marți, 18 decembrie 2012

Lista filme online - Animatie (5)

Lista filme online - Animatie


Anastasia

Anastasia
Descriere sumara Anastasia :
Anul: 1997
Calitate: CAM
Durata Film: 94 Minute
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Drama, Aventura, Muzical, Animatie
Descriere detaliata Anastasia :

Unul dintre cele mai mari mistere ale istoriei este prezentat in aceasta creatie animata a 20th Century Fox. F. La a 300 a aniversare a familiei tariste in 1916 , Romanovii sunt ridicati de la palatul din Sankt Petersburg cu scopul precis de a fi eliminati. Din tragedie scapa imparateasa mama si nepoata acesteia , Anastasia in varsta de 8 ani. Desi scapa din palat cu ajutorul lui Dimitri si Vladimir, slujitori ai palatului, ele sunt urmarite de revolutionarii bolsevici condusi de maleficul Rasputin.

Drumurile celor doua se despart, imparateasa reusind sa fuga la Paris , iar Anastasia isi pierde identitatea, pe care ulterior incearca sa si-o regaseasca. Dupa ani de zile, Anastasia, devenita Ania, se indragosteste de salvatorul ei, chipesul Dimitri, iar bunica sa nu renunta la ideea de a nu-si mai vedea nepoata, astfel ca ofera o recompensa celor ce ii pot oferi informatii.

Nominalizat la 2 premii Oscar si la Golden Globes.

Vezi Online Anastasia - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Animatie


Puss In Boots

Puss In Boots
Descriere sumara Puss In Boots :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 90 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Aventura, Animatie
Descriere detaliata Puss In Boots :

Prequel la cele patru productii din franciza de succes "Shrek", filmul de animatie "Puss in Boots" il are ca personaj principal pe fermecatorul si lingusitorul Motan Incaltat, un abil manuitor al spadei si unul dintre dusmanii initiali ai capcaunului de culoare verde, transformat ulterior in prietenul si aliatul acestuia. Subiectul respectivei animatii de familie prezinta aventurile savuroase si amuzante ale Motanului Incaltat din perioada in care felina cu blana stufoasa si moale inca nu l-a intalnit pe Shrek si pe amicii acestuia, insa este indragostit pana peste urechi de Kitty Softpaws, o pisica inteligenta cu blana de culoare alb-negru, care poseda abilitatea de a se descurca impecabil in situatii-limita. Motanul Incaltat, care este un cuceritor innascut dupa care suspina toate femeile si pisicutele din regiune, face echipa cu Kitty si cu eminenta cenusie Humpty Dumpty cu scopul de a gasi si de a fura gasca care face oua de aur.

Vezi Online Puss In Boots - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Puss In Boots - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Animatie


Arthur Christmas

Arthur Christmas
Descriere sumara Arthur Christmas :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Screener
Durata Film: 97 min
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Comedie, Drama, Familie, Animatie
Descriere detaliata Arthur Christmas :

Copiii din intreaga lume s-au intrebat intotdeauna cum poate Mos Craciun sa confectioneze si sa distribuie miliarde de cadouri in toate colturile Globului, intr-o singura noapte. Explicatia este oferita de catre Steve, fiul cel mare al lui Mos Craciun si mostenitorul ultramodernei fabrici de cadouri de la Polul Nord, care a introdus cuceriri de ultima generatie ale stiintei si tehnicii in procesul de productie si a eficientizat astfel activitatea elfilor. Atunci cand unul dintre cei 600 milioane de copii de pe Terra este uitat si nu gaseste sub brad cadoul ravnit in dimineata de Craciun, Steve considera acest lucru o eroare admisibila, insa nu si fratele lui mai mic pe nume Arthur, un tanar stangaci, neindemanatic si cu un suflet de aur, care a ramas singurul din familie care mai este fascinat de magia sarbatorilor de iarna si care porneste intr-o misiune neautorizata de livrare a acestui ultim dar neonorat. Mos Craciun si tatal sau in varsta de 136 ani nu sunt capabili sa se adapteze la viziunea progresista a lui Steve si, la fel ca si Arthur, sunt nostalgici dupa perioada in care darurile erau livrate din sania trasa de reni, iar nu dintr-o nava spatiala uriasa.

Vezi Online Arthur Christmas - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Arthur Christmas - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Animatie


Happy Feet Two

Happy Feet Two
Descriere sumara Happy Feet Two :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Screener
Durata Film: 100 min
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Comedie, Muzical, Familie, Animatie
Descriere detaliata Happy Feet Two :

Mumble, pinguinul dansator de step, si Gloria, femela de pinguin cu o voce minunata, au acum un pui, pe Erik. La fel ca si tatal sau, micul pinguin imperial Erik se straduieste mereu sa-si descopere talentul. Din nefericire, Erik e total nepriceput la coregrafie si nu poate prinde pasii de dans. Rusinat, micul pinguin fuge de-acasa si astfel il cunoaste pe Marele Sven, un pinguin care poate sa zboare! Tatal Mumble nici nu mai spera sa poata concura in fata lui Erik cu noul model in viata al micutului. Intre timp pericole neasteptate ii ameninta pe toti pinguinii, iar pentru a se salva se pare ca trebuie sa se uneasca cu toate creaturile din Antarctica si sa... danseze.

Vezi Online Happy Feet Two - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Happy Feet Two - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Animatie


Kung Fu Panda

Kung Fu Panda
Descriere sumara Kung Fu Panda :
Anul: 2008
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 87 min.
Rating: AG | Audienta generala
Categoria: Actiune, Comedie, Aventura, Animatie
Descriere detaliata Kung Fu Panda :

Оn Kung Fu Panda Jack Black este Po the Panda, un sărman ospătar оntr-un restaurant de tăieţei, care este оnnebunit după karate, dar al cărui fizic nu-i permite să practice acest sport.
De fapt, Po este definit ca fiind cel mai leneş animal din оntreaga Chină antică. Iar asta este o problemă, deoarece duşmani puternici sunt la graniţele ţării, iar toate speranţele se adună оn profeţia care оl desemnează tocmai pe Po drept "The Chosen One" (Alesul) pentru a salva situaţia.
Un grup de maeştri оn arte marţiale vor avea nevoie de o centură neagră la răbdare, pentru a-l transforma pe acest leneş оntr-un luptător, оnainte de a fi prea tвrziu.

Vezi Online Kung Fu Panda - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Kung Fu Panda - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Animatie


Ice Age: A Mammoth Christmas

Ice Age: A Mammoth Christmas
Descriere sumara Ice Age: A Mammoth Christmas :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 26 min
Rating: N/A
Categoria: Animatie
Descriere detaliata Ice Age: A Mammoth Christmas :

In timpul procesului de decorare din perioada Craciunului, Sid distruge accidental decoratiunea preferata a lui Manny. Dupa spusele lui Manny, se pare ca Mos Craciun nu va mai veni la Sid tocmai din pricina acestui eveniment si atunci acesta pleaca impreuna cu Crash, Eddie si Peaches la Polul Nord in cautarea Mosului unde tot dintr-o greseala acestia distrug cadourile pregatite de Mos Craciun.

Vezi Online Ice Age: A Mammoth Christmas - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Ice Age: A Mammoth Christmas - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Animatie


Shrek 2

Shrek 2
Descriere sumara Shrek 2 :
Anul: 2004
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 92 min.
Rating: AG | Audienta generala
Categoria: Horror, Aventura, Muzical, Fantastic, Familie, Animatie
Descriere detaliata Shrek 2 :

Intorsi acasa dupa luna de miere, Shrek si Fiona dau peste o scrisoare de-a parintilor printesei, ce ii invita pe proaspetii casatoriti la cina. Cand Zana cea Buna afla ca Shrek si Fiona s-au casatorit, ii reaminteste regelui de intelegerea facuta de ei cu multi ani in urma: aceea de a-si marita fiica cu Fat-Frumos, fiul Zanei cea Bune. Regele angajeaza prin urmare pe Puss-in-Boots (Motanul incaltat), un motan luptator cu spada, pentru a-l omori pe Shrek.

Nominalizat la 2 premii Oscar si la Golden Globes.

Vezi Online Shrek 2 - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Animatie


Ronal the Barbarian

Ronal the Barbarian
Descriere sumara Ronal the Barbarian :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 85 min
Rating: N/A
Categoria: Aventura, Fantastic, Animatie
Descriere detaliata Ronal the Barbarian :

Toti am fost coplesiti de cat de slabi suntem in anumite domenii. Ei bine, asa se simte si micul nostru Ronal unul dintre fii lui Crane, zeul razboinic al barbarilor infometati de lupta care nu au avut-o niciodata. Actiunea se misca in jurul lui Ronal care ni se prezinta ca fiind foarte slab fizic si neputincios in fata pericolului, dovedind-o atunci cand cetatea lor este atacata prima data, el fiind unicul care nu a fost luat prizonier. Hotaraste sa plece intr-o expeditie in cautarea fratilor lui. Pe drum intalneste inca 3 persoane alaturi de care o sa isi continue calatoria cea periculoasa si cu care o sa treaca prin multe peripetii amuzante si incercari grele in cautarea fratilor si invingerea lui Volcazar, comandantul cu armura indestructibila si fiara ce ii va face probleme lui Ronal si prietenilor lui pe parcursul expeditiei lor.

Vezi Online Ronal the Barbarian - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Ronal the Barbarian - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Animatie


Ice Age 2: The Meltdown

Ice Age 2: The Meltdown
Descriere sumara Ice Age 2: The Meltdown :
Anul: 2006
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 91 Minute
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Animatie
Descriere detaliata Ice Age 2: The Meltdown :

Aventura plina de peripetii a celor patru prieteni din Epoca de Gheata - Manny, Sid, Diego si Scrat – continua in peisajul devenit mai putin ostil datorita dezghetului.
Toate animalele se bucura de revenirea la o viata normala. Astfel, Manny se gandeste ca ar fi timpul sa-si intemeieze o familie, numai ca nimeni n-a mai vazut un alt mamut de foarte multa vreme. Manny ajunge sa creada ca este ultimul mamut in viata, pana cand o intalneste pe Ellie, unica femela mamut de pe pamant. Singura problema este ca cei doi nu se pot suferi unul pe celalalt.
Manny, Sid si Diego descopera ca incalzirea climei si dezghetul care a urmat ridica o problema serioasa: apele dezlantuite ameninta sa inunde intreaga vale.
Singura lor cale de salvare este de a ajunge la celalalt capat al vaii. Prin urmare, cei trei prieteni pornesc in aventura, impreuna cu Ellie, Crash si Eddie, doi noi amici, niste creaturi guralive si puse in permanenta pe sotii. In paralel, filmul prezinta peripetiile lui Scrat, care aici are un rol mai important decat in cel precedent.

Vezi Online Ice Age 2: The Meltdown - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Animatie


All-Star Superman

All-Star Superman
Descriere sumara All-Star Superman :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 75 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Animatie
Descriere detaliata All-Star Superman :

Din ultima pagină a jurnalului lui Superman aflăm că super-eroul e pe moarte. Celulele din corpul său se dezintegrează, iar timpul ce i-a mai rămas de trăit e scurt. Adversarul său, Lex Luthor, îşi face de cap şi ameninţă violent, explicând că nimeni nu va fi rănit dacă toată lumea va depune armele. Superman mai are o ultimă şansă să salveze lumea şi porneşte în ultima sa aventură. În timp ce îl înfruntă pe Lex Luthor şi amândoi cad în gol de pe o clădire, vicleanul care vrea să domine lumea îl asigură pe super-erou că va muri cel dintâi. "Toate lucrurile bune au un sfârşit", e sloganul producţiei animate.

Vezi Online All-Star Superman - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Animatie


Chill Out, Scooby-Doo

Chill Out, Scooby-Doo
Descriere sumara Chill Out, Scooby-Doo :
Anul: 2007
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 90 Minute
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Comedie, Animatie
Descriere detaliata Chill Out, Scooby-Doo :

Vacanta la Paris este data peste cap atunci cand Scooby-Doo si Shaggy pierd din greseala avionul si ajung intr-o expeditie de sky-diving care ii duce departe de ceilalti membri ai echipei, tocmai in emisfera opusa. Ceea ce se voia a fi o vacanta de vis in Orasul Luminilor se transforma intr-un cosmar de neuitat in muntii Himalaya cand cei doi eroi il intalnesc pe legendarul Abominabil om al zapezii!! Atunci cand gasca se reintregeste, personajele noastre incearca sa opreasca bestia care raspandeste in jur teroarea sa inghetata. Gonind printre manastiri antice, navigand in caverne si infruntand o avalansa cumplita , eroii nostri trebuie sa dezlege acest Munte Everest al misterelor inainte ca monstrul sa-i inghete pentru totdeauna.

Vezi Online Chill Out, Scooby-Doo - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Animatie


The Adventures of Tintin

The Adventures of Tintin
Descriere sumara The Adventures of Tintin :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 107 min.
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Actiune, Aventura, Familie, Mister, Animatie
Descriere detaliata The Adventures of Tintin :

Combinand elemente din romanele grafice "The Crab with the Golden Claws", "The Secret of the Unicorn" si "Red Rackham’s Treasure" ale autorului de benzi desenate belgian Georges Remi, cunoscut sub pseudonimul Herge, animatia "The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn" urmareste noile aventuri ale tanarului jurnalist Tintin, pe care flerul profesional il ajuta sa descopere povestile ce au potentialul de a se transforma in reportaje de succes, dar in acelasi timp il baga adeseori in bucluc si ii pune viata in pericol. Dupa ce Tintin si cainele lui Snowy intra in posesia unui indiciu care ii conduce la o corabie scufundata la prora careia se afla un unicorn si care a fost comandata in trecut de catre Francis Haddock, pornesc impreuna la o vanatoare de comori. Numai ca, pentru a ajunge la comoara pierduta in valuri, Tintin trebuie sa il invinga pe diabolicul pirat Red Rackham, ajutat fiind de catre un mostenitor al capitanului Francis Haddock si de catre detectivii gemeni Thompson si Thomson, care se afla pe urmele unui condamnat evadat din inchisoare.

Vezi Online The Adventures of Tintin - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online The Adventures of Tintin - server 1:

VK CD 1



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu