marți, 18 decembrie 2012

Lista filme online - Actiune (16)

Lista filme online - Actiune


Undisputed

Undisputed
Descriere sumara Undisputed :
Anul: 2002
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 96 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Drama, Crima, Sport
Descriere detaliata Undisputed :

George "Ice Man" Chambers este campion mondial la box la categoria grea. Dar este acuzat de o prostituata ca a violat-o si apoi este condamnat la inchisoare. In inchisoarea de maxima securitate aude despre Monroe Hutchen, care este neinvins de 10 ani si este campionul la box al inchisorilor americane. Asa ca Chambers nu poate rezista si il provoaca pe Hutchen la lupta. Emmanuel Ripstein este "seful" condamnatilor in inchisoare, asa ca reuseste sa aranjeze un meci intre cei doi, meci la care se organizeaza pariuri ilegale cu sume enorme. Ripstein este singurul care crede in sansa lui Hutchen. In urma meciului, trebuie sa ramana in picioare NEINVINSUL...

Vezi Online Undisputed - server 0:

VK CD 1



Vezi Online Undisputed - server 1:

Vidbux CD 1



Vezi Online Undisputed - server 2:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Actiune


Night At The Museum: Battle of the Smithsonian

Night At The Museum: Battle of the Smithsonian
Descriere sumara Night At The Museum: Battle of the Smithsonian :
Anul: 2009
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 105 Minute
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Actiune, Comedie
Descriere detaliata Night At The Museum: Battle of the Smithsonian :

In continuarea filmului Night at the Museum, Muzeu National de Istorie Naturala este inchis pentru renovare si inbunatatiri, iar exponantele sunt mutate in arhiva, la Institutia Smithsonian din Washington unde exponantele din cel mai mare muzeu din lume vor prinde viata, mai precis 136 milioane de articole. Amy Adams va juca o figura istorica, ea fiind indragostita de paznicul Larry, care este iar ocupat cu personajele ce prind viata: Amelia Earhart, Al Capone, Dorothy si Archie Bunker, personaje care ii dau multe batai de cap.

Vezi Online Night At The Museum: Battle of the Smithsonian - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Night At The Museum: Battle of the Smithsonian - server 1:

VK CD 1



Vezi Online Night At The Museum: Battle of the Smithsonian - server 2:

Vidbux CD 1



Vezi Online Night At The Museum: Battle of the Smithsonian - server 3:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Actiune


Celda 211

Celda 211
Descriere sumara Celda 211 :
Anul: 2009
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 110 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Drama
Descriere detaliata Celda 211 :

O zi obisnuita de lucru pentru gardieni, in care Juan este noul angajat al penitenciarului dar unde noii colegi ai sai incearca sa il familearizeze cu slujba chiar din prima zi printr-un tur obisnuit in incinta acesteia. Intamplarea face ca in acel moment sa porneasca o revolta a detinutilor din inchisoare, condusa de Malamadre, un detinut fara scrupule si pus pe fapte mari. Dupa izbucnirea iadului, Juan este lasat in urma printre detinuti, intr-o celula si unica lui sansa de supravietuire pe acest teren ostil este sa se prezinte ca un criminal notoriu, care stie foarte bine sa se erijeze in alt lider al puscariasilor gata de a face revendicari de eliberare a unor insurgenti ETA si a duce negocieri cu autoritatile inchisorii in folosul noilor tovarasi.

Vezi Online Celda 211 - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Celda 211 - server 1:

VK CD 1



Vezi Online Celda 211 - server 2:

Vidbux CD 1



Vezi Online Celda 211 - server 3:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Actiune


Red Tails

Red Tails
Descriere sumara Red Tails :
Anul: 2012
Calitate: BD-Rip
Durata Film: 125 minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Filme Noi, Actiune, Drama, Aventura, Razboi, Istoric
Descriere detaliata Red Tails :

Inspirata din evenimente reale petrecute ?n anul 1944, in timpul celui de-al doilea Razboi Mondial, drama de actiune "Red Tails" relateaza povestea pilotilor afro-americani ce au facut parte din programul de antrenament Tuskegee si au fost fortati sa lupte zi de zi cu prejudecatile rasiale si discriminarea atat in localitatile lor de bastina, cat si in sanul armatei, fiind retinuti la baza militara si impiedicati sa isi demonstreze calitatile de aviatori de top, desi camarazii lor albi erau inclusi in escadrilele combatante dupa numai trei luni de antrenament. Intrucat razboiul era departe de a se fi incheiat in Europa, iar trupele aliate faceau fata cu destul de multa dificultate Puterilor Axei, Pentagonul a decis sa ia in considerare propunerea Colonelului A.J. Bullard de a arunca in lupta pilotii nord-americani de culoare din Tuskegee Airmen, care se aflau sub comanda lui Marty "Easy" Julian si care isi vopseau cozile avioanelor in rosu, motiv pentru care erau porecliti "Red Tails", oferindu-le acestora sansa de a-si dovedi abilitatile profesionale, curajul si patriotismul si punandu-le in sfarsit la dispozitie aparate de zbor de buna calitate cu care sa stapaneasca cerul.

Vezi Online Red Tails - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Red Tails - server 1:

VK CD 1



Vezi Online Red Tails - server 2:

Vidbux CD 1



Vezi Online Red Tails - server 3:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Actiune


New Kids Nitro

New Kids Nitro
Descriere sumara New Kids Nitro :
Anul: 2011
Calitate: Bluray-Rip
Durata Film: 78 min.
Rating: N/A
Categoria: Actiune, Comedie
Descriere detaliata New Kids Nitro :

Acest film nu are descriere.

Vezi Online New Kids Nitro - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online New Kids Nitro - server 1:

VK CD 1



Vezi Online New Kids Nitro - server 2:

Vidbux CD 1



Vezi Online New Kids Nitro - server 3:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Actiune


This Means War

This Means War
Descriere sumara This Means War :
Anul: 2012
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 97 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Filme Noi, Actiune, Comedie, Dragoste
Descriere detaliata This Means War :

Doi dintre agentii de elita ai Central Itelligence Agency sunt atat de bine antrenati si dispun de atat de multe abilitati profesionale incat si-ar putea neutraliza in orice moment rivalii din serviciile secrete ale altor natiuni, iar faptul ca sunt prieteni din copilarie si parteneri inseparabili in misiuni ii transforma intr-o forta greu de invins. Relatia de prietenie le este pusa la incercare atunci cand spionii descopera ca sunt indragostiti de aceeasi femeie, insa decid sa nu-i marturiseasca frumoasei Lauren Scott ca se cunosc intre ei si ca sunt la curent cu jocul dublu pe care il face ea intalnindu-se simultan cu amandoi, propunandu-si sa intre in competitie unul cu altul pentru a castiga iubirea tinerei la care ravnesc.

Evident ca aceasta confruntare intre indragostiti este departe de a fi corecta si se transforma treptat intr-un razboi in toata regula, fiecare dintre agentii CIA incercand sa-i intre in gratii lui Lauren si sa o determine pe aceasta sa-l aleaga pe el in detrimentul rivalului. Straduindu-se sa creeze o atmosfera romantica si sa fie cat mai ingeniosi in modul de a o curta pe Lauren, spionii isi saboteaza reciproc sansele de a avea o relatie normala cu fata si nu se dau in laturi de la folosirea armelor si dispozitivelor de ultima generatie pentru a-si pune unul altuia bete in roate.

Vezi Online This Means War - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online This Means War - server 1:

VK CD 1



Vezi Online This Means War - server 2:

Vidbux CD 1



Vezi Online This Means War - server 3:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Actiune


21 Jump Street

21 Jump Street
Descriere sumara 21 Jump Street :
Anul: 2012
Calitate: R5-LiNE
Durata Film: 109 minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Filme Noi, Actiune, Comedie
Descriere detaliata 21 Jump Street :

Schmidt si Jenko sunt doi politisti nu foarte descurcareti, care se stiu de cand erau in liceu. Cu sapte ani in urma, Jenko era un licean talentat la atletism, in timp ce Schmidt se straduia sa fie un tocilar cu note bune. Amandoi si-au dorit sa faca Academia de Politie si au ajuns sa fie parteneri. Jenko e inca un sportiv bun, iar Schmidt e tot foarte destept asa ca decid sa ajute unul pe celalalt, pentru a dobandi fiecare abilitatile ce le lipsesc: unul pe cele sportive, celalalt pe cele intelectuale. Chiar si asa, cand termina Academia de Politie, ei nu sunt grozavi, iar prima lor misiune esueaza asa ca sunt trimisi la sectia 21 Jump Street unde noul sef le spune ca vor lucra sub acoperire la liceul din zona. Noua misiune e de a se infiltra printre traficantii de droguri din liceu si a-i da pe mana justitiei. Numai ca pentru niste barbati de 30 de ani misiunea de a redeveni adolescenti nu e una usoara.

Vezi Online 21 Jump Street - server 0:

VK CD 1



Vezi Online 21 Jump Street - server 1:

Vidbux CD 1



Vezi Online 21 Jump Street - server 2:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Actiune


Rush Hour

Rush Hour
Descriere sumara Rush Hour :
Anul: 1998
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 97 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Crima
Descriere detaliata Rush Hour :

Lee este un inspector din Hong Kong. El reuseste sa impiedice scoaterea ilegala din tara a unor antichetati, organizata de un clan mafiot condus de Juntao, un cap al mafiei chinezesti. Dupa 2 ani, acelasi clan mafiot rapeste fata de 11 ani a consului Han Solon. Lee este trimis in Los Angeles sa o gaseasca pe fata consulului Han Solon, care era totodata si prietenul sau.
Ajuns in L.A. el trebuie sa-l accepte pe James Carter ca partener. Chiar daca la inceput nu se intelegea deloc cu politistul cu cea mai mare gura din L.A. in urma unor intamplari haioase, mai ales cele care se lasa cu multi adversari batuti, Lee devine bun prieten cu acesta. Cei doi sunt ajutati in lupta impotriva celor rai de catre Tania Johnson, o frumoasa experta in dezamorsarea bombelor.

Vezi Online Rush Hour - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Rush Hour - server 1:

VK CD 1



Vezi Online Rush Hour - server 2:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Actiune


Night At The Museum

Night At The Museum
Descriere sumara Night At The Museum :
Anul: 2006
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 108 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Comedie
Descriere detaliata Night At The Museum :

In ciuda faptului ca pare urmarit de ghinion, Larry Daley este convins ca destinul lui ii rezerva o surpriza de proportii si ca rolul lui pe acest pamant este unul foarte important. Nu are insa nici cea mai vaga idee "cat de mare" atunci cand se angajeaza ca paznic de noapte la un muzeu de istorie. Fara sa vrea, el scoate la lumina un blestem antic, care face ca toate animalele impaiate, fosilele, insectele si manechinele din muzeu sa prinda viata pe timpul noptii. Lucrurile par sa iasa de sub control, iar Larry trebuie sa gaseasca o modalitate de a pune capat acestui blestem si, implicit, de a salva muzeul.

Vezi Online Night At The Museum - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Night At The Museum - server 1:

VK CD 1



Vezi Online Night At The Museum - server 2:

Vidbux CD 1



Vezi Online Night At The Museum - server 3:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Actiune


Ong Bak 3

Ong Bak 3
Descriere sumara Ong Bak 3 :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 94 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Drama
Descriere detaliata Ong Bak 3 :

"Ong Bak 3" este continuarea povestii din "Ong Bak 2". La finalul celui de-a doua parti Tien este capturat. Povestea continua cu Tien luptandu-se pentru viata lui dar si pentru a se razbuna. Capturat fiind el trebuie sa se lupte cu o multime de adversari si pana la urma este aproape ucis in lupta. Inainte de a fi ucis Tien este salvat si adus in satul Kana Khone. Adversarul lui malefic este foarte suparat de aceast lucru si planuieste uciderea definitiva a lui Tien.
In Kana Khone Tien este vindecat insa lupta il lasa cu sechele. Maestrul Bua il invata pe Tien cum sa lupte cu propria lui dorinte de a face rau pentru a se salva. O data cu trecerea timpului Tien isi recapata fortele si o data cu asta si un calm care il face tot mai puternic. Insa trecutul nu ii da pace si el va trebui sa mai lupte inca o data pentru a salva ceea ce iubeste.

Vezi Online Ong Bak 3 - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Ong Bak 3 - server 1:

VK CD 1



Vezi Online Ong Bak 3 - server 2:

Vidbux CD 1



Vezi Online Ong Bak 3 - server 3:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Actiune


Centurion

Centurion
Descriere sumara Centurion :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 93 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Drama, Aventura, Thriller, Razboi
Descriere detaliata Centurion :

In anul 117 e.n. Imperiul Roman se extinde din Egipt in Spania si in Est, pana la Marea Neagra. Insa in timpul invaziei provinciei Britannia un atac neasteptat al pictilor asupra unui punct de observatie in teritoriul inamic le creaza dificultati romanilor. Quintus, singurul supravietuitor al acestui atac se alatura legendarei Legiuni a IX-a, condusa de generalul Virilus, pentru a-l ucide pe conducatorul pictilor - Gorlacon si pentru a-i sterge pe membrii acestui trib salbatic de pe fata pamantului.
Cand legiunea este prinsa in mijlocul unei ambuscade pe teritoriu strain si Virtus este luat prizonier, Quintus trebuie sa il salveze pe general si sa lupte pentru a supravietui alaturi de putinii soldati ramasi in viata.

Vezi Online Centurion - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Centurion - server 1:

VK CD 1



Vezi Online Centurion - server 2:

Vidbux CD 1



Vezi Online Centurion - server 3:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Actiune


Kung Fu Panda 2

Kung Fu Panda 2
Descriere sumara Kung Fu Panda 2 :
Anul: 2011
Calitate: R5-LiNE
Durata Film: 90 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Aventura, Familie, Animatie
Descriere detaliata Kung Fu Panda 2 :

Dolofanul si lenesul urs panda Po, care nu manifesta initial nicio ambitie de a deveni maestru kung fu, dar poarta insemnul eroului despre care o profetie straveche spune ca ii va conduce spre victorie si libertate pe locuitorii din Valea Pacii, isi traieste visul de a fi devenit luptator al dragonului, facand echipa cu vipera, tigroaica, calugarita, maimuta si cocorul, care s-au autointitulat "Cei Cinci Furiosi", in tentativa lui de a proteja China de fortele ostile. Existenta pasnica si minunata a lui Po si a prietenilor lui este amenintata de catre Lord Shen, un paun care planuieste sa foloseasca o arma secreta pentru a cuceri China si pentru a distruge din temelii traditia kung fu, iar, pentru a face fata provocarii lansate de catre acest dusman de temut, ursul panda trebuie sa isi sondeze trecutul si sa descopere misterul originilor lui, dezlantuind astfel forta de care are nevoie pentru a izbandi. Numai ca Lord Shen este un adversar redutabil, iar Po, Cei Cinci Furiosi si maestrul Shifu au nevoie de sprijinul altor razboinici kung fu precum crocodilul, sconcsul, capra si rinocerul pentru a-l invinge pe paun si armata lui de lupi.

Vezi Online Kung Fu Panda 2 - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Kung Fu Panda 2 - server 1:

VK CD 1



Vezi Online Kung Fu Panda 2 - server 2:

Vidbux CD 1



Vezi Online Kung Fu Panda 2 - server 3:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Actiune


Outpost: Black Sun

Outpost: Black Sun
Descriere sumara Outpost: Black Sun :
Anul: 2012
Calitate: BD-Rip
Durata Film: 101 min.
Rating: N/A
Categoria: Filme Noi, Actiune, Horror
Descriere detaliata Outpost: Black Sun :

Acest film nu are descriere.

Vezi Online Outpost: Black Sun - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Outpost: Black Sun - server 1:

VK CD 1



Vezi Online Outpost: Black Sun - server 2:

Vidbux CD 1



Vezi Online Outpost: Black Sun - server 3:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Actiune


Beyond The Border

Beyond The Border
Descriere sumara Beyond The Border :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 122 min.
Rating: N/A
Categoria: Actiune, Drama, Razboi
Descriere detaliata Beyond The Border :

Acest film nu are descriere.

Vezi Online Beyond The Border - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Beyond The Border - server 1:

VK CD 1



Vezi Online Beyond The Border - server 2:

Vidbux CD 1



Vezi Online Beyond The Border - server 3:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Actiune


Aliens Vs Predator - Requiem

Aliens Vs Predator - Requiem
Descriere sumara Aliens Vs Predator - Requiem :
Anul: 2007
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 86 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Horror, S.F
Descriere detaliata Aliens Vs Predator - Requiem :

Aliens vs. Predator 2 e continuarea productiei de succes din 2004, cele doua creaturi mai mult decat dezgustatoare confruntandu-se din nou, avand grija sa dezlantuiasca iadul in jur. Campul de batalie e desigur Pamantul.

In timpul unei misiuni de recunoastere, o nava apartinand predatorilor se prabuseste intr-un oras din regiunea Colorado. Desigur ca Aliensii aflati la bord profita de ocazie si evadeaza, neuitand sa omoare toti predatorii de pe nava. Insa spre ghinionul lor unul supravietuieste.

Astfel incepe vanatoarea, Predatorul ce a supravietuit primind misiunea sa elimine toate creaturile ce au evadat, inclusiv Predalien-ul ce a aparut si in prima parte.
In tot acest timp oamenii sunt prinsi la mijloc, suferind pierdere dupa pierdere. Totusi exista un obiectiv si in tabara umana, acela de a restrange pe cat posibil zona de efect a Aliensilor.

Vezi Online Aliens Vs Predator - Requiem - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Aliens Vs Predator - Requiem - server 1:

VK CD 1



Vezi Online Aliens Vs Predator - Requiem - server 2:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Actiune


Kick-Ass

Kick-Ass
Descriere sumara Kick-Ass :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 117 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Aventura, Fantastic
Descriere detaliata Kick-Ass :

Acest film este o adaptare a violentelor benzi desenate create de Mark Miller, despre oameni obisnuiti care vor sa fie super-eroi. Regizat de Matthew Vaughn, Kick-Ass spune povestea unui adolescent care, intr-o zi aleatorie si pe nepusa masa, iese din casa, cu o masca pe fata si o bata de baseball in mana, si se pune pe ciomagit criminalitatea, chiar daca nu are absolut nicio putere supraumana. Nu lipseste din acest film cu super-eroi mai putin obisnuit nici romanta dintre justitiarul nostru si o pustioaica in pericol. Filmul ne mai prezinta un fost politist atat de "inciudat" pe imperiul interlop al drogurilor, incat isi antreneaza fiica pentru a fi la randul ei un justitiar perfect....

Vezi Online Kick-Ass - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Kick-Ass - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Journey 2: The Mysterious Island

Journey 2: The Mysterious Island
Descriere sumara Journey 2: The Mysterious Island :
Anul: 2012
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 94 min.
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Filme Noi, Actiune, Comedie, Aventura, S.F, Fantastic, Familie
Descriere detaliata Journey 2: The Mysterious Island :

Continuare a filmului de succes lansat in 2008, Journey 2 il gaseste pe tanarul aventurier Sean intr-o noua calatorie. Dupa ce primeste un mesaj codat de pe o insula misterioasa cu vulcani periculosi si forme ciudate de viata, baiatul este determinat sa se avante intr-o noua misiune periculoasa. Nereusind sa-l opreasca, tatal sau vitreg i se alatura, iar impreuna cu un pilot de elicopter si frumoasa lui fiica, pornesc in cautarea insulei. Odata ajunsi pe taramul misterios, cei patru trebuie sa il salveze pe singurul localnic al tinutului, inainte ca un seism puternic sa scufunde intreaga insula, cu toate comorile ei.

Vezi Online Journey 2: The Mysterious Island - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Journey 2: The Mysterious Island - server 1:

VK CD 1



Vezi Online Journey 2: The Mysterious Island - server 2:

Vidbux CD 1



Vezi Online Journey 2: The Mysterious Island - server 3:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Actiune


The Avengers

The Avengers
Descriere sumara The Avengers :
Anul: 2012
Calitate: R5-LiNE
Durata Film: 142 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Filme Noi, Actiune, Aventura, S.F
Descriere detaliata The Avengers :

Nick Fury e directorul agentiei internationale de mentinere a pacii, organism cunoscut drept S.H.I.E.L.D. (Supreme Headquarters, International Espionage, Law-Enforcement Division ). O noua si neasteptata amenintare inamica il pune pe Fury in situatia de a avea nevoie urgenta de ajutor. El pune in aplicare un plan mai vechi care trebuia sa uneasca cei mai puternici super-eroi intr-o echipa, echipa care sa scape lumea de pericolul iminent provocat de Loki si armata sa. Organizatia S.H.I.E.L.D. incepe o recrutare la nivel global, care ii va aduce impreuna pe toti super-eroii. ”The Avengers” continua aventurile super-eroilor pe marele ecran incepute in "Iron Man", "The Incredible Hulk", "Iron Man 2", "Thor" si "Captain America: The First Avenger".

Vezi Online The Avengers - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online The Avengers - server 1:

VK CD 1



Vezi Online The Avengers - server 2:

Vidbux CD 1



Vezi Online The Avengers - server 3:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Actiune


John Carter

John Carter
Descriere sumara John Carter :
Anul: 2012
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 132 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Filme Noi, Actiune, Aventura, S.F, Fantastic
Descriere detaliata John Carter :

Inspirata din romanul "A Princess of Mars" al autorului Edgar Rice Burroughs, primul volum dintr-o serie de 11 care a fost publicat in anul 1912, fantezia SF "John Carter" il are in centrul actiunii pe eroul cu acelasi nume, un veteran al Razboiului Civil, care a luptat de partea Confederatiei si care s-a ascuns din calea indienilor apasi intr-o pestera, fara sa stie ca este vorba despre o poarta a timpului si ca va fi teleportat pe planeta Barsoom (Marte). Desi initial planeta Marte se asemana cu Terra in ceea ce priveste conditiile de mediu, subtierea atmosferei si secarea oceanelor au transformat-o intr-o regiune arida si neospitaliera, iar conflictul de proportii epice dintre Red Martians si Green Martians a adus-o in pragul distrugerii.

John Carter este luat prizonier de catre Green Martians, creaturi barbare de culoare verde, cu patru brate si cu o inaltime de peste 3,5 metri, dar reuseste sa evadeze si ii ajuta pe Tars Tarkas, printesa Dejah Thoris si poporul lor de Red Martians sa isi infrunte dusmanii. Dandu-si seama ca poate inclina balanta victoriei intr-o parte sau in alta datorita fortei lui superioare si ca in mainile sale sta salvarea planetei Barsoom, John Carter se indragosteste de frumoasa Dejah Thoris si lupta alaturi de ea.

Vezi Online John Carter - server 0:

FastUpload.ro CD 1


FastUpload.ro CD 2


Vezi Online John Carter - server 1:

VK CD 1



VK CD 2



Vezi Online John Carter - server 2:

Vidbux CD 1



Vidbux CD 2



Vezi Online John Carter - server 3:

Vidxden CD 1



Vidxden CD 2



Lista filme online - Actiune


Rush Hour 3

Rush Hour 3
Descriere sumara Rush Hour 3 :
Anul: 2007
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 90 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Thriller
Descriere detaliata Rush Hour 3 :

Cea mai noua misiune a inspectorul sef de politie din Hong Kong Lee (Jackie Chan) este sa-l escorteze si sa-l apere pe ambasadorul Han intrucat are de facut o dezvaluire importanta la Los Angeles. In marturia acestuia, se asteapta ca Han sa dezvaluie lucruri importante despre cel mai mare sindicat al crimei din lume, Triadele Chinezesti. Dar pe drum, acesta este impuscat si aproape omorat. Intre timp, fostul detectiv James Carter (Chris Tucker), care recent a fost degradat la rangul de politist rutier, se intampla sa asculte readioul in momentul producerii tragediei. Se duce repede la scena crimei pentru a da o mana de ajutor, dar in schimb se amesteca in urmarirea faptasilor. Hotarat sa-si recastige statutul de detectiv, face din nou echipa cu Lee pentru a da de urma asasinilor.

Vezi Online Rush Hour 3 - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Rush Hour 3 - server 1:

VK CD 1



Vezi Online Rush Hour 3 - server 2:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Actiune


Rush Hour 2

Rush Hour 2
Descriere sumara Rush Hour 2 :
Anul: 2001
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 90 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Crima
Descriere detaliata Rush Hour 2 :

Inspectorul Lee de la politia din Hong Kong se intoarce in China impreuna cu colegul sau de la politia din Los Angeles, James Carter. Ei intentioneaza sa se bucure de o mica vacanta, insa trebuie sa investigheze un caz aparut pe neasteptate. Doi agenti americani au fost omorati in timp ce investigau afacerile lui Ricky Tan, unul din cei mai puternici gangsteri din Asia si un vechi inamic al lui Lee.

Vezi Online Rush Hour 2 - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Rush Hour 2 - server 1:

VK CD 1



Vezi Online Rush Hour 2 - server 2:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Actiune


Banlieue 13 Ultimatum

Banlieue 13 Ultimatum
Descriere sumara Banlieue 13 Ultimatum :
Anul: 2009
Calitate: CAM
Durata Film: 101 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, S.F
Descriere detaliata Banlieue 13 Ultimatum :

Doi ani au trecut de cand guvernul a incercat sa distruga Districtul 13. Acum numai guvernul s-a schimbat, dar situatia a ramas aceeasi. Gangsterii inca circula liber in aces district care este din ce in ce mai aglomerat. Influenta gangsterilor din ghetouri este controlata acuma de un mare boss al crimei care dirijeaza o ruta principala care trece prin 5 cartiere etnice din district. Incercand sa "regleze" problema aceasta, serviciile secrete trimit fortele de ordine sa impuna legea intr-un oras care acum este invaluit in haos. Damien si Leito, fac din nou echipa, avand un singur obiectiv: salvarea districtului.

Vezi Online Banlieue 13 Ultimatum - server 0:

VK CD 1



Vezi Online Banlieue 13 Ultimatum - server 1:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Actiune


Prince Of Persia: The Sands Of Time

Prince Of Persia: The Sands Of Time
Descriere sumara Prince Of Persia: The Sands Of Time :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 112 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Aventura, Romantic, Fantastic, Dragoste
Descriere detaliata Prince Of Persia: The Sands Of Time :

Actiunea filmului Prince of Persia: Sands of Time, este plasata in Persia medievala si este povestea unui print care se aliaza cu o printesa ca sa infrunte un vizir malefic. Planurile lui sunt de a distruge lumea cu ajutorul unei furtuni globale de nisip. Printul este pacalit de vizir sa elibereze Nisipurile Timpului, iar populatia este transformata in in demoni feroce. Incercand sa isi salveze imparatia, si sa se izbaveasca pentru greseala fatala comisa, totul depinde acum de el si printesa, care trebuie sa se lupte cu toti acesti demoni care stapanesc acum intreg regatul sau. Utilizand Pumnalul Timpului, printul capata o putere limitata de a controla timpul, care il ajuta in misiunea lui impotriva vizirului.

Vezi Online Prince Of Persia: The Sands Of Time - server 0:

VK CD 1



Vezi Online Prince Of Persia: The Sands Of Time - server 1:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Actiune


The Matrix Reloaded

The Matrix Reloaded
Descriere sumara The Matrix Reloaded :
Anul: 2003
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 138 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, S.F, Thriller
Descriere detaliata The Matrix Reloaded :

Aventura continua pentru Neo, care acum poate sa faca lucruri ce par a sfida toate legile naturii si asta deoarece intr-adevar, totul este imaginar, creat de masini. In aceasta parte, Neo se lupta pentru supravietuirea oamenilor, mai ales ca ultima reduta a oamenilor, orasul Zion, aflat la mare adancime in pamant, urmeaza sa fie atacat de masini. Neo va afla si cine a creat matricea

Vezi Online The Matrix Reloaded - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online The Matrix Reloaded - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Ring Of The Nibelungs

Ring Of The Nibelungs
Descriere sumara Ring Of The Nibelungs :
Anul: 2004
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 184 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Drama, Fantastic
Descriere detaliata Ring Of The Nibelungs :

De la producatorul Volker Engel (coordonatorul efectelor speciale din filmele Godzilla si Independence Day).
Pornind de la mitul germanic al nibelungilor, intocmai ca si trilogia lui JRR Tolkien Stapanul inelelor, filmul prezinta povestea tanarului fierar Siegfried (Benno Furmann).
Victima a unor conspiratii de la curtea tatalui sau, Regele Xanten, el ajunge sa fie crescut de o familie de fierari. Fara sa afle nimic de originile lui nobile, sau ca este mostenitorul regatului, tanarul devine faimos dupa ce-l ucide pe dragonul Farnir. Rasplata pentru aceasta fapta este mostenirea unei comori imense, care insa este protejata de un blestem cumplit.
Aceasta comoara este ravnita si de maleficul Hagen (Julian Sands), care apeleaza la magia neagra pentru a-l indeparta pe Siegfried de aurul blestemat. Farmecele lui Hagen primejduiesc iubirea pe care Siegfried i-o poarta lui Brunhilda (Kristanna Loken) si invaluie toata lumea, cu o diabolica subtilitate, intr-o retea a tradarii, deceptiilor si lacomiei, care arunca regatul in haos si-l transforma intr-o lume a intunericului...

Vezi Online Ring Of The Nibelungs - server 0:

VK CD 1



VK CD 2



Vezi Online Ring Of The Nibelungs - server 1:

Vidxden CD 1



Vidxden CD 2



Lista filme online - Actiune


The Matrix

The Matrix
Descriere sumara The Matrix :
Anul: 1999
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 136 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Aventura, S.F, Thriller
Descriere detaliata The Matrix :

Actiunea se petrece in anul 2070. Neo lucreaza ca functionar la o companie. Din ce in ce mai des, el intalneste termenul de "Matrix" in timpul calatoriilor sale in spatiul cibernetic. Incercand sa afle semnificatia acestui termen, el o va cunoaste pe Trinity, care il duce intr-o lume necunoscuta, in care sa poata afla adevarul. Aici, Neo face cunostinta cu Morpheus, care ii va dezvalui un adevar cutremurator. Ceea ce pare real in viata oamenilor, nu este altceva decat imaginatia lor, ei fiind victime ale unui program ce creeaza o realitate virtuala

Premiat cu 4 premii Oscar.

Vezi Online The Matrix - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


The Incredible Hulk

The Incredible Hulk
Descriere sumara The Incredible Hulk :
Anul: 2008
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 112 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, S.F, Thriller
Descriere detaliata The Incredible Hulk :

Filmul este bazat pe personajul fictiv creat de Marvel, va fi regizat de Louis Leterrier si ii va avea in rolurile principale pe Edward Norton, Liv Tyler, Tim Roth si William Hurt . Aventura exploziva si plina de actiune din una din cele mai celebre povesti cu supereroi din toate timpurile incepe cu un leac pentru cea mai puternica forta provocata de furie din lume: Incredibilul Hulk. Il gasim pe cercetatorul Bruce Banner (Edward Norton) traind in umbra, hoinarind prin lume in cautarea antidotului. Dar cei care viseaza sa profite de puterea lui nu-l lasa in pace, dar nici nevoia lui de a fi cu singura femeie pe care a iubit-o vreodata, Betty Ross (Liv Tyler).
La intoarcerea sa in civilizatie, doctorul este urmarit de Abominaie (Tim Roth), o bestie parca din cosmaruri ale carei puteri sunt asemenea celor ale lui Hulk. O lupta de proportii epice incepe iar Banner trebuie sa-l trezeasca pe eroul din el pentru a preveni distrugerea totala a orasului New York.

Vezi Online The Incredible Hulk - server 0:

VK CD 1



Vezi Online The Incredible Hulk - server 1:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Actiune


Spartacus

Spartacus
Descriere sumara Spartacus :
Anul: 1960
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 184 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Drama, Crima, Razboi
Descriere detaliata Spartacus :

Una dintre capodoperele cinematografice din toate timpurile, Spartacus este un film absolut inaltator realizat de genialul si bulversantul regizor Stanley Kubrick. Povestea sclavului rebel transformat in cel mai feroce gladiator al Imperiului Roman are un ritm delirant, o succesiune incredibila de secvente grandioase si o suita de recitaluri actoricesti de exceptie. Kirk Douglas, Laurence Olivier, Peter Ustinov si Tony Curtis au marcat iremediabil istoria celei de-a saptea arte in acest film care a fost conceput in nu mai putin de 167 de zile si in care s-au investit 12 milioane de dolari, o suma fabuloasa pentru anii '60.
Kubrick are meritul de a fi atasat captivantei povesti a lui Spartacus un talc aparte. Revolta starnita de Spartacus este o alegorie subtila care vizeaza universul politic si artistic american dominat de o rapacitate patologica. Spartacus (Kirk Douglas) este cumparat de infamul Lentulus Brutus (Peter Ustinov), proprietarul unei scoli de gladiatori. Setea de sange a coruptului senator roman Marcus Licinus Crassus (Laurence Olivier) este de nestavilit iar iscusinta lui Spartacus este desavarsita. El va ajunge cel mai bun gladiator al Imperiului, si va fi rasplatit de frumoasa Varinia (Jean Simmons).
Cand va afla ca iubita sa a ajuns sclava in patul ignobilului Crassus, Spartacus aprinde focul rebeliunii. Conducand 78 de gladiatori, Spartacus va zdruncina din temelii Roma dupa ce va aduna in jurul sau alte sute de suflete asuprite. Filmul are un apogeu unic in istoria filmului, intensitatea ultimelor scene fiind literalmente coplesitoare. Se estimeaza ca la realizarea acestora s-au folosit 10 000 de figuranti.

Premiat cu 4 premii Oscar si la Golden Globes.

Vezi Online Spartacus - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Bad Ass

Bad Ass
Descriere sumara Bad Ass :
Anul: 2012
Calitate: Bluray-Rip
Durata Film: 90 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Filme Noi, Actiune, Drama
Descriere detaliata Bad Ass :

Frank Vega este un veteran, fost combatant in Vietnam. El devine erou local intr-un oras din SUA dupa ce sare in apararea cetatenilor cand sunt amenintati de interlopi. Isi castiga faima si respectul in randul cetatenilor cand ii snopeste in bataie, intr-un autobuz, pe doi agresori care se pregateau sa bata un batran. Viata lui se schimba decisiv in momentul in care este ucis cel mai bun prieten al sau. Inainte de a fi ucis, prietenul lui Frank Vega ii incredinteaza acestuia un stick de memorie cu niste informatii compromitatoare despre primarul orasului. Apeland la politie pentru aflarea si pedepsirea vinovatilor de moartea prietenului sau, Frank Vega nu este convins ca se va face dreptate, observand o pasivitate in atitudinea ofiterilor de politie. Este hotarat sa razbune moartea prietenului sau facandu-i sa plateasca pe vinovati. Astfel porneste, pe cont propriu, intr-o aventura riscanta pentru a descoperi cauzele care au provocat aceasta crima.

Vezi Online Bad Ass - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Bad Ass - server 1:

VK CD 1



Vezi Online Bad Ass - server 2:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Actiune


Hirokin

Hirokin
Descriere sumara Hirokin :
Anul: 2011
Calitate: Bluray-Rip
Durata Film: 105 min.
Rating: N/A
Categoria: Actiune, Drama, Aventura
Descriere detaliata Hirokin :

Acest film nu are descriere.

Vezi Online Hirokin - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Hirokin - server 1:

VK CD 1



Vezi Online Hirokin - server 2:

Vidxden CD 1



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu