joi, 20 decembrie 2012

Lista filme online - Dragoste (6)

Lista filme online - Dragoste


The House Of The Spirits

The House Of The Spirits
Descriere sumara The House Of The Spirits :
Anul: 1993
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 140 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Drama, Dragoste
Descriere detaliata The House Of The Spirits :

Plasata in America de Sud inainte de al doilea razboi mondial, actiunea filmului reda povestea familiei Trueba pe durata a 50 de ani. Esteban, un baiat sarac, o ia de nevasta pe Clara si impreuna au o fata, Blanca. Esteban strange bani si cumpara o ferma, devenind bogatasul local. Se transforma intr-un barbat conservator si este foarte temut de localnici. De mica, Blanca se indragosteste de Pedro, copilul unei slugi de la ferma. Povestea de dragoste a celor doi continua, desi Esteban face tot ce ii sta in puteri sa-i desparta, mai ales ca Pedro este acum un revolutionar socialist care-i instiga pe muncitori la revolta. Dragostea celor doi tineri se materializeaza cu o fiica, iar prapastia dintre Blanca si Esteban pare de netrecut dupa ce fiica sa se muta cu Pedro, impotriva dorintei tatalui.

Vezi Online The House Of The Spirits - server 0:

FastUpload.ro CD 1


FastUpload.ro CD 2


Lista filme online - Dragoste


The Heartbreak Kid

The Heartbreak Kid
Descriere sumara The Heartbreak Kid :
Anul: 2007
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 115 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Dragoste
Descriere detaliata The Heartbreak Kid :

Singur si nedecis, Eddie (Ben Stiller) se simte singur dupa ce participa la nunta a inca unui prieten. Fiind tachinat de prieteni si familie pentru ca e singurul burlac din anturajul lor, Eddie se hotaraste sa faca marele pas. Dupa numai o saptamana de intalniri, cu mari presiuni din partea tatalui si celui mai bun prieten (Rob Corddry), Eddie o cere in casatorie pe Lila (Malin Akerman), temandu-se ca ar putea fi ultima lui sansa de a sa casatori. Dupa superficiala nunta pregatita in stil hawaiian, nou-casatoritii se duc intr-o luna de miere de trei saptamani in Cabo, Mexic. De-abia atunci isi da seama Eddie ca a facut o greseala teribila. Lila se dovedeste a nu fi femeia visurilor sale, ci una din cosmarurile sale. Imediat ce incepe vacanta, incepe sa-l innebuneasca pe Eddie cu neobisnuitele si uneori complet abuzivele obiceiuri. Din fericire pentru el se intalneste cu adevaratul lui suflet pereche, Miranda (Michelle Monaghan). Acum trebuie sa-si tina sotia deoparte, in timp ce-si curteaza noua dragoste.

Vezi Online The Heartbreak Kid - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Dragoste


Can't Hardly Wait

Can't Hardly Wait
Descriere sumara Can't Hardly Wait :
Anul: 1998
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 100 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Drama, Dragoste
Descriere detaliata Can't Hardly Wait :

Preston isi doreste sa fie cu fata visurilor sale, Amanda. A sosit si clipa mult asteptata, cand trebuie sa-i dea o scrisoare pe care a corectat-o de foarte multe ori pentru a se asigura ca totul este in regula. Tot in aceasta seara este si cea mai grozava petrecere din oras, unde tinerii se indragostesc, se drogheaza si danseaza. Cu toate acestea, Amanda primeste scrisoarea, insa nu il cunoaste pe Preston. In final, la petrecerea de absolvire se petrec multe lucruri pe ritmul dragostei.

Vezi Online Can't Hardly Wait - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Dragoste


12 Men Of Christmas

12 Men Of Christmas
Descriere sumara 12 Men Of Christmas :
Anul: 2009
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 95 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Dragoste
Descriere detaliata 12 Men Of Christmas :

N/A

Vezi Online 12 Men Of Christmas - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


Bubble Boy

Bubble Boy
Descriere sumara Bubble Boy :
Anul: 2001
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 84 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Aventura, Dragoste
Descriere detaliata Bubble Boy :

Diagnosticat fara anticorpi din nastere,Jimmy a crescut sub un balon de sticla,fara sa se miste din apartamentul sau. Dar cand trebuie sa o opreasca pe iubita sa sa se marite cu cine nu trebuie,nu ezita sa-si ia balonul in spinare,intr-o calatorie spre cascada Niagara,ajutat de tot felul de ciudati:rockeri,sectanti,monstrii unui circ,etc.

Vezi Online Bubble Boy - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Dragoste


Virgin Territory

Virgin Territory
Descriere sumara Virgin Territory :
Anul: 2007
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 95 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Drama, Aventura, Dragoste
Descriere detaliata Virgin Territory :

Este o prezentare comica a mai multor intamplari din vietile unor personaje, actiunea fiind petrecuta in Florenza. Filmul incepe prin descrierea vietii unui pictor de biserici care profita de o situatie neprevazuta si se da drept preot. Lorenzo este un tanar indragostit de cea mai bogata fata din oras, Pampinea. Acesta intra in necazuri si ajunge sa fie urmarit de un aristocrat, Gerbino de la Rata, pentru a-l ucide. Acest aristocrat incearca sa o pacaleasca pe Pampinea sa se casatoreasca cu el in momentul in care ii spune ca tatal ei a lasat-o fara nici un ban din cauza datoriilor.

Intre timp Lorenzo ajunge la o manastire unde se preface mut si surd pentru a primi slujba de gradinar si a se ascunde. Intamplarea face ca si Pampinea, in fuga sa de Gerbino, ajunge la aceeasi manastire, pentru a-si apara virginitatea. Fata isi da seama ca il iubeste pe Lorenzo si il saruta, acesta fiind legat la ochi pentru a nu o recunoaste. Lorenzo este descoperit si alungat de la manastire, ajungad la vila Pampineei unde aceasta il astepta pe contele rus caruia ii era promisa. Lorenzo ii povesteste Pampineei despre sarut si despre iubirea lui pentru fata misterioasa. Contele rus intalneste pe drum o fata pe care o considera Pampinea. Ajungad la vila il infrunta pe Gerbino impreuna cu Lorenzo. Urmeaza sa aflati voi daca iubirea triumfa sau nu...

Vezi Online Virgin Territory - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Dragoste


Moskva Slezam Ne Verit

Moskva Slezam Ne Verit
Descriere sumara Moskva Slezam Ne Verit :
Anul: 1980
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 150 Minute
Rating:
Categoria: Comedie, Drama, Dragoste
Descriere detaliata Moskva Slezam Ne Verit :

Moscova nu crede in lacrimi, dar crede in ambitie, in perseverenta, in reusita. Katia lucreaza intr-o fabrica, alaturi de prietenele ei, fiind reprezentanta tipica a tineretului comunist muncitoresc. Intr-o zi este intervievata de o echipa a televiziunii, chiar la locul de munca. Personalitatea ei puternica transpare din cuvintele transante si sincere, pe care le spune in direct. Astfel este remarcata de chipesul cameraman.

Dar destinul nu e atat de liniar si armonios, cum poate ar merita o femeie ca ea. Anii trec, lacrimile se usuca, Katerina se maturizeaza...dar se bucura si de viata, care-i ofera si surprize placute. Alexandra e una din ele. E seara tarziu, gandurile ei se pierd in visare in timpul lecturii, iar trenul o poarta agale spre casa.Privirea ii este retinuta de o pereche de incaltari pline de noroi. Privelistea o dezgusta."Da, nici eu nu sunt mandru de pantofii mei", aproba posesorul.Katia stie insa prea bine ca aspectul fizic momentan, nu e definitoriu pentru o persoana.Ea insasi vine de la tara si e imbracata simplu, neelegant.

Conversatia lor e placuta si amuzanta, dar Katerina are principii ferme in privinta necunoscutilor. Intotdeauna apare soarele si curcubeul poate, dupa o ploaie torentiala? Odata ce devii stapanul propriei tale vietii, mai poti face compromisuri? Un film memorabil, care atinge multe coarde sensibile, un punct de referinta in cinematografia ruseasca si cu siguranta, in preferintele multor spectatori.

Premiat la Oscar.

Vezi Online Moskva Slezam Ne Verit - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Dragoste


Last Chance Harvey

Last Chance Harvey
Descriere sumara Last Chance Harvey :
Anul: 2008
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 92 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Drama, Dragoste
Descriere detaliata Last Chance Harvey :

New yorkez-ul Harvey Shine este pe punctul de a-si pierde slujba de compozitor de muzica pentru reclame publicitare. Harvey pleaca la Londra in week-end pentru a participa la casatoria fiicei sale Susan, promitandu-i insa sefului sau ca se va intoarce la New York luni dimineata spre a lua parte la o sedinta importanta, in caz contrar urmand sa fie concediat. Devastat de faptul ca propria fiica l-a ales pe tatal vitreg sa o conduca la altar, Harvey Shine pleaca de la nunta inainte de receptie direct la aeroport, dar pierde avionul si este concediat telefonic de catre superiorul sau. Inecandu-si amarul in bautura la barul aeroportului, americanul o cunoaste pe Kate Walker, o angajata trecuta de 40 de ani a Oficiului National de Statistica, a carei viata se reduce la munca, cicaleli interminabile din partea mamei si intalniri ocazionale umilitoare cu barbati necunoscuti. Harvey si Kate relationeaza imediat, iar legatura de suflet tot mai puternica care se creeaza intre ei ii inspira pe amandoi si le transforma pentru totdeauna existentele banale.

Vezi Online Last Chance Harvey - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Dragoste


Kiss Me, Kill Me

Kiss Me, Kill Me
Descriere sumara Kiss Me, Kill Me :
Anul: 2009
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 108 min.
Rating: AG | Audienta generala
Categoria: Actiune, Comedie, Aventura, Dragoste
Descriere detaliata Kiss Me, Kill Me :

In liniste, un criminal profesionist - Hyun-jun - ajunge la o casa pentru a ucide un om in somn, doar pentru a descoperi inauntru o femeie singura. Ea ii striga lui Hyun-Jun atunci cand el ezita: "Ce-i cu tine? Am platit pentru tine, omoara-ma odata!".... Acesta este modul Hyun-jun si Jin-young se intalnesc pentru prima data.Cea mai extraordinara poveste de dragoste incepe...

Jin-Young a decis sa se sinucida dupa ce a luat o pauza de la relatia cu iubitul ei de sapte ani. Hyun-jun este furios...

Vezi Online Kiss Me, Kill Me - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Dragoste


What Dreams May Come

What Dreams May Come
Descriere sumara What Dreams May Come :
Anul: 1998
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 113 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Drama, Dragoste
Descriere detaliata What Dreams May Come :

Dupa moartea celor doi copii ai lor, Dr. Chris Nielson si sotia sa Annie reusesc cu greu sa-si continue viata. Patru ani mai tarziu, Chris moare si el intr-un accident si ajunge in Rai, unde il intalneste pe Albert si descopera ca Edenul este un loc minunat. Insa moartea lui Chris o afecteaza foarte mult pe Annie si aceasta, intr-un moment de nebunie, se sinucide, ajungand intr-un loc cu totul diferit de cel al lui Chris. Afland de Annie, Chris ii forteaza mana lui Albert pentru a cere ajutorul unui personaj cunoscut sub numele de "The Tracker", pentru ca impreuna sa calatoreasca in abisurile iadului pentru a gasi sufletul lui Annie si a-l salva.

Premiat la Oscar.

Vezi Online What Dreams May Come - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


The End Of The Affair

The End Of The Affair
Descriere sumara The End Of The Affair :
Anul: 1999
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 102 Minute
Rating:
Categoria: Drama, Dragoste
Descriere detaliata The End Of The Affair :

Actiunea filmului se deruleaza in Londra in timpul Celui de-al Doilea Razboi Mondial si o are ca protagonista pe Sarah Miles, o femeie pasionala, dar care este prinsa intr-o casatorie de convenienta. In timpul unei petreceri unde gazda este sotul ei, Sarah face cunostinta cu Maurice Bendix, un scriitor, de care se indragosteste foarte repede si care ii raspunde cu acceasi pasiune. Bendrix este grav ranit in timpul unui bombardament si totul se sfarseste intre cei doi. Dupa doi ani de refacere, tanarul incearca sa reintre in viata Sarahei. Ramane de vazut daca ea va mai simti pentru el o iubire atat de pasionala cum a fost la inceput.

Nominalizat la 2 premii Oscar si la 4 premii Golden Globes.

Vezi Online The End Of The Affair - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


A Railway Station For Two

A Railway Station For Two
Descriere sumara A Railway Station For Two :
Anul: 1982
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 141 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Drama, Dragoste
Descriere detaliata A Railway Station For Two :

NA

Vezi Online A Railway Station For Two - server 0:

VK CD 1



VK CD 2



Lista filme online - Dragoste


Eternal Sunshine Of The Spotless Mind

Eternal Sunshine Of The Spotless Mind
Descriere sumara Eternal Sunshine Of The Spotless Mind :
Anul: 2004
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 108 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Drama, S.F, Dragoste
Descriere detaliata Eternal Sunshine Of The Spotless Mind :

Povestea lui Joel, care socat de faptul ca prietena sa Clementine si-a sters din memorie, la propriu, toate amintirile relatiei lor, apeleaza la inventatorul ciudatei proceduri de "spalare" a creierului, Dr. Mierzwiak si ii cere acestuia, in disperare de cauza, sa ii stearga si lui din memorie toate amintirile despre ea. Pe masura insa ce amintirile ii dispar, el incepe sa redescopere dragostea pentru Clementine si pune la cale o evadare din procedura pe care Mierzwiak si asistentii sai se chinuie din rasputeri sa o duca la bun sfarsit. Din fragmente pe care si le aduce aminte treptat si parca tot mai putin el reconstituie momentele care i-ar putea salva, precum tot din fragmente spectatorul va reconstitui intreaga poveste.

Premiat la Oscar, nominalizat la 4 premii Golden Globes.

Vezi Online Eternal Sunshine Of The Spotless Mind - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


Sundays at Tiffany's

Sundays at Tiffany's
Descriere sumara Sundays at Tiffany's :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 88 min.
Rating:
Categoria: Drama, Dragoste
Descriere detaliata Sundays at Tiffany's :

N/A

Vezi Online Sundays at Tiffany's - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Dragoste


Mine vaganti

Mine vaganti
Descriere sumara Mine vaganti :
Anul: 2010
Calitate: Bluray-Rip
Durata Film: 110 min.
Rating:
Categoria: Comedie, Drama, Dragoste
Descriere detaliata Mine vaganti :

Fratii Antonio si Tommaso fac parte din bogata familie de burghezi Cantone, care este proprietara unei fabrici producatoare de paste fainoase in regiunea Puglia din sudul Italiei. Parintii lor pe nume Vincenzo si Stefania sunt foarte conservatori si traditionalisti, motiv pentru care mezinul Tommaso a ezitat intotdeauna sa le comunice faptul ca este homosexual, locuieste impreuna cu iubitul lui Marco la Roma si viseaza sa devina scriitor, in loc sa conduca afacerea familiei dupa moartea tatalui sau.

Atunci cand Tommaso i se confeseaza fratelui mai mare ca are o orientare sexuala diferita, Antonio este socat si in acelasi timp usurat deoarece ascunde si el un secret similar, pe care s-a temut pana in prezent sa il marturiseasca parintilor. In momentul in care Antonio declara raspicat ca este homosexual si este izgonit din casa de catre tatal lui, Tommaso se trezeste in situatia ingrata de a-si tainui in continuare preferintele sexuale pentru a nu-i provoca un atat de cord lui Vincenzo. Ii va da Tommaso o sansa frumoasei Alba, partenera de afaceri a familiei Cantone, ramanand in Puglia pentru a se ocupa de fabrica sau se va intoarce in bratele lui Marco?

Vezi Online Mine vaganti - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Dragoste


Booty Call

Booty Call
Descriere sumara Booty Call :
Anul: 1997
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 79 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Dragoste
Descriere detaliata Booty Call :

N/A

Vezi Online Booty Call - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Booty Call - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1
Descriere sumara The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 :
Anul: 2011
Calitate: CAM
Durata Film: 115 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Drama, Aventura, Fantastic, Dragoste
Descriere detaliata The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 :

Vampirul Edward Cullen si iubita lui, Bella Swan, asteapta un copil, dar bucuria lor e umbrita de pericolul care vine din partea celor din Quileute si celor din clanul Volturi. Motivul e acela ca bebelusul nenascut inca poseda puteri ce ii ameninta si pe varcolaci si pe vampiri.

Vezi Online The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 - server 1:

VK CD 1



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu