miercuri, 19 decembrie 2012

Lista filme online - Crima (3)

Lista filme online - Crima


Catch Me If You Can

Catch Me If You Can
Descriere sumara Catch Me If You Can :
Anul: 2002
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 141 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Drama, Crima, Thriller
Descriere detaliata Catch Me If You Can :

Inainte de a implini 21 de ani, Frank W. Abagnale a lucrat ca doctor, avocat si co-pilot la o companie de avioane celebra. Maestru al inselaciunilor, el a fost si un foarte bun falsificator, reusind sa castige milioane de dolari cu ajutorul unor cecuri false. Agentul FBI Carl Hanratty si-a stabilit drept prioritate sa-l prinda pe Frank si sa-l aduca in fata justitiei, dar Frank se afla intotdeauna cu un pas inaintea sa, silindu-l sa continue urmarirea

Nominalizat la 2 premii Oscar si la Golden Globes.

Vezi Online Catch Me If You Can - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Crima


The Bank Job

The Bank Job
Descriere sumara The Bank Job :
Anul: 2008
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 110 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Crima, Thriller
Descriere detaliata The Bank Job :

Inspirat din realitate, filmul prezinta un jaf care a avut loc in Londra in urma cu 30 de ani. In momentul in care politia se afla in postura de a nu putea aresta o persoana din cauza ca aceasta detine fotografii compromitatoare cu o personalitate regala (pastrate intr-o cutie valorica dintr-o banca de pe Baker Street), singura solutie este sa vina cu o idee inovatoare. Astfel, detectivul Tim Everett o santajeaza pe Martine, o femeie seducatoare, care cunoaste persoane interesate sa dea marea lovitura, sa isi foloseasca sarmul pentru a-i convinge sa jefuiasca banca de pe Baker Street si sa recupereze pozele. Martine reuseste sa il convinga pe un vechi iubit si prieten de-al ei,Terry si pe prietenii lui sa se ocupe de treaba, insa nu le spune ca acesta e un jaf comandat de politie.
Folosindu-se de relatiile sale, Terry pune la punct un plan prin care reuseste sa patrunda in camera unde se afla cutiile de valori. Colectand bunurile din cutiile valorice alaturi de complicii sai, descopera ca acestea contin lucruri mult mai valoroase decat banii, si isi da seama ca Martine nu i-a zis motivul real al jafului. Din cauza ca au intrat in posesia mai multor probe compromitatoare, situatia se complica, iar jefuitorii se trezesc urmariti atat de politie cat si de persoane din lumea interlopa.

Vezi Online The Bank Job - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Crima


Red Corner

Red Corner
Descriere sumara Red Corner :
Anul: 1997
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 122 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Drama, Crima, Thriller
Descriere detaliata Red Corner :

Un avocat american de succes (Jack Moore) se afla in China pentru afaceri. Dupa lungi si dificile negocieri de afaceri, petrece o noapte cu o tanara si frumoasa chinezoaica, iar cand aceasta este gasita moarta el este acuzat de crima, arestat si incarcerat in China comunista. Moore isi sustine nevinovatia, dar lupta impotriva unui sistem complet strain si nedrept nu este deloc usoara, iar sansele sale de succes sunt infime. Pierderea procesului poate insemna executarea sa.
Singura care pare a-l crede nevinovat in cele din urma este avocata sa. Desi este numita din oficiu, tanara avocata Yuelin isi sustine clientul in lupta impotriva sistemului, ceea ce poate deveni foarte periculos pentru viata ei insesi.

Vezi Online Red Corner - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Crima


Naked Gun 3 The Final Insult

Naked Gun 3 The Final Insult
Descriere sumara Naked Gun 3 The Final Insult :
Anul: 1994
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 83 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Crima
Descriere detaliata Naked Gun 3 The Final Insult :

In Naked Gun 33 1/3: The Final Insult (Un politist cu explozie intaziata 33 1/3)politistul Frank Drebin a crezut ca poate sta linistit la pensie, dar datoria il cheama inca odata pentru o misiune foarte importanta. El trebuie sa intre o vreme la inchisoare pentru a afla cu ce ganduri ucigase a evadat temutul terorist Rocco. Stilul inconfundabil de haotic al lui Frank isi va spune inca odata cuvantul in aceasta nou misiune in care va incerca sa scape de o catastrofa in cadrul marelui eveniment al ceremoniei de decernare a premiilor Oscar cum numai el stie mai bine. O catastrofa se previne provocand o catastrofa si mai mare.

Vezi Online Naked Gun 3 The Final Insult - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Crima


Taxi Driver

Taxi Driver
Descriere sumara Taxi Driver :
Anul: 1976
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 113 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Drama, Crima, Thriller
Descriere detaliata Taxi Driver :

Travis Bickle, un veteran al razboiului din Vietnam, este un sofer de taxi pe timpul noptii in New York. El este cam singuratic, fiind de asemenea obsedat de violenta si pornografie. Pe masura ce viata sa ia o turnura nefavorabila, furia sa se va revarsa asupra "drojdiei societatii", pe care o uraste atat de mult. Tom este un redactor la un ziar. La acel ziar lucrează şi frumoasa Betsy. Ziarul lor, sprijină pe omul politic Palantine. Betsy este urmărită de şeferul de taxi, Travis care-i dă întâlnire. Ei merg la un film, ce nu este un gen agreat de fată. Se ceartă. Viaţa lui Travis, şoferul de taxi, ce asistă la multe lucruri, are diferiţi clienţi, este monotonă, până o întâlneşte, pe Iris, prostituată. Iubirea apare din nou în viaţă lui Travis care însă nu este lăsat în pace, de sechelele războiului....

Nominalizat la 4 premii Oscar si la 2 premii Golden Globes.

Vezi Online Taxi Driver - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Crima


Sinners & Saints

Sinners & Saints
Descriere sumara Sinners & Saints :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 100 min.
Rating:
Categoria: Actiune, Crima, Thriller
Descriere detaliata Sinners & Saints :

N/A

Vezi Online Sinners & Saints - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Crima


American Gangster

American Gangster
Descriere sumara American Gangster :
Anul: 2007
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 157 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Drama, Crima
Descriere detaliata American Gangster :

"American Gangster" este filmul bigrafic al lui Frank Lucas (Denzel Washington), un barbat de culoare independent care a scapat de perioada segregarii din sud si a devenit un lord al drogurilor in Harlem. Lucas a inceput ca sofer pentru un mafiot si pe parcurs a invatat cum se face treaba. Cand seful sau a murit, Lucas a profitat de oportunitatea de a-si construi imperiul introducand ilegal heroina de calitate si ieftina in sicriele soldatilor morti in Vietnam. Filmul va examnia paralele dintre Lucas si politistul care in cele din urma l-a prins, detectivul Richie Roberts (Russell Crowe), si care au reusit sa-si respecte codul etic propriu in ciuda lacomiei si coruptiei din jurul lor. Pentru acest film, atat Washington, cat si Crowe s-au intalnit cu persoanele adevarate interpretate in film pentru a le deprinde manierele si a le putea imita vocile.

Nominalizat la 2 premii Oscar si la 3 premii Golden Globes.

Vezi Online American Gangster - server 0:

VK CD 1



VK CD 2



Lista filme online - Crima


Code Name The Cleaner

Code Name The Cleaner
Descriere sumara Code Name The Cleaner :
Anul: 2007
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 84 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Crima
Descriere detaliata Code Name The Cleaner :

Jake pare a fi un om obisnuit, insa nimeni nu poate confirma acest lucru, nici macar el insusi, intrucat si-a pierdut memoria in urma unui accident. Cu toate acestea, la scurt timp se va trezi angrenat intr-o serie de conspiratii guvernamentale, care il va duce la concluzia ca este de fapt un agent ce lucreaza sub acoperire. Fara sa stie, el poarta cu sine cheia care ar putea conduce FBI-ul la un scandal de proportii ce implica trafic de arme.

Vezi Online Code Name The Cleaner - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Crima


Switch

Switch
Descriere sumara Switch :
Anul: 1991
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 103 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Crima
Descriere detaliata Switch :

Steve Brooks este un misogin pe care toate femeile il urasc.El este invitat la o petrecere de catre fosta lui iubita si este impuscat de 3 ori in piept,iar apoi cadavrul lui aruncat in rau.Steve ajunge intre Rai si iad unde niste voci ii spune ca daca vrea sa ajunga in Rai,trebuie sa gaseasca o femeie care sa il placa.Acesta este trmis inapoi,numai ca de data asta in loc sa fie barbat,ajunge femeie,si inca una super sexy si atragatoare.El,mai bine spus ea,spune lumii care il cunostea pe Steve ca este sora vitrega a lui pe nume Amanda.Trece prin multe,gaseste multe femei,insa nici una din ele nu il placeau pe Steve Brooks.Printr-o pura intamplare ajunge in pat cu prietenul sau cel mai bun Walter si Amanda ramane insarcinata.Insa o mare problema se iveste.Ea putea sa aleaga intre 2 lucruri importante:ori ramane ea in viata si moare copilul,ori ramane copilul in viata si moare ea.Ei bine ea a ales prima varianta si asa imediat dupa nastere Amanda isi da duhul.Ei bine prin aceasta fapta ea ajunge in Rai,si a avut de ales ori sa fie un inger-femeie,ori un inger-barbat.Avea o eternitate sa se gandeasca la acest lucru,si in acest fel toata lumea este fericita.

Nominalizat la Golden Globes.

Vezi Online Switch - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Crima


Police Story 4: First Strike

Police Story 4: First Strike
Descriere sumara Police Story 4: First Strike :
Anul: 1996
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 117 min
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Drama, Aventura, Crima, Thriller
Descriere detaliata Police Story 4: First Strike :

Inspectorul Chan Ka Kui, Jackie, este un superdetectiv, ale carei merite le recunoaste si apreciaza C.I.A. Jackson Tsui, la randul sau este un om cunoscut in lumea mafiei chineze, si nu numai, datorita afacerile lui, care trec de granitele SUA, ajungand chiar pana in fosta Uniiune Sovietica. Acesta are o fiica, Annie care-i calca pe uram, ocupandu-se si ea, cu contrabanda. Jackie este chemat urgent de seful de la CIA, si primeste misiunea de a captura o contrabandista, in speta Annie, si sa recupereze banii folositi . Plecand spre rezolvarea cazului, inspectorul Chan este purtat pana in in Rusia, ca sa descopere itele incalcite ale afacerii, loc unde ia legatura cu col. Gregor Yegorov si o cunoaste pe frumoasa Natasha...

Vezi Online Police Story 4: First Strike - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Crima


Escape from Alcatraz

Escape from Alcatraz
Descriere sumara Escape from Alcatraz :
Anul: 1979
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 112 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Drama, Crima, Thriller
Descriere detaliata Escape from Alcatraz :

Superstarul Clint Eastwood si regizorul Don Siegel reformeaza echipa pentru cel de-al cincilea film impreuna in care este prezentata fantastica poveste a singurilor trei oameni care au evadat din arhicunoscuta inchisoare de maxima securitate, Alcatraz. In 29 de ani penitenciarul care parea de nepatruns, penitenciarul in care a fost inchis Al Capone si Robert Stroud, a avut loc o singura evadare: a trei oameni de care nu s-a mai auzit nimic. Eastwood joaca in rolul lui Frank Morris, un spargator de banci sclipitor care a pus la cale cel mai detalit plan de evadare de care s-a auzit vreodata, planul care in ultima instanta, a si reusit. Patrick McGoohan interpreteaza colosal rolul gardianului suspicios. Filmat chiar in penitenciarul Alcatraz, aceasta pelicula incredibil de realista inspirata dupa o intamplare adevarata degaja acea atractie puternica pe care o exercita cuplul Eastwood-Sigel.

Vezi Online Escape from Alcatraz - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Crima


In Bruges

In Bruges
Descriere sumara In Bruges :
Anul: 2008
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 107 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Drama, Crima, Thriller
Descriere detaliata In Bruges :

Bruges, cel mai bine pastrat oras medieval din Belgia, e o destinatie tentanta pentru turistii straini. Insa pentru mercenarii Ray si Ken, ar putea fi destinatia lor finala. Dupa o slujba extrem de dificila, cei doi au fost trimisi de seful lor sa-si petreaca Craciunul si inca cateva saptamani in acest oras pentru a iesi de sub atentia inamicilor.
Astfel, cei doi isi petrec cateva zile comportandu-se ca turisti normali, vizitand toate colturile orasului. Ray, inca bantuit de macelul din Londra uraste acest loc, dar Ken se simte ca acasa aici. Insa cu cat stau mai mult si asteapta telefonul lui Harry, cu atat experienta lor devine mai ireala, avand parte de intalniri ciudate cu localnici, turisti, arta medievala si prostituate daneze. Totodata, Ray se intalneste cu Chloe, o fata care reuseste sa-l cucereasca si care are cateva secrete bine ascunse si destul de intunecate.
Cand telefonul mult asteptat vine, cei doi intra intr-o lupta pe viata si pe moarte ce are si tente comice pe alocuri si va produce efecte emotionale neasteptate.

Premiat la Golden Globes, nominalizat la Oscar.

Vezi Online In Bruges - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Crima


John Q

John Q
Descriere sumara John Q :
Anul: 2002
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 116 min
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Drama, Crima, Thriller
Descriere detaliata John Q :

John Q. Archibald lucreaza ca muncitor la o fabrica si se confrunta cu dificultati materiale atunci cand ii sunt reduse orele de munca. Tanarul sau fiu, Michael, sufera un atac de cord in timpul unui meci de baseball si este dus la spital unde John afla ca Michael are nevoie de un transplant de inima. Cu toate ca John are asigurare medicala, este informat de catre administratorul spitalului ca asigurarea sa nu poate acoperi o asemenea operatie costisitoare. Neavand de unde sa obtina suma necesara, John il convinge de doctorul Turner sa renunte la onorariul sau, dar si asa suma pentru operatie este prea mare. John clacheaza si ii ia prizonieri pe cativa oameni din staff-ul spitalului in speranta ca se va face ceva pentru fiul sau.

Vezi Online John Q - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Crima


Carlitos Way

Carlitos Way
Descriere sumara Carlitos Way :
Anul: 1993
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 144 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Drama, Crima, Thriller
Descriere detaliata Carlitos Way :

Eliberat din închisoare în baza circumstanţelor atenuante invocate în faţa Curţii de avocatul său dependent de cocaină, fostul rege al drogurilor, Carlito Brigante surprinde lumea interlopă când jură că se va îndrepta. Acceptând să administreze un local de noapte frecventat de scursuri şi mafioţi mărunţi, Brigante o regăseşte pe iubita vieţii lui şi reînnoadă povestea lor de dragoste, promiţându-i că s-a schimbat pentru totdeauna. Dar visul lui Carlito de a respecta legea este subminat la fiecare pas de foştii prieteni criminali şi chiar şi de mafioţii tineri şi periculoşi care încearcă să-şi facă un nume. În ciuda celor mai bune intenţii, loialităţile prost orientate ale lui Carlito şi un cod al onoarei demodat îl aruncă într-o salbatică luptă pe viaţă şi pe moarte împotriva unor forţe nestăvilite care refuză să-l lase să plece

Vezi Online Carlitos Way - server 0:

VK CD 1



VK CD 2



Lista filme online - Crima


Cobra

Cobra
Descriere sumara Cobra :
Anul: 1986
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 87 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Crima, Thriller
Descriere detaliata Cobra :

Marion Cobretti este un politist dur, adus numai in cazuri extreme, de obicei acolo unde politistii obisnuiti esueaza, pentru ca el "nu ia prizonieri". Cobretti infrunta pe unul dintre membrii unei bande de neofascisti care terorizeaza orasul prin crimele lor. Doar ca o femeie scapa in urma unui atac al bandei, fiind singurul martor ocular al politiei pana in acel moment. Marion trebuie sa aiba grija de Ingrid Knutsen, femeia in cauza, insa raufacatorii sunt pe urmele lui, pentru ca cineva din interior le da informatii. Asa ca Marion Cobretti trebuie sa faca ceea ce stie el mai bine - sa se lupte cu banda de criminali.

Vezi Online Cobra - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Crima


Hostage

Hostage
Descriere sumara Hostage :
Anul: 2005
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 113 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Drama, Crima, Thriller
Descriere detaliata Hostage :

Intr-un oras mic din California, seful politiei Jeff Talley are probleme mari cu fiica lui. Un an mai tarziu, filmul ni-l prezinta pe Jeff ca fiind un negociator de succes in Los Angeles, dar dupa o negociere ratata, acesta se hotaraste sa paraseasca orasul si sa se mute cu familia lui intr-un orasel linistit.
Insa dupa ce familia lui Walter Smith, un contabil instarit, este luata ostatica, fostul negociator este nevoit sa-si reia meseria, nu numai pentru a salva familia lui Walter, dar si pentru a-si salva propria familie care este si ea luata ostatica de catre criminali.

Vezi Online Hostage - server 0:

VK CD 1



VK CD 2



Lista filme online - Crima


Catwoman

Catwoman
Descriere sumara Catwoman :
Anul: 2004
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 104 minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Fantastic, Crima
Descriere detaliata Catwoman :

Patience Philips este o femeie timida, ce lucreaza ca designer pentru o firma producatoare a unei creme de infrumusetare. Insa, cand afla despre dedesubturile produsului, ea va intra in mijlocul unei conspiratii. Ea se transforma in Catwoman, o femeie puternica, rapida, agila si cu simturile unei pisici. Este periculoasa la fel ca o pisica salbatica. Insa aventurile sale se complica o data cu aparitia detectivului Tom Lone. Acesta este indragostit de Patience, dar in acelasi timp vrea sa puna mana pe Catwoman, despre care se crede ca este responsabila crimelor din oras.

Vezi Online Catwoman - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Crima


Spun

Spun
Descriere sumara Spun :
Anul: 2002
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 101 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Drama, Crima
Descriere detaliata Spun :

N/A

Vezi Online Spun - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Crima


Torrente 4: Lethal Crisis

Torrente 4: Lethal Crisis
Descriere sumara Torrente 4: Lethal Crisis :
Anul: 2011
Calitate: Bluray-Rip
Durata Film: 93 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Crima
Descriere detaliata Torrente 4: Lethal Crisis :

N/A

Vezi Online Torrente 4: Lethal Crisis - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Crima


Luftslottet som sprangdes

Luftslottet som sprangdes
Descriere sumara Luftslottet som sprangdes :
Anul: 2009
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 147 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Drama, Crima, Thriller
Descriere detaliata Luftslottet som sprangdes :

Bazat pe ultimul volum al trilogiei "Millennium" a jurnalistului suedez Stieg Larsson, filmul "Luftslottet som sprangdes" urmareste tentativa lui Lisbeth Salander de a-si demonstra nevinovatia in sala de judecata si de a demasca oficialii corupti din institutiile guvernamentale din Stockholm, care nu ii protejeaza pe inocenti de abuzuri si violente. Lisbeth este internata in spital in stare grava, dupa ce tatal ei Alaxander Zalachenko, un fost agent KGB a carui afacere cu trafic de carne vie este acoperita de coruptii din serviciile secrete suedeze, a incercat sa o ingroape de vie. Zacand in salonul de terapie intensiva cu un glont in cap, sub stricta supraveghere intrucat este acuzata de 3 crime si o tentativa de omor, Lisbeth Salander nu stie ca tatal ei este internat in acelasi spital din pricina ranilor provocate chiar de ea. Pentru a o determina sa taca, Guvernul suedez convinge un procuror sa obtina un ordin judecatoresc prin care sa o trimita pe tanara la un ospiciu, singurii oameni pe care se poate bizui Lisbeth fiind jurnalistul Mikael Blomkvist si un doctor care nu crede zvonurile potrivit carora fata ar fi o lesbiana satanista.

Vezi Online Luftslottet som sprangdes - server 0:

VK CD 1



VK CD 2



Lista filme online - Crima


The Flock

The Flock
Descriere sumara The Flock :
Anul: 2007
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 105 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Drama, Crima, Thriller, Mister
Descriere detaliata The Flock :

Filmul urmareste povestea unui agen federal hiper-vigilent (Richard Gere) care, in timp ce-si antrena tanara inlocuitoare (Claire Danes), trebuie sa dea de urma unei fete disparute care este convins ca are legatura cu un hartuitor eliberat conditionat pe care il investigheaza. Lucrand contra-cronometru acestia descopera detaliile infioratoare pentru a da de urma potentialului criminal. Filmul este regizat de Andrew Lau, cel mai bine cunoscut pentru seria de filme de succes "Infernal Affairs". "The Flock" este primul sau film in limba engleza.

Vezi Online The Flock - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Crima


Analyze That

Analyze That
Descriere sumara Analyze That :
Anul: 2002
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 96 min.
Rating:
Categoria: Comedie, Crima
Descriere detaliata Analyze That :

Psihiatrul Ben Sobel este acum un om linistit, la casa lui. Insa linistea ii este tulburata de o vizita a agentilor federali care il forteaza sa vina sa-l vada pe Paul Vitti in inchisoare. Acesta se pare ca are o problema psihica si este eliberat in grija doctorului. Insa Ben nu este in stare sa-l controleze pe Paul, asa ca mafiotul in curand incepe sa-si aranjeze afacerile. Si ce paravan poate folosi mai bine decat un platou de filmari, unde este angajat consultant. Astfel, el isi strange vechea echipa pe langa si incepe sa planuiasca ceva. Dar ceilalti capi miros si incep sa dea tarcoale. Iar Ben se implica din ce in ce mai mult pentru ca el este responsabil pentru ceea ce face Paul Vitti, fiind amenintat de agenti sa-l aiba sub control tot timpul.

Vezi Online Analyze That - server 0:

VK CD 1



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu