marți, 18 decembrie 2012

Lista filme online - Actiune (11)

Lista filme online - Actiune


Ong Bak 2

Ong Bak 2
Descriere sumara Ong Bak 2 :
Anul: 2008
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 98 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune
Descriere detaliata Ong Bak 2 :

Ong Bak 2 nu are nici o legatura cu povestea initiala din prima parte, dar se intoarce inapoi in timp, si se axeaza pe povestea unui tanar care este torturat de un mercenar intr-un sat tailandez. Chiar inainte de a fi omorat, un grup de luptatori ai artelor martiale din diferitele colturi ale lumii intervin si il salveaza pe baiat de la executie. Intre timp, baiatul creste sub tutela acestor razboinici, care fiecare in parte il invata toate stilurile de lupta. Odata crescut si antrenat in toate stilurile de arte martiale, baiatul se intoarce inapoi in satul natal care acum este terorizat de alti mercenari. Este un nou "serif" in sat, si acesta nu ia prizonieri.

Vezi Online Ong Bak 2 - server 0:

VK CD 1



VK CD 2



Lista filme online - Actiune


The Adventures of Tintin

The Adventures of Tintin
Descriere sumara The Adventures of Tintin :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 107 min.
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Actiune, Aventura, Familie, Mister, Animatie
Descriere detaliata The Adventures of Tintin :

Combinand elemente din romanele grafice "The Crab with the Golden Claws", "The Secret of the Unicorn" si "Red Rackham’s Treasure" ale autorului de benzi desenate belgian Georges Remi, cunoscut sub pseudonimul Herge, animatia "The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn" urmareste noile aventuri ale tanarului jurnalist Tintin, pe care flerul profesional il ajuta sa descopere povestile ce au potentialul de a se transforma in reportaje de succes, dar in acelasi timp il baga adeseori in bucluc si ii pune viata in pericol. Dupa ce Tintin si cainele lui Snowy intra in posesia unui indiciu care ii conduce la o corabie scufundata la prora careia se afla un unicorn si care a fost comandata in trecut de catre Francis Haddock, pornesc impreuna la o vanatoare de comori. Numai ca, pentru a ajunge la comoara pierduta in valuri, Tintin trebuie sa il invinga pe diabolicul pirat Red Rackham, ajutat fiind de catre un mostenitor al capitanului Francis Haddock si de catre detectivii gemeni Thompson si Thomson, care se afla pe urmele unui condamnat evadat din inchisoare.

Vezi Online The Adventures of Tintin - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online The Adventures of Tintin - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Ong Bak

Ong Bak
Descriere sumara Ong Bak :
Anul: 2009
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 104 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Aventura, Thriller
Descriere detaliata Ong Bak :

Ting locuieste intr-un sat mic si linistit din nord-estul Thailandei numit Ban Nong Pradu. El a fost gasit pe scarile templului cand a fost doar un bebelus si a fost crescut de calugarii templului in spiritul Muay-Thai, interzicandu-i-se sa lupte pentru bani sau putere ci doar pentru a se apara. Intr-o zi capul statuii sacre a lui Buddha din satul lor este furata de un om de afaceri din Bangkok care urma sa-l vanda pe bani grei.

Cu ultimile lor economii locuitorii din Ban Nong Pradu il trimit pe Ting in Bangkok sa-l gaseasca pe varul sau Hamlae si impreuna sa returneze statuia sacra. Nevoit sa treaca prin mai multe obstacole pentru a recupera statuia, Ting trebuie sa faca uz de toate talentele si miscarile specifice Muay-Thai-ului pentru a-si apara varul si pentru a-si invinge adversarii.

Vezi Online Ong Bak - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Underworld: Awakening

Underworld: Awakening
Descriere sumara Underworld: Awakening :
Anul: 2012
Calitate: R5-LiNE
Durata Film: 88 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Filme Noi, Actiune, Horror, Fantastic
Descriere detaliata Underworld: Awakening :

Lupta dintre vampiri si lycani reincepe, o lupta dusa la extrem, pe viata si pe moarte intre doua specii "nemuritoare", de aceasta data implicand si oamenii in acest razboi, in dorinta lor de eradicare a celor doua specii. Dupa 15 ani de prizonierat, unde a fost tinuta de o companie de biotehnologie, intr-o inchisoare criogenica controlata de oameni, Selene evadeaza si se regaseste in mijlocul unui razboi dus intre oameni si creaturile noptii, razboi pornit in momentul in care oamenii au descoperit existenta celor doua clanuri vampirii si lycanii. Selena se reantoarce in rolul de lider al vampirilor razboinici, conducand lupta impotriva omenirii. Ea afla de existenta fiicei hibrid vampir/lycan Nissa, si porneste un razboi impotriva companiei ce creaza super lycani cu scopul de a distruge toti vampirii. Tot acest razboi se extinde la o lupta intre cele trei specii vampiri, lycani si oameni.

Vezi Online Underworld: Awakening - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Underworld: Awakening - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Hancock

Hancock
Descriere sumara Hancock :
Anul: 2008
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 92 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Drama
Descriere detaliata Hancock :

Odinioara un supererou popular in randul concetatenilor sai din Los Angeles, Hancock a devenit acum lenes, sarcastic si alcoolic, fara nici un fel de respect fata de proprietate si autoritate, iar faptele sale aparent bine intentionate par sa lase in urma lor numai pagube, distrugere si dezastru. Locuitorii cinstiti ai metropolei au ajuns la limita suportabilului si, desi recunoscatori pentru faptul ca au un erou local cu puteri supranaturale, care zboara cu o viteza mai mare decat cea a sunetului si pe care gloantele nu il pot dobori, se intreaba ce pacate au comis ca sa merite o astfel de persoana ca protector al lor.

Hancock nu este genul de om care sa puna pret pe parerea celorlati despre el, insa in ziua in care ii salveaza viata expertului in relatii publice Ray Embrey isi da seama ca este posibil sa aiba el insusi o latura vulnerabila. Remarcand faptul ca indiferenta lui fata de responsabilitatile civice pe care le aduce cu sine statutul de supererou a cauzat atitudinea glaciala a semenilor fata de el, Hancock il angajeaza pe Ray Embrey pentru a-l ajuta sa recastige increderea si respectul acestora si sa redevina idolul a milioane de oameni, iar lucrurile merg pe drumul cel bun pana cand supereroul se implica intr-o relatie amoroasa cu Mary, atragatoarea sotie a specialistului in PR.

Vezi Online Hancock - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


New York Taxi

New York Taxi
Descriere sumara New York Taxi :
Anul: 2004
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 97 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Comedie
Descriere detaliata New York Taxi :

Belle Williams (interpretata de Queen Latifah) este un as al vitezei. Conducand in tromba pe strazile New York-ului, ea si-a castigat reputatia de cel mai rapid sofer de taxi din oras. Acesta este, insa, doar o mica parte din adevaratul sau vis: sa conduca o masina de curse si sa castige un raliu. Belle se afla deja aproape de a-si atinge tinta, cand este deturnata din calea sa de politistul Andy Washburn (interpretat de Jimmy Fallon), ale carui calitati de a lucra sub acoperire sunt la fel de inexistente ca si abilitatea de a manui volanul.
Washburn se afla pe urmele unei bande braziliene de spargatori de banci, conduse de frumoasa si calculata Vanessa (interpretata de Gisele Bundchen). Deoarece permisul tocmai ii fusese ridicat din cauza modului sau catastrofal de a conduce, Washburn apeleaza la Belle si o convinge sa-l ajute in urmarirea bandei conduse de Vanessa. Belle este dispusa si capabila sa atinga orice viteza si sa incalce orice fel de regula. Cei doi incep o cursa de-a soarecele si pisica cu spargatorii de banci - pe care au sanse s-o castige daca reusesc sa se abtina de la a se strange de gat reciproc.

Vezi Online New York Taxi - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


7 Gwanggu

7 Gwanggu
Descriere sumara 7 Gwanggu :
Anul: 2011
Calitate: HD-Rip
Durata Film: 102 min.
Rating: N/A
Categoria: Actiune, Horror, Aventura
Descriere detaliata 7 Gwanggu :

N/A

Vezi Online 7 Gwanggu - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online 7 Gwanggu - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Underdog

Underdog
Descriere sumara Underdog :
Anul: 2007
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 84 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Aventura, S.F, Familie
Descriere detaliata Underdog :

Dupa un accident in misteriosul laborator al omului de stiinta Dr. Simon Barsinister (Peter Dinklage), un copoi cu picioare scurte se trezeste cu puteri inimaginabile si cu abilitatea de a vorbi. Inarmat cu un fermecator costum de supererou, Underdog (vocea comediantului Jason Lee) jura sa protejeze cetatenii din Capitol City, si mai ales, o frumoasa catea spaniel numita Polly Purebread (vocea lui Amy Adams). Cand un complot sinistru pus la cale de Barsinister si sluga lui peste masura de mare Cad (Patrick Warburton) ameninta sa distruga Capitol City, numai Underdog mai poate salva ziua.

Vezi Online Underdog - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


The Last Templar

The Last Templar
Descriere sumara The Last Templar :
Anul: 2009
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 240 min
Rating: N/A
Categoria: Actiune
Descriere detaliata The Last Templar :

Ordinul templierilor este o cheie pentru portile ferecate ale istoriei. Asistam la o calatorie fara tihna inapoi, de-a lungul secolelor, la o goana fara oprire dupa ultimul mare mister al omenirii, dupa cea mai mare taina a cavalerilor templieri: tezaurul.

Vezi Online The Last Templar - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Tower Heist

Tower Heist
Descriere sumara Tower Heist :
Anul: 2011
Calitate: Bluray-Rip
Durata Film: 104 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Crima
Descriere detaliata Tower Heist :

Josh Kovacs este de peste 10 ani administratorul uneia dintre cele mai luxoase si bine pazite cladiri de apartamente din Central Park si tocmai a aflat ca atat el, cat si ceilalti angajati cinstiti din subordinea lui si-au pierdut economiile de-o viata din cauza magnatului de pe Wall Street Arthur Shaw, care locuieste in penthouse-ul de la ultimul etaj si care i-a tras pe sfoara pe investitorii naivi, delapidand nu mai putin de 2 miliarde de dolari si fiind pe punctul de a comite infractiunea perfecta si a scapa cu banii furati. Aflat in arest la domiciliu, Arthur Shaw face greseala de a subestima frustrarea si furia vindicativa a angajatilor inselati in increderea lor, acestia apeland la ajutorul unui hot profesionist pe nume Slide, pe care Josh Kovacs il scoate din inchisoare achitandu-i cautiunea, pentru a invata trucurile necesare perfectarii unui jaf. Josh Kovacs, Odessa Montero, Rick Malloy, Cole Howard si Chase Fitzhugh nu au furat niciodata vreun obiect, dar au avantajul de a cunoaste cladirea in care lucreaza mai bine decat oricine, stiind ca sistemul de securitate monitorizat de FBI este vulnerabil, iar fortareata in care se ascunde miliardarul nu este inexpugnabila pentru niste oameni care vor sa isi recupereze banii de pensie.

Vezi Online Tower Heist - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Tower Heist - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Dawn Of The Dead

Dawn Of The Dead
Descriere sumara Dawn Of The Dead :
Anul: 2004
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 100 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Horror, Drama
Descriere detaliata Dawn Of The Dead :

Populatia planetei este lovita de o boala inexplicabila si letala, cu urmari dezastruoase - mortii nu raman morti. Cadavrele, tanjind dupa urmatoarea lor masa, urmaresc ultimii oameni ramasi in viata pentru a le manca creierele. Cei cativa supravietuitori - ultimul bastion al umanitatii - isi gasesc refugiul intr-un mall de la periferie. Aici, ei isi unesc fortele si lupta pentru supravietuire, dar mai ales pentru a ramane oameni. Anna este măritata cu Luis, şi împreună au o fiică Vivian. Anna lucreazăla spital cu Cora. Vivian este plină de sânge şi atacă părinţii. Luis este muşcat de ea, devenind şi el un atacator. Anna se sperie şi fuge pe geam.Ana ajunge la mall. Acolo sunt mai multe persoane, printre ei fiind şi: Andre cu soţia gravidă Luda, poliţistul Kenneth Matt, Norma,Nicole...
În acel mall, paznici sunt CJ ANdy, Shap şi Barry. Primii doi, îi iau ostatiici pe ceilalţi oameni aflaţi în mall....teama cuprinde lumea...morţii ucid şi "ucişii" devin morţi, ce atacă larândul lor oamenii... Cei din mall sunt ostatici ai oamenilor, paznici, şi sunt terorizaţi de morţii vii...

Vezi Online Dawn Of The Dead - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Spider-Man

Spider-Man
Descriere sumara Spider-Man :
Anul: 2002
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 121 min
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, S.F, Crima, Thriller
Descriere detaliata Spider-Man :

"Cine sunt eu? Sunteti siguri ca vreti sa stiti? Povestea vietii mele nu este pentru cei slabi de inger. Daca cineva v-ar spune ca este o simpla istorioara amuzanta, daca cineva v-ar spune despre mine ca sunt un tip obisnuit sau mediocru, fara nici o grija pe lumea aceasta... acel cineva ar minti".

Peter Parker

"O data cu puterea vine si o imensa responsabilitate".

Unchiul Ben

Nominalizat la 2 premii Oscar.

Vezi Online Spider-Man - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


A Fistful Of Dollars

A Fistful Of Dollars
Descriere sumara A Fistful Of Dollars :
Anul: 1964
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 99 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Western
Descriere detaliata A Fistful Of Dollars :

A Fistful Of Dollars este primul western de productie italiana ce urmează povestea lui Joe, un singuratic ce calareste pe un catar si ajunge în orasul San Miguel,un oraş distrus de lăcomie, corupţie, şi de răzbunare. Joe isi propune sa se foloseasca de rivalitatea dintre doua bande din oras, pentru a-si umple buzunarele şi în cele din urmă de a elibera oraşul de aceste poveri insetate de sânge. Joe este un om de putine cuvinte, dar aceste cuvinte au tendinţa de a comunica mai mult decât suma părţilor lor.
In debutul filmului, imediat după ce el a ajuns în oraş intampinat de un neprietenos "Bine ai venit", Joe sta pe balconul cantinei lui Silvanito si analizeaza situatia din oraş. "Baxters pe de o parte şi pe de alta Rojos şi eu la mijloc.. Un om s-ar putea imbogatii într-un oras ca asta". Deci, acestea fiind spuse, întreaga intriga din film este stabilita, cu Joe de o parte si de alta a baricadei, pana cand toată lumea moare şi buzunarele lui sunt umflate.

Vezi Online A Fistful Of Dollars - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Nemuritorii

Nemuritorii
Descriere sumara Nemuritorii :
Anul: 1974
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 1:41:41
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Aventura, Filme Romanesti
Descriere detaliata Nemuritorii :

Treisprezece fosti camarazi de lupta din oastea lui Mihai Viteazul, raspinditi prin Europa, se reintilnesc si decid sa se reintoarca in tara pentru a-si indeplini juramantul fata de Voievod, sa indeplineasca visul Unirii.
Film de aventuri pe fundal istoric. Actiunea se desfasoara in prima parte a anilor 1600, mai precis in anul 1611. Filmul contine muzica formatiei Phoenix.
Sergiu Nicolaescu a castigat Premiul ACIN pentru interpretare in 1974.

"Dupa zece ani de la uciderea lui Mihai Viteazul, un grup de viteji din fosta lui oaste incearca sa se indrepte spre casa, avand cu ei o lada si steagul celor trei tari unite. Vitejii fac fata diverselor obstacole ivite in cale, din lada fiind ravnite fie de austrieci, fie de unguri sau de turci..." - Mircea Alexandrescu - 1974 (Cinema)

Vezi Online Nemuritorii - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Nemuritorii - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


The Fast And The Furious: Tokyo Drift

The Fast And The Furious: Tokyo Drift
Descriere sumara The Fast And The Furious: Tokyo Drift :
Anul: 2007
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 104 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Aventura, Thriller
Descriere detaliata The Fast And The Furious: Tokyo Drift :

Sean Boswell evadeaza din lumea superficiala care il inconjoara si din casa nefericita cu ajutorul curselor de masini, dar asta il face sa fie unul dintre cei urmariti de autoritati. Dupa inca un accident, unul dintr-o serie lunga, ca sa nu intre in puscarie, este trimis de acasa la tatal lui, un militar de cariera stationat in Tokyo. Acum este oficial outsider, insa Twinkie il introduce in lumea ilegala a curselor din capitala nipona. In prima cursa, fara sa stie, Sean il provoaca pe D.K., regele curselor, care are legaturi cu Yakuza, iar dupa ce pierde, este obligat sa munceasca pentru un alt strain, Han, ca sa-si plateasca datoria. Han si trupa lui il invata regulile curselor din Japonia si abilitatile lui ajung la un alt nivel. Insa face greseala sa se indragosteasca de Neela, prietena lui DK, care il provoaca la o ultima cursa cu miza extrema.

Vezi Online The Fast And The Furious: Tokyo Drift - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online The Fast And The Furious: Tokyo Drift - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


The Mask Of Zorro

The Mask Of Zorro
Descriere sumara The Mask Of Zorro :
Anul: 1998
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 136 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Aventura, Western
Descriere detaliata The Mask Of Zorro :

Adevaratul Zorro, Don Diego de la Vega, este capturat si inchis in Spania. Sotia sa moare, iar fiica ii este luata de guvernatorul Don Rafael Montero, care o creste ca pe copilul sau, in California. Scapand din inchisoare, Don Diego de la Vega vrea sa se razbune si sa isi ia fiica inapoi. Astfel, el antreneaza un tanar hot, Alejandro Murrieta (la fel de dornic sa se razbune pe Montero datorita mortii fratelui sau) ca sa devina noul Zorro. In final, cei doi reusesc sa se razbune, Don Diego de la Vega isi recapata fiica si aceasta se casatoreste cu Alejandro Murrieta.

Nominalizat la 2 premii Oscar si la 2 premii Golden Globes.

Vezi Online The Mask Of Zorro - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online The Mask Of Zorro - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


The Pacifier

The Pacifier
Descriere sumara The Pacifier :
Anul: 2005
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 95 Minute
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Actiune, Comedie
Descriere detaliata The Pacifier :

Shane Wolfe este obisnuit cu misiuni extrem de periculoase si dificile, dar acum are o noua sarcina: trebuie sa-i protejeze pe cei cinci frati Plummer. Astfel soldatul cu muschi trece de la schimbatul uleiul pentru masini de curse, la schimbat pampers, de la scene cu impuscaturi la povestile de noapte buna si la problemele de suflet si de hormoni ale adolescentilor. Iar totul se face in plina actiune comica.

Vezi Online The Pacifier - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online The Pacifier - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Ion Blestemul Pamantului - Blestemul Iubirii

Ion Blestemul Pamantului - Blestemul Iubirii
Descriere sumara Ion Blestemul Pamantului - Blestemul Iubirii :
Anul: 1979
Calitate: TV-Rip
Durata Film: 205 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune
Descriere detaliata Ion Blestemul Pamantului - Blestemul Iubirii :

Ion, un ţăran sărac din satul Prislop, vrea să intre şi el în rândul celor bogaţi. Planul său este de a-l sili pe Vasile Baciu, unul dintre bogătaşii satului, să i-o dea de soţie pe fiica sa, Ana, şi, o dată cu ea, şi pământurile. Ana rămâne însărcinată, iar Ion aşteaptă momentul tocmelii. În acelaşi timp, Ion e îndrăgostit pătimaş de Florica, o fată frumoasă, dar săracă. Ion ar dori şi zestrea Anei şi iubirea Floricăi. Până la urmă, Ion se căsătoreşte cu Ana, care, dispreţuită de toţi, se va sinucide, iar Florica se căsătoreşte cu un fecior bogat, Gheorghe Buluc, pe care însă nu-l iubeşte. Ion, încercând într-o noapte să se strecoare în patul ei, va cădea răpus de loviturile lui Gheorghe.

Vezi Online Ion Blestemul Pamantului - Blestemul Iubirii - server 0:

FastUpload.ro CD 1


FastUpload.ro CD 2


Vezi Online Ion Blestemul Pamantului - Blestemul Iubirii - server 1:

VK CD 1



VK CD 2



Lista filme online - Actiune


Shoot Em Up

Shoot Em Up
Descriere sumara Shoot Em Up :
Anul: 2007
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 86 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Aventura, Crima, Thriller
Descriere detaliata Shoot Em Up :

"Shoot 'Em Up" este despre aproape vagabondul domn Smith (Clive Owen), care in timpul unui schimb de focuri cu niste barbati necunoscuti, salveaza un bebelus in timp ce se nastea. Mama este impuscata in cap, lasandu-l pe bebelus singur in mainile lui Smith. Gandindu-se ca asasinii voiau s-o omoare pe mama, descopera in curand ca bebelusul era de fapt tinta lor. Drept urmare, Smith il duce pe nou-nascut la o prostituata (Monica Bellucci) formand astfel o familie provizorie, mereu pe fuga si sub amenintarea armelor. Daca Smith nu descopera motivul pentru care bebelusul este urmarit, vietile prostituatei si a copilului sunt in mare pericol.

Vezi Online Shoot Em Up - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


The Chronicles of Riddick

The Chronicles of Riddick
Descriere sumara The Chronicles of Riddick :
Anul: 2004
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 119 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, S.F, Thriller
Descriere detaliata The Chronicles of Riddick :

In Univers este o perioada intunecata.
Planetele cad una dupa alta sub stapanirea Necromogerilor – razboinici cuceritori care ofera lumii intregi o alegere simpla – sa se converteasca sau sa moara.
Aceia care refuza regulile impuse de ei spera in zadar ca cineva sau ceva va incetini cresterea Imperiului Necro.
Rebeli exista dar au viata scurta iar salvatorii sunt in numar foarte redus.
Cand lucrurile merg prost supravietuitorii se agata de orice – mituri , profetii, sperante desarte cum ar fi existenta unor eroi izbavitori.
Dar binele nu este intotdeauna antidotul raului iar legendele pot fi gresite. Uneori antidotul raului este ceva si mai rau. Ca urmare, un exilat de trista amintire este solicitat sa intre in lupta.
El este Riddick (Vin Diesel) un tip caruia nu-i pasa cine stapaneste Universul atat timp cat este lasat in pace. El locuieste de 5 ani pe o planeta din sistemul Taurus, planeta uitata de Dumnezeu. Aici s-a refugiat si de atunci nu s-a mai uitat inapoi. Majoritatea timpului si-o petrece ajutand mercenarii sa evadeze si sa-i devina astfel aliati.
Pentru el totul este neinteresant, orice s-ar intampla, apocalipsa sau pace, tot ceea ce-l preocupa este sa-si salveze pielea. Daca procedezi la fel, esti prietenul lui.
Curand insa ceva se schimba radical pentru Riddick. Urmatoarele confruntari il vor propulsa intr-o lupta pe viata si pe moarte si-l vor purta intr-o expeditie prin diverse lumi: una idilica, multi-culturala aflata sub asediu, o inchisoare subterana aflata sub o lume infernala, un iad adevarat de sorginte vulcanica si in final pe nava mama Necro unde se afla centrul puterii intunecate numit Bazilica.
In batalia finala totul si toti vor depinde de un singur om.
Si destinul va fi implinit.

Vezi Online The Chronicles of Riddick - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


The Phantom

The Phantom
Descriere sumara The Phantom :
Anul: 2009
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 171 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Crima
Descriere detaliata The Phantom :

Kit Walker e un tanar caruia nu ii e frica de nimic, iar o organizatie secreta ii dezvaluie o informatie care ii va schimba viata. Kit e cel ?n drept sa primeasca mostemirea unui lucru pe care il credea imposibil. Povestea filmului e inspirata de benzile desenate cu super-eroul Phantom.

Vezi Online The Phantom - server 0:

VK CD 1



VK CD 2



Lista filme online - Actiune


Machine Gun Preacher

Machine Gun Preacher
Descriere sumara Machine Gun Preacher :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 127 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Comedie
Descriere detaliata Machine Gun Preacher :

Inspirat dintr-o poveste reala, filmul biografic de actiune "Machine Gun Preacher" relateaza remarcabila transformare pe care a suferit-o fostul motociclist si traficant de droguri Sam Childers, care a renuntat la activitatea infractionala, a regasit credinta in Dumnezeu, s-a botezat la biserica si a plecat in estul Africii pentru a da o mana de ajutor la reconstructia caselor distruse de razboiul civil, cu scopul de a plati pentru pacatele comise in trecut. Ajuns in Sudan, Sam Childers a fost atat de socat si revoltat de practicile gruparii militare rebele Lord's Resistance Army, care rapea copii orfani, ii dota cu arme si ii forta sa se transforme in soldati, desi nici macar nu ajunsesera la varsta adolescentei, incat a ignorat avertismentele asistentilor sociali experimentati si s-a aventurat pe teritoriul inamic in toiul noptii pentru a recupera baietii rapiti, construindu-le acestora un orfelinat si straduindu-se sa le ofere un viitor decent intr-o tara marcata de ororile razboiului. Dupa ce orfelinatul este incendiat de catre rebeli, nord-americanul este incurajat de sotia lui Lynn sa il recladeasca, iar faptul ca isi risca viata in fiecare zi pentru a salva sute de copii sudanezi vulnerabili de la o existenta lipsita de perspective il ajuta sa se impace cu sine insusi si sa gaseasca motivatia de a-si continua misiunea.

Vezi Online Machine Gun Preacher - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Machine Gun Preacher - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Home Alone 3

Home Alone 3
Descriere sumara Home Alone 3 :
Anul: 1997
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 102 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Craciun
Descriere detaliata Home Alone 3 :

Patru spioni versati si hoti de tehnologie industriala de ultima ora, cu inalta calificare in bransa lor, Beaupre, Alice, Jernigan si Unger, fura un cip ultrasecret de la Air Force.
Ca sa se asigure ca trec cu bine de paza aeroportului din Chicago, iscusitii spargatori ai celor mai sofisticate sisteme de securitate ascund microcipul intr-o masinuta de jucarie. Numai ca, in harababura de la aeroport, jucaria in care este ascunsa o avere de sute de milioane de dolari ajunge din greseala la morocanoasa doamna Hess.
Care are o slabiciune pentru vecinul ei de numai opt ani, nazdravanul Alex Pruitt. In disperare de cauza, cei patru hoti iau decizia de a sparge toate casele de pe strada doamnei Hess pentru a gasi cipul, desi incep sa creada ca exista mari sanse ca obiectul ratacit sa se afle in casa familiei Pruitt.
Alex isi anunta familia ca a vazut periculosii infractori pe strada lor, dar pentru ca are o imaginatie bogata, nimeni nu crede ca este adevarat. Asadar este lasat singur acasa, in timp ce toti membrii familiei sunt plecati cu treburi. Dar Alex nu este deloc vulnerabil daca nu are familia alaturi. Dimpotriva chiar, desi are numai opt ani, abia cand este lasat singur devine un pericol real pentru cine ii incalca proprietatea.
Asadar cei patru infractori au de ce sa se teama: Alex s-a pregatit pentru vizita lor.
Ce poate face un pusti cu putina vopsea si cateva obiecte casnice, atunci cand cineva vrea sa-i ia jucaria preferata, poate pune in dificultate chiar si marina americana....

Vezi Online Home Alone 3 - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Push

Push
Descriere sumara Push :
Anul: 2009
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 111 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, S.F, Thriller
Descriere detaliata Push :

Push este un thriller stiintifico-fantastic care se centreaza in jurul unui grup de tineri americani exapatriati. Ei au ajuns in aceasta situatie pentru ca au puteri telekinetice si clarvazatoare. Nick Gant este fiul unui om care a suferit experimente genetice pentru a deveni asasinul perfect pentru guvernul american. Dupa ce tatal sau a fost ucis, Nick jura ca nimic nu-l va opri pana nu se va razbuna pe agentia care l-a creat pe tatal lui. Ascuns in lumea interlopa din Hong Kong, Nick alcatuieste un grup de persoane cu astfel de abilitati pentru a infrange DIVIZIA, o agentie care de zeci de ani de zile a experimentat cu droguri pe psihicul uman.

Nick se aliaza cu Cassie Holmes, o fata de 13 ani care poate vedea viitorul, pentru a depista o fata disparuta si o valiza furata care ar putea ajuta la distrugerea Diviziei. Combinandu-si abilitatile, ei scapa de asasini, dar afla ca Dizvia a fost ocupata intre timp cu elaborarea unui nou ser care ar imbunatati avantajul lor ina cest razboi.

Vezi Online Push - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Push - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Crank 2 High Voltage

Crank 2  High Voltage
Descriere sumara Crank 2 High Voltage :
Anul: 2009
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 96 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune
Descriere detaliata Crank 2 High Voltage :

Norocul lui Chev Chelios se schimba, chiar si atunci cand toata lumea crede ca a murit dupa ce a plonjat in gol din elicopter. Dar Chef scapa cu viata din acest "salt" al mortii, numai ca acum mafia Chinezeasca i-a furat lui inima lui Chev care adevenit aproape indestructibila si i-a inlocuit-o cu un dispozitiv activat de baterii. Din nefericire, acesta are nevoie de descarcari mari de energie, administrate la intervale fixe, pentru a continua sa functioneze. Chev Chelios nu are alta solutie decat sa porneasca intr-o noua cursa contracronometru ca sa incerce sa-si recupereze inima si sa imprastie iadul pe pamant in inima cartelului mafiot.

Vezi Online Crank 2 High Voltage - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Crank 2 High Voltage - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Crank

Crank
Descriere sumara Crank :
Anul: 2006
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 87 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Drama, Crima, Thriller
Descriere detaliata Crank :

Chev Chelios este un criminal profesionist, care lucreaza pentru un sindicat imens de pe Coasta de Vest. Intr-o ultima misiune pe care o indeplineste inainte de a se face baiat cuminte si a trai o viata linistita alaturi de iubita lui, Eve, Chev lasa tinta sa-i scape. A doua zi il trezeste un telefon bizar, prin care este anuntat ca i-a fost injectata in timpul somnului o otrava care il va ucide intr-o ora. Singura conditie care poate prelungi acest fatidic termen este ca Chev sa-si mentina organismul intr-o alerta permanenta, intrucat adrenalina impiedica otrava sa ajunga la inima. Este o lupta contracronometru, in care barbatul trebuie sa-i inlature pe toti cei care ii stau impotriva, in incercarea de a descoperi cine l-a condamnat la aceasta moarte lenta, de a-si salva iubita de pericolul in care se gaseste si, nu in ultimul rand, de a gasi antidotul pentru otrava care ii fuge prin vene.

Vezi Online Crank - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Crank - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Hellboy II: The Golden Army

Hellboy II: The Golden Army
Descriere sumara Hellboy II: The Golden Army :
Anul: 2008
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 120 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Aventura, Fantastic
Descriere detaliata Hellboy II: The Golden Army :

Hellboy 2 este povestea incalcarii unui armistitiu stravechi intre omenire si fii originari ai Pamantului. Iadul este pe cale sa se dezlantuie. Din lumea subterana, printul Nuada asteapta de secole ca tatal lui sa moara, ca el sa preia controlul lumii de la suprafata. Planul lui este sa trezeasca o armata de aur de masini ucigase, care sa ii cucereasca ceea ce el pretinde ca apartinuse poporului sau inca de la nasterea lumii. Soarta omenirii sta acum in mainile lui Hellboy si a membrilor B.P.R.D.
Dar cand printul Nuada ataca sediul B.P.R.D., un Hellboy suparat si imbatat, nu-i poate face fata printului si este ranit grav. Impreuna cu Abe Sapien, Krauss si Liz, Hellboy trebuie sa calatoreasca in strafundurile Pamantului, pentru a-l opri pe Nuada. Odata ajuns in fata ingerului mortii, Hellboy trebuie sa aleaga intre viata lui pe Pamant si adevaratul lui destin. Numai el il poate provoca pe Nuada la un ultim duel, incercand in aceasi timp sa reziste in fata Armatei de Aur.

Nominalizat la Oscar.

Vezi Online Hellboy II: The Golden Army - server 0:

FastUpload.ro CD 1


FastUpload.ro CD 2


Vezi Online Hellboy II: The Golden Army - server 1:

VK CD 1



VK CD 2



Lista filme online - Actiune


House Of Flying Daggers

House Of Flying Daggers
Descriere sumara House Of Flying Daggers :
Anul: 2004
Calitate: CAM
Durata Film: 119 min
Rating: N/A
Categoria: Actiune, Drama, Razboi
Descriere detaliata House Of Flying Daggers :

Este anul 859 era noastra in timpul dinastiei Tang, una dintre cele mai luminate ale istoriei Chinei, care acum e in declin. Imparatul e incompetent si guvernul e corupt.
Una dintre multele armate rebele este o alianta secreta numita Casa Sabiilor Zburatoare. O armata care opereaza in mod misterios: fura de la bogati si da celor saraci. Doi capitani ai Politiei (Andy Lau-Leo, si Takeshi Kaneshiro-Jin) sunt insarcinati sa-l captureze pe seful acestei aliante...

Nominalizat la Oscar si la Golden Globes.

Vezi Online House Of Flying Daggers - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Resident Evil

Resident Evil
Descriere sumara Resident Evil :
Anul: 2002
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 100 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Horror, S.F, Thriller
Descriere detaliata Resident Evil :

Alice si Rain sunt doua membre ale comando-ului care trebuie sa se infiltreze in Hive, un laborator secret aflat sub pamant si care este patronat de intreprinderea Umbrella. Oamenii din laborator au contactat un virus biologic si acum s-au transformat in zombie. O singura muscatura sau zgarietura a acestora ii poate infecta pe ceilalti, asa ca Alice si Rain incearca sa fie atente in incercarea de a ajunge la Regina Rosie, computerul laboratorului. Ele descopera ca imprastierea virusului nu a fost un accident si ca exista un remediu.

Vezi Online Resident Evil - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Hellboy

Hellboy
Descriere sumara Hellboy :
Anul: 2004
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 122 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Aventura, S.F
Descriere detaliata Hellboy :

Nascut in flacarile iadului acum 60 de ani in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, Hellboy a fost adus pe Pamant de catre un nebun malefic, Grigori Rasputin pentru a dezlantui fortele raului.Desemnat prezicator al Apocalipsei, Hellboy a fost salvat de Fortele Aliate conduse de profesorul Boom, fondator al B.C.A.F.P(Biroul de Cercetare si Aparare impotriva Fenomenelor Paranormale) clandestin, care l-au crescut ca pe un fiu dezvoltandu-i darurile paranormale extraordinare.In ciuda originilor sale intunecate, Hellboy devine un campion al binelui, luptand impotriva fortelor malefice care ameninta lumea noastra.

Vezi Online Hellboy - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Hellboy - server 1:

VK CD 1



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu