joi, 20 decembrie 2012

Lista filme online - Dragoste (7)

Lista filme online - Dragoste


The Little Mermaid

The Little Mermaid
Descriere sumara The Little Mermaid :
Anul: 1989
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 83 Minute
Rating: AG | Audienta generala
Categoria: Muzical, Dragoste, Familie, Animatie
Descriere detaliata The Little Mermaid :

Bazat in mare pe povestea lui Hans Christian Andersen, filmul relateaza intamplarile micii sirene Ariel, fiica regelui Triton, nesatisfacuta de viata ce o duce in mare. Ea tanjeste dupa oamenii de deasupra si se angajeaza adesea in certuri cu tatal sau despre cei la care el se refera drept "barbarii mancatori de pesti". Astfel, dezamagita, ea se intalneste cu Ursula, vrajitoarea marii, pentru a cadea la o intelegere; dar Ursula are planuri mult mai ambitioase pentru aceasta sirena si tatal ei.

Premiat cu 2 premii Oscar si cu 2 premii Golden Globes.

Vezi Online The Little Mermaid - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Dragoste


Heavenly Creatures

Heavenly Creatures
Descriere sumara Heavenly Creatures :
Anul: 1994
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 99 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Drama, Crima, Thriller, Dragoste
Descriere detaliata Heavenly Creatures :

Heavenly Creatures este o drama regizata de Peter Jackson si scrisa de partenerul sau Fran Walsh.Filmul este bazat pe crima comisa in Chirstchurch,Noua Zeelanda in anul 1954 de catre doua tinere,Juliet Hulme si Pauline Parker,doua prietene apropiate care impart impreuna dragostea pentru fantezie si literatura si care conspira la omorirea mamei Paulinei cind aceasta incearca sa puna capat relatiei intense si obsedante dintre cele doua fete,relatie aflata la granita catre lesbianism.Pauline Parker si Juliet Hulme s-au intilnit in scoala in timpul anilor '50.Au devenit instantaneu prietene foarte bune,ele continuind sa petreaca fiecare minut posibil impreuna,adeseori scriind despre fanteziile propriilor nascociri.Din ce in ce mai mult instrainate de familiile lor,cele doua fete realizeaza ca ele sint extrem de diferite de cea mai mare parte a lumii ce le inconjoara si sint de acord sa faca orice pas necesar pentru a se asigura ca nu vor fi despartite niciodata.Cele doua familii sint foarte ingrijorate de prietenia celor doua intr-o era bazata strict pe moralitate.Chiar daca nu a avut un imens succes,primind doar o nominalizare a Academiei Americane de Film pentru "Best Original Screenplay",a fost deosebit de apreciat si in cadrul Festivalului de la Venetia,unde a primit LEUL DE ARGINT la categoria * Cel mai bun regizor * precum si "Marele Premiu al Juriului" la sectiunea * Cel Mai Bun Film*."Heavenly Creatures" este considerat un film cult,potrivit site-ului wikipedia.

Nominalizat la Oscar.

Vezi Online Heavenly Creatures - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Dragoste


Bellflower

Bellflower
Descriere sumara Bellflower :
Anul: 2009
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 106 min.
Rating:
Categoria: Actiune, Drama, Dragoste
Descriere detaliata Bellflower :

Bellflower urmareste povestea a doi prieteni care se aventureaza in lume pentru a incepe o viata de adult. Literalmente tot timpul lor liber este petrecut in jurul unor cladiri aruncatoare de flacari si a armelor de distrugere in masa in speranta ca o apocalipsa la nivel mondial va avea loc si va face cale libera pentru gasca lor imaginara "Mama Medusa". In timp ce asteapta ca lumea sa se sfarseasca, planurile lor sunt pe cale sa se schimbe cand pe neasteptate unul dintre ei intalneste o femeie tanara si carismatica si se indragosteste lulea. Repede integrati intr-un nou grup de prieteni, acestia pornesc intr-o calatorie plina de tradare, dragoste, ura, infidelitatea si violenta extrema mai devastatoare si mai distrugatoare decat oricare dintre fanteziile lor apocaliptice

Vezi Online Bellflower - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Bellflower - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


The Scarlet Letter

The Scarlet Letter
Descriere sumara The Scarlet Letter :
Anul: 1995
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 129 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Drama, Dragoste
Descriere detaliata The Scarlet Letter :

In 1667 in golful din colonia Massachusetts, exista un armistitiu intre Puritani si Algonkieni. hester aici ajunge de peste oceane, din Anglia, in cautarea independentei. Isi asteapta sotul, imprietenindu-se cu quakerii si intemeindu-si o casa. Cu trecerea timpului, aceasta se indragosteste de un preot tanar, care simte la fel pentru ea. Cand aud vestea ca sotul ei a fost omorat cel mai probabil de indieni, incep o relatie amoroasa. Cand ramane insarcinata, Hester este trimisa la inchisoare, unde se naste o fiica. Mai tarziu este umilita public fiind fortata sa poarte litera stacojie "A" de la adulter. Un baiat cu tobe este pus sa o urmareasca prin tot orasul si sa bata toba cand trece. In aceeasi zi, apare si sotul ei imrpeuna cu indienii, dupa un an de absenta.

Acum purtand numele de Dr. Chillingworth, impune frica, fiind suspectat de vrajitorie, in timp ce il cauta pe amantul lui Hester pentru a-si duce la capat razbunarea. Cu planurile facute, ataca si scalpeaza un om ce venea calare dinspre casa lui Hester, catre oras, el fiind deghizat in indian. Si pentru aceasta fapta, satenii dau vina pe indieni. Ii tarasc pe acestia in centrul orasului la spanzuratoare. De aici lucrurile iau o dinamica alerta si porneste batalia.

Vezi Online The Scarlet Letter - server 0:

FastUpload.ro CD 1


FastUpload.ro CD 2


Lista filme online - Dragoste


One Day

One Day
Descriere sumara One Day :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 108min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Drama, Dragoste
Descriere detaliata One Day :

Dupa filmul An Education,film nominalizat la premiile Oscar,Lone Scherfig revine cu o poveste romantica,One Day. Povestea are loc de-a lungul a 20 ani,in Anglia si Franta,intre doua persoane Emma si Dexter,doi tineri cu caracter si personalitati diferite. Emma o tanara de initiativa si Dexter,un tanar bogat,s-au cunoscut pentru prima data in seara absolvirii lor la Universitatea din Edinburgh si petrec impreuna o noapte erotica. De aici incolo fiecare va urma cai diferite in viata,dar o data pe an prin coincidente si circumstante stranii,vor fi ei insusi spectatorii evolutiei lor,o evolutie care dupa 20 de ani ii va pune pe ganduri.Nu cumva sunt meniti sa ramana impreuna pentru totdeauna?

Vezi Online One Day - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online One Day - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


The Nanny Diaries

The Nanny Diaries
Descriere sumara The Nanny Diaries :
Anul: 2007
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 104 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Drama, Dragoste
Descriere detaliata The Nanny Diaries :

In foame de bani dupa recenta ei absolvire a Universitatii din New York, Annie braddock (Scarlett Johansson) da un anunt la ziar, in speranta de a gasi o slujba ca dadaca. Din fericire, o sansa duce repede la o posibila angajare la domnul X (Paul Giamatti) si doamna X (Laura Linney), un cuplu bogat in cautare de cineva care sa aiba grija de fiul lor de 4 ani, Grayer (Nicholas Art). Annie este produsul clasei muncitoare din New Jersey, unde mama ei (Donna Murphy) viseaza ca fiica ei sa devina o femeie de afaceri respectabila. Intre timp, Annie pune ochii pe o cariera in antropologie. Deodata, perspectiva de a munci pentru elita societatii pare a fi o alternativa buna. Annie a mai fost dadaca si in trecut, dar habar nu are ce-o asteapta cand accepta slujba oferita. Doamna X se dovedeste a fi o scorpie, iar pentru urmatoarele 9 luni, Annie este fortata sa faca fata cuplului, problemelor lor, fiului lor si unei noi relatii (Chris Evans).

Vezi Online The Nanny Diaries - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online The Nanny Diaries - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


Dangerous Beauty

Dangerous Beauty
Descriere sumara Dangerous Beauty :
Anul: 1998
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 111 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Drama, Biografic, Dragoste
Descriere detaliata Dangerous Beauty :

Actiunea se petrece in secolul al XVI-lea in Ventia, unde Veronica Franco se indragosteste de Marco Venier, dar datorita faptului ca acesta provenea dintr-o familie buna si ea dintr-una modesta, nu pot fi impreuna. Sfatuita de mama ei, Paola, care-i spune de o alta cale de a putea fi cu el, Veronica devine o curtezana. Ca si curtezana ea se bucura acum de multe privilegii de care femeile simple erau private, poate avea acces la biblioteca, poate compune poezie si muzica, poate discuta afaceri de stat cu oameni importanti din stat si alte privilegii ale vietii de curtezana. Veronica se gaseste intrand intr-o noua lume care la inceput pare noua si extrem de fascinanta, dar apele Venetiei se vor tulbura...

Vezi Online Dangerous Beauty - server 0:

FastUpload.ro CD 1


FastUpload.ro CD 2


Lista filme online - Dragoste


Meet Monica Velour

Meet Monica Velour
Descriere sumara Meet Monica Velour :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 97 min.
Rating:
Categoria: Comedie, Drama, Dragoste
Descriere detaliata Meet Monica Velour :

Tobe, un adolescent diferit de ceilalti, vede in Monica Velour feminitatea absoluta. Monica, jucata de Kim Catrall, e o actrita de filme erotice a carei popularitate era la apogeu in anii 1980. In ziua in care Tobe afla ca Monica Velour e capul de afis al unui spectacol de striptease dintr-un club aflat intr-un capat uitat de lume, se pune pe drum, in speranta de a o intalni. Tobe stie totul despre fosta vedeta, adica tot ce putea afla din filme si de pe internet, iar Monica, poate din cauza ca vede in Tobe ultima persoana care o mai respecta si admira, leaga cu adolescentul o prietenie deosebita.

Vezi Online Meet Monica Velour - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Meet Monica Velour - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


Suburban Girl

Suburban Girl
Descriere sumara Suburban Girl :
Anul: 2007
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 97 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Drama, Dragoste
Descriere detaliata Suburban Girl :

Suburban Girl este o comedie romantica despre maturizare, bazata pe doua povestioare din populara carte The girl’s guide to hunting and fishing, scrisa de Melissa Banks. Brett Eisenberg este o tanara care lucreaza in lumea editurilor din New York. Dornica sa promoveze, Brett participa la un eveniment important, cu speranta de a-l intalni pe mogulul Archie Knox. Imediat ce o zareste, acesta incepe sa o curteze, trimitandu-i cadouri scumpe, invitand-o la intalniri extravagante si dandu-i sfaturi in cariera.

Relatia lor pare desprinsa din povesti inca de la inceput, dar situatia devine din ce in ce mai complicata din cauza diferentei de varsta dintre cei doi si a problemei pe care Knox o are cu alcoolul. Pe langa aceste impedimente, relatia lor este pusa la incercare si de reactia celor din jur, iar cei doi trebuie sa decida ce isi doresc cu adevarat si sa lupte pentru acest lucru.

Vezi Online Suburban Girl - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


Christmas in Love

Christmas in Love
Descriere sumara Christmas in Love :
Anul: 2004
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 116 min.
Rating: N/A
Categoria: Comedie, Dragoste
Descriere detaliata Christmas in Love :

Lisa (Sabrina Ferilli) a divortat acum cativa ani de chirurgul plastician Fabrizio(Christian De Sica) si evita cu orice pret sa il reintalneasca. Guido, un barbat de 50 ani merge la sky cu noua sa amanta, unde vor da nas in nas cu fiica lui Guido. Monica (Christiana Capotondi) incepe o relatie cu un barbat de doua ori mai in varsta, Brad (Danny DeVito), pentru a-i da o lectie tatalui ei. Astfel vacanta celor doi va fi plina de certuri si razbunari, nicidecum de relaxare si distractie.

Vezi Online Christmas in Love - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Christmas in Love - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


The Illusionist

The Illusionist
Descriere sumara The Illusionist :
Anul: 2006
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 110 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Drama, Aventura, Fantastic, Dragoste
Descriere detaliata The Illusionist :

In atmosfera inceputului de secol al XX-lea, in inima Vienei, un magician misterios, Eisenheim aduna tot mai multa lume la reprezentatiile sale. Spectacolele, la limita dintre manipulare si stiinta, atrag atentia Printului mostenitor Leopold (Rufus Sewell), care vede in popularitatea crescanda a lui Eisenheim o amenintare la adresa puterii lui.

Exista insa o miza si mai mare in confruntarea, tacuta deocamdata; intre cei doi. Logodnica printului, Sophie von Teschen (Jessica Biel), este indragostita inca din adolescenta de magician. Ca sa scape de rivalul sau, Leopold ii ordona inspectorului Uhl (Paul Giamatti) sa sa gaseasca dovada faptului ca acesta este un impostor. Intre cei doi puternici ai Vienei, fiecare in maniera lui, incepe o lupta stransa, care ne aduce aminte de alt cuplu concurential al marilor ecrane, acela din "Prestigiul".

Vezi Online The Illusionist - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Dragoste


Cleopatra

Cleopatra
Descriere sumara Cleopatra :
Anul: 1963
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 192 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Drama, Biografic, Dragoste, Istoric
Descriere detaliata Cleopatra :

Cleopatra este povestea Reginei Cleopatra a VII din Egipt, care doreste sa isi stabilizeze puterea, profitand si folosindu-se de tensiunile care sunt in cadrul Imperiului Roman. Intr-o vizita de-a lui Caesar in Egipt, Cleopatra il seduce pe Caesar si incepe o relatie cu ea. Dupa intoarcerea lui Caesar la Roma, acesta primeste de veste ca va fi tatal unui copil a lui Cleopatra. Imediat dupa nastere, Cleopatra vine ea la randul ei in vizita la Roma, pentru a-si dobandi locul alaturi de Caesar. Dar inainte ca asta sa se intample, Caesar este asasinat. Cleopatra pareseste Roma, care acum este fara conducator si dominata de haos.

Dar Marc Antoniu casatorit cu Octavia, este de fapt indragostit de frumoasa regina egipteana, pe care o rumareste pana in Egipt, unde cei doi se casatoresc. Observand vulnerabilitatea lui Antoniu, Octavian il ataca si invinge fortele armate ale lui Antoniu la Actium. In cele din urma Cleopatra refugiaza intr-un mormant.

Premiat cu 4 premii Oscar, nominalizat la 4 premii Golden Globes.

Vezi Online Cleopatra - server 0:

FastUpload.ro CD 1


FastUpload.ro CD 2


Lista filme online - Dragoste


Excess Baggage

Excess Baggage
Descriere sumara Excess Baggage :
Anul: 1997
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 101 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Crima, Dragoste
Descriere detaliata Excess Baggage :

Emily T. Hope este o adolescenta ce vrea sa fie in centrul atentiei tatalui ei. Acesta insa este mult prea ocupat cu treburile, neavand prea mult timp pentru fiica lui. Vincent Roche este un tanar, care printre "mestesugurile" lui, o are pe cea de hot, meserie pe care vrea sa o faca profitabila, mai ales cand oune ochii pe o frumoasa masina, un BMW. Se apuca de treaba iar cand verifica portbagajul masinii, descopera, o fata, ambalata si legata bine, cu banda adeziva. Pentru Vincent, furtul unei masini este una, iar rapirea unei persoane este alta. Intra momentan in panica. Tot in panica intra si frumoassa ostatica, Emilz care vroia sa-i atraga atentia tatlui dar nici chiar asa... Situatia este una ciudata dar urmarile care vor aparea, lamuresc multe lucruri....

Vezi Online Excess Baggage - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Dragoste


Vaada

Vaada
Descriere sumara Vaada :
Anul: 2005
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 135
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Drama, Thriller, Dragoste, Familie, Mister
Descriere detaliata Vaada :

Rahul (Arjun Rampal) si Pooja (Amisha Patel) sunt casatoriti si se iubesc foarte mult. Intr-o zi sa intamplat un accident teribil si Rahul isi pierde vederea. Plecand intr-o calatorie de afaceri in strainatate, Rahul il intalneste pe Karan (Zayed Khan). Impresiont de dinamismul si priceperea in afaceri, Rahul ii cere lui Karan sa i se alature in afaceri. Ei se intorc in India si Pooja este uimita sa-si vada sotul impreuna cu Karan. Rahul nu stie ca, Karan, este fostul iubit al Poojei, iar datorita faptului ca este orb nu poate vedea tensiunea dintre cei doi. Karan devine cel mai bun prieten al lui Rahul, insa totodata face presiuni asupra Poojei cerandui sa divorteze si sa se intoarca la el. Pooja este prinsa intre sotul orb si un fost iubit obsesiv. Toate lucrurile merg bine pana cand Pooja este gasita moarta. Ce se va intampla cu Rahul si Karan la aflarea vestii si mai ales care sunt cauzele mortii Poojei va las sa descoperiti.

Vezi Online Vaada - server 0:

VK CD 1



VK CD 2



Lista filme online - Dragoste


Loves Unending Legacy

Loves Unending Legacy
Descriere sumara Loves Unending Legacy :
Anul: 2007
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 97 Minute
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Drama, Western, Dragoste, Familie
Descriere detaliata Loves Unending Legacy :

Missie este o tanara frumoasa, insa nu mai asteapta nimic de la viata dupa moartea tragica a sotului sau. Singura consolare a vietii ei ramane fiul acesteia, impreuna cu care se reintoarce in orasul natal, dorind sa isi traiasca viata devotata iubirii sotului pe care moartea l-a luat prea devreme. Noua ei viata ia insa o turnura neasteptata atunci cand preotul satului aduce un grup de copii preluati de la orfelinatele marilor orase si care erau destinati adoptiilor. Intrucat a ramas o singura fetita pe care nicio familie nu o dorea, iar aceasta risca sa fie reinapoiata unei vieti triste de orfelinat, Missie hotaraste sa o adopte si sa o creasca alaturi de baietelul ei. Comportamentul fetei atrage insa atentia, pentru ca aceasta pare sa nu se acomodeze sub nicio forma in noua familie si incepe sa aiba un comportament ciudat. Adevaratele motive ale acesteia se vor descoperi insa mai tarziu, avand drept urmare declansarea unui adevarat conflict.

Vezi Online Loves Unending Legacy - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Dragoste


Loves Comes Softly

Loves Comes Softly
Descriere sumara Loves Comes Softly :
Anul: 2003
Calitate: CAM
Durata Film: 84 Minute
Rating: N/A
Categoria: Drama, Western, Dragoste
Descriere detaliata Loves Comes Softly :

Marty si Aaron sunt un cuplu de tineri proaspat casatoriti, care hotorasc sa-si faca un rost intr-o zona frumoasa dar austera din vestul Americii. Dar o tragedie le curma visul, caci sotul lui Marty moare in timp ce cauta unul dintre cai, astfel tanara, care toata viata ei nu facuse altceva decat sa citeasca, este pusa in situatia de a-si lua viata in propriile maini, cu atat mai mult cu cat era deja insarcinata. Pentru ca iarna era aproape si nici o caravana nu se intorcea spre casa decat la primavara, Marty se casatoreste conventional cu un alt vaduv, Clark Davis pentru a infrunta mai usor vitregiile soartei. Astfel, tanara este nevoita sa aiba grija si sa incerce sa se apropie de sufletul fetitei lui Clark, Missie, o fetita cu personalitate si care inca nu poate trece peste moartea mamei ei. Viata ii pune asadar la diferite incercari, vor mai putea oare cei doi gasi din nou dragostea?

Vezi Online Loves Comes Softly - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Dragoste


Little Women

Little Women
Descriere sumara Little Women :
Anul: Fiicele Doctorului March
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 115 Minute
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Drama, Dragoste, Familie
Descriere detaliata Little Women :

Filmul se concentreaza pe viata unei familii, nevoita sa treaca prin greutatile Razboiului Civil. Cele patru surori(Jo, Meg, Amy si Beth)sunt crescute de mama lor, in timp ce tatal lupta pe front in armata Unionista. Actiunea este privita prin prisma lui Jo, considerata o tanara scriitoare, care tine un fel de jurnal despre viata lor, despre greutatiile prin care sunt nevoite sa treaca zi de zi. Acest jurnal releva nu numai ce se intampla in exterior ci descrie si emotiile, gandurile, trairile prin care cele patru fete trec si care incearca sa devina mai puternice si sa faca fata greutatilor.

Nominalizat la 3 premii Oscar.

Vezi Online Little Women - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Dragoste


Bicentennial Man

Bicentennial Man
Descriere sumara Bicentennial Man :
Anul: 1999
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 132 min.
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Drama, S.F, Dragoste
Descriere detaliata Bicentennial Man :

Acest film urmareste intreaga "viata" a unui android cumparat pentru a ajuta la treburile din casa. Dupa cateva zile de la achizitionare, familia Martin realizeaza ca nu au de-a face cu un robot obisnuit atunci cand Andrew incepe sa aiba emotii si gandire creativa. Intr-o poveste ce se desfasoara pe durata a doua secole, Andrew invata despre complexitatea fiintei umane, in timp ce incearca sa-i opreasca pe cei care vor sa-l distruga.

Vezi Online Bicentennial Man - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Dragoste


Casanova

Casanova
Descriere sumara Casanova :
Anul: 2005
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 107 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Drama, Aventura, Dragoste
Descriere detaliata Casanova :

Filmul prezinta povestea lui Casanova, legendarul amorez despre care se spune ca ar fi iubit aproximativ 10.000 de femei. Parasit fiind de mama lui de la varsta copilariei, Casanova isi gaseste alinarea in bratele femeilor. Traind intr-o lume in care era blamat de biserica si majoritatea barbatilor pentru aventurile sale, se vede nevoit sa se casatoreasca cu o tanara virgina pentru ca sa nu fie alungat din oras. El se indragosteste insa de o tanara, care la randul ei trebuie sa se casatoreasca cu un barbat instarit. Urmarit de Inchizitie, Casanova reuseste sa scape in final, fiind ajutat de prieteni si de mamam sa.

Vezi Online Casanova - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Casanova - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


Seven Brides For Seven Brothers

Seven Brides For Seven Brothers
Descriere sumara Seven Brides For Seven Brothers :
Anul: 1954
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 97 min.
Rating: N/A
Categoria: Comedie, Aventura, Muzical, Western, Dragoste, Familie
Descriere detaliata Seven Brides For Seven Brothers :

Adam cel mai mare dintre cei sapte frati Pontipee se casatoreste cu blanda si frumoasa Milly, aducand-o la ferma familiei. Benjamin, Gideon, Frank, Dan, Caleb si Ephraim o indragesc imediat pe proaspata cumnata. Baietii insa datorita temperamentelor vulcanice, fac boroboata dupa boroboata si in cadrul unei serbari campenesti se incaiera cu partenerii de intrecere. Motivul ar fi sase frumoase domnisoare care reusesc sa le suceasca mintile. Cu ajutorul simpaticei Milly si a fratelui mai mare Adam, fratiorii le rapesc pe fete. Dupa o urmarire de pomina scapa de rudele fetelor datorita avalanselor din inceput de iarna. ...Dar primavara va veni, Milly va naste si urmaritorii sunt aproape. O comedie din anii '50 construita pe legenda rapirii Sabinelor, cu muzica buna compusa de o celebritate a vremii Gene de Paull, cu mult dans, incununata cu un premiu Oscar si alte patru nominalizari.

Vezi Online Seven Brides For Seven Brothers - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


Trapped in Paradise

Trapped in Paradise
Descriere sumara Trapped in Paradise :
Anul: 1994
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 111
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Aventura, Crima, Dragoste
Descriere detaliata Trapped in Paradise :

Bill Firpo a reusit sa traisca o viata onesta. Dar nu reuseste sa nu fie atras de fratii sai hoti, inteligentul Dave si cleptomanul Alvin. Cand cei trei gasesc o banca atat de usor de jefuit incat nu pot rezista tentatiei, singura intrebare ramane daca vor putea iesi din oras inainte ca furtuna de zapada sa-i ajunga. In timp ce ei fug prin oras cu banii furati, incep sa fie convinsi de o familie binevoitoare din oras ca ar fi mai bine sa se intoarca pe calea cea buna.

Vezi Online Trapped in Paradise - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


His And Her Christmas

His And Her Christmas
Descriere sumara His And Her Christmas :
Anul: 2005
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 92 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Drama, Dragoste, Craciun, Filme Fara Subtitrare
Descriere detaliata His And Her Christmas :

Tom Lane este ziarist la "Sun". Acolo lucreaz? cu un coleg care-i este ?i prieten, reporter sportiv ce-l tot trimite la fete. Patronul ziarului unde lucrau, este Shepard. Tot ?n cadrul acelui ziar, lucra ?i Vicky care agreea o poveste de iubire, a ei cu Tom Lane. Liz lucreaz? la ziarul "Vocea". Ea se desparte de prietenul Glenn. Liz are o prieten? Sarah, proasp?t m?ritat?, care se ocup? de sec?iunea de ziar, legat? de sfaturi despre iubire. Shepard vrea s? preia ?i ziarul "Vocea". Vicky pleac? acolo cu Tom pentru a o contracara pe Liz ?i ceilal?i, care f?ceau totul ca s?-?i salveze ziarul...mai ales c? se apropia Cr?ciunul.

Vezi Online His And Her Christmas - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


Morning Glory

Morning Glory
Descriere sumara Morning Glory :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 107 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Drama, Dragoste
Descriere detaliata Morning Glory :

Becky Fuller este o tanara si ambitioasa producatoare de televiziune, concediata de la un post local de stiri, care accepta provocarea noului sef Jerry Barnes de a revitaliza matinalul "Daybreak", ale carui ratinguri sunt extrem de scazute. Desi are suficiente probleme incercand sa ascunda relatia amoroasa cu producatorul Adam Bennett, Becky se confrunta cu obstacole aparent insurmontabile atunci cand il angajeaza la emisiune pe Mike Pomeroy, un prezentator de stiri cu o cariera stralucita in spate, care a demisionat de la precedentul serviciu pentru ca era nemultumit de formatul programului pe care il modera. Intrucat "Daybreak" are ca subiecte principale moda, meteo sau barfele despre vedete, este lesne de inteles ca Mike Pomeroy refuza sa prezinte asemenea frivolitati, spre deosebire de co-prezentatoarea lui Colleen Peck, o fosta regina a frumusetii careia ii place formatul emisiunii. Pe masura ce Mike si Colleen se ironizeaza si se dueleaza in culise si in direct pe micul ecran, Becky Fuller trebuie sa gaseasca solutii pentru a-si salva matinalul, cariera, reputatia si idila cu Adam Bennett.

Vezi Online Morning Glory - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Dragoste


The Tree

The Tree
Descriere sumara The Tree :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 100 min.
Rating: N/A
Categoria: Drama, Dragoste
Descriere detaliata The Tree :

Moartea tatalui ei o face pe Simone sa creada ca sufletul acestuia salasluieste intr-un arbore urias care se afla in apropierea casei sale. "Secretul" este dezvaluit mamei sale, dar si unei prietene din vecini. Intre arbore si fata se creaza o legatura puternica, una asemenatoare celei tata-fiica. Dawn, mama fetitei simte din plin zbuciumul sufletesc prin care trece, ba ii impartaseste si atractia deosebita fata de copacul secular. Atunci cand, datorita radacinilor mult prea dezvoltate, copacul ameninta casa, Dawn decida insa ca este momentul sa il taie. Decizia, in paralel cu dorinta lui Dawn de a-si reface viata, alaturi de George(cel ce detine un magazin de obiecte sanitare, la care Dawn s-a angajat) genereaza o adevarata drama in sufletul lui Simone. Ea decide sa faca tot posibilul pentru a salva arborele, astfel ca decide sa doarma sus pe el. Cand George vine cu o echipa de muncitori sa taie copacul, Simone nu cedeaza si il salveaza. Furtuna dezlantuita ulterior ameninta viata tuturor. Va reusi Dawn sa isi salveze familia? Este destinul lor legat de cel al copacului secular? Sunt intrebari la care veti gasi raspunsul urmarind filmul!

Vezi Online The Tree - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Dragoste


Daydream Nation

Daydream Nation
Descriere sumara Daydream Nation :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 98 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Drama, Dragoste
Descriere detaliata Daydream Nation :

Dupa moartea mamei, adolescenta in varsta de 17 ani Caroline Wexler se muta impreuna cu tatal ei intr-un oras industrial din provincia canadiana British Columbia si se inscrie la un liceu local in care majoritatea elevilor sunt preocupati numai de consumul de droguri. Inteligenta, culta, sarcastica, precoce din punct de vedere sexual si fragila emotional, Caroline isi propune sa il seduca pe atragatorul profesor Barry Anderson, fara sa stie ca acesta manifesta un comportament bizar si violent atunci cand se infurie, timp de aproximativ un an eleva alungandu-si plictiseala prin partide regulate si pasionale de sex cu barbatul mai varstnic si cu mai multa experienta decat ea. Atunci cand Thurston se indragosteste la prima vedere de Caroline si incepe o idila cu ea, Barry Anderson se simte respins si tradat de catre amanta lui, motiv pentru care devine gelos si face tot ceea ce ii sta in putinta pentru a sabota relatia celor doi adolescenti, situatia fiind complicata si de aparitia unui criminal in serie care rataceste prin oras si ii ucide unul cate unul pe colegii cinicei Caroline Wexler.

Vezi Online Daydream Nation - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Dragoste


The Human Stain

The Human Stain
Descriere sumara The Human Stain :
Anul: 2003
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 106 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Drama, Thriller, Dragoste
Descriere detaliata The Human Stain :

Filmul este povestea lui Coleman Silk, un profesor de literatura clasica cu un secret teribil, care e pe cale sa-i distruga viata. Cand micul oras din New England afla de relatia sa cu o femeie de serviciu, secretul pe care Silk l-a ascuns cu iscusinta timp 50 de ani fata de sotia sa, de proprii copii, chiar si de colegul sau, scriitorul Nathan Zuckerman, este scos la iveala, iar consecintele sunt devastatoare. Zuckerman este cel care afla de acest secret, si intrigat, porneste incet in reconstituirea biografiei eminentului, onorabilului si stimatului profesor, in incercarea de a intelege cum a fost capabil Silk de a-si construi o asemenea viata.

Vezi Online The Human Stain - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Dragoste


Becoming Jane

Becoming Jane
Descriere sumara Becoming Jane :
Anul: 2007
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 120 Minute
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Drama, Biografic, Dragoste
Descriere detaliata Becoming Jane :

Filmul se bazeaza pe tineretea autoarei Jane Austen, care este interpretata de Anne Hathaway, si posibilele ei cochetari cu Thomas Langlois, interpretat de actorul scotian nominalzat la premiile BAFTA James McAvoy. Maggie Smith, Julie Walters si James Cromwell vor aparea de asemenea in film. Desi filmul trece dincolo de granita faptelor dovedite presupunand o relatie intre Austen si Lefroy, scenariul original a fost insiprat de intamplari reale, care au fost relatate in cartea "Becoming Jane" scrisa de Jon Spence, care a fost si consultant istoric al filmului.

Vezi Online Becoming Jane - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Dragoste


Her Best Move

Her Best Move
Descriere sumara Her Best Move :
Anul: 2007
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 96 Minute.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Dragoste
Descriere detaliata Her Best Move :

In filmul "Her best move" este vorba despre o tanara in varsta de 15 ani pe nume , Sara Davis. Ea joaca soccer la un nivel forte ridicat, fiind antrenata chiar de tatal ei, Gil. Dar acest succes a venit cu un pret, ea este nevoita sa renunte la interesul ei pentru muzica, fotografii si bineinteles, baieti. Cand Gil ,tatal ei, observa ca Sara are o miscare care o poate face cea mai tanara jucatoare de soccer din U.S National Developmental Team, o preseaza cu antrenamente din ce in ce mai dese si mai grele.

Intre timp il cunoaste pe Josh , fotograful ziarului liceului , de care se indragosteste. Dar din cauza antrenamentelor si presiunilor, relatia celor doi trece prin diferite dificultati.Sara face fata insa provocarii de a descoperii cine a fost ea inainte de a face cea mai buna miscare din viata ei.

Vezi Online Her Best Move - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Dragoste


De Vrais Mensonges

De Vrais Mensonges
Descriere sumara De Vrais Mensonges :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 105 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Dragoste
Descriere detaliata De Vrais Mensonges :

N/A

Vezi Online De Vrais Mensonges - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Dragoste


Merlin

Merlin
Descriere sumara Merlin :
Anul: 1998
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 182 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Drama, Aventura, Dragoste
Descriere detaliata Merlin :

Filmul este o adaptare ingenioasa a legendei puternicului magician Merlin, o poveste clasica a luptei dintre bine si rau. Merlin este o creatie a vrajitoarei Mab, insa cand acesta refuza sa fie conducatorul fortelor Intunericului, Mab se intoarce impotriva tanarului vrajitor. Merlin se lupta cu sinistra vrajitoare Mab si cu Morgan Le Fey, cauta dragostea de mult pierduta (frumoasa Nimue) si ii calauzeste pasii viitorului rege Arthur.

Nominalizat la 4 premii Emmy.

Vezi Online Merlin - server 0:

FastUpload.ro CD 1


FastUpload.ro CD 2


Lista filme online - Dragoste


LuciaY El Sexo

LuciaY El Sexo
Descriere sumara LuciaY El Sexo :
Anul: 2001
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 128 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Drama, Dragoste
Descriere detaliata LuciaY El Sexo :

Lucia este o tinara chelnerita din Madrid. Dupa ce credea ca si-a pierdut iubitul, un scriitor, Lucia se refugiaza pe o insula izolata si linistita din Mediterana. Acolo, ?ntr-o atmosfera de aer proaspat si soare ametitor, Lucia incepe sa descopere zone intunecate din trecutul relatiei ei amoroase

Vezi Online LuciaY El Sexo - server 0:

FastUpload.ro CD 1


FastUpload.ro CD 2


Lista filme online - Dragoste


Miss Congeniality

Miss Congeniality
Descriere sumara Miss Congeniality :
Anul: 2000
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 109 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Crima, Thriller, Dragoste
Descriere detaliata Miss Congeniality :

Cand un criminal in serie indica faptul ca urmatoarea sa victima va fi castigatoarea concursului de frumusete Miss United States, FBI-ul decide sa trimita un agent sub acoperire pentru a participa la concurs. Nici un agent potrivit nu se gaseste, FBI-ul fiind nevoit sa trimita pe agentul plin de ifose, Gracie Hart. Astfel, ea se inscrie ca Miss New Jersey, inlocuind-o pe fosta inscrisa, despre care se aflase ca jucase intr-un film porno. Managerii concursului nu sunt prea multumiti de infatisarea lui Gracie, dar, angajand un expert, reusesc sa-i aduca un aspect foarte feminin si sexy agentei. Criminalul este prins destul de repede si totul pare ca s-a sfarsit, dar Gracie simte ca ceva nu e in ordine si va incerca sa-si convinga seful sa-si continue misiunea sub acoperire.

Nominalizat la 2 premii Golden Globes.

Vezi Online Miss Congeniality - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu