marți, 18 decembrie 2012

Lista filme online - Aventura (19)

Lista filme online - Aventura


Snow White and the Huntsman

Snow White and the Huntsman
Descriere sumara Snow White and the Huntsman :
Anul: 2012
Calitate: TS-Screener
Durata Film: 127 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Filme Noi, Actiune, Drama, Aventura, Fantastic
Descriere detaliata Snow White and the Huntsman :

Filmul porneste de la ideea de baza a basmului Alba ca Zapada, dar personajele principale evolueaza si au o multime de caracteristici noi. Regina cea Rea o tine prizoniera pe Alba ca Zapada vreme de 11 ani, timp in care fata isi pierde toata inocenta si vrea sa se descurce singura in viata. Cand reuseste sa evadeze, pe urmele printesei e pus Vanatorul, un barbat acrit, dar foarte destoinic. El si-a pierdut nevasta, speranta si increderea, dar, in schimb, a devenit un foarte bun luptator, care se descurca in salbaticie ca nimeni altul. El e un soi de vanator de recompense mai degraba, pe care Regina cea Rea il trimite sa o prinda si sa o omoare pe Alba ca Zapada. Printesa nu e insa vreo neajutorata si, prin felul ei de a fi, reuseste sa-l convinga pe Vanator sa-i devina mentor si sa o transforme in razboinic, iar impreuna sa o detroneze pe Regina Rea.

Vezi Online Snow White and the Huntsman - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Snow White and the Huntsman - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Superman

Superman
Descriere sumara Superman :
Anul: 1978
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 143 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Aventura, S.F
Descriere detaliata Superman :

Filmul incepe pe planeta Krypton, unde tatal lui Superman il trimite pe acesta pe Pamant, pe cand era doar un copil. Acesta creste pentru a deveni un reporter normal pe nume Clark Kent. Cel putin pare normal, pana nu se transforma in Superman, un erou capabil sa zboare si distruga raul din lume. Cand maleficul Lex Luthor planuieste sa preia controlul asupra lumii, Superman este singurul care poate sa-l impiedice

Nominalizat la 3 premii Oscar si la Golden Globes.

Vezi Online Superman - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Superman - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Superman II

Superman II
Descriere sumara Superman II :
Anul: 1980
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 127 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Aventura, S.F, Dragoste
Descriere detaliata Superman II :

Trei criminali de pe planeta Krypton scapa din zona Phantom printr-o explozie nucleara si ajung pe Pamant cu intentia de a prelua controlul. Superman, intre timp, este indragostit de Lois Lane, care afla cine este el cu adevarat. De asemenea, criminalul Lex Luthor scapa din inchisoare

Vezi Online Superman II - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Superman II - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Superman III

Superman III
Descriere sumara Superman III :
Anul: 1983
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 125 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Aventura, S.F
Descriere detaliata Superman III :

In Superman 3, Clark Kent trebuie sa infrunte un mare pericol pentru omenire. Ross Webster, un milionar malefic, urmareste sa devina si mai bogat folosind un satelit pentru a detine controlul asupra Pamantului. Gus Gorman lucreaza ca programator pentru Webster, iar prin intermediul acestuia, megalomanul reuseste sa-si dirijeze satelitul si sistemul de arme cu ajutorul computerului. Superman are in acest timp, in afara de grija de a salva planeta de la nenorocire, si altceva de rezolvat. in vreme ce Lois Lane pleca in vacanta, Clark se intoarce in orasul unde a copilarit pentru a participa la o reuniune a fostilor colegi de liceu si traieste aici o poveste de dragoste alaturi de Lana Lang.

Vezi Online Superman III - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Superman III - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


The Last Airbender

The Last Airbender
Descriere sumara The Last Airbender :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 94 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Aventura, Fantastic, Familie
Descriere detaliata The Last Airbender :

Lumea e impartita intre patru natiuni: Apa, Aer, Foc si Pamant. Cativa alesi din fiecare popor sunt capabili sa stapaneasca cate un element. SIngurul care poate stapani toate elementele e, conform legendei, un baiat pe nume Avatar. Dupa ce Avatar aparent moare in timp ce invata sa stapaneasca elementele, poporul Foc ataca restul natiilor, avand ca scop dominatia mondiala. O suta de ani mai tarziu, doi adolescenti descopera ca Avatar si bizonul sau zburator nu sunt morti, ci doar adormiti. Dupa ce e eliberat, Avatar porneste intr-o calatorie periculoasa pentru a readuce armonia intre cele patru popoare aflate in conflict.

Vezi Online The Last Airbender - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online The Last Airbender - server 1:

VK CD 1



Vezi Online The Last Airbender - server 2:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Aventura


What A Girl Wants

What A Girl Wants
Descriere sumara What A Girl Wants :
Anul: 2003
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 105 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Aventura, Romantic
Descriere detaliata What A Girl Wants :

Daphne Reynolds traieste in New York City impreuna cu mama ei Libby, o cantareata. Ea nu-si cunoaste tatal, insa stie ca este englez, si se decide sa plece la Londra in cautarea lui. Odata ajunsa acolo, il intalneste pe Ian, un cantaret dragut, si acesta o ajuta sa-si gaseasca tatal. Tatal ei este lordul Henry Dashwood, un om foarte instarit care nici nu stie ca Daphne exista. Henry a intalnit-o pe Libby in Maroc, unde s-au cununat. La intoarcerea lor in Anglia, ea l-a parasit si s-a intors in State, fara sa stie ca este insarcinata. Acum, Daphne trebuie sa ii spuna lui Henry cine este cu adevarat si Henry trebuie sa o accepte in viata lui agitata.

Vezi Online What A Girl Wants - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online What A Girl Wants - server 1:

VK CD 1



Vezi Online What A Girl Wants - server 2:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Aventura


X-Men 3: The Last Stand

X-Men 3: The Last Stand
Descriere sumara X-Men 3: The Last Stand :
Anul: 2006
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 104 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Aventura, S.F
Descriere detaliata X-Men 3: The Last Stand :

TU DE CARE PARTE VEI FI?

Romanele si benzile desenate X-Men: The Last Stand au aparut la Editura Corint Junior.

Descoperirea unui leac capabil sa "vindece" mutatiile genetice risca sa schimbe cursul istoriei si ameninta insusi viitorul omenirii.
Pentru prima data, mutantii au de ales intre a-si pastra puterile supranaturale, care ii izoleaza si ii alieneaza de restul omenirii si a renunta la ele pentru a se reincadra in societate.
Opiniile divergente ale celor doi leaderi – Prof. Charles Xavier, adept al pacii si tolerantei si Magneto, care crede in supravietuirea celui mai puternic – declanseaza batalia finala intre mutanti si omenire.
In acelasi timp, echipa X-Men, condusa de Profesorul Charles Xavier (Patrick Stewart), trebuie sa se lupte cu insasi evolutia sub forma fostei membre a echipei lor.
Renascuta ca Dark Phoenix, Jean Grey (Janssen) nu este numai un pericol pentru ea insasi, ci si o amenintare la adresa camarazilor sai mutanti, cat si a umanitatii.

Vezi Online X-Men 3: The Last Stand - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online X-Men 3: The Last Stand - server 1:

VK CD 1



Vezi Online X-Men 3: The Last Stand - server 2:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Aventura


Noah's Ark

Noah's Ark
Descriere sumara Noah's Ark :
Anul: 1999
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 160 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Drama, Aventura, Dragoste
Descriere detaliata Noah's Ark :

Acest film reprezinta o repunere in scena a povestii biblice a lui Noe. In acele timpuri, oamenii erau extrem de pacatosi, iar astfel Dumnezeu hotaraste sa distruga lumea, cerandu-i lui Noe sa Ii construiasca o arca unde sa se adaposteasca impreuna cu familia sa si cate o pereche din fiecare animele ale lumii. In aceasta ecranizare, apare si Lot, care este un bun prieten cu Noe. Insa destinele celor doi se despart, in momentul in care Lot isi pierde sotia prin distrugerea oraselor Gomora si Sodoma. Mania lui Dumnezeu se abate asupra lumii necredincioase, iar potopul incepe dupa ce intreaga familie a lui Noe este protejata in arca cea noua. Totul devine din ce in ce mai ciudat in momentul in care, singurii oameni ramasi descopera ca de fapt nu sunt ... singuri. Arca este atacata de un grup de pirati, condusi de nimeni altul decat ... Lot. Chiar daca vor reusi sa scape de aceasta amenintare, Noe trebuie sa invinga in testul de rezistenta al umanitatii si al credintei sale.


-Filmul are Subtitrare numai 75 minute. Ne cerem scuze pentru Neplaceri! si multumim de Intelegere!

Vezi Online Noah's Ark - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Noah's Ark - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Outlander

Outlander
Descriere sumara Outlander :
Anul: 2008
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 115 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Aventura, S.F
Descriere detaliata Outlander :

Actiunea filmului se petrece in Norvegia anului 709. In timpul unui razboi intre vikingi, Kainan, un barbat dintr-o alta galaxie, ajunge pe Pamant. Capturat de localnici, acesta le dezvaluie ca a ajuns pe Pamant in timp ce vana dragoni si ca nu e singur, unul dintre dragonii pe care urma sa ii vaneze (Moorwen) ajungand pe pamant deodata cu el. Desi voia sa se razbune pentru tratamentul violent pe care l-a primit din partea vikingilor, cand a fost capturat, acesta decide pana la urma sa se alieze cu ei pentru a-l ucide pe Moorwen. Nu mai ramane decat sa spere ca neobisnuita combinatie dintre tehnologia avansata pe care o detine Kainan si armele de fier din epoca vikingilor vor fi suficiente pentru a-l omori pe Moorwen.

Vezi Online Outlander - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Outlander - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Are We There Yet

Are We There Yet
Descriere sumara Are We There Yet :
Anul: 2005
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 95 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Drama, Aventura, Dragoste, Familie, Craciun
Descriere detaliata Are We There Yet :

Nick, un burlac fustangiu, cauta sa o impresioneze pe frumoasa Suzanne, o femeie sexy si inteligenta, dar care este divortata si are doi copii. Inainte de Ajunul Anului Nou, Suzanne este blocata in Vancouver din cauza muncii. Nick vede astfel posibilitatea de a o impresiona pe cea dupa care i s-au aprins calcaiele si se ofera sa ii aduca copii din Portland, Oregon. Nu exista decat o problema - lui nu-i plac copiii, iar copiii lui Suzanne nu au placut nici un barbat cu care mama lor s-a intalnit. Si, pe deasupra, cei doi dracusori cu chip de inger sunt hotarati sa transforme calatoria intr-un cosmar pentru Nick

Vezi Online Are We There Yet - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Are We There Yet - server 1:

VK CD 1



Vezi Online Are We There Yet - server 2:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Aventura


Rio

Rio
Descriere sumara Rio :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 96 Minute
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Comedie, Aventura, Familie, Animatie
Descriere detaliata Rio :

Blue este un papagal dintr-o specie foarte rara cu pene de culoare albastra, duce un trai plictisitor, dar confortabil intr-o colivie plasata intr-o locuinta dintr-un orasel din Minnesota si mediteaza cu tristete la faptul ca este singurul exemplar ramas in viata si, din acest motiv, incapabil sa se reproduca si sa asigure continuitatea speciei. Atunci cand blandul, amuzantul si lasul papagal Blue afla ca o femela din specia lui a fost vazuta in Brazilia, decide sa renunte la stilul de viata lipsit de griji si sa porneasca intr-o calatorie palpitanta spre Rio de Janeiro pentru a o cunoaste pe curajoasa si independenta Jewel. Numai ca intalnirea celor doi papagali nu se transforma in dragoste la prima vedere, diferentele de personalitate dintre Jewel si Blue spunandu-si cuvantul si papagalul domestic fiind fortat sa isi invinga fobia de zbor pentru a o cuceri pe femela ravnita. Aventurile distractive si periculoase prin care trec Jewel si Blue impreuna cu inteleptul tucan Rafael ii ajuta sa inteleaga valoarea prieteniei, a iubirii si a necesitatii de a accepta provocarile vietii.

Vezi Online Rio - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Rio - server 1:

VK CD 1



Vezi Online Rio - server 2:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Aventura


Sky High

Sky High
Descriere sumara Sky High :
Anul: 2005
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 100 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Aventura
Descriere detaliata Sky High :

O aventura de proportii pe placul publicului intr-un film de succes oferit de Walt Disney Pictures, avandu-i in rolurile principale pe favoritii Hollywood-ului, Kurt Russell si Kelly Preston!
Fiul legendarului erou Commander (Russell) si a lui Jetstream (Preston), tanarul Will Stronghold creaza niste asteptari imense cand intra intr-o scoala de inalta tehnologie cunoscuta drept formatoarea eroilor de maine.
Fara a beneficia aparent de puteri supranaturale, Will pare la inceput ca este menit sa fie numai un ucenic. Dar pe masura ce isi descopera puterile, invata totodata ca este nevoie de loialitate si spirit de echipa pentru a deveni intr-adevar un erou!

Vezi Online Sky High - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Sky High - server 1:

VK CD 1



Vezi Online Sky High - server 2:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Aventura


Casino Royale

Casino Royale
Descriere sumara Casino Royale :
Anul: 2006
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 144 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Aventura, Thriller
Descriere detaliata Casino Royale :

Casino Royale urmareste un nou James Bond, in special, inceputul carierei lui James Bond. Acest nou film raspunde in mare parte la intrebarea tuturor fanilor despre cum ajunge un om sa devina agent secret, spion britanic, faimosul si legendarul James Bond. Prima sa misiune ca „agent 007” il conduce la Le Chiffre, un "ajutor" pentru teroristii din intreaga lume. El le spala banii acestora. Pentru a-l opri si a distruge reteaua terorista, Bond trebuie sa-l bata pe Le Chiffre la o partida de poker cu miza mare, jucata la Casino Royale, in Muntenegru. La inceput Bond se simte deranjat cand o frumoasa functionara de la Trezoreria statului, Vesper Lynd este insarcinata sa-i inmaneze miza jocului si sa supravegheze banii guvernului. Insa dupa ce Bond si Vesper reusesc sa supravietuiasca unei serii de atacuri mortale ale lui Le Chiffre (inclusiv otravirea lui Bond, caruia i se opreste inima, dar se salveaza in ultima clipa)si acolitilor sai, ei se simt atrasi unul de celalalt, ceea ce multiplica seria de evenimente periculoase in care sunt prinsi si care vor schimba pentru totdeauna viata lui Bond.

Vezi Online Casino Royale - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Casino Royale - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Meteor Apocalypse

Meteor Apocalypse
Descriere sumara Meteor Apocalypse :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 88 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Aventura, S.F
Descriere detaliata Meteor Apocalypse :

Un meteorit se-ndreapta spre terra in incercarea de al distruge se formeaza mii de bucati ce cad pe pamant infesteaza apa si oamenii mor, in rolul principal o familie in care El isi va cauta sotia si fgetita luate in carantina.

Vezi Online Meteor Apocalypse - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Meteor Apocalypse - server 1:

VK CD 1



Vezi Online Meteor Apocalypse - server 2:

Vidxden CD 1



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu