marți, 18 decembrie 2012

Lista filme online - Aventura (12)

Lista filme online - Aventura


Puss In Boots

Puss In Boots
Descriere sumara Puss In Boots :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 90 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Aventura, Animatie
Descriere detaliata Puss In Boots :

Prequel la cele patru productii din franciza de succes "Shrek", filmul de animatie "Puss in Boots" il are ca personaj principal pe fermecatorul si lingusitorul Motan Incaltat, un abil manuitor al spadei si unul dintre dusmanii initiali ai capcaunului de culoare verde, transformat ulterior in prietenul si aliatul acestuia. Subiectul respectivei animatii de familie prezinta aventurile savuroase si amuzante ale Motanului Incaltat din perioada in care felina cu blana stufoasa si moale inca nu l-a intalnit pe Shrek si pe amicii acestuia, insa este indragostit pana peste urechi de Kitty Softpaws, o pisica inteligenta cu blana de culoare alb-negru, care poseda abilitatea de a se descurca impecabil in situatii-limita. Motanul Incaltat, care este un cuceritor innascut dupa care suspina toate femeile si pisicutele din regiune, face echipa cu Kitty si cu eminenta cenusie Humpty Dumpty cu scopul de a gasi si de a fura gasca care face oua de aur.

Vezi Online Puss In Boots - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Puss In Boots - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Largo Winch

Largo Winch
Descriere sumara Largo Winch :
Anul: 2008
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 152 min.
Rating: N/A
Categoria: Aventura, Thriller
Descriere detaliata Largo Winch :

Atunci cand miliardarul Nerio Winch, fondatorul si actionarul principal al puternicei corporatii Winch International Group, se ineaca in conditii suspecte in Hong Kong, toata lumea se intreaba cine va mosteni uriasul imperiu financiar intrucat acesta nu are familie. Ceea ce nu stie insa nici macar directoarea interimara Ann Ferguson, colaboratoarea apropiata a lui Nerio de peste 20 de ani, este faptul ca in urma cu aproximativ 30 de ani bogatul om de afaceri a adoptat un baiat pe nume Largo dintr-un orfelinat din Croatia si ca, in cazul in care va fi gasit, tanarul va mosteni 65% din actiunile tatalui sau si va prelua controlul asupra companiei.

Singura problema este aceea ca rebelul Largo tocmai a fost acuzat de trafic de droguri si aruncat intr-o inchisoare din Brazilia, in ciuda faptului ca el isi sustine nevinovatia. Intrebarea care se pune este daca posibila asasinare a lui Nerio Winch si arestarea fiului sau adoptiv Largo nu sunt doua elemente interconectate ale unui plan diabolic de preluare a puterii perfectat de catre coruptii membri ai Consiliului de Administratie al corporatiei Winch International Group.

Vezi Online Largo Winch - server 0:

FastUpload.ro CD 1


FastUpload.ro CD 2


Lista filme online - Aventura


A Knight's Tale

A Knight's Tale
Descriere sumara A Knight's Tale :
Anul: 2001
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 132 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Aventura
Descriere detaliata A Knight's Tale :

Filmul este adaptarea romanului "Povesti din Canterbury", povestea lui William, un tanar scutier care este dotat pentru turniruri. Dupa ce stapanul lui moare subit, el rataceste pe drumuri cu prietenii lui, Roland si Wat. In drumul lor dau peste Chaucer, un scriitor necunoscut. Pentru ca vrea neaparat sa urce pe scara sociala, William il convinge pe acesta sa ii contrafaca niste documente care sa-i ateste titlul nobiliar pentru a putea participa ca si cavaler la turnirurile nobiliare. Reusesc sa nascoceasca o poveste a familiei, apoi William merge si se inscrie la turneu, insa obstacole necunoscute il asteapta pe drumul ales...

Vezi Online A Knight's Tale - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Aventura


The Scorpion King 3: Battle for Redemption

The Scorpion King 3: Battle for Redemption
Descriere sumara The Scorpion King 3: Battle for Redemption :
Anul: 2012
Calitate: Bluray-Rip
Durata Film: 104 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Filme Noi, Actiune, Aventura, Fantastic
Descriere detaliata The Scorpion King 3: Battle for Redemption :

N/A

Vezi Online The Scorpion King 3: Battle for Redemption - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online The Scorpion King 3: Battle for Redemption - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Sherlock Holmes: A Game of Shadows

Sherlock Holmes: A Game of Shadows
Descriere sumara Sherlock Holmes: A Game of Shadows :
Anul: 2011
Calitate: TS-Screener
Durata Film: 129 min
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Aventura, Crima, Thriller, Mister
Descriere detaliata Sherlock Holmes: A Game of Shadows :

Printul mostenitor al Austriei este gasit mort,iar din elementele de proba Inspectorul Lestrade deduce ca ceea ce s-a intamplat este sinucidere. Sherlock Holmes insa deduce ca printul a fost victima unei crime care este doar o bucata dintr-un puzzle mai mare si mult mai plin de sine, conceput de un anume profesor Moriarty.
Amestecand afacerile cu placerea Holmes ajunge la clubul subteran al unui gentelman unde intalneste o prezicatoare in viitor pe nume Sim pe care o si salveaza dupa ce isi da seama ca ea ar fi urmatoarea tinta a criminalului. Ancheta devine tot mai periculoasa si ii duce pe eroii nostrii in Anglia ,Franta,Germania si Elvetia
Dar viclenia lui Moriarty este intotdeauna cu un pas inainte iar tot ce face ,face parte dintr-un plan mai mare care, daca reuseste, va schimba cursul istoriei.

Vezi Online Sherlock Holmes: A Game of Shadows - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Sherlock Holmes: A Game of Shadows - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Iron Man

Iron Man
Descriere sumara Iron Man :
Anul: 2008
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 120 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Drama, Aventura, S.F, Thriller
Descriere detaliata Iron Man :

Paramount Pictures si Marvel Entertainment prezinta o nemaipomenita aventura "Iron Man", povestea unui industrias milionar si inventator genial, Tony Stark (ROBERT DOWNEY Jr.).
În calitate de CEO al Stark Industries, cel mai mare furnizor de arme al Guvernului Statelor Unite, Tony a dobandit un statut de celebritate, protejand interesele americane pe tot cuprinsul globului, de cateva zeci de ani.
Stilul de viata lejer al lui Tony ramane doar o amintire frumoasa atunci cand convoiul sau este atacat iar el este luat ostatic de un grup de insurgenti, dupa un test de arme la care asistase. Ranit de un srapnel, chiar aproape de inima deja slabita, Tony trebuie sa construiasca o arma devastatoare pentru Raza (FARAN TAHIR), misteriosul lider al insurgentilor. Ignorand cererea rapitorilor, Tony îsi foloseste puterea mintii si ingeniozitatea pentru a-si construi o armura speciala, care îi va îngadui sa supravietuiasca si îl ajuta sa scape din captivitate.
La întoarcerea în America, Tony trebuie sa faca pace cu trecutul sau si sa directioneze Stark Industries pe un drum nou. În pofida rezistentei lui Obadiah Shane (JEFF BRIDGES), mana sa dreapta si directorul Stark Industries, care a preluat controlul absolut al companiei în timpul absentei sale, Tony munceste zile si nopti în atelier pentru a-si construi un costum special, un costum- armura care îi va da puteri supraomenesti pe langa protectie fizica.
Cu ajutorul asistentei sale, Pepper Pots (GWYNETH PALTROW), si a unui militar în care are deplina încredere, Rhodey (TERRENCE HOWARD), Tony descopera un complot perfid, cu implicatii la nivel global. Îmbracandu-si puternica armura rosu-a

Nominalizat la 2 premii Oscar.

Vezi Online Iron Man - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Iron Man - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Harry Potter 6 And The Half Blood Prince

Harry Potter 6 And The Half Blood Prince
Descriere sumara Harry Potter 6 And The Half Blood Prince :
Anul: 2009
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 140 min.
Rating: AG | Audienta generala
Categoria: Aventura, Romantic, Fantastic
Descriere detaliata Harry Potter 6 And The Half Blood Prince :

In Harry Potter and the Half-Blood Prince, Voldermort va incerca sa controleze atat lumea oamenilor cat si cea a vrajitorilor. Nimeni nu se mai afla in siguranta. Harry Potter deja a inceput sa suspecteze pericolele care ar putea proveni chiar din interiorul scolii, dar pe Dumbledore il preocupa mai mult antrrenarea si pregatirea lui Harry pentru confruntarea finala, care acum este inevitabila. Impreuna ei trebuie sa gaseasca punctul vulnerabil al lui Voldermort si in cele din urma distrugerea lui. In ajutorul lor vine un prieten si fost coleg de-al lui Dumbeldore, Profesorul Horace Slughorn, care detine niste informatii cruciale. Intre timp, studentii sunt atacati de hormonii care au luat-o razna. Harry este din ce in ce mai atras de Ginny, dar il are ca concurent pe Dean Thomas. Intre timp Lavender Brown a ajuns la concluzia ca Ron este alesul inimii sale. Dar Hermione este cea geloasa si decisa sa nu isi arate nici in ruptul capului sentimentele sale pentru Ron. Dragostea pluteste in aer, dar tragedia pandeste scoala de la Hogwarts, care s-ar putea schimba pentru intotdeauna.

Vezi Online Harry Potter 6 And The Half Blood Prince - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Milionari De Weekend

Milionari De Weekend
Descriere sumara Milionari De Weekend :
Anul: 2004
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 90 min
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Aventura, Filme Romanesti
Descriere detaliata Milionari De Weekend :

Acum ca tezaurul Romaniei aflat la Moscova a fost inapoiat statului roman, cineva doreste sa cheltuie niste sume exorbitante pentru a intra in posesia unei statui din tezaur. Doua personaje misterioase angajeaza fiecare cate un comando format din cei mai abili si mai duri mercenari pentru a sustrage statuia care are ascuns in interior un legendar inel cu puteri miraculoase. Statuia este furata din Muzeu dar, printr-un bizar concurs de imprejurari ajunge in posesia a 4 adolescenti: Godzi, Alex, Miki si Zetu. Cei patru intra intr-o cursa in care visele cele mai nebunesti incep sa prinda viata, doar ca sa se stinga a doua zi ,ajungand impotriva vointei lor pe litoral cu o masina furata, ca niste adevarati milionari de weekend.

Vezi Online Milionari De Weekend - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


300

300
Descriere sumara 300 :
Anul: 2007
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 117 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Drama, Aventura, Razboi
Descriere detaliata 300 :

"300" este o evocare feroce a Bataliei antice de la Termopile in care Regele Leonidas (Gerard Butler) si 300 de spartani au luptat pana la moarte impotriva lui Xerxes si a armatei sale masive de persani. Infruntand sanse de nebiruit, vitejia si sacrificiul lor inspira toti grecii sa se uneasca impotriva dusmanului lor persan, lucru extrem de important pentru pastrarea democratiei.
Inspirat de opera desenatorului Frank Miller, creatorul "Sin City", "300" este o aventura epica despre pasiune, curaj, libertate si sacrificiu intrupate de luptatorii spartani care au dus una dintre cele mai mari lupte din istorie. Co-scris si regizat de Zack Snyder ("Dawn of the Dead"), filmul aduce aclamatul roman grafic al lui Miller la viata combinand actiunea vie cu fundale virtuale care capteaza versiunea sa a acestei povesti istorice antice.

Vezi Online 300 - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online 300 - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Transformers 2: Revenge of the Fallen

Transformers 2: Revenge of the Fallen
Descriere sumara Transformers 2: Revenge of the Fallen :
Anul: 2009
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 147 min
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Aventura, S.F
Descriere detaliata Transformers 2: Revenge of the Fallen :

Povestea razboiului Autobotilor si Decepticonilor continua in aceasta noua parte in care noi roboti ies la iveala demonstrand ca ei au influentat istoria planetei noastre mai mult decat credeam noi. Dar birocratii planetei noastre acuza prezenta Autobotilor, considerandu-i principalii vinovati pentru implicarea umanitatii in acest razboi impotriva Decepticonilor. Optimus Prime si Autobotii sai nu vor sa paraseasca planeta neprotejata in fata Decepticonilor, asa ca il roaga pe Sam sa devina avocatul lor in fata rasei umane, cineva care sa ii convinga pe acestia ca ei nu trebuie alungati. Dar Sam este reticent si nu vrea decat sa aibe o viata normala la colegiu, departe de razboaie si roboti intergalactici. De doi ani incoace el este bantuit de viziuni in urma legaturii sale cu energia cubului. Refuzul lui Sam de a se implica va avea consecinte grave atat pentru el insusi, Autoboti si chiar si intreaga planeta, mai ales acum cand conducatorul Decepticonilor, Megatron este adus inapoi la viata si il cheama la lupta pe Fallen, unul din cei mai malefici roboti din istoria planetei Cybertron.

Nominalizat la Oscar.

Vezi Online Transformers 2: Revenge of the Fallen - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Transformers 2: Revenge of the Fallen - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Eragon

Eragon
Descriere sumara Eragon :
Anul: 2006
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 104 min
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Actiune, Aventura, Fantastic
Descriere detaliata Eragon :

Atunci cand Eragon (Edward Speleers), baiatul unui fermier sarac, descopera in padure o piatra albastra, minunat slefuita, bucuria lui nu cunoaste margini. Tot ce poate crede este ca va reusi sa cumpere toata iarna de mancare pentru familia lui.
Dar piatra se dovedeste a fi un ou de Dragon... iar oul se va sparge, din el iesind Saphira, o Dragonita care este legata intr-un fel magic de Eragon... iar el a devenit astfel mostenitorul unui destin misterios... In curand el va fi prins intr-o aventura cum nu si-ar fi putut imagina cu doar cateva zile in urma.
Dusmani fara de numar ii pornesc pe urme, iar singurele lui ajutoare sunt o sabie veche si sfaturile unui povestitor batran pe nume Brom (Jeremy Irons). Iar lumea pe care trebuie sa o infrunte este una a magiei si a puterilor nebanuite.

Vezi Online Eragon - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Eragon - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


2 Fast 2 Furious

2 Fast 2 Furious
Descriere sumara 2 Fast 2 Furious :
Anul: 2003
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 107 min
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Aventura
Descriere detaliata 2 Fast 2 Furious :

Este povestea fostului politist Brian O'Conner, plecat din politie ca urmare a unor actiuni ilegale. Pentru a fi reintegrat, el trebuie sa lucreze sub acoperire si sa-l prinda pe traficantul de droguri Carter Verone. Brian accepta, dar cu conditia sa-si poata alege partenerul, acesta fiind Roman Pearce, un vechi prieten. Agentul Monica Fuentes, Brian si Roman lucreaza impreuna pentru a-l prinde pe traficant

Vezi Online 2 Fast 2 Furious - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online 2 Fast 2 Furious - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Harry Potter 5 And The Order Of The Phoenix

Harry Potter 5 And The Order Of The Phoenix
Descriere sumara Harry Potter 5 And The Order Of The Phoenix :
Anul: 2007
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 138 min.
Rating: AG | Audienta generala
Categoria: Drama, Aventura, Familie, Mister
Descriere detaliata Harry Potter 5 And The Order Of The Phoenix :

In Harry Potter and the Order of the Phoenix, Harry Potter revine pentru cel de-al cincilea an la Hogwarts si descopera ca aproape toti vrajitorii nu vor sa-l creada ca s-a intalnit cu Lordul Cap-De-Mort.

De teama ca venerabilul director al Hogwarts, Albus Dumbledore, minte in privinta revenirii lui Cap-De-Mort pentru a-i submina pozitia si a-l inlocui in functie, Ministrul Magiei, Cornelius Fudge, numeste un nou profesor de Aparare Impotriva Magiei Negre, pentru a-l supraveghea pe Dumbledore.

Numai ca acest curs nu se dovedeste eficient pentru a-i proteja pe studenti impotriva fortelor intunecate care ii ameninta, asa ca ajutat de prietenii sai Hermione si Ron, Harry decide sa rezolve lucrurile de unul singur. Intalnindu-se in secret cu un grup de studenti care-si spun "Armata lui Dumbledore", Harry ii invata cum sa se apere de Magia Neagra, pregatindu-i pe curajosii tineri vrajitori pentru lupta extraordinara care ii asteapta.

Vezi Online Harry Potter 5 And The Order Of The Phoenix - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Kung Fu Panda

Kung Fu Panda
Descriere sumara Kung Fu Panda :
Anul: 2008
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 87 min.
Rating: AG | Audienta generala
Categoria: Actiune, Comedie, Aventura, Animatie
Descriere detaliata Kung Fu Panda :

Оn Kung Fu Panda Jack Black este Po the Panda, un sărman ospătar оntr-un restaurant de tăieţei, care este оnnebunit după karate, dar al cărui fizic nu-i permite să practice acest sport.
De fapt, Po este definit ca fiind cel mai leneş animal din оntreaga Chină antică. Iar asta este o problemă, deoarece duşmani puternici sunt la graniţele ţării, iar toate speranţele se adună оn profeţia care оl desemnează tocmai pe Po drept "The Chosen One" (Alesul) pentru a salva situaţia.
Un grup de maeştri оn arte marţiale vor avea nevoie de o centură neagră la răbdare, pentru a-l transforma pe acest leneş оntr-un luptător, оnainte de a fi prea tвrziu.

Vezi Online Kung Fu Panda - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Kung Fu Panda - server 1:

VK CD 1



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu