miercuri, 19 decembrie 2012

Lista filme online - Comedie (1)

Lista filme online - Comedie


The Break-Up Artist

The Break-Up Artist
Descriere sumara The Break-Up Artist :
Anul: 2009
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 105 min
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie
Descriere detaliata The Break-Up Artist :

Este vorba de o femeie ce este profesonista in despartiri , ea a inceput acesta teorie despre despartire de mica cand a fost parasita de prietenul ei si de atunci este dezamagita in dragoste. Peste cativa ani devine din ce in ce mai buna si devine cea mai buna in despartiri oferind servici clientilor ce vor sa se desparta prieten sau prietena contra cost desigur . La un momendat apara o firma ce ii tot fura clienti taxandu-i la jumatate de pret acesta firma numindu-se E-DUMP acesta fiind la un momendat cea mai buna firma de despartiri iar in acel moment firma lui Britney este la un pas de faliment acesta isi pierde toti clienti dar soarta ii apara in fata fostul prieten al surori sale vrea sa o angajeze sa o recucereasca inapoi oferindu-i o suma mare de bani. Pana la urma accepta oferta chiar daca ea nu se ocupa de asa ceva, fiind nevoita sa-si repuna afacere in picioare din nou.

Vezi Online The Break-Up Artist - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online The Break-Up Artist - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Funny People

Funny People
Descriere sumara Funny People :
Anul: 2009
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 146 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Drama
Descriere detaliata Funny People :

George Simmons este un comediant egoist in varsta de 42 de ani, care in aparenta are tot ceea ce si-ar putea dori: o locuinta frumoasa, o masina costisitoare, o cariera de succes si un simt al umorului foarte dezvoltat. Atunci cand medicul il informeaza ca sufera de o maladie rara a sangelui si ca mai are mai putin de un an de trait, George isi da seama ca este singur, ca nu are nici un prieten adevarat pe care sa se bazeze si ca a pierdut-o cu aproximativ 10 ani in urma pe Laura, unica femeie pe care a iubit-o cu adevarat si care acum este casatorita cu un alt barbat si a devenit mama a doua fetite.
Intr-o seara in care sustine un spectacol la un mic club din Los Angeles, George Simmons il intalneste pe comediantul aspirant in varsta de 25 de ani Ira Wright si il angajeaza cu un salariu de 6.000 de dolari pe luna pentru a-i fi asistent personal si pentru a-i tine companie. Pe masura ce trece timpul cei doi barbati se imprietenesc si se sprijina reciproc in a-si rezolva problemele, George reusind totodata sa reia legatura de suflet cu Laura.

Vezi Online Funny People - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


The Dog Who Saved Christmas

The Dog Who Saved Christmas
Descriere sumara The Dog Who Saved Christmas :
Anul: 2009
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 90 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie
Descriere detaliata The Dog Who Saved Christmas :

N/A

Vezi Online The Dog Who Saved Christmas - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Made in Dagenham

Made in Dagenham
Descriere sumara Made in Dagenham :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 113 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Drama, Istoric
Descriere detaliata Made in Dagenham :

In anul 1968, la cea mai mare fabrica de automobile Ford din Europa lucrau 187 de femei, care executau la masinile de cusut husele din piele cu care erau acoperite banchetele si care isi desfasurau activitatea in conditii grele, fiind platite cu sume mult mai mici de bani decat cei 55.000 de angajati barbati. Atunci cand afla ca salariile le vor fi micsorate, angajatele fabricii din Dagenham - Anglia o insarcineaza pe Rita O'Grady sa le reprezinte interesele in cursul unei intrevederi cu patronatul si, incurajata de catre liderul de sindicat Albert si de catre colegele si prietenele ei Brenda, Monica, Sandra, Eileen si Connie, femeia care pana atunci se multumise cu statutul de sotie si mama devine promotoarea unei miscari de emancipare fara precedent, care are drept consecinta obtinerea de drepturi egale intre femei si barbati. Sustinute si de catre Lisa, sotia educata, inteligenta si stilata a unui director de la Ford si de catre secretarul de stat Barbara Castle, cusatoresele schimba un sistem despre care nimeni nu era pregatit sa admita ca este deficitar si injust si combat discriminarea sexuala.

Vezi Online Made in Dagenham - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Rubber

Rubber
Descriere sumara Rubber :
Anul: 2010
Calitate: Bluray-Rip
Durata Film: 85 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Horror, Drama, S.F, Mister
Descriere detaliata Rubber :

Un grup de turisti carora li s-au inmanat binocluri urmaresc bizarele evenimente ce se petrec chiar sub ochii lor si il au ca protagonist pe un cauciuc de automobil botezat Robert, care a prins viata si a descoperit ca dispune de capacitati telekinetice de care se poate folosi in scopuri distructive. Rostogolindu-se printr-un oras nord-american situat intr-o regiune desertica, Robert striveste un gandac si o sticla goala din plastic, insa, atunci cand ii apar in cale obstacole pe care nu le poate depasi in mod normal, isi concentreaza energiile negative si le face sa explodeze prin puterea "mintii". Initial, cauciucul ucide o pasare si un iepure de camp, insa dupa ce dezvolta o obsesie periculoasa fata de o frumoasa bruneta care se plimba cu masina prin desert si isi da seama ca dragostea lui este imposibila si nu i se va raspunde cu aceleasi sentimente, Robert isi manifesta spiritul vindicativ omorand oameni, ale caror capete explodeaza prin simpla incordare a vointei lui.

Vezi Online Rubber - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Scooby-Doo! Curse of the Lake Monster

Scooby-Doo! Curse of the Lake Monster
Descriere sumara Scooby-Doo! Curse of the Lake Monster :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 99 min.
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Comedie, Aventura, Fantastic, Familie
Descriere detaliata Scooby-Doo! Curse of the Lake Monster :

"Scooby-Doo! Curse of the Lake Monster" este o noua aventura a celor 5 prieteni. De aceasta data Fred, Velma, Daphne, Shaggy si Scooby-Doo pleaca la clubul unchiului lui Daphne pentru a lucra pe perioada verii. Din pacate, afla ca lacul langa care se afla asezat clubul este bantuit de un monstru. La inceput cred ca e doar o legenda insa in noaptea unei petreceri monstrul apare si distruge tot. Pentru a nu-si pierde slujbele de vara si pentru a-l ajuta pe unchiul lui Daphne, cei cinci se hotarasc sa rezolve misterul monstrului cat mai repede posibil.
Lucrurile sunt si mai complicate din cauza relatiei dintre Fred si Daphne care intampina unele greutati, dar si datorita faptului ca Shaggy se indragosteste de Velma si nu reuseste sa-si gaseasca cuvintele si curajul pentru a o invita la o intalnire. In timpul investigatiei cei cinci descopera legenda ce se afla in spatele monstrului. Acesta a fost creeat de o vrajitoare ce a locuit in acele locuri si a fost arsa pe rug de localnici. Acum trebuie sa gaseasca cat mai repede cine se afla in spatele misterului.

Vezi Online Scooby-Doo! Curse of the Lake Monster - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Jackboots on Whitehall

Jackboots on Whitehall
Descriere sumara Jackboots on Whitehall :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 88 min.
Rating:
Categoria: Comedie, Razboi, Animatie
Descriere detaliata Jackboots on Whitehall :

O versiune satirică a celui de-al Doilea Razboi Mondial, unde naziştii capturează Londra. Anglia trebuie sa opuna resistentă pentru a evita o invazie deplină.

Vezi Online Jackboots on Whitehall - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Big Mommas: Like Father, Like Son

Big Mommas: Like Father, Like Son
Descriere sumara Big Mommas: Like Father, Like Son :
Anul: 2011
Calitate: R5-LiNE
Durata Film: 107 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie
Descriere detaliata Big Mommas: Like Father, Like Son :

Malcolm Turner, agentul FBI de top care obisnuieste sa de deghizeze intr-o femeie corpolenta si simpatica pentru a-si solutiona cazurile si a invinge vigilenta infractorilor, este trimis intr-o noua misiune aventuroasa, numai ca de aceasta data este insotit de catre fiul lui vitreg pe nume Trent. Dupa ce baiatul in varsta de 17 ani este martorul involuntar al unei crime si devine tinta infractorilor ce au comis-o, fiind in pericol sa isi piarda viata daca va fi capturat de catre asasini, Malcolm Turner perfecteaza un plan ingenios pentru a-si ascunde fiul vitreg. Astfel, Trent este imbracat in haine de femeie, i se pune pe cap o peruca si i sa da prenumele Charmaine, dupa care este inscris la o scoala de arte frumoase frecventata exclusiv de catre fete. Evident ca tatal vitreg isi insoteste baiatul in aceasta aventura, apeland inca o data la trucurile care il transforma instantaneu din agentul FBI Malcolm Turner in Coana Mare. Sarcina celor doi barbati deghizati este sa adune suficiente probe ca sa il incrimineze pe asasin, inainte ca acesta sa ii gaseasca si sa se razbune sangeros.

Vezi Online Big Mommas: Like Father, Like Son - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Mr And Mrs Incredible

Mr And Mrs Incredible
Descriere sumara Mr And Mrs Incredible :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 100 min.
Rating: N/A
Categoria: Comedie
Descriere detaliata Mr And Mrs Incredible :

N/A

Vezi Online Mr And Mrs Incredible - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Un film simplu

Un film simplu
Descriere sumara Un film simplu :
Anul: 2008
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 74 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Muzical
Descriere detaliata Un film simplu :

Ce e mai important: prietenii sau celebritatea internationala? Smiley are la dispozitie o zi pentru a gasi raspunsul. Un vanator de talente american ii promite o cariera in State, cu conditia sa renunte la Simplu. Baietii au mirosit miscarea si ii bat obrazul, iar asta nu ii usureaza deloc decizia. Viata lui Smiley se complica si mai mult cand o intalneste pe Mia, o fata misterioasa, pasionata de cursele de masini tunate. Dragostea la prima vedere e un lucru minunat, dar timpul trece si Smiley trebuie sa se hotarasca. Oare la finalul zilei trupa Simplu va mai urca pe scena primului MTV Block Party din Romania? O comedie romantica in ritmuri de dance care ne aminteste ca viata ar fi simpla daca nu am complica-o noi.

Vezi Online Un film simplu - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Wedding Daze

Wedding Daze
Descriere sumara Wedding Daze :
Anul: 2004
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 88 min.
Rating:
Categoria: Comedie, Familie
Descriere detaliata Wedding Daze :

De abia aşteptвnd să petreacă cea de a doua lună de miere, Jack Landry (John Larroquette) şi soţia sa, Audrey (Karen Valentine), şi-au regăsit оn sfвrşit vieţile. Jack reclădeşte un cuib pentru el şi pentru Audrey, o practicantă a budismului, ce şi-a regăsit colţul de pace interioară prin yoga şi meditaţie. Totul merge bine оn lumea lor, pвnă ce - una după alta - cele trei fiice ale lor se оntorc acasă. Teri (Jaime Ray Newman) s-a оntors acasă pentru a-şi vindeca rănile sufleteşti după ce a pierdut o slujbă şi un prieten. Оntre timp, supermodelul Nora (Marina Black) şi-a părăsit casa din Roma pentru patul din copilărie, unde a venit să se refacă după o fractură la un picior. Şi mai este şi Dahlia (Kelly Overton), o boemă al cărei apartament a fost expropriat de Primărie.

Vezi Online Wedding Daze - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


The Break-Up

The Break-Up
Descriere sumara The Break-Up :
Anul: 2006
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 105 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Dragoste
Descriere detaliata The Break-Up :

Intr-o comedie romantica, lucrurile se petrec in general dupa o formula clasica probata ca fiind adevarata: baiatul intalneste o fata, totul merge bine, dupa care putin mai rau, totul ducand totusi spre un final fericit.
Dar ce se intampla atunci cand baiatul si fata vin acasa seara obositi dupa o alta zi de munca? Ce se intampla atunci cand rutina incepe sa-i innebuneasca? Ce se intampla cand lucruri simple care ii apropiau de obicei incep pur si simplu…sa-i faca sa se supere unul pe celalalt?
Despartiti, dar impreuna … o comedie romantica neconventionala care urmareste povestea, de cele mai multe ori comica, alteori dureroasa, dar intotdeuna antrenanta, a unui cuplu care se indreapta spre destramarea a ceea ce era odata o relatie solida si plina de dragoste.
VINCE VAUGHN si JENNIFER ANISTON sunt Gary si Brooke, un cuplu care lasa o mica neitelegere sa iasa de sub control si deodata se descopera pe ei insisi – dupa doi ani petrecuti impreuna - confruntati cu o grea alegere: dragostea sau o pierdere materiala.
Un cuplu fericit odata, cei doi refuza acum sa se mute din apartamentul pe care l-au impartit si amenajat cu atentie ceea ce duce la un adevarat razboi de reactii necontrolate. Despartiti, dar impreuna se poate lauda cu o distributie de exceptie compusa din prieteni si familie, cei care sar in ajutorul lui Gary si Brooke dandu-le sfaturi din toate perspectivele posibile.
De partea lui Gary este cel mai bun prieten al sau, Johnny O (JON FAVREAU); agentul lui de vanzari imobiliare, Riggleman (JASON BATEMAN); mai sunt si fratii si partenerii lui de afaceri, obsedatul de munca Dennis (VINCENT D’ONOFRIO), autointitulatul super-agreabil Lupus (COLE HAUSER). De partea lui Brooke sunt: prietena sa Addie (JOEY LAUREN ADAMS); sotul lui Addie, Andrew (PETER BILLINGSLEY); fratele viu colorat imbracat (dar nu gay!) al lui Brooke, Richard (JOHN MICHAEL HIGGINS); bine-intentionata ei mama (ANN-MARGRET); si trasnitii ei colegi de munca, Marilyn Dean (JUDY DAVIS) si Christopher (JUSTIN LONG).

Vezi Online The Break-Up - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Bridget Jones: The Edge of Reason

Bridget Jones: The Edge of Reason
Descriere sumara Bridget Jones: The Edge of Reason :
Anul: 2004
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 108 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie
Descriere detaliata Bridget Jones: The Edge of Reason :

Bridget Jones (Renee Zellweger), 30 de ani si ceva, nesigura, autocritica, autostatisticiana a caloriilor, a paharelor si a tigarilor si-a indeplinit visele romantice.
De sase saptamani este iubita stralucitorului si stralucitului avocat Mark Darcy (Colin Firth) si nimic nu este mai incantator pentru Bridget. Sau este?
Desi Darcy ii este devotat si credincios Bridget se surprinde pe ea insasi punandu-si intrebari despre dragoste, viata si despre cum sa se dezbrace mai repede si mai incitant.
Ea si-a gasit un iubit pe care-l place dar acum urmatoarea provocare este sa-l pastreze si ce ar mai putea urma unui astfel de deznodamant fericit dupa aventurile prin care a trecut in Jurnalul lui Bridget Jones?
Si tocmai cand isi tot imagineaza o fericire statornica si fara primejdii, brusc apare competitia in persoana unei colege a lui Darcy care este cazuta in cap dupa el, are picioare extrem de lungi, este vesnic pusa la punct si nu spune niciodata lucruri nepotrivite.
Bridget devine geloasa instantaneu si cum o nenorocire nu vine niciodata singura apare si Daniel Cleaver (Hugh Grant), fostul ei sef.
Sfaturile lui sunt stupide si ameninta sa transforme visul lui Bridget intr-un labirint comic din care ar fi greu sa iasa.
Povestea ne poarta de pe strazile Londrei pe tarmurile insorite ale Tailandei si in muntii Elvetiei iar pe Bridget o gasim facand parasutism, schiind – un fel de, dar si intrand la inchisoare, dintr-o greseala evident.
Totul se petrece in filmul Bridget Jones la limita ratiunii, o comedie englezeasca 100 % despre dragostea moderna, despre femeia moderna, singura si deseori obsedata de tot ce inseamna tabiet dar si tematoare de nou.
Si totul se intampla sub imperiul simtului umorului absolut original al eroinei.
Castigatoarea premiului Oscar pentru rolul din Cold Mountain, Renee Zellweger isi reia rolul care i-a adus prima nominalizare la Oscar in 2001; la fel fac Hugh Grant - irezistibilul Daniel Cleaver si Colin Firth in aratosul Mark Darcy, serios si avocat de succes pe deasupra.
Regia este asigurata de Beeban Kidron, scenariul este scris de Andrew Davies, Helen Fielding- cea care a scris si romanele, Richard Curtis si Adam Brooks.
Producatorii sunt Tim Bevan si Eric Fellner adica, compania Working Title.
Isi reiau rolurile din Jurnalul lui Bridget Jones si Jim Broadbent – tatal lui Bridget, o victima perpetua, Gemma Jones – mama cea neobosita, Shirley Henderson – Jude, Sally Phillips – Shazzer si James Callis – Tom, acestia trei din urma fiind prietenii devotati ai lui Bridget.
Distributia este completata de Jacinda Barrett, colega lui Darcy pe nume Rebecca si Jessica Stevenson, prietena casatorita pe nume Robyn.
Imaginea este asigurata Adrian Biddle, montajul – Greg Hayden, scenografia – Gemma jackson, costume Janny Temme iar muzica Gregson Williams.

Nominalizat la Golden Globes.

Vezi Online Bridget Jones: The Edge of Reason - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


The Ladykillers

The Ladykillers
Descriere sumara The Ladykillers :
Anul: 2004
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 104 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Crima, Animatie
Descriere detaliata The Ladykillers :

Profesorul Goldthwait Higginson Dorr conduce o actiune care urmeaza un plan in teorie stralucit: acela de a se instala in casa doamnei Marva Munson, ajunsa la o varsta respectabila, si de a face in pivnita locuintei cartierul general si punctul de plecare al celui mai mare jaf al secolului. Banda are tot ce scrie la carte: expert în explozive, muschi, abilitate si chiar o "cîrtita" infiltrata în obiectivul ce trebuie jefuit. Pretextul: se vor da drept o formatie instrumentala care are nevoie de un loc pentru repetitii. Numai ca, stiti vorba aceea, pana la Dumnezeu te mananca sfintii! Gasca profesorului G.H. Dorr (Hanks), un personaj excentric, nu reuseste sa faca nimic cum trebuie, iar Dorr trebuie sa scape din situatii imposibile. Coana’ Munson ii da si batai de cap, pentru ca are un nas de detectiv ceva de speriat.

Vezi Online The Ladykillers - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


The Parent Trap

The Parent Trap
Descriere sumara The Parent Trap :
Anul: 1998
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 127 min.
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Comedie, Romantic
Descriere detaliata The Parent Trap :

O adaptare moderna a mai vechiului "The Parent Trap", a carui magie o redescopera fiecare generatie din 1961 pina acum, este rezultatul unei noi colaborari intre Nancy Meyers - regizoare si scenarista - si Charles Shyer - scenarist si producator. Cei doi formeaza o echipa de douazeci de ani, din 1979, si au mai colaborat in trecut pentru father of the bride (Tatal miresei) si continuarea lui Father of the Bride part II (Tatal miresei II), Private Benjamin (Recrut fara voie), Baby Boom si Irreconcilable Differences. Contribuind la farmecul acestui remake cu care Meyers marcheaza debutul sau regizoral, tinara actrita Lindsay Lohan interpreteaza rolul dublu - Hallie si Annie, rol ce a fost in prima varianta interpretat cu mare succes de Hayley Mills. Dennis Quaid si Natasha Richardson sunt in film parintii divortati ai celor doua gemene.

Vezi Online The Parent Trap - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Some Like It Hot

Some Like It Hot
Descriere sumara Some Like It Hot :
Anul: 1959
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 120 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Drama, Muzical, Romantic
Descriere detaliata Some Like It Hot :

O delirantă comedie a travestiurilor, оn care nimic nu e ce pare a fi, unul dintre filmele care au făcut cu succes оnconjurul lumii, datorită modului оn care pelicula pune оn valoare fascinanta senzualitate naivă şi vulnerabilă a strălucitoarei Marilyn Monroe, alături de umorul subtil al celor doi parteneri - Tony Curtis şi Jack Lemmon.
Doi muzicieni, Joe şi Jerry, martori ai unei răfuieli оntre bande, оn noaptea Sfвntului Valentin, оngroziţi de perspectiva de a fi ucişi, оncearcă să scape de urmăritori. Cum sunt оn căutare de lucru şi se tem de răzbunare ei sunt nevoiţi să se angajeze оntr-o orchestră feminină ce pleacă оn turneu. Dar pentru a se putea alătura formaţiei trebuie să se deghizeze оn femei. Situaţia explodează cвnd cei doi se-ndrăgostesc de cea mai frumoasă şi dulce dintre fete, nu оntвmplător purtвnd numele de Sugar şi cвnd, travestiţi оn femei, Joe şi Jerry оncep să atragă privirile neobrăzate ale bărbaţilor.

Premiat la Oscar si cu 3 premii Golden Globes.

Vezi Online Some Like It Hot - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


New Kids Turbo

New Kids Turbo
Descriere sumara New Kids Turbo :
Anul: 2010
Calitate: BD-Rip
Durata Film: 85 min.
Rating:
Categoria: Actiune, Comedie
Descriere detaliata New Kids Turbo :

N/A

Vezi Online New Kids Turbo - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Dumb & Dumber

Dumb & Dumber
Descriere sumara Dumb & Dumber :
Anul: 1994
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 107 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Aventura
Descriere detaliata Dumb & Dumber :

Cei mai ameţiti băieţi din lume, Lloyd şi Harry, fac оn timpul unei călătorii, cele mai incredibile idioţenii, imposibil de descris оn cuvinte. Lloyd e şofer şi оntr-o zi conduce la aeroport o frumoasă femeie, Mary, care-şi uită оn maşină servieta cu bani. Deşi aleargă după ea, nu reuşeşte să o mai găsească, dar află că a plecat la Aspen. El şi Harry decid să-i ducă banii şi pornesc la drum cu maşina. Aventurile nu-i ocolesc, cei doi provocвndu-le, spre necazul celorlalte personaje, şi marele haz al spectatorilor, care vor rвde cu lacrimi.

Vezi Online Dumb & Dumber - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Shakespeare in Love

Shakespeare in Love
Descriere sumara Shakespeare in Love :
Anul: 1998
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 123 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Drama, Dragoste
Descriere detaliata Shakespeare in Love :

Extraordinara productie cinematografica distinsa cu 7 premii Oscar - intre care premiul pentru cel mai bun film, o are in rolul principal pe castigatoarea premiului Oscar pentru cea mai buna actrita, Gwyneth Paltrow (Dincolo de usi, O crima perfecta), in compania unei distributii de exceptie, ce ii include pe laureatii cu Oscar, Judi Dench (cel mai bun rol secundar feminin), Geoffrey Rush* si Ben Affleck** (Armageddon). Cand chinuitoarele crize de inspiratie ale lui Will Shakespeare (Joseph Fiennes - Elizabeth) il impiedica sa creeze, povestea de dragoste secreta dintre el si frumoasa Lady Viola (Paltrow) face ca randurile sa se scrie de la sine, cum nu se mai intamplase pana atunci! Exista insa doua lucruri pe care trebuie sa le afle despre aleasa inimii lui: nu numai ca ea trebuie sa se marite cu altul, dar si ca se da drept barbat pentru a obtine rolul principal in cea mai recenta piesa a lui Will! intr-adevar, un film care trebuie vazut, cu remarcabile aprecieri critice, pe masura impresionantei colectii de premii - oricine va gusta atmosfera amuzanta de culise de la scrierea celei mai frumoase povesti de dragoste spuse vreodata.

Premiat cu 7 premii Oscar si cu 3 premii Golden Globes.

Vezi Online Shakespeare in Love - server 0:

VK CD 1



VK CD 2



Lista filme online - Comedie


Cougars, Inc.

Cougars, Inc.
Descriere sumara Cougars, Inc. :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 81 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Drama
Descriere detaliata Cougars, Inc. :

N/A

Vezi Online Cougars, Inc. - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Knight and Day

Knight and Day
Descriere sumara Knight and Day :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 103 min
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Thriller
Descriere detaliata Knight and Day :

Provinciala June este ghinionista in dragoste, motiv pentru care atunci cand il cunoaste pe atragatorul si misteriosul Milner crede ca l-a intalnit pe barbatul visurilor ei. Numai ca Milner este un agent secret a carui misiune este aceea de a proteja o baterie ce alimenteaza o noua sursa de energie capabila sa suplineasca toate necesitatile de energie ale umanitatii. Desi trebuie sa ajunga la nunta surorii sale, care a rugat-o sa o conduca la altar in locul tatalui lor decedat, June este ademenita de catre Milner intr-o aventura incitanta si uneori mortala, care o poarta dintr-un capat la altul al Globului pamantesc si o face sa inteleaga ca supravietuirea depinde de trasarea unei linii de demarcatie intre adevar si incredere.
Pentru a apara acea inventie tehnologica periculoasa si ravnita de toata lumea, Milner si June experimenteaza o serie de aliante precare si tradari neasteptate si sunt implicati intr-un joc in care nimeni nu este cine pretinde ca este.

Vezi Online Knight and Day - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Cocktail

Cocktail
Descriere sumara Cocktail :
Anul: 1988
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 104 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Drama, Dragoste
Descriere detaliata Cocktail :

Dornic de profituri rapide, dar in criza de timp, Brian Flanagan se angajeaza ca barman, slujba care-i aduce bani, dragostea femeilor si ii face viata usoara. Ce si-ar putea dori mai mult?
Tanarul, increzatorul si ambitiosul Brian Flagan (Tom Cruise) a visat dintotdeauna la o cariera de succes care sa-i aduca putere, emotii tari si profituri nelimitate. Dar cand cruda realitate, sub forma agentiilor de bursa, nu-i paveaza drumul cu trandafiri si nu-i promite glorie ba mai mult il lasa fara o letcaie, e nevoit sa se angajeze ca barman intr-un club. Curand, cu ajutorul lui Doug Coughlin (Bryan Brown), care-l convinge ca banii se castiga mai usor in spatele tejghelei decat in firmele cu renume, Brian crede ca si-a gasit adevarata vocatie: prepararea cocktail-urilor, zambetul ucigator si admiratia femeilor din lumea buna.
Atras in seducatoarea lume a banilor castigati usor si a sexului pe saturate, Brian pare incantat sa fie starul cluburilor. Dar sexul e un surogat prea ieftin pentru iubirea adevarata0 si vedeta tejghelei se indragosteste de Jordan Mooney (Elizabeth Shue), o femeie cu picioarele pe pamant, care-l ajuta sa se redescopere.

Nominalizat la Golden Globes.

Vezi Online Cocktail - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Christmas Cupid

Christmas Cupid
Descriere sumara Christmas Cupid :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 85 min.
Rating:
Categoria: Comedie, Fantastic, Familie
Descriere detaliata Christmas Cupid :

N/A

Vezi Online Christmas Cupid - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


The Dilemma

The Dilemma
Descriere sumara The Dilemma :
Anul: 2011
Calitate: Bluray-Rip
Durata Film: 112 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Drama
Descriere detaliata The Dilemma :

Ronny si Nick au fost cei mai buni prieteni inca din perioada liceului, iar in prezent sunt parteneri la o firma de design auto si se pregatesc sa sustina o prezentare ce le-ar putea relansa afacerea. In vreme ce supraponderalul Nick este casatorit cu frumoasa si tanara Geneva si pare extrem de fericit in casnicie, Ronny este burlac, dar este implicat intr-o relatie serioasa cu fidela si rabdatoarea Beth. Ronny idealizeaza mariajul amicului sau si il considera un model, motiv pentru care este socat atunci cand o vede in mod intamplator pe Geneva in companie unui alt barbat si in ipostaze tandre, care nu lasa loc de interpretari. Decis sa se lamureasca daca Geneva are intr-adevar o relatie extraconjugala, Ronny declanseaza o investigatie pe cont propriu, insa incet-incet situatia ii scapa de sub control, iar comportamentul lui bizar pune in pericol propria idila cu Beth. Tensiunea creste pe masura ce se apropie momentul in care cei doi prieteni trebuie sa isi sustina proiectul de afaceri, iar Ronny se confrunta cu dilema daca ar fi cazul sa ii marturiseasca lui Nick adevarul despre infidelitatea Genevei sau sa nu se amestece in problemele private ale acestora.

Vezi Online The Dilemma - server 0:

VK CD 1



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu