miercuri, 19 decembrie 2012

Lista filme online - Comedie (2)

Lista filme online - Comedie


Sharpay's Fabulous Adventure

Sharpay's Fabulous Adventure
Descriere sumara Sharpay's Fabulous Adventure :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 90 min.
Rating: N/A
Categoria: Comedie, Drama, Muzical, Dragoste, Familie
Descriere detaliata Sharpay's Fabulous Adventure :

N/A

Vezi Online Sharpay's Fabulous Adventure - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Jawbreaker

Jawbreaker
Descriere sumara Jawbreaker :
Anul: 1999
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 87 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Crima
Descriere detaliata Jawbreaker :

Despre Courtney, Julie, Marcie si Liz se poate spune ca sunt cele mai bune prietene. De fapt, ele impartasesc o atractie reciproca pentru frumusetea si popularitatea de care se bucura... Insa, intr-o buna zi, la o nevinovata sarbatorire a unei zile de nastere, Liz, cea mai dulcica dintre toate, isi pierde viata in urma unui accident. Panicate, celelalte fete incearca sa stearga orice urma a implicarii lor, insa chiar atunci isi face aparitia proasta clasei, care nu face altceva decat sa complice situatia.

Vezi Online Jawbreaker - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Ping Pong Playa

Ping Pong Playa
Descriere sumara Ping Pong Playa :
Anul: 2007
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 96 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie
Descriere detaliata Ping Pong Playa :

Christopher C-Dub Wang este un tanar american de origine chineza, care locuieste in suburbii si se comporta asemenea unui strengar de cartier, visand la o cariera de succes ca jucator profesionist de baschet in NBA, desi toata familia lui este pasionata de ping-pong. Traind in umbra fratelui mai mare pe nume Michael, care este medic si campion la ping-pong si refuzand sa participe la lectiile de ping-pong pe care le preda mama lui la Chinese Community Center, Christopher Wang isi petrece timpul liber jucand diverse jocuri video si perfectand scheme utopice de a castiga rapid bani impreuna cu prietenul sau J.P. Money.
Atunci cand mama si fratele lui sunt raniti intr-un accident de masina, C-Dub trebuie sa revina cu picioarele pe pamant si sa o inlocuiasca pe femeie la centrul local in care se predau cursurile de ping-pong, dandu-se seama cu acest prilej ca adevarata lui menire este sa fie jucator si antrenor de ping-pong si sa conduca o echipa ciudata de copii la un campionat local. Michael fiind ranit si incapabil sa isi apere titlul de campion la apropiata competitie National Golden Cock, sarcina de a mentine renumele familiei Wang ii revine acum lui Christopher.

Vezi Online Ping Pong Playa - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


The Princess Diaries

The Princess Diaries
Descriere sumara The Princess Diaries :
Anul: 2001
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 115 min.
Rating: AG | Audienta generala
Categoria: Comedie
Descriere detaliata The Princess Diaries :

Isteata, timida si cu o dorinta bolnava de a nu fi bagata in seama, juna Mia Thermopolis isi vede linistita de scoala, de iubirea ei secreta si alte indeletniciri adolescentine. Dar soarta, sub chipul bunicii ei, isi face datoria si ii da toata viata peste cap. Mia este de fapt printesa mostenitoare a tronului principatului european Genovia, pentru ca bunica ei e nimeni alta decat majestatea sa Clarisse Renaldi, regina in exercitiu a aceluiasi regat.

Vezi Online The Princess Diaries - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Confessions of a Teenage Drama Queen

Confessions of a Teenage Drama Queen
Descriere sumara Confessions of a Teenage Drama Queen :
Anul: 2004
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 89 min
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Comedie, Romantic, Dragoste, Familie
Descriere detaliata Confessions of a Teenage Drama Queen :

Confessions of a Teenage Drama Queen este o comedie bazata pe romanul scris de Dylan Sheldon despre o adolescenta populara, Mary Elizabeth Cep, care este convinsa ca numele ei adevarat este Lola. Din nefericire, familia ei este nevoita sa paraseasca cosmopolitul New York pentru a se muta intr-o suburbie din New Jersey. Deranjata de mediul atat de diferit de cel cu care se obisnuise, Lola intra repede in conflict cu cea mai poulara fata din noul liceu, Carla Santini.

Ea devine si tinta celui mai dragut baiat din liceu, Stu Wolff, dar hotaraste sa-si concetreze intreaga atentie pentru a castiga titlul de cea mai populara fata din scoala. Cu ajutorul haioasei sale profesoare de arta teatrala si a noii sale prietene timide, Ella, Lola creeaza un personaj pentru a castiga mult doritul status.

Vezi Online Confessions of a Teenage Drama Queen - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


When Harry Met Sally

When Harry Met Sally
Descriere sumara When Harry Met Sally :
Anul: 1989
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 92 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie
Descriere detaliata When Harry Met Sally :

Apreciatul regizor Rob Reiner ( The Princess Bride) va ofera aceasta comedie clasica romantica, “exploziv de amuzanta” ( Newsweek), avandu-i în rolurile principale pe Billy Crystal si Meg Ryan. Una dintre cele mai îndragite povesti de dragoste ale tuturor timpurilor, “Cand Harry o întalneste pe Sally” este un film care “scanteiaza de inteligenta si umor” ( Boxoffice), prezentand “genul de adevar despre relatii care nu a mai aparut în filme pana acum” ( New York)… si nici de la momentul respectiv încoace!
Sexul e Г®ntotdeauna un obstacol Г®n calea prieteniei dintre barbati si femei. Sau cel putin asta crede Harry Burns (Crystal). Ca urmare, cand Harry a Г®ntalnit-o pe Sally Albright (Ryan) si Г®ntre ei s-a cimentat o prietenie profunda, Harry s-a hotarat sa nu o distruga pentru ca se simtea atras de Sally. Dar dupa o noapte de slabiciune, Г®ncheiata cu o dimineata de panica, vor reusi cei doi sa nu se lase prada spaimelor lui Harry si sa accepte ca e posibil ca fiecare dintre ei sa fie perechea ideala a celuilalt?

Nominalizat la Oscar si la 5 premii Golden Globes.

Vezi Online When Harry Met Sally - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


No Strings Attached

No Strings Attached
Descriere sumara No Strings Attached :
Anul: 2011
Calitate: Bluray-Rip
Durata Film: 98 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Romantic, Dragoste
Descriere detaliata No Strings Attached :

CпїЅnd adolescenta Emma Kurtzman avea 14 ani şi refuza avansurile lui Adam Franklin пїЅn tabăra de la Weehawken, niciunul dintre ei nu avea habar ce пїЅnseamnă viaţa sexuală de adult. Nişte ani mai tпїЅrziu, Emma (NATALIE PORTMAN) şi Adam (ASHTON KUTCHER) ştiu prea bine despre ce e vorba, cпїЅnd drumurile li se пїЅntпїЅlnesc din nou, aşa cum li se mai пїЅntпїЅmplase de cпїЅteva ori pпїЅnă acum, şi se trezesc пїЅn pat, făcпїЅnd sex. Sex cu adevărat plăcut!
Şi, pentru că Emma s-a autodeclarat „alergică la relaţii amoroase”, iar Adam se fereşte de aşa ceva, mai ales pentru că tatăl său, fost star de televiziune (KEVIN KLINE) este combinat cu cea mai recentă fostă iubită a sa, cei doi decid să prevină complicaţiile emoţionale pe care o relaţie de iubire le-ar putea aduce, şi să aibă doar o relaţie de prietenie, cu ceva in plus. IntпїЅlniri fără pretenţii, sex fără responsabilităţi. Fără promisiuni, fără minciuni, fără gelozie, fără alintături пїЅn public, fără mic dejun пїЅmpreună, fără “mi-e dor de tine”, fără porecle pentru părţile intime, pe scurt... “Fără obligaţii”. Ceea ce пїЅncepe ca o soluţie ideală pentru nevoile fizice devine un pic altceva cпїЅnd Adam пїЅncepe să-şi dea frпїЅu sentimentelor пїЅn pat (şi пїЅn debaraua de la spital, şi pe scaunul din spate al maşinii, de fapt, cam pe oriunde se găseşte loc de stat la orizontală). пїЅntr-un final, amпїЅndoi se trezesc chinuindu-se să descurce legăturile пїЅn care s-au пїЅncurcat tot пїЅncercпїЅnd să le evite. Aşa că ajung să-şi pună пїЅntrebarea esenţială: doi prieteni pot să facă sex fără să lase dragostea să se insinueze пїЅntre ei?
Maestrul comediilor, IVAN REITMAN, se пїЅntoarce la scaunul regizoral ca să realizeze comedia пїЅndrăzneaţă, isteaţă şi sexy “Fără obligaţii”, cu NATALIE PORTMAN, ASHTON KUTCHER, CARY ELWES şi KEVIN KLINE, după o poveste de MIKE SAMONEK şi ELIZABETH MERIWETHER, şi un scenariu de Elizabeth Meriwether. Reitman este, de asemenea, producător, alături de JOE MEDJUCK şi JEFFREY CLIFFORD. Producători executivi sunt ROGER BIRNBAUM, GARY BARBER, JONATHAN GLICKMAN, NATALIE PORTMAN şi TOM POLLOCK. ROGIER STOFFERS este director de imagine, IDA RANDOM, scenograf, JULIE WEISS, creatoare de costume, iar JOHN DEBNEY, compozitor. LISA BRUCE este co- producător executiv, iar ALI BELL şi ANNETTE SAVITCH, co-producătoare.

Vezi Online No Strings Attached - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


From Prada to Nada

From Prada to Nada
Descriere sumara From Prada to Nada :
Anul: 2011
Calitate: Bluray-Rip
Durata Film: 107 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Drama, Dragoste
Descriere detaliata From Prada to Nada :

Romanul "Raţiune şi Simţire / Sense and Sensibility" de Jane Austen şi filmul omonim din 1995 au fost refăcute într-un nou film, dramedia romantică "From Prada to Nada". Personajele principale sunt două surori răsfăţate, americance de origine spaniolă, care rămân leftere după ce tatăl moare neaşteptat. Cele două capricioase nu au de ales decât să se mute cu o mătuşă îndepărtată.

Vezi Online From Prada to Nada - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Just Like Heaven

Just Like Heaven
Descriere sumara Just Like Heaven :
Anul: 2005
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 95 min
Rating:
Categoria: Comedie, Dragoste
Descriere detaliata Just Like Heaven :

Elizabeth Masterson este o doctorita intr-un spital, care petrece mult timp la munca si se dedica slujbei sale in defavoarea vietii personale. Intr-o noapte are un accident de masina, in urma caruia intra in moarte clinica. Apartamnetul unde locuia este dat in chirie unui tanar arhitect, David Abbott. Ea nu stie ca a murit, si spiritul ei revine in casa, crezand ca este inca vie, devenind nervoasa cand constata ca in apartamentul ei locuieste cineva. Cei doi vor incepe insa sa relationeze si intre ei se infiripeaza o poveste de dragoste.

Vezi Online Just Like Heaven - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


40 Days And 40 Nights

40 Days And 40 Nights
Descriere sumara 40 Days And 40 Nights :
Anul: 2002
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 96 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Drama, Dragoste
Descriere detaliata 40 Days And 40 Nights :

Matt Sullivan incearca sa treaca peste una dintre cele mai mari dureri ale vietii sale: despartirea de prietena sa Nicole. Nu este vorba numai de despartirea in sine, dar Matt nu mai poate duce pana la capat actul sexual cu nici o fata. Astfel, el se decide sa renunte la sex si la tot ceea ce este legat de el. Colegii sai fac un pariu pe net: cate zile va reusi colegul lor sa-si tina juramantul? In acelasi timp Matt o intalneste pe Erica. Conflictul izbucneste in momentul in care Matt va trebui sa iasa in oras cu Erica si nu va putea sa-ncalce juramantul.

Vezi Online 40 Days And 40 Nights - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Drive Angry 3D

Drive Angry 3D
Descriere sumara Drive Angry 3D :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 104 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Thriller
Descriere detaliata Drive Angry 3D :

Dupa ce fiica ii este ucisa, iar nepoata aflata inca in scutece ii este rapita de catre componentii unei secte de fanatici conduse de catre Jonah King, un barbat evadat din Iad pe nume Milton intelege ca are la dispozitie numai trei zile pentru a salva bebelusul de la sacrificare in prima noapte cu luna plina si pentru a razbuna moartea inutila a mamei fetitei. Ajutat de catre Piper, o chelnerita inteligenta si sexy care fura masina fostului iubit pentru a-i fi de folos lui Milton, justitiarul strabate tara in lung si in lat cu scopul de a-l gasi si de a-l anihila pe diabolicul Johah King, care considera ca destinul lui consta in sacrificarea copilului pentru a instaura iadul pe pamant. Desi lasa in urma o multime de cadavre imprastiate pe autostrada, misiunea lui Milton este ingreunata de faptul ca este urmarit de politie si de un criminal enigmatic cunoscut sub porecla de "Contabilul", care este trimis de catre Diavol ca sa il readuca in iadul din care a fugit pentru a-si cauta mantuirea spirituala.

Vezi Online Drive Angry 3D - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


The Bill Collector

The Bill Collector
Descriere sumara The Bill Collector :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 96 min
Rating:
Categoria: Comedie, Drama
Descriere detaliata The Bill Collector :

Lorenzo Adams lucreaza la o agentie de recuperare credite din Norfolk si este adeptul unui stil de viata extravagant, insa se confrunta cu probleme serioase atunci cand un camatar sadic din Los Angeles pe nume Frankie Gutierrez bate la usa lui si il ameninta sa achite o datorie de 100.000 de dolari intr-un interval mai scurt de trei saptamani, daca doreste sa scape nevatamat. Intrucat seful lui Stan Davenport pleaca in concediu pe o insula izolata pentru a-si salva mariajul, Lorenzo Adams ramane la conducerea agentiei si perfecteaza o schema diabolica cu scopul de a strange in timp record banii necesari achitarii datoriei, inlocuindu-i pe salariati pentru o perioada de proba neplatita de doua saptamani cu nevoiasii de la o misiune religioasa. Desi planul functioneaza perfect si barbatul reuseste sa isi plateasca datoria, pedeapsa divina se abate asupra capului lui Lorenzo Adams, care sfarseste intr-un salon de spital impreuna cu omul de incredere al lui Frankie Gutierrez pe nume Omar si cu pastorul Kevin, conducatorul misiunii religioase.

Vezi Online The Bill Collector - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Good Luck Chuck

Good Luck Chuck
Descriere sumara Good Luck Chuck :
Anul: 2007
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 101 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Drama, Dragoste
Descriere detaliata Good Luck Chuck :

Totul a inceput cand Charlie Logan avea 10 ani si a refuzat sa sarute o fata mai ciudata la un joc de "invarte-sticla" si ea l-a blestemat. 25 de ani mai tarziu, Charlie este un medic dentist de succes, dar blestemul este tot asupra lui. Toate fetele cu care el se intalneste isi gasesc adevarata iubire in persoana imediat urmatoare cu care se vor intalni, dupa despartirea de Chuck, dar el nu reuseste sa gaseasca pe cineva potrivita.
Reputatia lui se raspandeste repede si Charlie devine talismanul femeilor singure, toate dorind sa fie cu el doar o noapte pentru ca mai apoi sa-si gaseasca adevarata iubire.
Totul pana cand Charlie o intalneste pe Cam si se indragosteste de ea. Urmeaza incercarile lui de a rupe blestemul inainte de a se culca cu Cam si inainte ca ea sa isi gaseasca adevarata iubire in urmatorul baiat.

Vezi Online Good Luck Chuck - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Meet the Parents

Meet the Parents
Descriere sumara Meet the Parents :
Anul: 2000
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 108 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Romantic, Dragoste
Descriere detaliata Meet the Parents :

Greg Focker (Ben Stiller) este indragostit pana peste cap de prietena sa Pam (Teri Polo) si este pe punctul de a-i pune intrebarea cheie ,,Vrei sa fii sotia mea ?". Cand si-a propus sa o faca este insa intrerupt de un telefon in care Pam este anuntata de sora ei mai mica ca a fost ceruta in casatorie si ca se marita.
Greg isi da seama ca trebuie sa o ceara pe Pam tatalui ei si ca ocazia nuntii surorii ei ar fi potrivita pentru cererea mainii iubitei sale.
Ajunge la familia Byrnes- care pare ideala- in prag - un sot si tata iubitor (Robert De Niro), o mama la fel si o pisica.
Greg se da peste cap sa se faca placut dar weekend-ul debuteaza catastrofal- bagajul ii este ratacit la aeroport si aluneca intr-o cascada de intamplari hazlii dar si dezastruoase. Numele sau provoaca stupefactie. Se scrie Focker dar se pronunta … Prenumele este Greg dar in realitate este … Gay !

Nominalizat la Oscar si la Golden Globes.

Vezi Online Meet the Parents - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Kiss The Bride

Kiss The Bride
Descriere sumara Kiss The Bride :
Anul: 2007
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 90 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Dragoste
Descriere detaliata Kiss The Bride :

"Kiss the Bride" este o comedie romantica care se axeaza pe ideea ca frontierele iubirii, sexualitatii si identitatii personale nu sunt niciodata clar definite.
Atunci cand Matt primeste o invitatie la nunta lui Alex cu Ryan, cel mai bun prieten al sau din timpul liceului, cu care experimentase in acea perioada tulbure si confuza a adolescentei o legatura de tip homosexual, dar cu care nu mai pastrase legatura de mai mult de 10 ani, decide sa se intoarca in orasul natal pentru a participa la ceremonie. Spre marea uimire a lui Matt viitoarea mireasa, al carei prenume l-a indus in eroare, este o femeie. In vreme ce Ryan pare sa fi depasit acel episod de ratacire, pe care il considera acum un accident specific varstei primelor descoperiri sexuale, Matt isi da seama ca este inca indragostit de fostul lui partener de cuplu si incearca sa il salveze pe acesta din ghearele "diavolitei" care l-a atras in capcana si l-a determinat sa faca o mare greseala.
Intr-o inlantuire de intamplari amuzante, in care Matt incepe sa o placa pe Alex si sa ii aprecieze calitatile, desi incearca sa impiedice nunta si sa reaprinda in inima lui Ryan vechea flacara din tinerete, toate secretele sunt dezvaluite si cei trei protagonisti sunt pusi in situatia de a face o alegere care le va influenta tot restul vietii.

Vezi Online Kiss The Bride - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Hot Tub Time Machine

Hot Tub Time Machine
Descriere sumara Hot Tub Time Machine :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 92 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie
Descriere detaliata Hot Tub Time Machine :

Adam, Nick, Jacob si Lou sunt patru barbati trecuti de 30 de ani, care au fost cei mai buni prieteni in perioada liceului, dar pe care destinul i-a despartit mai multi ani. Fiind frustrati de modul in care au evoluat existentele lor ca adulti si nostalgici dupa adolescenta lor plina de aventuri si buna dispozitie, barbatii se reunesc la o cabana de ski din Pine Valley Lodge, la care obisnuiau sa isi petreaca timpul liber in prima tinerete si, dupa o noapte salbatica in care consuma prea multa vodka si prea multe bauturi energizante Red Bull devin subiectii unui experiment magic, fiind teleportati inapoi in timp in anul 1987 prin intermediul unei cazi de baie cu puteri miraculoase si prin intermediul unui mester sarit de pe fix, care ar putea fi singura persoana capabila sa ii readuca in prezent. Retraindu-si anii tumultuosi ai tineretii si reintalnindu-se cu iubitele lor din liceu, Adam, Lou, Nick si Jacob au posibilitatea de a repara greselile trecutului si de a valorifica mai bine prezentul.

Vezi Online Hot Tub Time Machine - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby

Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby
Descriere sumara Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby :
Anul: 2006
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 121 min
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Sport
Descriere detaliata Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby :

El si partenerul sau fidel, prietenul sau din copilarie Cal Naughton Jr., sunt un duo imbatabil, fiind porecliti "Shake" si "Bake" de catre fanii lor, pentru ca reusesc mereu sa termine cursele pe locurile 1 si 2, Cal fiind mereu al doilea. Atunci cand soferul francez de Formula Unu Jean Girard ii provoaca pe "Shake" si "Bake" pentru suprematia curselor NASCAR, Ricky Bobby trebuie sa-si invinga demonii si sa se lupte cu Girard pentru dreptul de a fi cunoscut ca cel mai tare sofer de curse.

Vezi Online Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Cirque du Freak: The Vampires Assistant

Cirque du Freak: The Vampires Assistant
Descriere sumara Cirque du Freak: The Vampires Assistant :
Anul: 2009
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 104:24
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Aventura
Descriere detaliata Cirque du Freak: The Vampires Assistant :

Darren Shan si prietenul sau Steve sunt doi adolescenti obisnuiti in varsta de 14 ani, a caror viata se schimba pentru totdeauna atunci cand decid sa cumpere bilete la spectacolul circului ambulant cu monstrii care poposise in orasul lor pentru o reprezentatie. Dupa ce Steve este muscat de paianjenul extrem de veninos al vampirului Larten Crepsley si doctorii afirma ca nu ii pot salva viata, Darren face un pact cu vampirul prin care devine ucenicul acestuia in schimbul obtinerii antidotului otravii.
Devenit pe jumatate vampir, fortat sa renunte la familie, la amici si la existenta banala si linistita pe care o ducea in suburbii si intrat in randul ciudatelor creaturi de circ precum omul-lup, baiatul-sarpe sau femeia cu barba pe nume Madame Truska, Darren Shan intrerupe fara voia lui un armistitiu vechi de 200 de ani dintre doua clanuri razboinice rivale de vampiri si se transforma intr-un element catalizator al acestei lupte.

Vezi Online Cirque du Freak: The Vampires Assistant - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Kung Pow, Enter the Fist

Kung Pow, Enter the Fist
Descriere sumara Kung Pow, Enter the Fist :
Anul: 2002
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 78 min
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Comedie
Descriere detaliata Kung Pow, Enter the Fist :

Regizorul Steve Oedekerk realizeaza un film specific genului de lupte in lumea artelor martiale, in care ocupa si el, un rol principal, care-l scoate in evidenta. Chosen One este unul dintre luptatorii, specialisti in artele martiale. El este numit "Alesul", cel care are o misiune nobila si totusi grea. Chosen One trebuie sa razbune moartea parintilor, scapand atat lumea de legendarul si maleficul "Master Pain". In urma cu ani, , cel poreclit "Master Pain" i-a omorat parintii lui Chosen. Acest lucru, a facut ca scopul vietii celui numit "Alesul" sa fie razbunarea. Pentru a reusi acest lucru, Chosen, este ajutat de mai varstnicul, amabil, specialist sintelept, Master Tang. Chosen One, mosteneste calitatile parintilor si intelepciunea lui Master Tang, lucru care-l ajuta sa-l gaseaca pe Master Pain, cu care insa va avea o disputa mai mult decat periculoasa, care nu este cum se astepta acesta.

Vezi Online Kung Pow, Enter the Fist - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Puff, Puff, Pass

Puff, Puff, Pass
Descriere sumara Puff, Puff, Pass :
Anul: 2006
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 94 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie
Descriere detaliata Puff, Puff, Pass :

Larry si Rico sunt doi prieteni care locuiesc impreuna si sunt mari consumatori de ierburi. Mintea le e mereu in ceata si realitatea e distorsionata. Cei doi sunt aruncati afara din casa pentru ca nu au mai platit chiria, iar acum trebuie sa gaseasca o modalitate de a supravietui. Ei sunt impresionati de Big Daddy, care a devenit peste noapte un bogatan, insa iubita acestuia nu este de acord cu planurile lui de investitii. Un sarlatan care are o emisiune la televizor ii face pe cei doi sa viseze la gramezi cu bani castigati peste noapte, asa ca "eroii" nostri se arunca cu capul inainte in aventura vietii lor.

Vezi Online Puff, Puff, Pass - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Don't Be A Menace To South Central While Drinking Your Juice In The Hood

Don't Be A Menace To South Central While Drinking Your Juice In The Hood
Descriere sumara Don't Be A Menace To South Central While Drinking Your Juice In The Hood :
Anul: 1996
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 89 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie
Descriere detaliata Don't Be A Menace To South Central While Drinking Your Juice In The Hood :

Filmul este o parodie dupa cele mai celebre filme cu negri din 90' (boys n' the hood cu ice cube si cuba gooding jr,juice cu 2pac,menance to society & South Central L.A,este foarte simplu dak urmariti filmele mentionate mai sus inainte,o sa va dati seama ca filmul este foarte bn facut si mai mult de atat o sa fie mult mai amuzant cand o sa realizati ce anume parodiaza :) pt un filmul cu negrii hip hop.

Vezi Online Don't Be A Menace To South Central While Drinking Your Juice In The Hood - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Simply Irresistible

Simply Irresistible
Descriere sumara Simply Irresistible :
Anul: 1999
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 94 min
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Drama, Dragoste
Descriere detaliata Simply Irresistible :

Amanda Shelton este proprietara unui restaurant fermecator, candva extrem de profitabil, restaurant pe care l-a mostenit de la mama sa. Aptitudinile sale în ale gătitului lasă de dorit, dar nu-i nimic! Este tânără, frumoasă şi nu se teme să-şi arate sentimentele. El, în schimb, Tom Bartlett este manager cu pretenţii al unui magazin la fel de pretenţios. Este un tip frumos, pragmatic şi dornic de succes.
Aparent, cei doi, Amanda şi Tom, nu par să aibă nimic în comun. Se întâlnesc întâmplător, dar întâlnirea aceea avea să le schimbe viaţa şi să-i aducă împreună. Când Tom îi vizitează restaurantul, Amanda este imediat atrasă de el. Reuşeşte cumva să amestece odată cu ingredientele şi dragostea ei, iar el îi gustă la propriu sentimentele. Brusc, simte, la rândul lui, că frumoasa Amanda este irezistibilă. Relaţia lor e din ce în ce mai înflăcărată, până când obiectivul Tom începe să o bănuiască pe iubita lui de vrăjitorie.

Vezi Online Simply Irresistible - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Trainspotting

Trainspotting
Descriere sumara Trainspotting :
Anul: 1996
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 94 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Drama, Crima
Descriere detaliata Trainspotting :

Mark Renton este un tanar scotian dependent de heroina si face parte dintr-un grup de prieteni (Sick Boy, care il imita pe Sean Connery, Spud, un tanar opac, psihopatul Begbie, prietena lui de 14 ani, Diane, si curatelul atlet Tommy). Acestia sunt cateva din figurile care-si spun povestea in aceast film, folosind limbajul agrsiv si argotic al scotienilor din Leith si incearca sa scape de banalitatile existentei moderne zilnice cu ajutorul heroinei. Dar nu dureaza mult pana incep sa apara consecintele nefaste ale dependentei lor si descopera astfel ca nu exista solutii usoare impotriva singuratatii si a durerii vietii. Problemele lor legate de consumul de heroina, dilemele sexulae, intorsaturile ironice de situatie sunt dublate de referinte constante la conflictele etnice, religioase si fotbalistice, care fac parte din mecanismele comunitatii din care provin

Nominalizat la Oscar..

Vezi Online Trainspotting - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Jerry Maguire

Jerry Maguire
Descriere sumara Jerry Maguire :
Anul: 1996
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 139 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Drama
Descriere detaliata Jerry Maguire :

Jerry Maguire, un agent sportiv foarte important, face greseala sa scrie un memoriu despre activitatea companiei la care lucra: lucrurile pe care le gandim si nu le spunem. Ca urmare, este concediat fara ocolisuri. Si cum un ghinion nu vine niciodata singur, isi va pierde si logodnica si clientii. Dar Jerry este un luptator si nu se da batut. Ajutat de Dorothy, o tanara contabila care crede in el, Jerry incepe sa-si recladeasca viata de la zero. Cand totul parea pierdut, el pune mana pe un client, Rod…

Vezi Online Jerry Maguire - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Hall Pass

Hall Pass
Descriere sumara Hall Pass :
Anul: 2011
Calitate: Bluray-Rip
Durata Film: 105 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie
Descriere detaliata Hall Pass :

Fred si Rick sunt buni prieteni si au o multime de lucruri in comun, incepand cu faptul ca amandoi sunt casatoriti de foarte multi ani si au inceput sa resimta efectele crizei sentimentale de la varsta a doua. Atunci cand sotiile lor remarca cu stupoare ca barbatii nu mai sunt interesati de placerile nevinovate pe care le ofera viata de cuplu si nu se sfiesc sa intoarca capul dupa alte femei mai tinere si mai voluptuoase decat ele, decid sa le ofere lui Fred si lui Rick o saptamana de libertate absoluta, in care sa uite ca sunt insurati si sa isi satisfaca toate poftele fara sa se teama de consecinte. Initial, cei doi prieteni au impresia ca visurile lor intime s-au transformat in realitate si sunt convinsi ca, de indata ce isi vor pune in functiune capacitatile de seductie de care dispuneau odinioara, nu va exista nicio femeie care sa nu le cada in mreje si pe care sa nu o poata vari in asternut. Situatia se complica insa in momentul in care Rick si Fred constata ca farmecul lor a palit si trucurile pe care le incearca nu mai au efect asupra tinerelor din ziua de astazi, iar nevestele lor se folosesc in egala masura de libertatea pe care le-au acordat-o lor si se implica in tot felul de activitati extramaritale.

Vezi Online Hall Pass - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Gnomeo & Juliet

Gnomeo & Juliet
Descriere sumara Gnomeo & Juliet :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 74 min
Rating: AG | Audienta generala
Categoria: Comedie, Animatie
Descriere detaliata Gnomeo & Juliet :

Gnomeo şi Julieta este cea mai frumoasă poveste de dragoste petrecută vreodată пїЅntre... doi pitici de grădină. пїЅntr-o aventură contemporană extrem de comică, variantele moderne ale celebrilor Capulet şi Montague sunt doi vecini care nu se suportă. Din cauza competiţiei dintre ei, grădinile lor au ajuns să arate ridicol, pline pпїЅnă la refuz cu pitici din teracotă. Dar ceea ce nu stiu oamenii, este că atunci cпїЅnd nimeni nu se uită, piticii prind viaţă şi se comportă exact ca ei. De fapt, au пїЅmprumutat atпїЅt de bine trăsăturile oamenilor, пїЅncпїЅt şi conflictul dintre pitici s-a transformat пїЅntr-o adevărată vendetă. La fel ca pentru Montague şi Capulet, apartenenţa la clanurile Roşiilor din Grădina Roşie sau Albaştrilor din Grădina Albastră e ceva extrem de important şi implică şi foarte multe responsabilităţi.
Printre cursele cu maşina de tuns iarbă şi incursiunile пїЅn piscinele oamenilor, se пїЅnfiripă idila dintre Gnomeo şi Julieta, care, пїЅndrăgostiţi pпїЅnă peste urechi, sfidează пїЅndelungata rivalitate a clanurilor lor.
Piticii sunt acompaniaţi пїЅn aventura lor de cei mai renumiţi actori, vocile lor fiind interpretate de: Jason Statham, Emily Blunt, James McAvoy, Michael Caine, Patrick Stewart, Dolly Parton, Ozzy Osbourne, Maggie Smith, Ashley Jensen, Stephen Merchant, Matt Lucas si Hulk Hogan; пїЅn timp ce coloana sonoră a filmului este compusă de Sir Elton John.

Vezi Online Gnomeo & Juliet - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Charlie's Angels: Full Throttle

Charlie's Angels: Full Throttle
Descriere sumara Charlie's Angels: Full Throttle :
Anul: 2003
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 106 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Aventura
Descriere detaliata Charlie's Angels: Full Throttle :

Cele trei femei-ingeri care intruchipeaza echipa de super-detectivi a lui Charlie, se reunesc intr-o noua aventura. Si de data aceasta ele lucreaza sub acoperire cu maiestria artelor martiale si a spionajului de care sunt capabile mai bine decat orice, cu scopul de a recupera doua inele din argint disparute. Inelele contin informatii codificate ce releva identitatile noi ale fiecarei persoane din Programul Federal de Protejare a Martorilor

Vezi Online Charlie's Angels: Full Throttle - server 0:

VK CD 1



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu