marți, 18 decembrie 2012

Lista filme online - Aventura (10)

Lista filme online - Aventura


Casanova

Casanova
Descriere sumara Casanova :
Anul: 2005
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 107 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Drama, Aventura, Dragoste
Descriere detaliata Casanova :

Filmul prezinta povestea lui Casanova, legendarul amorez despre care se spune ca ar fi iubit aproximativ 10.000 de femei. Parasit fiind de mama lui de la varsta copilariei, Casanova isi gaseste alinarea in bratele femeilor. Traind intr-o lume in care era blamat de biserica si majoritatea barbatilor pentru aventurile sale, se vede nevoit sa se casatoreasca cu o tanara virgina pentru ca sa nu fie alungat din oras. El se indragosteste insa de o tanara, care la randul ei trebuie sa se casatoreasca cu un barbat instarit. Urmarit de Inchizitie, Casanova reuseste sa scape in final, fiind ajutat de prieteni si de mamam sa.

Vezi Online Casanova - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Casanova - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Seven Brides For Seven Brothers

Seven Brides For Seven Brothers
Descriere sumara Seven Brides For Seven Brothers :
Anul: 1954
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 97 min.
Rating: N/A
Categoria: Comedie, Aventura, Muzical, Western, Dragoste, Familie
Descriere detaliata Seven Brides For Seven Brothers :

Adam cel mai mare dintre cei sapte frati Pontipee se casatoreste cu blanda si frumoasa Milly, aducand-o la ferma familiei. Benjamin, Gideon, Frank, Dan, Caleb si Ephraim o indragesc imediat pe proaspata cumnata. Baietii insa datorita temperamentelor vulcanice, fac boroboata dupa boroboata si in cadrul unei serbari campenesti se incaiera cu partenerii de intrecere. Motivul ar fi sase frumoase domnisoare care reusesc sa le suceasca mintile. Cu ajutorul simpaticei Milly si a fratelui mai mare Adam, fratiorii le rapesc pe fete. Dupa o urmarire de pomina scapa de rudele fetelor datorita avalanselor din inceput de iarna. ...Dar primavara va veni, Milly va naste si urmaritorii sunt aproape. O comedie din anii '50 construita pe legenda rapirii Sabinelor, cu muzica buna compusa de o celebritate a vremii Gene de Paull, cu mult dans, incununata cu un premiu Oscar si alte patru nominalizari.

Vezi Online Seven Brides For Seven Brothers - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Timeline

Timeline
Descriere sumara Timeline :
Anul: 2003
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 116 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Aventura, S.F
Descriere detaliata Timeline :

O echipa de tineri arheologi, impreuna cu profesorul lor, se afla in Franta pentru a cerceta ruinele unui castel medieval. Deplasandu-se la New Mexico pentru a discuta cu sponsorul expeditiei, profesorul descopera noua inventie a cestuia, o masinarie menita sa revolutioneze transportul. Doar teoretic! Expresia "Practica ne omoara" se confirma si de aceasta data si profesorul, dornic sa incerce inventia, este transportat in timp, ajungand in secolul XIV chiar in mijlocul unui razboi intre francezi si englezi, doua popoare prietene dintotdeauna. Elevii sai au dificila sarcina de a-l aduce inapoi in secolul XXI, fara sa se omita pe ei insisi

Vezi Online Timeline - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Aventura


Trapped in Paradise

Trapped in Paradise
Descriere sumara Trapped in Paradise :
Anul: 1994
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 111
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Aventura, Crima, Dragoste
Descriere detaliata Trapped in Paradise :

Bill Firpo a reusit sa traisca o viata onesta. Dar nu reuseste sa nu fie atras de fratii sai hoti, inteligentul Dave si cleptomanul Alvin. Cand cei trei gasesc o banca atat de usor de jefuit incat nu pot rezista tentatiei, singura intrebare ramane daca vor putea iesi din oras inainte ca furtuna de zapada sa-i ajunga. In timp ce ei fug prin oras cu banii furati, incep sa fie convinsi de o familie binevoitoare din oras ca ar fi mai bine sa se intoarca pe calea cea buna.

Vezi Online Trapped in Paradise - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Dr. No

Dr. No
Descriere sumara Dr. No :
Anul: 1962
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 110 min
Rating: N/A
Categoria: Actiune, Aventura, Thriller
Descriere detaliata Dr. No :

Misiunea lui Bond il duce pe acesta in Jamaica. In urma unor defectiuni la niste rachete de testari se constata ca niste unde ciudate de energie creeaza probleme sistemului de lansari de rachete a guvernului Statelor Unite ale Americii. Dar dupa ce Bond descopera ca un agent secret de la MI:6 a fost ucis in secret, Bond afla ca un oarecare Doctor No, un misterios om de stiinta, cumparase o insula in apropierea Jamaicai si desfasura acolo un experiment secret. Ajuns pe acea insula, Bond o intalneste o blonda fermecatoare pe nume Honey. Inainte ca Bond sa-si puna in actiune farmecul, cei doi sunt capturati de oamenii doctorului No.

Situatia nu e prea roza pentru Bond. De la doctorul No in persoana, Bond afla ca scopul experimentului e de a pune mana pe rachetele de la Cape Carnaval pentru a le folosi in scopuri proprii. Bond reuseste sa scape si, ajuns in camera de control, el produce un adevarat haos, sabotand echipamentul electronic sofisticat. Bond trebuie sa actioneze contra cronometru pentru a o scapa pe Honey si pentru a fugi, inainte ca acea insula sa fie distrusa de explozie.

Vezi Online Dr. No - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


The Adventures Of Tin Tin

The Adventures Of Tin Tin
Descriere sumara The Adventures Of Tin Tin :
Anul: 2011
Calitate: CAM
Durata Film: 107 Minute
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Actiune, Aventura, Familie
Descriere detaliata The Adventures Of Tin Tin :

Combinand elemente din romanele grafice "The Crab with the Golden Claws", "The Secret of the Unicorn" si "Red Rackham’s Treasure" ale autorului de benzi desenate belgian Georges Remi, cunoscut sub pseudonimul Herge, animatia "The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn" urmareste noile aventuri ale tanarului jurnalist Tintin, pe care flerul profesional il ajuta sa descopere povestile ce au potentialul de a se transforma in reportaje de succes, dar in acelasi timp il baga adeseori in bucluc si ii pune viata in pericol. Dupa ce Tintin si cainele lui Snowy intra in posesia unui indiciu care ii conduce la o corabie scufundata la prora careia se afla un unicorn si care a fost comandata in trecut de catre Francis Haddock, pornesc impreuna la o vanatoare de comori. Numai ca, pentru a ajunge la comoara pierduta in valuri, Tintin trebuie sa il invinga pe diabolicul pirat Red Rackham, ajutat fiind de catre un mostenitor al capitanului Francis Haddock si de catre detectivii gemeni Thompson si Thomson, care se afla pe urmele unui condamnat evadat din inchisoare.

Vezi Online The Adventures Of Tin Tin - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Aventura


The Adventures of Sharkboy and Lavagirl 3-D

The Adventures of Sharkboy and Lavagirl 3-D
Descriere sumara The Adventures of Sharkboy and Lavagirl 3-D :
Anul: 2005
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 93 min
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Actiune, Aventura, Fantastic, Familie
Descriere detaliata The Adventures of Sharkboy and Lavagirl 3-D :

Aventurile lui Sharkboy si Lavagirl, este un film regizat de Robert Rodriguez, cel care este scriitorul, producatorul si regizorul filmelor Spy Kids. Filmul ne spune povestea unui baiat de 10 ani, pe nume Max, care este tinta batausilor scolii in fiecare zi. Max inventeaza doi supereroi care sa-i fie prieteni, Sharkboy si Lavagirl. Cei doi vin sa-l caute pe Max pentru a-l duce pe planeta lor, Drool, care este in pericol, iar cei care au pus in pericol aceasta planeta, exista in viata reala a lui Max. Cea mai mare parte a filmului este o batalie intre lumea reala si lumea visurilor. Un film care poate fi vizionat impreuna cu familia.

Vezi Online The Adventures of Sharkboy and Lavagirl 3-D - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


The Search for Santa Paws

The Search for Santa Paws
Descriere sumara The Search for Santa Paws :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 96 min.
Rating: N/A
Categoria: Aventura, Familie, Craciun
Descriere detaliata The Search for Santa Paws :

Prequel la filmul de familie "Santa Buddies", "The Search for Santa Paws" prezinta motivele pentru care intre Santa Claus si Santa Paws s-a legat ulterior o prietenie atat de frumoasa si de stransa. Ingrijorati de faptul ca baieteii si fetitele de pe tot Globul nu mai cunosc adevaratul spirit al sarbatorilor de iarna, Mos Craciun si noul lui amic Paws decid sa plece intr-o calatorie la New York. Numai ca o data ajuns in metropola nord-americana de pe Coasta de Est, Mos Craciun este lovit de amnezie si depinde numai de Paws sa-l salveze pe Mos Craciun si sa arate lumii intregi semnificatia sfanta a zilei de 25 decembrie. Paws nu este singur in tentativa lui temerara de a restabili valorile traditionale, fiind ajutat de catre un baiat orfan pe nume Quinn, de catre Will si de catre un grup de caini pufosi si albi ca zapada, care au puteri magice si pot sa vorbeasca.

Vezi Online The Search for Santa Paws - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online The Search for Santa Paws - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


In The Name Of The King 2 Two Worlds

In The Name Of The King 2 Two Worlds
Descriere sumara In The Name Of The King 2 Two Worlds :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 96 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Drama, Aventura
Descriere detaliata In The Name Of The King 2 Two Worlds :

N/a

Vezi Online In The Name Of The King 2 Two Worlds - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online In The Name Of The King 2 Two Worlds - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Charlie And The Chocolate Factory

Charlie And The Chocolate Factory
Descriere sumara Charlie And The Chocolate Factory :
Anul: 2005
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 115 min
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Comedie, Aventura, Fantastic
Descriere detaliata Charlie And The Chocolate Factory :

Willy Wonka, proprietarul unei fabrici de ciocolata cu renume in intreaga lume, organizeaza un concurs la care biletele castigatoare se afla in ambajele de ciocolata. Biletele sunt ravnite de intreaga lume deoarece prin intermediul lor se castiga dreptul la o vizita in interiorul fabricii. Charlie Bucket, un copil provenind dintr-o familie foarte saraca isi doreste sa gaseasca si el un bilet. Cumparand o ciocolata cu niste bani gasiti, are acest noroc. In interiorul fabricii, vizitatorii descopera o lume exotica a dulciurilor. Pe parcursul vizitei participantii sunt eliminati rand pe rand datorita caracterului lor, in final castigator fiind Charlie.

Nominalizat la Oscar si la Golden Globes.

Vezi Online Charlie And The Chocolate Factory - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


A Sound Of Thunder

A Sound Of Thunder
Descriere sumara A Sound Of Thunder :
Anul: 2005
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 103 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Drama, Aventura, S.F, Thriller
Descriere detaliata A Sound Of Thunder :

Actiunea filmului se desfasoara in viitor, cand se descoperisera calatoriile in timp. Charles Hatton organizeaza vanatori de dinozauri in era preistorica, dinozaurii fiind atent selectati sa fie bolnavi, astfel ca uciderea lor sa nu afecteze ecosistemul. Travis Ryer, unul din vanatori, calca in afara potecii si omoara un fluture, declansand o reactie in lant, care va duce la stergerea omenirii de pe fata pamantului. O echipa trebuie sa se intorca in timp ca sa inlocuiasca fluturele si sa rezolve problema aparuta.

Vezi Online A Sound Of Thunder - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Aventura


The 13th Warrior

The 13th Warrior
Descriere sumara The 13th Warrior :
Anul: 1999
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 102 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Aventura
Descriere detaliata The 13th Warrior :

In anul 992, Ibn Fadlan, un emisar musulman aflat pe drumul dintre Bagdad si Saqaliba, este capturat de un grup de vikingi. Ibn si oamenii lui sunt inteligenti si manierati, insa vikingii se comporta ca niste salbatici avand un mare apetit pentru mancare, alcool si femei. Cu toate acestea, cu timpul, Ibn incepe sa se inteleaga cu noii sai amici si sa-i respecte pentru dibacia lor in lupta. El este primit cu bine de catre conducatorul lor, Buliwyf. Insa Ibn trebuie sa-i insoteasca atunci cand acestia se intorc pe pamanturile natale, care sunt invadate de o armata de salbatici si trebuie sa lupte cot la cot cu ei pentru a ii invinge pe ingrozitorii atacatori.

Vezi Online The 13th Warrior - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu