joi, 20 decembrie 2012

Lista filme online - Dragoste (1)

Lista filme online - Dragoste


Broken Embraces

Broken Embraces
Descriere sumara Broken Embraces :
Anul: 2009
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 127 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Drama, Thriller, Dragoste
Descriere detaliata Broken Embraces :

In urma cu 14 ani, Mateo Blanco era un regizor de succes, care incepuse filmarile la pelicula "Chicas y maletas" in care o distribuise pe frumoasa Lena, amanta producatorului si finantatorului Ernesto Martel. In scurta vreme Lena si Mateo se implicasera intr-o pasionala poveste de dragoste, fiind spionati de catre fiul homosexual al gelosului Martel. In timpul unei vacante petrecute pe insula Lanzarote, cei doi indragostiti fusesera victimele unui cumplit accident de masina, in care Lena isi pierduse viata, iar Mateo ramasese orb. In prezent, Mateo Blanco a devenit scenarist la Madrid, dictandu-si opera spre a fi redactata fidelei lui secretare Judit Garcia si semnand numai cu pseudonimul Harry Caine. Cu ajutorul lui Diego, fiul lui Judit Garcia, scenaristul orb recupereaza scenele filmate cu 14 ani in urma de catre baiatul lui Ernesto Martel si decide sa puna in scena filmul "Chicas y maletas" ca un omagiu adus Lenei.

Nominalizat la Golden Globes.

Vezi Online Broken Embraces - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


New York, I Love You

New York, I Love You
Descriere sumara New York, I Love You :
Anul: 2009
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 103 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Drama, Romantic, Dragoste
Descriere detaliata New York, I Love You :

La fel ca si filmul "Paris, je t'aime" din anul 2006, "New York, I Love You" face parte dintr-o serie de productii care prezinta povesti de iubire grevate pe fundalul marilor metropole ale lumii, prin intermediul unor scurt-metraje ce poarta semnatura unor regizori celebri si reunesc in distributie o multime de actori populari ai momentului. "New York, I Love You" este o antologie compusa din 12 scurt-metraje de cate 10 minute fiecare, care acrediteaza ideea ca in orasul care nu doarme niciodata, dragostea este prezenta intotdeuna in gandurile tuturor locuitorilor. Fie ca este vorba de Central Park si Manhattan sau de Tribeca si Brooklyn, un caleidoscop de relatii interumane spontane, electrizante si surprinzatoare fac inima orasului sa bata cu putere. In viitor se intentioneaza ca aceste doua pelicule care celebreaza iubirea pe continentul european si pe continentul nord-american sa fie intregite cu alte trei productii, care sa elogieze acest frumos sentiment pe continentul asiatic (Shanghai), pe continentul sud-american (Rio de Janeiro) si pe continentul african.

Vezi Online New York, I Love You - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


Indecent Proposal

Indecent Proposal
Descriere sumara Indecent Proposal :
Anul: 1993
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 117 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Drama, Dragoste
Descriere detaliata Indecent Proposal :

Este povestea de dragoste dintre Diana Murphy si David Murphy. Ea gaseste locul perfect pentru a-si construi casa pe care o visau si cei doi se imprumuta pentru a-si realiza dorinta. In momentul in care intra ulterior intr-o criza financiara, se duc la Las Vegas pentru a incerca sa castige o suma importanta de bani. Dupa ce pierd la masa de joc, sunt acostati de milionarul John Gage care le ofera un milion de dolari pentru o noapte cu Diana. Cei doi accepta dupa indelungi framantari, dar aceasta decizie le pune in mare pericol relatia

Vezi Online Indecent Proposal - server 0:

VK CD 1



VK CD 2



Lista filme online - Dragoste


The Next Three Days

The Next Three Days
Descriere sumara The Next Three Days :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 117 min
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Drama, Romantic, Crima, Thriller, Dragoste
Descriere detaliata The Next Three Days :

CпїЅt de departe ai merge pentru cei pe care пїЅi iubeşti? пїЅn filmul 3 zile de coşmar, John Brennan (Russell Crowe) află răspunsul пїЅn modul cel mai brutal, atunci cпїЅnd familia sa este devastată de un incident пїЅngrozitor.
Lara, soţia lui John, este acuzată şi condamnată pe nedrept pentru o crimă oribilă. La 3 ani de la pronunţarea sentinţei, John se zbate nu numai să пїЅşi crească singur fiul, dar şi să пїЅşi salveze soţia, căutпїЅnd fără пїЅncetare o cale de a anula verdictul.
Dar cпїЅnd judecătorii le resping şi ultimul apel, Lara intră пїЅntr-o depresie cumplită şi se gпїЅndeşte din ce пїЅn ce mai des la sinucidere. Rămas fără alternative, John pune la cale un plan periculos şi necugetat, riscпїЅndu-şi viaţa pentru femeia pe care o iubeşte. Cum are la dispoziţie doar trei zile пїЅnainte de a pierde tot, John porneşte пїЅntr-o cursă nebunească.
MediaPro Distribution aduce pe ecranele din RomпїЅnia 3 zile de coşmar. Un film plin de acţiune şi suspans, semnat de Paul Haggis, regizorul răsplătit cu două Premii Oscar pentru pelicula Crash. 3 zile de coşmar. Din 19 noiembrie пїЅn cinematografe.

Vezi Online The Next Three Days - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


The Yellow Handkerchief

The Yellow Handkerchief
Descriere sumara The Yellow Handkerchief :
Anul: 2008
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 102 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Drama, Dragoste
Descriere detaliata The Yellow Handkerchief :

Brett Hanson este un barbat laconic si singuratic, care tocmai a fost eliberat din inchisoare dupa 6 ani de detentie si doreste sa ajunga in New Orleans pentru a o regasi pe sotia lui May. In drumul lui spre o Louisiana devastata de uraganul Katrina, Brett intalneste doi adolescenti fragili din punct de vedere emotional pe nume Martine si Gordy si este luat cu masina de catre acestia. Martine a fugit de acasa din dorinta de a se elibera de sub autoritatea parintilor si de a uita o relatie amoroasa ratata, iar atunci cand Gordy se arata interesat de ea si o curteaza stangaci, adolescenta in varsta de 15 ani sare in automobilul lui decapotabil fara a avea o destinatie precisa in minte. Gordy este un baiat dezechilibrat afectiv, care porneste in aceasta calatorie initiatica deoarece se simte atras de Martine si vrea sa o cucereasca. Pe masura ce se apropie de New Orleans si incep sa comunice si sa se cunoasca mai bine unul pe celalalt, Brett Hanson le dezvaluie celor doi tineri adevaratul motiv pentru care a fost inchis si legatura care exista intre arestarea lui si May.

Vezi Online The Yellow Handkerchief - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


Dylan's Wake

Dylan's Wake
Descriere sumara Dylan's Wake :
Anul: 2010
Calitate: BD-Rip
Durata Film: 93 min.
Rating:
Categoria: Romantic, Thriller, Dragoste, Mister
Descriere detaliata Dylan's Wake :

N/A

Vezi Online Dylan's Wake - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


The Break-Up

The Break-Up
Descriere sumara The Break-Up :
Anul: 2006
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 105 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Dragoste
Descriere detaliata The Break-Up :

Intr-o comedie romantica, lucrurile se petrec in general dupa o formula clasica probata ca fiind adevarata: baiatul intalneste o fata, totul merge bine, dupa care putin mai rau, totul ducand totusi spre un final fericit.
Dar ce se intampla atunci cand baiatul si fata vin acasa seara obositi dupa o alta zi de munca? Ce se intampla atunci cand rutina incepe sa-i innebuneasca? Ce se intampla cand lucruri simple care ii apropiau de obicei incep pur si simplu…sa-i faca sa se supere unul pe celalalt?
Despartiti, dar impreuna … o comedie romantica neconventionala care urmareste povestea, de cele mai multe ori comica, alteori dureroasa, dar intotdeuna antrenanta, a unui cuplu care se indreapta spre destramarea a ceea ce era odata o relatie solida si plina de dragoste.
VINCE VAUGHN si JENNIFER ANISTON sunt Gary si Brooke, un cuplu care lasa o mica neitelegere sa iasa de sub control si deodata se descopera pe ei insisi – dupa doi ani petrecuti impreuna - confruntati cu o grea alegere: dragostea sau o pierdere materiala.
Un cuplu fericit odata, cei doi refuza acum sa se mute din apartamentul pe care l-au impartit si amenajat cu atentie ceea ce duce la un adevarat razboi de reactii necontrolate. Despartiti, dar impreuna se poate lauda cu o distributie de exceptie compusa din prieteni si familie, cei care sar in ajutorul lui Gary si Brooke dandu-le sfaturi din toate perspectivele posibile.
De partea lui Gary este cel mai bun prieten al sau, Johnny O (JON FAVREAU); agentul lui de vanzari imobiliare, Riggleman (JASON BATEMAN); mai sunt si fratii si partenerii lui de afaceri, obsedatul de munca Dennis (VINCENT D’ONOFRIO), autointitulatul super-agreabil Lupus (COLE HAUSER). De partea lui Brooke sunt: prietena sa Addie (JOEY LAUREN ADAMS); sotul lui Addie, Andrew (PETER BILLINGSLEY); fratele viu colorat imbracat (dar nu gay!) al lui Brooke, Richard (JOHN MICHAEL HIGGINS); bine-intentionata ei mama (ANN-MARGRET); si trasnitii ei colegi de munca, Marilyn Dean (JUDY DAVIS) si Christopher (JUSTIN LONG).

Vezi Online The Break-Up - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


Shakespeare in Love

Shakespeare in Love
Descriere sumara Shakespeare in Love :
Anul: 1998
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 123 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Drama, Dragoste
Descriere detaliata Shakespeare in Love :

Extraordinara productie cinematografica distinsa cu 7 premii Oscar - intre care premiul pentru cel mai bun film, o are in rolul principal pe castigatoarea premiului Oscar pentru cea mai buna actrita, Gwyneth Paltrow (Dincolo de usi, O crima perfecta), in compania unei distributii de exceptie, ce ii include pe laureatii cu Oscar, Judi Dench (cel mai bun rol secundar feminin), Geoffrey Rush* si Ben Affleck** (Armageddon). Cand chinuitoarele crize de inspiratie ale lui Will Shakespeare (Joseph Fiennes - Elizabeth) il impiedica sa creeze, povestea de dragoste secreta dintre el si frumoasa Lady Viola (Paltrow) face ca randurile sa se scrie de la sine, cum nu se mai intamplase pana atunci! Exista insa doua lucruri pe care trebuie sa le afle despre aleasa inimii lui: nu numai ca ea trebuie sa se marite cu altul, dar si ca se da drept barbat pentru a obtine rolul principal in cea mai recenta piesa a lui Will! intr-adevar, un film care trebuie vazut, cu remarcabile aprecieri critice, pe masura impresionantei colectii de premii - oricine va gusta atmosfera amuzanta de culise de la scrierea celei mai frumoase povesti de dragoste spuse vreodata.

Premiat cu 7 premii Oscar si cu 3 premii Golden Globes.

Vezi Online Shakespeare in Love - server 0:

VK CD 1



VK CD 2



Lista filme online - Dragoste


Cocktail

Cocktail
Descriere sumara Cocktail :
Anul: 1988
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 104 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Drama, Dragoste
Descriere detaliata Cocktail :

Dornic de profituri rapide, dar in criza de timp, Brian Flanagan se angajeaza ca barman, slujba care-i aduce bani, dragostea femeilor si ii face viata usoara. Ce si-ar putea dori mai mult?
Tanarul, increzatorul si ambitiosul Brian Flagan (Tom Cruise) a visat dintotdeauna la o cariera de succes care sa-i aduca putere, emotii tari si profituri nelimitate. Dar cand cruda realitate, sub forma agentiilor de bursa, nu-i paveaza drumul cu trandafiri si nu-i promite glorie ba mai mult il lasa fara o letcaie, e nevoit sa se angajeze ca barman intr-un club. Curand, cu ajutorul lui Doug Coughlin (Bryan Brown), care-l convinge ca banii se castiga mai usor in spatele tejghelei decat in firmele cu renume, Brian crede ca si-a gasit adevarata vocatie: prepararea cocktail-urilor, zambetul ucigator si admiratia femeilor din lumea buna.
Atras in seducatoarea lume a banilor castigati usor si a sexului pe saturate, Brian pare incantat sa fie starul cluburilor. Dar sexul e un surogat prea ieftin pentru iubirea adevarata0 si vedeta tejghelei se indragosteste de Jordan Mooney (Elizabeth Shue), o femeie cu picioarele pe pamant, care-l ajuta sa se redescopere.

Nominalizat la Golden Globes.

Vezi Online Cocktail - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


Natural Born Killers

Natural Born Killers
Descriere sumara Natural Born Killers :
Anul: 1994
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 118 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Drama, Crima, Thriller, Dragoste
Descriere detaliata Natural Born Killers :

Unul dintre cele mai controversate filme ale ultimului deceniu, "Nascuti asasini" prezinta povestea a doi criminali in serie, Mickey si Mallory Knox (Woody Harrelson si Juliette Lewis), si modul in care mass-media ii transforma peste noapte in mari vedete.
Regizorul Oliver Stone arunca o privire satirica asupra violentei, privita atat prin crimele celor doi, dar si prin programele televiziunilor si interesul urias pe care criminalii il starnesc in randul intregii lumi. Scenariul original a fost scris de Quentin Tarantino, care apoi nu a fost de acord cu modificarile facute de Stone, dorind chiar ca numele sau sa nu apara pe generic.

Nominalizat la Golden Globes.

Vezi Online Natural Born Killers - server 0:

VK CD 1



VK CD 2



Lista filme online - Dragoste


Sharpay's Fabulous Adventure

Sharpay's Fabulous Adventure
Descriere sumara Sharpay's Fabulous Adventure :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 90 min.
Rating: N/A
Categoria: Comedie, Drama, Muzical, Dragoste, Familie
Descriere detaliata Sharpay's Fabulous Adventure :

N/A

Vezi Online Sharpay's Fabulous Adventure - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


Vanilla Sky

Vanilla Sky
Descriere sumara Vanilla Sky :
Anul: 2001
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 136 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Drama, Romantic, Thriller, Dragoste
Descriere detaliata Vanilla Sky :

David Ames este un tanar bogat care se indragosteste de amica prietenului sau, pe nume Sofia. Inainte ca relatia lor sa inceapa cu adevarat, David este implicat intr-un accident de masina alaturi de fosta lui prietena, Julie. Julie moare, iar David ramane desfigurat pe viata. O operatie de reconstruire a fetei si iubirea aratata de Sofia ii dau putere lui David, insa unele incidente il fac sa-si puna intrebari despre existenta sa.

Nominalizat la Oscar si la 2 premii Golden Globes.

Vezi Online Vanilla Sky - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


Lolita

Lolita
Descriere sumara Lolita :
Anul: 1997
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 137 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Drama, Dragoste
Descriere detaliata Lolita :

La varsta adolescentei, Humbert si-a pierdut prima dragoste, dar a continuat s-o caute chiar si cand nu a mai fost un copil. In 1947 el vine in America pentru a ocupa un post de profesor la un colegiu. Inchireaza o camera in casa vaduvei Charlotte Haze, fiind fascinat de fiica adolescenta a acesteia, Dolores, alintata Lolita. Ea este nimfeta pe care a cautat-o intreaga sa viata. Pentru a fi aproape de ea, se casatoreste cu Charlotte. Cand aceasta moare, Humbert este liber sa paseasca in paradisul oferit de o relatie incestuoasa cu Lolita. Acest paradis, insa, este luminat de flacarile iadului...

Vezi Online Lolita - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


Confessions of a Teenage Drama Queen

Confessions of a Teenage Drama Queen
Descriere sumara Confessions of a Teenage Drama Queen :
Anul: 2004
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 89 min
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Comedie, Romantic, Dragoste, Familie
Descriere detaliata Confessions of a Teenage Drama Queen :

Confessions of a Teenage Drama Queen este o comedie bazata pe romanul scris de Dylan Sheldon despre o adolescenta populara, Mary Elizabeth Cep, care este convinsa ca numele ei adevarat este Lola. Din nefericire, familia ei este nevoita sa paraseasca cosmopolitul New York pentru a se muta intr-o suburbie din New Jersey. Deranjata de mediul atat de diferit de cel cu care se obisnuise, Lola intra repede in conflict cu cea mai poulara fata din noul liceu, Carla Santini.

Ea devine si tinta celui mai dragut baiat din liceu, Stu Wolff, dar hotaraste sa-si concetreze intreaga atentie pentru a castiga titlul de cea mai populara fata din scoala. Cu ajutorul haioasei sale profesoare de arta teatrala si a noii sale prietene timide, Ella, Lola creeaza un personaj pentru a castiga mult doritul status.

Vezi Online Confessions of a Teenage Drama Queen - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


No Strings Attached

No Strings Attached
Descriere sumara No Strings Attached :
Anul: 2011
Calitate: Bluray-Rip
Durata Film: 98 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Romantic, Dragoste
Descriere detaliata No Strings Attached :

CпїЅnd adolescenta Emma Kurtzman avea 14 ani şi refuza avansurile lui Adam Franklin пїЅn tabăra de la Weehawken, niciunul dintre ei nu avea habar ce пїЅnseamnă viaţa sexuală de adult. Nişte ani mai tпїЅrziu, Emma (NATALIE PORTMAN) şi Adam (ASHTON KUTCHER) ştiu prea bine despre ce e vorba, cпїЅnd drumurile li se пїЅntпїЅlnesc din nou, aşa cum li se mai пїЅntпїЅmplase de cпїЅteva ori pпїЅnă acum, şi se trezesc пїЅn pat, făcпїЅnd sex. Sex cu adevărat plăcut!
Şi, pentru că Emma s-a autodeclarat „alergică la relaţii amoroase”, iar Adam se fereşte de aşa ceva, mai ales pentru că tatăl său, fost star de televiziune (KEVIN KLINE) este combinat cu cea mai recentă fostă iubită a sa, cei doi decid să prevină complicaţiile emoţionale pe care o relaţie de iubire le-ar putea aduce, şi să aibă doar o relaţie de prietenie, cu ceva in plus. IntпїЅlniri fără pretenţii, sex fără responsabilităţi. Fără promisiuni, fără minciuni, fără gelozie, fără alintături пїЅn public, fără mic dejun пїЅmpreună, fără “mi-e dor de tine”, fără porecle pentru părţile intime, pe scurt... “Fără obligaţii”. Ceea ce пїЅncepe ca o soluţie ideală pentru nevoile fizice devine un pic altceva cпїЅnd Adam пїЅncepe să-şi dea frпїЅu sentimentelor пїЅn pat (şi пїЅn debaraua de la spital, şi pe scaunul din spate al maşinii, de fapt, cam pe oriunde se găseşte loc de stat la orizontală). пїЅntr-un final, amпїЅndoi se trezesc chinuindu-se să descurce legăturile пїЅn care s-au пїЅncurcat tot пїЅncercпїЅnd să le evite. Aşa că ajung să-şi pună пїЅntrebarea esenţială: doi prieteni pot să facă sex fără să lase dragostea să se insinueze пїЅntre ei?
Maestrul comediilor, IVAN REITMAN, se пїЅntoarce la scaunul regizoral ca să realizeze comedia пїЅndrăzneaţă, isteaţă şi sexy “Fără obligaţii”, cu NATALIE PORTMAN, ASHTON KUTCHER, CARY ELWES şi KEVIN KLINE, după o poveste de MIKE SAMONEK şi ELIZABETH MERIWETHER, şi un scenariu de Elizabeth Meriwether. Reitman este, de asemenea, producător, alături de JOE MEDJUCK şi JEFFREY CLIFFORD. Producători executivi sunt ROGER BIRNBAUM, GARY BARBER, JONATHAN GLICKMAN, NATALIE PORTMAN şi TOM POLLOCK. ROGIER STOFFERS este director de imagine, IDA RANDOM, scenograf, JULIE WEISS, creatoare de costume, iar JOHN DEBNEY, compozitor. LISA BRUCE este co- producător executiv, iar ALI BELL şi ANNETTE SAVITCH, co-producătoare.

Vezi Online No Strings Attached - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


From Prada to Nada

From Prada to Nada
Descriere sumara From Prada to Nada :
Anul: 2011
Calitate: Bluray-Rip
Durata Film: 107 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Drama, Dragoste
Descriere detaliata From Prada to Nada :

Romanul "Raţiune şi Simţire / Sense and Sensibility" de Jane Austen şi filmul omonim din 1995 au fost refăcute într-un nou film, dramedia romantică "From Prada to Nada". Personajele principale sunt două surori răsfăţate, americance de origine spaniolă, care rămân leftere după ce tatăl moare neaşteptat. Cele două capricioase nu au de ales decât să se mute cu o mătuşă îndepărtată.

Vezi Online From Prada to Nada - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


Just Like Heaven

Just Like Heaven
Descriere sumara Just Like Heaven :
Anul: 2005
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 95 min
Rating:
Categoria: Comedie, Dragoste
Descriere detaliata Just Like Heaven :

Elizabeth Masterson este o doctorita intr-un spital, care petrece mult timp la munca si se dedica slujbei sale in defavoarea vietii personale. Intr-o noapte are un accident de masina, in urma caruia intra in moarte clinica. Apartamnetul unde locuia este dat in chirie unui tanar arhitect, David Abbott. Ea nu stie ca a murit, si spiritul ei revine in casa, crezand ca este inca vie, devenind nervoasa cand constata ca in apartamentul ei locuieste cineva. Cei doi vor incepe insa sa relationeze si intre ei se infiripeaza o poveste de dragoste.

Vezi Online Just Like Heaven - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


Top Gun

Top Gun
Descriere sumara Top Gun :
Anul: 1986
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 110 min
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Actiune, Drama, Dragoste
Descriere detaliata Top Gun :

Maverick este un pilot de avion foarte bun. In cadrul unei misiuni deasupra Golfului Persic, acesta isi salveaza colegul si astfel Maverick este promovat si transferat la scoala navala de zbor Top Gun. Aici el trebuie sa se integreze si sa faca fata unei povesti din trecut legata de tatal sau. Charlie este instructorul de care se va simti atras si care il va face sa lupte pentru a deveni unul dintre cei mai buni piloti. În anul 1969, Armata SUA a creeat şcoala specială de piloţi, unde ajunge şi Maverick, pe numele său : Mitchell Max Peter. Alţi piloţi prezenţi la şcoală sunt: Iceman, Wolfmann, Goose. Iceman este unul dintre cei mai buni piloţi, după primele zboruri. Goose este căsătorit şi are un copil. La acest lucru tânjeşte şi Maverick, căruia îi joacă ochi de fericire la vederea profesoarei Charlie, pe care o agăţase la un bar, în primele zile, neştiind cine este....

Premiat la Oscar si la Golden Globes.

Vezi Online Top Gun - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


40 Days And 40 Nights

40 Days And 40 Nights
Descriere sumara 40 Days And 40 Nights :
Anul: 2002
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 96 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Drama, Dragoste
Descriere detaliata 40 Days And 40 Nights :

Matt Sullivan incearca sa treaca peste una dintre cele mai mari dureri ale vietii sale: despartirea de prietena sa Nicole. Nu este vorba numai de despartirea in sine, dar Matt nu mai poate duce pana la capat actul sexual cu nici o fata. Astfel, el se decide sa renunte la sex si la tot ceea ce este legat de el. Colegii sai fac un pariu pe net: cate zile va reusi colegul lor sa-si tina juramantul? In acelasi timp Matt o intalneste pe Erica. Conflictul izbucneste in momentul in care Matt va trebui sa iasa in oras cu Erica si nu va putea sa-ncalce juramantul.

Vezi Online 40 Days And 40 Nights - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


Beastly

Beastly
Descriere sumara Beastly :
Anul: 2011
Calitate: PPV-Rip
Durata Film: 86 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Drama, Fantastic, Dragoste
Descriere detaliata Beastly :

O "Frumoasa si Bestia" a zilelor noastre. Alex Pettyfer este Kyle Kingson, un tanar care le are pe toate: este frumos, este inteligent, bogat si are multe posibilitati. Dorind sa isi bata joc si sa o umileasca pe cea mai respingatoare colega de clasa, el o trece pe "lista" pe gotica Kendra Hilferty (Mary-Kate Olsen). O invita la o petrecere din cadrul scolii, unde o abandoneaza intr-un mod crud, necivilizat. Ea se razbuna, aruncand o vraja asupra lui, care il transforma in tot ceea ce el nu este. Furios din cauza noii lui infatisari, o confrunta pe Kendra si isi da seama ca singura solutie de a scapa de vraja este sa faca pe cineva sa se indragosteasca de el asa cum este: un lucru pe care il considera imposibil. Ingrozit de infatisara lui, tatal lui Kyle il alunga la Brooklyn, in compania unui proprietar simpatic si a unui tutore orb. In timp ce Kyle se gandeste cum sa indeparteze vraja si sa isi recapete viata lui obisnuita, el risca, oprind un dependent de droguri sa ucida un vanzator. Fiind constient de aceasta oportunitate, ii promite libertate si siguranta pentru fiica lui, Linda Taylor, daca aceasta se muta in casa lui Kyle. Astfel incepe calatoria lui Kyle pentru a gasi iubirea adevarata, in povestea lui hyper-moderna a clasicii "Frumoasa si Bestia".

Vezi Online Beastly - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


Good Luck Chuck

Good Luck Chuck
Descriere sumara Good Luck Chuck :
Anul: 2007
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 101 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Drama, Dragoste
Descriere detaliata Good Luck Chuck :

Totul a inceput cand Charlie Logan avea 10 ani si a refuzat sa sarute o fata mai ciudata la un joc de "invarte-sticla" si ea l-a blestemat. 25 de ani mai tarziu, Charlie este un medic dentist de succes, dar blestemul este tot asupra lui. Toate fetele cu care el se intalneste isi gasesc adevarata iubire in persoana imediat urmatoare cu care se vor intalni, dupa despartirea de Chuck, dar el nu reuseste sa gaseasca pe cineva potrivita.
Reputatia lui se raspandeste repede si Charlie devine talismanul femeilor singure, toate dorind sa fie cu el doar o noapte pentru ca mai apoi sa-si gaseasca adevarata iubire.
Totul pana cand Charlie o intalneste pe Cam si se indragosteste de ea. Urmeaza incercarile lui de a rupe blestemul inainte de a se culca cu Cam si inainte ca ea sa isi gaseasca adevarata iubire in urmatorul baiat.

Vezi Online Good Luck Chuck - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


Lafangey Parindey

Lafangey Parindey
Descriere sumara Lafangey Parindey :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 126 min
Rating:
Categoria: Drama, Dragoste
Descriere detaliata Lafangey Parindey :

Pinky Palkar (Deepika Padukone) este o aspiranta dansatoare pe patine care viseaza sa devina mare prin intermediul unui Show Tv "India are Talent". Visul ei se spulbera atunci cand Nandu (Neil Nitin Mukesh), zis "O lovitura", care lupta in ringul de box legat la ochi, o accidenteaza cu masina, lasand-o oarba. In ciuda dizabilitatii ei, Pinky este hotarata sa participe la acel show. Plin de remuscari, Nandu o invata sa "vada" in ciuda orbirii sale. In cele din urma, si ea il invata pe el sa…

Vezi Online Lafangey Parindey - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


Waiting for Forever

Waiting for Forever
Descriere sumara Waiting for Forever :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 94 min
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Drama, Dragoste
Descriere detaliata Waiting for Forever :

Waiting for forever este o poveste atipica de dragoste dintre doi adolescenti.Eroii filmului sunt doi copii care se cunosc din primii ani ai vietii si care isi traiesc unul alaturi de celalat cele mai frumoase momente ale copilariei.Timpul trece si odata cu el vine momentul in care fata se va muta din oras impreuna cu mama ei lasand-ul in urma pe vechiul tovaras de joaca.Intre timp ea isi urmeaza studiile si devine o celebra actrita,pe cand el ramane doar un baiat uitat de lume fara studii si ocupatie.In timp ce vietile lor isi urmeaza cursul departe unul de celalat,tatal fetei se imbolnaveste iar ea se vede nevoita sa se intoarca in vechiul oras unde isi lasase in urma prietenul din copilarie si cele mai frumoase amintiri.Cei doi protagonisti se reintalnesc si observa fiecare schimbarile prin care a trecut celalat,el incepe sa o priveasca diferit pe fosta prietena din copilarie numai ca aceasta il respinge din cauza unei relatii pe care o avea,chiar daca inima ei nu dorea acelasi lucru.Fata redescopera alaturi de baiat cum e sa traiesti fara griji chiar daca nu mai este copil.

Vezi Online Waiting for Forever - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


Wild Child

Wild Child
Descriere sumara Wild Child :
Anul: 2008
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 98 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Drama, Dragoste
Descriere detaliata Wild Child :

"Wild child" este povestea unei adolescente rebele in varsta de 16 ani pe nume Poppy Moore, care locuieste in Los Angeles si duce o viata de huzur, manuind carti de credit cu sume nelimitate de bani pe ele si fiind inconjurata de o multime de asa-zisi prieteni, care depind de ea din punct de vedere financiar. Dupa moartea mamei sale, survenite in urma cu 5 ani, Poppy a fost rasfatata peste masura de catre tatal ei Gerry Moore, iar comportamentul ei iresponsabil si nepoliticos a lasat mult de dorit, motiv pentru care acesta se decide sa o trimita sa studieze la o scoala de fete foarte stricta din Anglia.

Facandu-si un nou cerc de prieteni, care nu ii accepta fitele si nu se lasa impresionati de atitudinea ei superioara si nonconformista si fiind supravegheata indeaproape de catre directoarea scolii - doamna Kingsley - Poppy sfarseste prin a se adapta la noul liceu, cu atat la mult cu cat descopera ca si mama sa invatase aici in tinerete si chiar se indragosteste de Freddie, baiatul directoarei, motiv pentru care se gandeste serios daca ar fi cazul sa se mai intoarca in Statele Unite ale Americii sau sa ramana in tara adoptiva.

Vezi Online Wild Child - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


The Air I Breathe

The Air I Breathe
Descriere sumara The Air I Breathe :
Anul: 2007
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 97 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Drama, Crima, Dragoste
Descriere detaliata The Air I Breathe :

O dramă ce prezintă patru scurte poveşti - "Happiness" ("Fericire"), "Pleasure" ("Plăcere"), "Sorrow" ("Mâhnire") şi "Love" ("Dragoste") - în care personajul principal al fiecărei poveşti în parte ilustrează una din cele patru trăiri.
În "Happiness", un bancher timid interpretat de Forest Whitaker pariază fiecare bănuţ pe care-l are pe un pont considerat "sigur". În "Sorrow", Sarah Michelle Gellar este o vedetă pop în devenire a cărui contract ajunge în mâinile unui cap al mafiei şi ale nepotului acestuia. În "Pleasure", Brendan Fraser interpretează rolul unui om care poate citi în viitorul celorlalţi, dar nu o poate face atunci când vine vorba de propriul destin. În "Love", Kevin Bacon joacă rolul unui doctor care râvneşte după o femeie pe care nu o poate avea.
Deşi fiecare personaj crede că soarta le este determinată de noroc, morala filmului este că fiecare ne construim propriul destin în funcţie de deciziile pe care le luăm.

Vezi Online The Air I Breathe - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


Meet the Parents

Meet the Parents
Descriere sumara Meet the Parents :
Anul: 2000
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 108 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Romantic, Dragoste
Descriere detaliata Meet the Parents :

Greg Focker (Ben Stiller) este indragostit pana peste cap de prietena sa Pam (Teri Polo) si este pe punctul de a-i pune intrebarea cheie ,,Vrei sa fii sotia mea ?". Cand si-a propus sa o faca este insa intrerupt de un telefon in care Pam este anuntata de sora ei mai mica ca a fost ceruta in casatorie si ca se marita.
Greg isi da seama ca trebuie sa o ceara pe Pam tatalui ei si ca ocazia nuntii surorii ei ar fi potrivita pentru cererea mainii iubitei sale.
Ajunge la familia Byrnes- care pare ideala- in prag - un sot si tata iubitor (Robert De Niro), o mama la fel si o pisica.
Greg se da peste cap sa se faca placut dar weekend-ul debuteaza catastrofal- bagajul ii este ratacit la aeroport si aluneca intr-o cascada de intamplari hazlii dar si dezastruoase. Numele sau provoaca stupefactie. Se scrie Focker dar se pronunta … Prenumele este Greg dar in realitate este … Gay !

Nominalizat la Oscar si la Golden Globes.

Vezi Online Meet the Parents - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


Enemy At The Gates

Enemy At The Gates
Descriere sumara Enemy At The Gates :
Anul: 2001
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 131 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Drama, Thriller, Razboi, Dragoste, Istoric
Descriere detaliata Enemy At The Gates :

In anul 1942, nazistii inainteaza distrugand tot in calea lor pe teritoriul rusesc. Sub conducerea lui Kruschew si insufletiti de eroul local, Vasili Zaitsev, cetatenii Stalingradului opun rezistenta si dau dovada de mult curaj si eroism. Faptele lui Vasili, un lunetist de elita, au devenit legendare datorita propagandei raspandite de cel mai bun prieten al lui, ofiterul Danilov. Pentru a scapa de Vasili, nemtii ii trimit la Stalingrad pe cei mai de elita lunetisti, printre care si maiorul Konig. Vasili si Konig incep un joc de-a v-ati ascunselea, luptand intr-un razboi personal.

Vezi Online Enemy At The Gates - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


Hauru No Ugoku Shiro

Hauru No Ugoku Shiro
Descriere sumara Hauru No Ugoku Shiro :
Anul: 2004
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 119 min
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Aventura, Dragoste, Animatie
Descriere detaliata Hauru No Ugoku Shiro :

O incantatoare poveste de dragoste, plasata intr-un cadru ce penduleaza intre feeric si cosmaresc si creata de acelasi Hayao Miyazaki, care in 2003 castiga Oscarul pentru productia Sen to Chihiro no kamikakushi (2001). Nominalizata si ea la acelasi prestigios premiu, Hauru no ugoku shiro este o animatie plina de neprevazut, al carei personaj principal este Sofî, o tanara frumoasa ce lucreaza in atelierul de palarii al mamei sale. Fiind blestemata de Vrajitoarea din Pustii, Sofî se transforma intr-o batrana garbovita, iar singura solutie pe care o vede este sa patrunda in casa vrajitorului Hauru, “zburatorul” din pricina caruia fusese vrajita. Ajungand in casa acestuia, ramane ca servitoare, imprietenindu-se cu Calcifer, focul jucaus ce promite sa o ajute sa revina la vechea ei infatisare. La finele unei aventuri primejdioase, ce-i pune insa la incercare curajul, Sofî va descoperi, prin intermediul fiintelor ce o vor inconjura, dragostea, in toate formele ei – pasionala, prieteneasca, maternala si filiala.

Nominalizat la Oscar.

Vezi Online Hauru No Ugoku Shiro - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


Kiss The Bride

Kiss The Bride
Descriere sumara Kiss The Bride :
Anul: 2007
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 90 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Dragoste
Descriere detaliata Kiss The Bride :

"Kiss the Bride" este o comedie romantica care se axeaza pe ideea ca frontierele iubirii, sexualitatii si identitatii personale nu sunt niciodata clar definite.
Atunci cand Matt primeste o invitatie la nunta lui Alex cu Ryan, cel mai bun prieten al sau din timpul liceului, cu care experimentase in acea perioada tulbure si confuza a adolescentei o legatura de tip homosexual, dar cu care nu mai pastrase legatura de mai mult de 10 ani, decide sa se intoarca in orasul natal pentru a participa la ceremonie. Spre marea uimire a lui Matt viitoarea mireasa, al carei prenume l-a indus in eroare, este o femeie. In vreme ce Ryan pare sa fi depasit acel episod de ratacire, pe care il considera acum un accident specific varstei primelor descoperiri sexuale, Matt isi da seama ca este inca indragostit de fostul lui partener de cuplu si incearca sa il salveze pe acesta din ghearele "diavolitei" care l-a atras in capcana si l-a determinat sa faca o mare greseala.
Intr-o inlantuire de intamplari amuzante, in care Matt incepe sa o placa pe Alex si sa ii aprecieze calitatile, desi incearca sa impiedice nunta si sa reaprinda in inima lui Ryan vechea flacara din tinerete, toate secretele sunt dezvaluite si cei trei protagonisti sunt pusi in situatia de a face o alegere care le va influenta tot restul vietii.

Vezi Online Kiss The Bride - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


Dernier metro, Le

Dernier metro, Le
Descriere sumara Dernier metro, Le :
Anul: 1980
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 131 min.
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Drama, Dragoste
Descriere detaliata Dernier metro, Le :

Realizat in 1980 de François Truffaut actiunea se desfasoara in Parisul anului 1942. In timpul ocupatiei naziste, in Franta , directorul de teatru Lucas Steiner (Heinz Bennent ), evreu de origine, se refugiaza in subsolul tetrului pe care il condusese, lasand-o la conducerea teatrului pe sotia sa, actrita Marion Steiner (Catherine Deneuve ). Desi aceasta e atrasa de actorul Bernard Granger (Gérard Depardieu ), una dintre noile vedete ale teatrului, care se pregateste sa interpreteze rolul principal dintr-o noua montare a unei piese celebre si care la randul lui e atras de aceasta si de care se indragoseste, viata, arta actoriceasca si drama razboiului ii pune pe acestia in situatii deosebit de grele. Modul in care cei doi incearca sa-si mentina iubirea neintinata intr-o atmosfera sumbra este remarcabil.

Nominalizat la Oscar si la Golden Globes.

Vezi Online Dernier metro, Le - server 0:

VK CD 1



VK CD 2



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu