marți, 18 decembrie 2012

Lista filme online - Aventura (21)

Lista filme online - Aventura


Cannibal Holocaust

Cannibal Holocaust
Descriere sumara Cannibal Holocaust :
Anul: 1980
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 95 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Horror, Drama, Aventura
Descriere detaliata Cannibal Holocaust :

Antropologul new-yorkez Harold Monroe calatoreste in hatisul de jungle din America de Sud pentru a afla ce s-a intamplat cu o echipa de filmare care a disparut cu doua luni in urma, in timp ce realiza un documentar despre triburile primitive din zona. Cu ajutorul a doi ghizi bastinasi, profesorul Monroe intalneste doua triburi, Yacumo si Yanomamo. Totodata, antropologul gaseste ramasitele membrilor echipei de filmare si cateva role de film nedevelopat. Odata reintors la New York, Monroe urmareste filmul in intregime. Pe pelicula apar regizorul Alan Yates, prietena acestuia Faye Daniels, si cameramanii Jack Anders si Mark Tomaso.
Dupa cateva zile de drumetie, filmul arata cum echipa de filmare a realizat filmarile pentru documentar, dar nu oricum, ci terorizand si umilind bastinasii. In ciuda obiectiilor lui Monroe, studioul tv Pan American vrea sa difuzeze filmarea sub titulatura de "documentar". Pentru a-i determina sa se razgandeasca, profesorul le arata celor din conducerea studioului ultimele role ale filmului. Acestia vad pentru prima oara care a fost soarta echipei de filmare...

Vezi Online Cannibal Holocaust - server 0:

VK CD 1



Vezi Online Cannibal Holocaust - server 1:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Aventura


The Amazing Spider-Man

The Amazing Spider-Man
Descriere sumara The Amazing Spider-Man :
Anul: 2012
Calitate: TS-Screener
Durata Film: 136 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Filme Noi, Actiune, Aventura, Fantastic, Thriller
Descriere detaliata The Amazing Spider-Man :

Untitled Spider - Man Reboot este un film de aventuri , regia filmului este semnata de Marc Webb dupa un scenariu al lui James Vanderbilt , Stan Lee , Steve Ditko si va fi lansat in anii 2012 de Sony Pictures Entertainment . '' Spider man 4 '' il are ca personaj principal pe Andrew Garfield si se concentreaza pe viata de adolescent matur a lui Peter Parker . Peter era student de colegiu si avea probleme serioase cu egoul sau . Problemele lumii si natura puterilor sale ii afectau serios comportamentul social si-l transformau . Peter va reancepe lupta cu Venom care revine si continua sa sperie lumea intr-un masacru nimicitor asistat fiind de The Vulture , The Reptile si The Hobgoblin care-l sprijineau pe Venom in razbunarea lui pe Peter Parker . Mary Jane va fi si ea alaturi de Peter dar nu fara emotii deoarece si ea va suferi transformari neasteptate deoarece noul Venom dobandise puteri neasteptate .

Vezi Online The Amazing Spider-Man - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online The Amazing Spider-Man - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Madagascar 3: Europe's Most Wanted

Madagascar 3: Europe's Most Wanted
Descriere sumara Madagascar 3: Europe's Most Wanted :
Anul: 2012
Calitate: TS-Screener
Durata Film: 90 min.
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Filme Noi, Comedie, Aventura, Familie, Animatie
Descriere detaliata Madagascar 3: Europe's Most Wanted :

Leul Alex, zebra Marty, girafa Melman si hipopotamul Gloria planuiesc sa se intoarca la New York dupa o escapada in Africa. Depinzand de cunostintele mecanice ale pinguinilor si ale cimpanzeilor, planul lor esueaza. Astfel ei ajung in Monte Carlo, unde incearca sa elibereze Europa de animalele conduse de capitanul Chantel DuBois, alaturandu-se unui circ. Condusi de venerabilul tigru Siberian Vitaly, animalele – devenite atractie a circului, nu sunt fericite cu statutul lor actual. In timpul calatoriei printr-o serie de orase europene, ultimul pe lista fiind Londra, Alex, Marty, Melman, si Gloria ii ajuta pe Vitaly, Gia, jaguarul si pe Stefano, leul de mare, sa isi redescopere pasiunea pentru spectacole, sa transforme si sa modernizeze performantele circului.

Vezi Online Madagascar 3: Europe's Most Wanted - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Madagascar 3: Europe's Most Wanted - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


The Dark Knight Rises

The Dark Knight Rises
Descriere sumara The Dark Knight Rises :
Anul: 2012
Calitate: CAM
Durata Film: 164 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Filme Noi, Actiune, Aventura, Crima, Thriller
Descriere detaliata The Dark Knight Rises :

Dupa moartea procurorului Harvey Dent , Batman isi asuma responsabilitatea pentru crimele acestuia, pentru a-i apara onoarea si , haituit de autoritati, hotaraste sa paraseasca orasul pana cand lucrurile se vor calma. Dupa opt ani de la moartea lui Dent si de la teroarea lui Joker, care a facut ca cetatenii din Gotham City sa protesteze impotriva lui Batman, Cavalerul Negru se intoarce in oras pentru a descoperi adevarul despre enigmatica Selina Kyle. Insa, in lipsa lui Batman, un nou inamic s-a instalat in Gotham si planuieste sa provoace teroare si distrugeri, care vor zgudui orasul din temelii. Bruce Wayne trebuie sa apeleze din nou la alter ego-ul sau Batman, pentru a reusi sa invinga cel mai puternic si cel mai periculos adversar pe care l-a infruntat vreodata - Bane - insa in acelasi timp el trebuie sa se confrunte si cu Catwoman, despre care inca nu stie daca este un inamic de temut sau un aliat necesar.

Vezi Online The Dark Knight Rises - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online The Dark Knight Rises - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Soldiers of Fortune

Soldiers of Fortune
Descriere sumara Soldiers of Fortune :
Anul: 2012
Calitate: Bluray-Rip
Durata Film: 94 min.
Rating: N/A
Categoria: Filme Noi, Actiune, Aventura
Descriere detaliata Soldiers of Fortune :

n bancher de pe Wall Street, un geniu in calculatoare, un mogul rus in industria aluminiului, un comerciant de arme si fondatorul unei companii de telefonie mobila sunt in cautare de aventuri. Acesti oameni sunt bogati, dar cauta noi provocari si vor sa experimenteze adrenalina razboiului pe o insula indepartata.

Inca de la inceput lucrurile merg prost. Jocul devine serios si mortal de indata ce ajung pe tarmul insulei. Corabia se scufunda si sunt lasati pe cont…

Vezi Online Soldiers of Fortune - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Soldiers of Fortune - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


The Lord Of the Rings: The Fellowship Of The Ring

The Lord Of the Rings: The Fellowship Of The Ring
Descriere sumara The Lord Of the Rings: The Fellowship Of The Ring :
Anul: 2001
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 178 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Aventura, Fantastic
Descriere detaliata The Lord Of the Rings: The Fellowship Of The Ring :

Frodo, un hobbit, mosteneste un inel cu puteri extraordinare de la unchiul sau, Bilbo Baggins. Dar Inelul are si o putere malefica asupra celui ce-l detine, asa ca Frodo trebuie sa plece intr-o calatorie de-a lungul Pamantului de Mijloc si sa arunce Inelul in "Muntele Blestemat", singurul loc unde acesta poate fi distrus

Premiat cu 4 premii Oscar, nominalizat la 3 premii Golden Globes.

Vezi Online The Lord Of the Rings: The Fellowship Of The Ring - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online The Lord Of the Rings: The Fellowship Of The Ring - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


The Pirates! Band of Misfits

The Pirates! Band of Misfits
Descriere sumara The Pirates! Band of Misfits :
Anul: 2012
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 88 min.
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Filme Noi, Aventura, Animatie
Descriere detaliata The Pirates! Band of Misfits :

Barbosul The Pirate Captain este un neispravit fanfaron, care isi da prea multa importanta si care si-ar dori ca toate fiintele vii de pe mare sa se teama de el si de echipajul lui format din pirati laudarosi si pierde-vara, pe care nu se poate pune baza. Dorinta lui The Pirate Captain de a fi luat in serios s-ar putea indeplini daca ar reusi sa ii invinga pe vechii sai rivali Black Bellamy si Cutlass Liz in competitia ce are drept recompensa atribuirea titlului de pirat al anului, insa pentru a izbandi in ceea ce si-a propus trebuie sa plece de pe exotica Blood Island si sa ajunga pe strazile invaluite in ceata ale Londrei secolului al XIX-lea, infruntand-o in decursul acestei calatorii pe malefica regina Victoria, care detesta piratii si nu s-ar da inapoi de la nimic pentru a-i anihila, dar fiind ajutat de catre tanarul om de stiinta Charles Darwin, care este indragostit nebuneste si care il avertizeaza cu privire la pericolul reprezentat de un monstru marin care i-ar putea ingiti cu totul corabia.

Vezi Online The Pirates! Band of Misfits - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online The Pirates! Band of Misfits - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Earthsea

Earthsea
Descriere sumara Earthsea :
Anul: 2004
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 173 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Drama, Aventura, Fantastic
Descriere detaliata Earthsea :

Intr-o lume magica, un tanarul vrajitor Ged, porneste intr-o calatorie pentru a invata cum sa foloseasca vrajile, puterile fiindu-i coordonate de un invatator, acesta ajutand-ul sa le poata controla. Din mandrie face o greseala si elibereaza o forta malefica care nu poate fi infranta usor, consecintele fiind greu de suportat.
Brusc calatoria spre maturitate si invatatura devine o lupta care depaseste limitele normalului totul depinzand de actiunile si de cunostiintele care le acumuleaza pe drum. Ajutat de un prieten incearca din rasputeri sa isi indrepte greseala si sa dea de capat labirintului in care este prins.

Vezi Online Earthsea - server 0:

FastUpload.ro CD 1


FastUpload.ro CD 2


Vezi Online Earthsea - server 1:

VK CD 1



VK CD 2



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu