere detaliata La Gran Vida :

Exista oameni care n-au nici o placere sa traiasca daca n-au cu ce se lauda. Este cazul lui Martin (Carmelo Gomez), care la 30 de ani consta ca viata lui nu merita traita si decide sa se sinucida. Dar chiar inainte sa se arunce de pe un pod, apare un barbat pe nume Salva (Tito Valverde) are il convinge sa renunte, de fapt sa amane gestul fatal, facandu-i o propunere greu de ignorat. Pe scurt Salva se ofera sa il puna in legatura cu niste mafioti camatari de la care sa imprumute un milion de dolari, cu care sa traiasca pe picior mare cateva saptamani, dupa care poate (si chiar va fi nevoit) sa-si puna in aplicare planul cu podul. Salva s-ar alege si el cu un procent din toata afacerea si, in rest, Dumnezeu cu mila... Zis si facut, cei doi pun mana pe bani, Martin incepe o viata de vis alaturi de Salva pe care il angajeaza contabil si totul pare sa decurga conform planului pana cand Martin o intalneste pe chelnerita Lola (Salma Hayek), de care se indragosteste nebuneste. Timpul insa se scurge in defavoarea lui...

Vezi Online La Gran Vida - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Old School

Old School
Descriere sumara Old School :
Anul: 2003
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 91 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie
Descriere detaliata Old School :

Dupa ce descopera ca prietena sa il insala, Mitch Martin este atat de deprimat, incat aproape strica nunta prietenului sau cel mai bun, Frank. Ca sa-l ajute sa-si revina si sa redescopere placerea vietii, Beanie, membrul pragmatic al trio-ului, le propune celor doi sa infiinteze o fratie studenteasca, folosind casa lui Mitch pentru o serie de petreceri nebunatice. Ce este special la respectiva fratie e faptul ca membrii nu trebuie neaparat sa fie studenti. Acesta este un prilej pentru cei trei prieteni sa retraiasca distractia din anii de facultate, fara sa fie deranjati de responsabilitatile studentesti. Planurile lor, insa, vor fi puse in pericol de decanul Pritchard...

Vezi Online Old School - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Piranha

Piranha
Descriere sumara Piranha :
Anul: 2010
Calitate: Bluray-Rip
Durata Film: 78 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Horror, Thriller
Descriere detaliata Piranha :

In fiecare an, mii de turisti isi petrec concediile pe malul Lacului Victoria, dornici sa inoate, sa se bronzeze, sa faca scufundari si sa se distreze. Bogatul si imoralul consumator de cocaina Derrick Jones este proprietarul unui yacht de lux botezat Barracuda si a venit in Arizona cu scopul de a realiza un film pornografic, motiv pentru care are nevoie de serviciile localnicului Jake Forester, fiul cel mare al serifului Julie Forester, pentru a identifica cele mai frumoase peisaje in care s-ar putea filma scenele erotice fierbinti. Desi mama lui il rugase sa ramana acasa si sa ii supravegheze pe fratii mai mici - Laura si Zane, Jake Forester ii mituieste pe cei doi copii si urca la bordul Barracudei pentru a fi impreuna cu Kelly, fata pe care o iubeste. Un seism subacvatic produs la mare adancime ridica la suprafata o armata de pesti piranha flamanzi, care se reped deopotriva asupra pescarilor si a turistilor neprevazatori si ii devoreaza. Seriful Julie Forester, adjunctul Fallon, biologul marin Goodman si scufundatorii Novak, Paula si Sam trebuie sa gaseasca o solutie de a inchide plaja si de a anihila periculosii piranha inainte ca trupurile mutilate si fara viata ale turistilor sa impanzeasca apa, dar si inainte ca ei insisi sa cada prada monstrilor.

Vezi Online Piranha - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Little Manhattan

Little Manhattan
Descriere sumara Little Manhattan :
Anul: 2005
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 84 min.
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Comedie, Dragoste, Familie
Descriere detaliata Little Manhattan :

Gabe, un baietel de 10 ani, era un baiat normal care crestea in Manhattan, pana cand Rosemary Telesco, colega lui de la gradinita, intra in viata lui. De fapt in aceeasi sala de karate. Intre cei doi se naste o frumoasa poveste de dragoste, cu toate ingredientele necesare - gelozie, fericire -, dar inainte ca Gabe sa-i marturiseasca sentimentele sale lui Rose, aceasta ii spune ca anul urmator nu va mai veni la scoala publica, ca sfarsitul verii si-l va petrece intr-o tabara, asa ca timpul petrecut impreuna este limitat. Oare vor putea trece peste aceste obstacole!?

Vezi Online Little Manhattan - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Cedar Rapids

Cedar Rapids
Descriere sumara Cedar Rapids :
Anul: 2011
Calitate: BD-Rip
Durata Film: 86 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie
Descriere detaliata Cedar Rapids :

Tim Lippe este un agent de asigurari timid si naiv, care nu a parasit niciodata localitatea natala Brown Valley din Wisconsin si nu s-a cazat niciodata la un hotel, motiv pentru care este luat complet pe nepregatite atunci cand este trimis sa-si reprezinte compania la o conventie regionala desfasurata in orasul Cedar Rapids din statul Iowa. Agentul de asigurari in varsta de 34 de ani se trezeste propulsat in jungla urbana si fortat sa faca fata unor provocari cu care nu s-a mai confruntat in trecut, fiind varat in diverse buclucuri de catre cei trei agenti experimentati pe care ii intalneste la conventie pe nume Joan Ostrowski-Fox, Dean Ziegler si Ronald Wilkes. Atras din punct de vedere fizic de catre seducatoarea Joan Ostrovski-Fox din Nebraska, Tim Lippe ajunge in patul unei prostituate, este agresat de niste batausi si este victima unui lant de evenimente amuzante ce ii vor schimba pentru totdeauna modul de gandire. Obisnuit sa respecte regulile, Tim este socat de comportamentul neconventional si imoral al colegilor lui, dar intelege faptul ca este dificil sa rezisti in sistemul corporatist corupt daca nu iesi din litera cartii.

Vezi Online Cedar Rapids - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Mr Magoo

Mr Magoo
Descriere sumara Mr Magoo :
Anul: 1997
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 83 min
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Comedie, Aventura, Dragoste, Familie, Filme Fara Subtitrare
Descriere detaliata Mr Magoo :

ГЋnainte de lansarea filmului, compania Disney a fost asaltata de o multime de proteste venite din partea organizatiilor nevazatorilor din SUA care se temeau ca handicapul lor va deveni un motiv de amuzament. Eroul principal, Quincy Mangoo, este un bogatas simpatic, dar miop, care are parte de o multime de Г®ncurcaturi din cauza ca nu vede prea bine si ca refuza sa poarte ochelari.

Vezi Online Mr Magoo - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Committed

Committed
Descriere sumara Committed :
Anul: 2000
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 98 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Drama, Filme Fara Subtitrare
Descriere detaliata Committed :

N/A

Vezi Online Committed - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Nea Marin Miliardar

Nea Marin Miliardar
Descriere sumara Nea Marin Miliardar :
Anul: 1981
Calitate: TV-Rip
Durata Film: 88 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie
Descriere detaliata Nea Marin Miliardar :

Nea Marin, un simplu om din Olt, pleaca la mare pentru cateva zile de relaxare. Ajuns la mare, nepotul sau, care lucra la hotel il cazeaza in cea mai buna camera, unde era asteptat un miliardar, Dl Juvett, care anuntase ca intarzie. Datorita asemanari cu dl.Juvett, Nea Marin se trezeste in postura de miliardar. Astfel ajunge sa aiba legatura cu presa, mafia, viata de lux . Acesta rezolva totul ca la el in sat gandindu-se tot timpul la Veta, sotia sa. Nu dupa mult timp apare si Veta, care se duce sa isi ia sotul inapoi acasa, insa ea il gaseste in bratele alteia. Actiunea este formata din tot felul de situatii din care Nea Marin iese cu bine.

Vezi Online Nea Marin Miliardar - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Jackass 3.5

Jackass 3.5
Descriere sumara Jackass 3.5 :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 95 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Documentary
Descriere detaliata Jackass 3.5 :

N/A

Vezi Online Jackass 3.5 - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Vampires Suck

Vampires Suck
Descriere sumara Vampires Suck :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 80 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie
Descriere detaliata Vampires Suck :

Becca Crane (Jenn Proske) se mută in Sporks să locuiască cu tatăl ei, Frank (Diedrich Bader), după ce mama ei începe o aventură cu Tiger Woods. Ea se imprieteneste rapid cu multi studenti din noul ei de liceu, dar ea este intrigata de misteriosul Edward Sullen (Matt Lanter), care o uimeste în timpul orei în biologie. Dupa multe cercetari, în cele din urmă Becca ajunge la concluzia că Edward este unul dintre fratii Jonas, dar Edward o corectează spunând cai e un vampir, deşi el consumă doar sângele de animale. La patru luni de la plecarea lui Edward isi gaseste in sfarsit linistea langa Jacob White (Christopher N. Riggi), un prieten de familie. Insa acesta ascunde la randul lui un secret la fel de mare ca al familiei Cullen. Printr-o serie de neînţelegeri, Edward crede ca Becca s-a sinucis şi provoca Zolturi - un cuib vampir puternic capabil de a ucide-l - prin expunerea la soare la balul scolii. Edward este forţat să facă pe Becca într-un vampir, după ce Becca este de acord să se căsătorească cu el. Filmul se încheie cand Edward ia o lovitură in cap de la o fana a lui Jacob, care devine prima masa a vampirului Becca.

Vezi Online Vampires Suck - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Buffy The Vampire Slayer

Buffy The Vampire Slayer
Descriere sumara Buffy The Vampire Slayer :
Anul: 1992
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 86 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Horror
Descriere detaliata Buffy The Vampire Slayer :

Buffy este o adolescenta naiva, interesata doar de haine, baieti si balul de absolvire ce urmeaza. Ea nici nu banuieste ca este o distrugatoare de vampiri, facand parte dintr-o rasa ce a dainuit de-a lungul secolelor. Cel care ii face cunoscuta adevarata sa natura, este batranul Merrick Jamison-Smythe. Acesta se ocupa si de antrenamentul ei pentru ca in curand incep sa-si faca aparitia din ce in ce mai multi vampiri, prevestind intoarcerea diabolicului Lothos. Astfel, balul mult-asteptat devine o batalie in toata puterea cuvantului.

Vezi Online Buffy The Vampire Slayer - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Airplane 2 The Sequel

Airplane 2 The Sequel
Descriere sumara Airplane 2 The Sequel :
Anul: 1982
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 85 Minute
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Comedie, S.F, Dragoste
Descriere detaliata Airplane 2 The Sequel :

La bordul avionului se afla un nebun infasurat in dinamita, prima racheta trimisa pe luna este pe cale sa se autodistruga, motoarele nu functioneaza si, ce e cel mai rau, echipajul de zbor descopera ca au ramas fara cafea! Este o nebunie totala declansata din nou de Robert Hay si Julie Hagerty, care au ramas complet fara ozon pentru a recrea amuzantele roluri originale. Oare va reusi Hays sa salveze inca o data ziua, de data aceasta fara cofeina?

Vezi Online Airplane 2 The Sequel - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


The OH In Ohio

The OH In Ohio
Descriere sumara The OH In Ohio :
Anul: 2006
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 88 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Drama, Dragoste
Descriere detaliata The OH In Ohio :

O comedie intradevar foarte simpatica,la care gasim personaje care dau cartile pe fata si mai ales cartea vietii intrun mod inedit .

Vezi Online The OH In Ohio - server 0:

VK CD 1



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu