miercuri, 19 decembrie 2012

Lista filme online - Crima (8)

Lista filme online - Crima


The Big Lebowski

The Big Lebowski
Descriere sumara The Big Lebowski :
Anul: 1998
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 117 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Crima, Mister
Descriere detaliata The Big Lebowski :

Jeffrey "The Dude" Lebowski este un lenes notoriu, somer din Los Angeles, care isi petrece timpul jucand popice cu prietenii sai, Walter si Donny. Totul se schimba pentru el in momentul in care este confundat de doi gangsteri cu Jeffrey Lebowski, faimosul milionar, a carui sotie le datora niste bani. Acest caz simplu de confuzie de persoana il va antrana pe "The Dude" intr-un complex caz de rapire

Vezi Online The Big Lebowski - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Crima


Thelma & Louise

Thelma & Louise
Descriere sumara Thelma & Louise :
Anul: 1991
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 129 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Drama, Aventura, Crima, Thriller
Descriere detaliata Thelma & Louise :

Louise este o chelnerita intr-un restaurant fast-food. Ea are probleme cu prietenul ei Jimmy, care este muzician si e mai tot timpul pe drumuri. Thelma este maritata cu Darryl, caruia ii place sa aiba o sotie linistita, care sa stea in bucatarie in timp ce el se uita la un meci de fotbal la televizor. Intr-o zi se decid amandoua sa evadeze din viata lor normala, luand masina si pornind la drum. Dar calatoria lor de placere devine foarte serioasa cand Louise omoara un barbat care vroia sa o violeze pe Thelma. Se decid astfel sa fuga in Mexic in timp ce politia le cauta peste tot.

Premiat la Oscar si la Golden Globes.

Vezi Online Thelma & Louise - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Crima


Nancy Drew

Nancy Drew
Descriere sumara Nancy Drew :
Anul: 2007
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 99 Minute
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Crima, Thriller, Familie, Mister
Descriere detaliata Nancy Drew :

Pelicula de fata continua seria de aventuri palpitante ale adolescentei Nancy Drew, personaj creat de scriitoarea Carolyn Keene, urmand-o pe eroina si pe tatal acesteia la Los Angeles, acolo unde Carson Drew a obtinut un nou loc de munca pentru o perioada de timp determinata.

Desi tatal ei o incurajeaza sa se concentreze pe invatatura si sa fie un copil normal, interzicandu-i sa se mai implice in activitati de detectiv particular, Nancy nu se poate adapta cu usurinta la liceul plin de pretentii din California si isi indreapta atentia spre solutionarea unui nou mister. Casa inchiriata in care Nancy alege sa locuiasca pe parcursul sederii sale pe coasta de vest apartinuse unei vedete de cinema din anii '80 pe nume Dehlia Draycott, care fusese asasinata in conditii suspecte si al carei testament, modificat cu putina vreme inainte de moarte, disparuse fara urma. Mergand pe firul investigatiei, inteligenta si curioasa pustoaica descopera ca imensa avere a starletei decedate ar fi trebuit sa revina singurei fiice a acesteia - Jane Brighton - despre a carei existenta nu stiuse nimeni pana acum si reuseste totodata sa gaseasca testamentul atat de multa vreme ascuns.

Insa pe masarura ce se apropie de rezolvarea cazului, Nancy Drew se afla intr-un pericol tot mai mare, fiind rapita, implicata intr-un accident de masina si chiar punandu-i-se o bomba in automobilul personal, ceea ce indica faptul ca cineva are tot interesul ca adevarul sa nu iasa niciodata la lumina.

Vezi Online Nancy Drew - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Crima


Excess Baggage

Excess Baggage
Descriere sumara Excess Baggage :
Anul: 1997
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 101 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Crima, Dragoste
Descriere detaliata Excess Baggage :

Emily T. Hope este o adolescenta ce vrea sa fie in centrul atentiei tatalui ei. Acesta insa este mult prea ocupat cu treburile, neavand prea mult timp pentru fiica lui. Vincent Roche este un tanar, care printre "mestesugurile" lui, o are pe cea de hot, meserie pe care vrea sa o faca profitabila, mai ales cand oune ochii pe o frumoasa masina, un BMW. Se apuca de treaba iar cand verifica portbagajul masinii, descopera, o fata, ambalata si legata bine, cu banda adeziva. Pentru Vincent, furtul unei masini este una, iar rapirea unei persoane este alta. Intra momentan in panica. Tot in panica intra si frumoassa ostatica, Emilz care vroia sa-i atraga atentia tatlui dar nici chiar asa... Situatia este una ciudata dar urmarile care vor aparea, lamuresc multe lucruri....

Vezi Online Excess Baggage - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Crima


Hero Wanted

Hero Wanted
Descriere sumara Hero Wanted :
Anul: 2008
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 95 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Drama, Crima
Descriere detaliata Hero Wanted :

"Drumul spre iad e pavat cu intentii bune"

Hero Wanted este un action/drama care ne spune povestea lui Liam Case un barbat care dupa ce se trezeste in spital, il cauta si il ucide pe criminalul care i-a lasat sa moara pe el si o caserita a unei banci in timpul unui jaf, numai pentru a descoperi ca totul este pe cale sa se intoarca impotriva lui. E o poveste despre supravietuire, despre putere si determinare si despre cat ai de luptat ca dupa ce din erou ai ajuns pe lista de most wanted a politiei (Hero Wanted) sa reusesti sa te reabilitezi.

Vezi Online Hero Wanted - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Crima


Mississippi Burning

Mississippi Burning
Descriere sumara Mississippi Burning :
Anul: 1988
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 121 min.
Rating: N/A
Categoria: Drama, Crima, Thriller, Mister
Descriere detaliata Mississippi Burning :

Doi agenti FBI investigheaza niste crime impotriva unor luptatori pentru drepturile omului. Ei incearca sa sparga conspiratia tacerii intr-un mic orasel din sud unde problemele rasiale sunt in floare. Ca si cum toate acestea nu ar fi de ajuns, cei doi nici nu se prea inteleg din cauza stilurilor diferite de abordare a problemelor

Vezi Online Mississippi Burning - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Mississippi Burning - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Crima


Hodejegerne

Hodejegerne
Descriere sumara Hodejegerne :
Anul: 2011
Calitate: Bluray-Rip
Durata Film: 100 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Crima, Thriller
Descriere detaliata Hodejegerne :

Vezi Online Hodejegerne - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Hodejegerne - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Crima


Trapped in Paradise

Trapped in Paradise
Descriere sumara Trapped in Paradise :
Anul: 1994
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 111
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Aventura, Crima, Dragoste
Descriere detaliata Trapped in Paradise :

Bill Firpo a reusit sa traisca o viata onesta. Dar nu reuseste sa nu fie atras de fratii sai hoti, inteligentul Dave si cleptomanul Alvin. Cand cei trei gasesc o banca atat de usor de jefuit incat nu pot rezista tentatiei, singura intrebare ramane daca vor putea iesi din oras inainte ca furtuna de zapada sa-i ajunga. In timp ce ei fug prin oras cu banii furati, incep sa fie convinsi de o familie binevoitoare din oras ca ar fi mai bine sa se intoarca pe calea cea buna.

Vezi Online Trapped in Paradise - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Crima


Bou Ying

Bou Ying
Descriere sumara Bou Ying :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 94 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Crima, Thriller
Descriere detaliata Bou Ying :

N/A

Vezi Online Bou Ying - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Bou Ying - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Crima


In Time

In Time
Descriere sumara In Time :
Anul: 2011
Calitate: R5-LiNE
Durata Film: 102 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: S.F, Crima, Thriller
Descriere detaliata In Time :

Actiunea filmului se petrece undeva in viitor unde procesul de imbatranire a fost schimbata, oamenii trebuie sa plateasca pentru a ramane in viata. Oamenii se opresc din imbatranire la varsta de 25 de ani. Cu toate acestea, pe bratul lor este stampilat un ceas care indica cat de mult vor tra, defapt cat timp mai au de trait. Pentru a evita suprapopularea, timpul a devenit moneda si modul in care oamenii platesc pentru lux si necesitati.

Cei bogati pot trai pentru totdeauna, in timp ce restul incearca sanegocieze pentru nemurirea lor. Untanar sarac este acuzat de crima atunci cand el mosteneste o avere de timp de la un barbat mort de clasa superioara. El este fortat sa fuga de forta politista corupta FBI, cunoscuta si ca "Cronometrorii".

Vezi Online In Time - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online In Time - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Crima


Rampart

Rampart
Descriere sumara Rampart :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 108 min
Rating: 18 | Interzis sub 18 ani
Categoria: Actiune, Drama, Crima, Thriller
Descriere detaliata Rampart :

In Los Angeles-ul anului 1999, un veteran al Razboiului din Vietnam si un politist experimentat pe nume Dave Brown se dovedeste a fi rasist, sovin, sexist, homofob, mizantrop, arogant, macho si agresiv, se ghideaza dupa un cod etic propriu si ia legea in propriile maini, aplicand-o intr-un stil original si traversand adeseori granita dintre bine si rau fiindca nu vrea sa faca niciun fel de compromis si nu renunta la atitudinea lui lipsita de respect fata de semeni. Dupa ce este inregistrat in timp ce il bate cu salbaticie pe soferul care i-a accidentat masina, Dave se trezeste in centrul unui scandal de coruptie ce cuprinde intreg departamentul de politie din care face parte, soarta fiindu-i pecetluita de refuzul de a-si schimba metodele de operare. Interiorizandu-si paranoia, teama si angoasele, protagonistul isi da seama ca situatia incepe sa-i scape de sub control, mai ales ca primeste sfaturi proaste de la un mentor varstnic, iar in plan personal se confrunta cu doua foste neveste care se intampla sa fie surori si sa locuiasca in vecinatatea casei lui, doua fiice care il detesta sau sunt pe cale sa inceapa sa-l deteste si cateva amante pasagere.

Vezi Online Rampart - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Rampart - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Crima


Malice

Malice
Descriere sumara Malice :
Anul: 1993
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 107 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Crima, Thriller
Descriere detaliata Malice :

Filmul prezinta povestea unui cuplu fericit care isi doreste copii. Si asta se explica usor, fiecare lucrand cu copii - Tracy este educatoare si lucreaza cu copii in prima etapa a vietii lor, in timp ce Andy este profesor la liceu si lucreaza cu adolescenti. Fiecare isi iubeste meseria, dar situatia se schimba semnificativ dupa ce ea este dusa la spital si este operata de Jed Hill, un "binecunoscut" doctor...

Vezi Online Malice - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Crima


Highwaymen

Highwaymen
Descriere sumara Highwaymen :
Anul: 2003
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 80 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Crima, Thriller
Descriere detaliata Highwaymen :

Un film in care nivelul adrenalinei creste in mod considerabil. Ce poate fi mai crud decat nevoia de a ucide in cel mai brutal mod posibil? Autostrada...mirosul de asfalt incins... motorul ce urla amenintator si frica ce te anchilozeaza...
James Cray (James Caviezel) a suferit si acum ii face si pe altii sa sufere, neputand face un pact cu trecutul sau. Se pare insa ca nevoia de razbunare incarca la maxim "bateriile" lui Will Macklin, care este neincetat pe urmele raufacatorului.
Crimele comise trebuie sa inceteze. Ce va intampla asta ??

Vezi Online Highwaymen - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Crima


Public Enemies

Public Enemies
Descriere sumara Public Enemies :
Anul: 2009
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 143 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Drama, Crima
Descriere detaliata Public Enemies :

Bazat pe tomul autorului Bryab Burrough intitulat "Public Enemies: America's Greatest Crime Wave and the Birth of the FBI, 1933-43",filmul evoca adevarata poveste a celebrului si carismaticului spargator de banci John Dilinger. Acesta parea de neoprit, nicio inchisoare nu il putea tine iar prin faptul ca jefuia bancile pe care oamenii le considerau vinovate pentru "Marea Depresie" , era indragit atat de populatie, cat si de iubita sa, Billie Frechette.
Avand in vedere ca FBI-ul era la inceput de drum, cea mai buna metoda de a se face remarcat era sa prinda banda cea mai periculoasa, care scapa mereu. Determinat sa il aresteze pe Dilinger si pe banda lui care ii includea pe sociopatii Baby Face Nelson si Alvin Karpis, capetenia FBI - Edgar Hoover l-a declarat pe Dilinger inamicul numarul 1 al tarii si l-a trimis pe agentul Melvin Purvis sa il neutralizeze cu orice mijloc posibil. Cu toate acestea, Purvis a subestimat ingeniozitatea lui Dilinger, urmand sa se confrunte cu o serie de urmariri si focuri deschise, din care Dilinger scapa neatins.
Cand a epuizat toate metodele de a-l captura, Purvis a realizat ca singura sansa de a-l aresta pe celebrul infractor era sa numeasca o echipa de fosti oameni ai legii ca agenti oficiali si sa orchestreze o serie de tradari atat de viclene incat nici capul infractionalitatii din America sa nu isi dea seama ce l-a lovit.

Vezi Online Public Enemies - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Crima


Undisputed II

Undisputed II
Descriere sumara Undisputed II :
Anul: 2006
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 93 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Drama, Crima, Sport
Descriere detaliata Undisputed II :

George Chambers (Michael Jai White) este campionul mondial la box, categoria grea, care s-a facut cunoscut in ring sub numele de Iceman. Nici un adversar nu a putut sa stea vreodata in fata fortei distrugatoare a lui Iceman. Insa la un moment dat, campionul se trezeste in situatia de a da cea mai grea lupta a vietii sale. Dupa ce este acuzat pe nedrept de trafic de droguri, Iceman este trimis intr-o inchisoare din Rusia. Iar lupta cea mai dura nu se mai da de aceasta data in ring. Iceman nu mai trebuie sa lupte pentru titlu, ci pentru propria sa viata.

Vezi Online Undisputed II - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Undisputed II - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Crima


The Last House On The Left

The Last House On The Left
Descriere sumara The Last House On The Left :
Anul: 2009
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 110 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Horror, Drama, Crima, Thriller
Descriere detaliata The Last House On The Left :

Remake al horror-ului omonim din anul 1972, filmul "The last house on the left" urmareste doua adolescente pe nume Mari si Paige, care sunt rapite, violate, maltratate si terorizate de catre un evadat din inchisoare pe nume Krug si de catre banda de infractori violenti a acestuia, chiar in noaptea in care ajunsesera la casa izolata de vacanta a sotilor Emma si John Collingwood, parinti lui Mari. Ranita prin impuscare si aflata in stare de soc, dar reusind sa scape cu fuga din ghearele agresorilor, Mari Collingwood isi da seama ca singura ei sansa de supravietuire este aceea de a gasi drumul spre locuinta parintilor ei.

In timp ce cauta adapost pentru a nu fi capturati de catre autoritatile politienesti, sadicul Krug si partenerii lui se refugiaza fara sa stie chiar in casa sotilor Collingwood, care, gasind-o pe fiica lor Mari si afland intreaga poveste a chinurilor greu de imaginat pe care le-a indurat aceasta din partea atacatorilor, perfecteaza un plan de razbunare cumplit impotriva nedoritilor oaspeti.

Vezi Online The Last House On The Left - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Crima


Punisher War Zone

Punisher War Zone
Descriere sumara Punisher War Zone :
Anul: 2008
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 103 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Drama, Crima, Thriller
Descriere detaliata Punisher War Zone :

Purtand de unul singur razboiul impotriva crimei organizate, intransigentul justitiar Frank Castle il ia in vizor pe ticalosul cap al mafiei, Billy Russoti. Dupa ce Russoti ramane desfigurat in urma unei lupte cu Castle, el jura sa se razbune sub o alta identitate: Jigsaw. Avandu-i pe urmele sale atat pe cei din "Punisher Task Force" cat si pe agentii FBI, care nu sunt in stare sa-l aresteze pe Jigsaw, Frank trebuie sa faca fata unei armate intregi recrutate de Jigsaw, inainte ca acesta din urma sa mai comita vreo faradelege.

Vezi Online Punisher War Zone - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Crima


Live Free Or Die Hard

Live Free Or Die Hard
Descriere sumara Live Free Or Die Hard :
Anul: 2007
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 130 min
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Crima, Thriller
Descriere detaliata Live Free Or Die Hard :

Week-end-ul din 4 iulie rezerva o mare supriza neplacuta americanilor: intreaga tara este paralizata, ca urmare a unui atac terorist asupra infrastructurii computerizate. Misteriosul autor, un hacker extrem de ingenios, a prevazut toate aspectele digitale ale planului, dar a trecut cu vederea elementul "analogic": interventia detectivului John McClane.
In timp ce America se pregateste de sarbatoare, McClane este la datorie: trebuie sa aresteze un tânar hacker pe nume Matt Farrell si sa-l aduca in fata ofiterilor FBI pentru un interogatoriu. O sarcina de rutina pentru un politist veteran. Dar McClane are un talent deosebit de a transforma ordinarul in extraordinar si de a intra in situatii periculoase. Nici pe plan personal lucrurile nu merg mai bine - relatia cu fiica sa Lucy, acum eleva de liceu, sunt tensionate si certurile frecvente.
Cu ajutorul lui Farrell, McClane descopera explicatia haosului care pune stapânire pe tara si reuseste sa-l opreasca pe cel care a conceput acest inedit plan de distrugere - fire sale in jargonul hacker-ilor. Autorul sau, pe nume Thomas Gabriel, este una dintre cele mai redutabile minti criminale, dar nici McClane nu va fi mai prejos.

Vezi Online Live Free Or Die Hard - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu