miercuri, 19 decembrie 2012

Lista filme online - Crima (5)

Lista filme online - Crima


Revolver

Revolver
Descriere sumara Revolver :
Anul: 2005
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 115 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Drama, Crima, Thriller
Descriere detaliata Revolver :

Jake Green este un parior de zile mari. Rareori i se da voie sa joace in caziouri pentru ca el intotdeauna castiga. Jake a adunat atatia bani de-a lungul anilor incat acum, el este singurul client al contabilului si fratelui sau mai mare, Billy. Intr-o seara Jake,Billy si cel de-al treilea frate, Joe, sunt invitati sa joace un joc particular de poker, unde toti se asteapta ca Jake sa piarda in fata lui Dorothy Macha, un sef important din lumea interlopa si totodata proprietar al unui cazino local, ce nu stie deloc sa joace, dar care intotdeauna castiga din cauza ca oamenilor le e prea frica sa-l bata. Jake nu este speriat deloc de Macha, si nu numai ca il bate pe acesta, dar profita de orice oportunitate pentru a-l insulta. Jake si fratii sai parasesc jocul si Dorothy ordona ca Jake sa fie omorat.

Vezi Online Revolver - server 0:

VK CD 1



VK CD 2



Lista filme online - Crima


Mr. Nice Guy

Mr. Nice Guy
Descriere sumara Mr. Nice Guy :
Anul: 1997
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 94 min
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Crima
Descriere detaliata Mr. Nice Guy :

Un thriller cu inegalabilul Jackie Chan in rolul principal care da un super-recital de arte martiale sub bagheta regizorala a magicianului Sammo Hung, vedeta serialului Expertul, vorbeste de la sine. Micul karatist cu veleitati de comediant, Jackie Chan, interpreteaza rolul unui neobisnuit bucatar, expert in arte martiale, care este prins, fara voia lui, intr-un adevarat razboi intre doua retele de traficanti de droguri.

Vezi Online Mr. Nice Guy - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Crima


Into The Blue

Into The Blue
Descriere sumara Into The Blue :
Anul: 2005
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 106 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Aventura, Crima, Thriller
Descriere detaliata Into The Blue :

Jared si Sam isi traiesc linistiti povestea de dragoste pe o insula de vis. Dar visul lui Jared, scufundator profesionist, este sa descopere comoara care sa-i scoata din toate problemele. Apare prietenul lui cel mai bun, Bryce, alaturi de o frumoasa pe care o cunoaste doar de 2 zile, Amanda, si decid sa faca scufundari impreuna. Descopera din intamplare un avion plin cu droguri, situatia incepe sa se precipite, increderea incepe sa le scada. Si cand intervine si mafia locala, tensiunea se apropie de cote maxime. O solutie trebuie gasita repede!

Vezi Online Into The Blue - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Crima


Gaturro

Gaturro
Descriere sumara Gaturro :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 90 min.
Rating:
Categoria: Crima, Familie, Animatie, Filme Fara Subtitrare
Descriere detaliata Gaturro :

Personaj inspirat din benzile desenate argentiniene ale lui Cristian Dzwonik, simpaticul motan domestic Gaturro este indragostit de cand se stie de Agatha, cea mai nesuferita pisica din oras, visand sa devina supererou pentru a o impresiona pe aleasa inimii lui si a-i intra in gratii, dar fiind respins in mod constant de catre egocentrista, geloasa si infumurata felina. Tentativele lui Gaturro de a o cuceri pe Agatha dau gres atunci cand intra in scena Michou, un motan tanar si atragator, care provine dintr-o familie aristocratica si care ar reprezenta o partida buna pentru pisica iubitoare de lux si celebritate. Ajutat de catre prietenii din cartier si mai ales de catre soarecele Rat Pitt, Gaturro se transforma intr-un star de televiziune, insa faima abate o noua serie de ghinioane pe capul motanului care si-a disperat stapanul prin buclucurile in care intra in mod frecvent. Sfatuit de catre Rat Pitt, Gaturro perfecteaza un plan ingenios pentru a o impiedica pe Agatha sa se casatoreasca cu Michou.

Vezi Online Gaturro - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Crima


Gotti

Gotti
Descriere sumara Gotti :
Anul: 1996
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 116 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Drama, Crima, Biografic
Descriere detaliata Gotti :

John Gotti, capul unei echipe de mafioti din New York, incalca regulile invechite ale Familiei. In timp, perseverent si inteligent, Gotti reuseste sa preia sefia familiei Gambino, devenind astfel unul dintre sefii cei mai puternici din Mafia italiana. El este de asemenea cel mai cunoscut dintre sefii mafioti din America, fiind recunoscut pentru gusturile sale costisitoare la imbracaminte si pentru ca stia sa se pazeasca, astfel ca niciodata acuzatiile FBI-ului impotriva lui nu au reusit sa il aduca in fata justitiei. Viata lui este indestulatoare, dar pe parcurs, suspiciunea incepe sa se strecoare, iar lacomia si faptul ca nu respecta regulile s-ar putea intoarce impotriva lui.

Vezi Online Gotti - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Gotti - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Crima


Fracture

Fracture
Descriere sumara Fracture :
Anul: 2007
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 113 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Drama, Crima, Thriller, Mister
Descriere detaliata Fracture :

Ted Crawford este un inginer structural metodic, care planuieste o modalitate sistematica de a-si ucide tanara lui sotie Jennifer, atunci cand afla ca ea are o relatie cu un politist negociator de ostatici. Crawford a gasit un plan diabolic de a o ucide pe sotia lui si sa il implice pe Detectivul Rob Nunally in aceasta crima. Dupa ce Crawford isi impusca sotia, politia soseste la locul crimei si permite intrarea detectivului Nunally sa intre in casa. Crawford recunoaste ca si-a impuscat sotia si ca ea sta intinsa pe jos in cealalta camera. Detectivul Nunally verifica sa vada daca Jennifer este inca in viata, dupa care isi da seama ca ea este amanta lui.

Ea este impuscata in cap, dar nu moare, iar Nunally il aresteaza pe Crawford, care doreste un proces urgent. Cu confesiunea semnata si arma folosita ca dovada a crimei, Willy Beachum isi da seama ca l-ar putea ajuta pe Crawford sa castige acest proces. Dar Beachum nu isi da seama in ce se baga, cand realizeaza ca acest caz este prea complicat si necesita un efort psihologic, care il va impinge la limite.

Vezi Online Fracture - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Crima


Horrible Bosses

Horrible Bosses
Descriere sumara Horrible Bosses :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 98 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Crima
Descriere detaliata Horrible Bosses :

Nick, Kurt si Dale sunt trei angajati care sunt in permanenta terorizati de sefii lor: o stomatologa nimfomana, careia ii place sa-si puna angajatii in situatii neplacute, un superior care isi uraste angajatii atat de mult, ca i-ar concedia pe toti si un nemernic, care ii manipuleaza pe angajati sa-si submineze propriile cariere. Demisia nu este o optiune in situatia lor, insa, intr-o noapte, dupa ce consuma prea mult alcool si primesc niste sfaturi dubioase din partea unui fost puscarias, cei trei prieteni pun la cale un plan bine pus la punct, pentru a scapa de superiorii lor...permanent! Dupa cum era de asteptat, planul lor de a-si omori sefii nu decurge deloc cum ar fi trebuit.

Vezi Online Horrible Bosses - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Crima


The Man From Nowhere

The Man From Nowhere
Descriere sumara The Man From Nowhere :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 119 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Crima, Thriller
Descriere detaliata The Man From Nowhere :

Cha Tae Sik (Won Bin) e aparent un om tacut, ce isi duce linistit viata intr-o zona saraca a Seulului, ocupandu-se cu o casa de amanet. O fetita din vecini ce provine dintr-o familie dezorganizata, Jeong Somee, incearca sa se imprieteneasca cu el, si il numeste gangster. Din vorba in vorba, posacul Cha Tae Sik se ataseaza de fetita. Dar intr-o zi, niste gangsteri adevarati o rapesc pe Somee si pe mama ei, dupa ce acesta din urma furase de la Mafie o cantitate mare de heroina. In momentul in care gangsterii dau buzna in casa de amanet a lui Cha, acesta se implica in problema, si trecutul lui iese la iveala.

Vezi Online The Man From Nowhere - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Crima


Green Lantern

Green Lantern
Descriere sumara Green Lantern :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 114 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, S.F, Crima, Thriller
Descriere detaliata Green Lantern :

Timp de cateva secole, pacea si ordinea in Univers a fost mentinuta de catre un grup restrans, dar puternic de razboinici intergalactici reuniti sub titulatura de Green Lantern Corps, fiecare membru detinand cate un inel de culoare verde ce ii confera forte supranaturale. Atunci cand luptatorul Green Lantern Abin Sur este grav ranit si isi da seama ca va muri pe Terra, ii cere inelului magic sa ii gaseasca un inlocuitor demn de incredere si il cunoaste astfel pe pilotul de incercari Hal Jordan, caruia ii incredinteaza secretul lui si onoarea de a deveni primul pamantean recrutat vreodata in armata Green Lantern Corps. Incurajat de catre Carol Ferris, o femeie-pilot de care este indragostit din copilarie, dar si initiat de catre mentorul Sinestro in tainele bataliei pe care o poarta razboinicii Green Lantern impotriva unui dusman mult mai periculos decat toti cei cu care s-au confruntat anterior pe nume Parallax, Hal Jordan intelege ca soarta planetei Pamant si chiar a intregului Univers sta in mainile sale intrucat el detine o calitate cu care nu se poate lauda niciunul dintre noii lui camarazi: umanitatea.

Vezi Online Green Lantern - server 0:

VK CD 1



VK CD 2



Lista filme online - Crima


Drive

Drive
Descriere sumara Drive :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 100 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Drama, Crima, Thriller
Descriere detaliata Drive :

Pilotul e un tip enigmatic cu o viata dubla. Shannon (Bryan Cranston) este agentul Pilotului atat pe timpul zilei, cat si pe timpul noptii. Ziua Pilotul concureaza, iar noaptea participa la jafuri. Ca orice mafiot de talie mica, Shannon are un plan pentru Pilot: constructia unei masini cu care acesta sa poata concura pe un circuit profesionist.
Aparent singuratic, Pilotul se indragosteste de vecina lui Irene (Carey Mulligan), o mama vulnerabila, tarata intr-o lume a infractorilor odata cu intoarcerea sotului ei din inchisoare, Standard (Oscar Isaac). Cand un jaf nu decurge conform planului, Pilotul ajunge sa fuga, insa devine responsabil pentru Irenen si copilul ei.
Acum, gangsterii (Albert Brooks si Ron Perlman) nu-l mai urmaresc doar pe el, ci sunt pe urma lui Irene si a fiului ei, moment in care pilotul este fortat sa schimbe viteza si sa intre pe contrasens. Instinctul pilotului il opreste din goana nebuna dupa razbunare si se tempereaza gandindu-se ca trebuie sa ii proteje pe Irene si pe fiul acesteia. Negociaza libertatea lor cu pretul libertatii proprii.
"Drive" este un film bazat pe romanul omonim scris de James Sallis.

Vezi Online Drive - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Drive - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Crima


Haute Tension

Haute Tension
Descriere sumara Haute Tension :
Anul: 2003
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 91 min.
Rating: 18 | Interzis sub 18 ani
Categoria: Horror, Drama, Crima, Thriller
Descriere detaliata Haute Tension :

Doua studente, Marie si Alex, au plecat sa petreaca ceva timp la parintii lui Alex, mai exact in casa lor izolata de la tara, pentru a se relaxa si a invata. Dar, la caderea noptii, Iadul le bate la usa. Alex se trezeste legata si rapita, dar Marie reuseste sa scape de intrus. Poate ea, oare, sa-i salveze viata prietenei ei la timp?

Vezi Online Haute Tension - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Crima


Inside Out

Inside Out
Descriere sumara Inside Out :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 93 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Drama, Crima
Descriere detaliata Inside Out :

Arlo este un detinut proaspat eliberat dupa 13 ani de stat dupa gratii. Bunul sau prieten Jack il asteapta la eliberare si il duce acasa la el. Jack s-a casatorit cu Claire, fosta iubita a lui Arlo, si au impreuna o fetita. Arlo lucra pentru tatal lui Jack, Vic, care conducea un fel de familie mafiota. Acum Vic s-a reprofilat pe traficul ilegal de tigari si spera ca Arlo o sa-l ajute doar ca Arlo a decis sa paraseasca aceasta viata. Inainte de a se retrage definitiv Arlo il insoteste pe Jack la o intalnire de afaceri unde un client trebuia sa-i plateasca o suma importanta de bani pentru tigari.
Doar ca Jack scoate un pistol, incercand sa para mai important, si reuseste sa-l ucida accidental pe cel care trebuia sa-i dea banii. Arlo si Jack scapa de cadavru insa ce nu stiu ei e ca cel ucis era un informator pentru cineva de la Taxe. Acum Jack si Arlo trebuie sa ii explice lui Vic patania si sa gaseasca o rezolvare la noua problema aparuta? Arlo trebuie sa gaseasca neaparat o solutie pentru a nu se intoarce la inchisoare.

Vezi Online Inside Out - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Inside Out - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Crima


Striptease

Striptease
Descriere sumara Striptease :
Anul: 1996
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 115 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Drama, Crima, Thriller
Descriere detaliata Striptease :

Erin Grant, stripteuza, pierde custodia fetitei sale dupa ce divorteaza de sotul sau Darrell, un pungas marunt. Intr-o seara, cand Erin dansa pe scena, senatorul Dilbeck, deghizat, intra in conflict cu un alt spectator. Un alt spectator ce tine la Erin, hotaraste s-o ajute pe Erin in problema ei cu fetita sa. Totusi, lucrurile nu merg conform planului, mai ales ca Dilbeck se indragosteste de Erin

Vezi Online Striptease - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Crima


Flypaper

Flypaper
Descriere sumara Flypaper :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 83 min.
Rating: N/A
Categoria: Comedie, Crima
Descriere detaliata Flypaper :

Tripp Kennedy este indragostit in secret de frumoasa si inteligenta functionara bancara Kaitlin, care s-a logodit recent cu un alt pretendent, motiv pentru care intr-o zi, in preajma orei de inchidere a institutiei, barbatul intra in banca la care este angajata tanara ce constituie subiectul afectiunii lui si se implica intr-o conversatie cu ea. Momentul este cum nu se poate mai prost ales pentru un flirt intrucat usa din fata se deschide si inauntru navalesc doua grupuri rivale de hoti ce planuiesc sa jefuiasca banca in acelasi timp. Prins la mijloc intre o echipa de spargatori profesionisti, bine antrenati si echipati pe de-o parte si o banda de spargatori amatori idioti porecliti Peanut Butter si Jelly pe de alta parte, Tripp Kennedy trebuie sa o protejeze pe Kaitlin, sa gaseasca solutii pentru a-i salva pe ceilalti functionari transformati in ostatici si sa afle daca nu cumva in acest jaf este implicat un al treilea suspect. Intrucat sistemul de securitate al bancii a blocat automat toate iesirile, Tripp, Kaitlin si colegii ei, managerul Gordon Blythe si seful echipei de securitate sunt fortati sa isi petreca noaptea in aceeasi cladire cu hotii, temandu-se pentru vietile lor.

Vezi Online Flypaper - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Crima


Smoke Screen

Smoke Screen
Descriere sumara Smoke Screen :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 88 min.
Rating:
Categoria: Crima
Descriere detaliata Smoke Screen :

N/A

Vezi Online Smoke Screen - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Crima


Take the Money and Run

Take the Money and Run
Descriere sumara Take the Money and Run :
Anul: 1969
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 82 min.
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Comedie, Crima, Dragoste
Descriere detaliata Take the Money and Run :

Virgil Starkwell a spart peste 50 de banci si a fost condamnat in final la 800 de ani de inchisoare. Cum el este un optimist spera sa poata fi eliberat conditionat dupa ce isi va ispasi jumatate din pedeapsa, timp in care totusi, spera sa evadeze daca nu va avea ghinionul sa prinda o zi ploioasa ca la prima sa evadare. Filmul prezinta cele mai importante momente din biografia lui Virgil de pana la aceasta ultima condamnare, intr-un amestec de stiluri cinematografice care se intercaleaza. Pe parcursul filmului ii vom cunoaste parintii(care poarta ochelari si nasuri false pentru a nu fi recunoscuti) si sotia, dar si un psihiatru, fosti tovarasi de inchisoare sau un agent FBI devenit autor de carti. Interviurilor cu acestia si partilor din biografie povestite de un narator(desprins parca din jurnalele de stiri) li se adauga scurte dramatizari ale unor momente cheie din viata celui mai ghinionist spargator de banci.

Vezi Online Take the Money and Run - server 0:

VK CD 1



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu