marți, 18 decembrie 2012

Lista filme online - Actiune (14)

Lista filme online - Actiune


Up

Up
Descriere sumara Up :
Anul: 2009
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 96 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Aventura, Familie, Animatie
Descriere detaliata Up :

Carl Fredricksen si-a petrecut toata viata lui explorand toata planeta si traind viata la maxim. Dar acum a ajuns la batranete, iar la cei 78 de ani ai sai, el are impresia ca viata a trecut pe langa el. Dar soarta lui nu a fost scrisa in totalitate, iar destinul i-a mai pastrat cateva surprize, chiar si acum la batranete. Impreuna cu un persistent pusti de 8 ani pe nume Russell, care vrea si el sa devina explorator la fel ca el, Carl Fredricksen va avea ocazia sa se imbarce intr-o noua aventura. La "bordul" casei sale zburatoare, Carl si Russell vor calatori pe taramuri uitate de om, se vor lupta cu creaturi si raufacatori prin jungla ecuatoriala, si vor lua si cina la 3:30 dupa-amiaza.

Premiat cu 2 premii Oscar si cu 2 premii Golden Globes.

Vezi Online Up - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


X-Men

X-Men
Descriere sumara X-Men :
Anul: 2000
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 104 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Aventura, S.F, Thriller
Descriere detaliata X-Men :

Cyclops, Jean Grey si Storm sunt copiii erei atomice, homo superior, veriga urmatoare in lantul evolutiv uman. Fiecare dintre ei s-a nascut cu o mutatie genetica unica, manifestata la pubertate prin niste puteri supranormale: Cyclops (James Marsden) poate emite din priviri un fascicul energetic capabil sa strapunga muntii; Jean Grey (Famke Janssen) este telekinetica si telepatica, iar Storm (Halle Berry) e capabila sa manipuleze dupa bunul plac orice fel de conditii atmosferice.
Intr-o lume plina de ura si prejudecati, ei reprezinta niste ciudatenii ale naturii, un fel de paria dispretuiti si temuti de cei care nu sunt capabili sa-i inteleaga si sa accepte diferenta. Printre acestia se numara senatorul american Robert Kelly (Bruce Davison), ale carui proiecte de lege sunt menite sa atentioneze asupra pericolului reprezentat de mutanti, care traiesc cu miile intr-o societate ignoranta.
Sub indrumarea profesorului Charles Xavier (Patrick Stewart), cel mai puternic telepat din lume, "mutantii" au invatat sa-si controleze si sa-si foloseasca puterile unice in interesul umanitatii si sa lupte impotriva unei societati care se teme de ei. Ei sunt porecliti generic "X-Men".
Profesorul Xavier are doi "studenti" noi: pe Logan /Wolverine (Hugh Jackman) -un solitar care poseda puteri vindecatoare uimitoare, dar si o furie intensa, animalica -si pe Rogue (Anna Paquin), o adolescenta stranie care are capacitatea de a "absorbi" puterile si amintirile celor pe care ii atinge.
Echipa de X-Men intra intr-un razboi filosofic si propriu-zis cu un fost coleg si prieten de-al profesorului Xavier, Erik Lehnsherr, poreclit "Magneto". Unul dintre cei mai puternici mutanti din lume, Magneto a intors spatele societatii si este fidel principiului ca oamenii si mutantii nu pot coexista si acestia din urma reprezinta viitorul societatii. Impreuna cu discipolii sai, mutantii pe nume Sabretooth (Tyler Mane), Mistique (Rebecca) si Toad (Ray Park) nu se da in laturi de la nimic pentru a-si asigura dominatia in viitor, chiar daca aceasta pune in pericol insasi existenta omenirii.

Vezi Online X-Men - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online X-Men - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


The Bourne Supremacy

The Bourne Supremacy
Descriere sumara The Bourne Supremacy :
Anul: 2004
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 108 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Drama, Aventura, Thriller, Mister
Descriere detaliata The Bourne Supremacy :

Cand o operatiune CIA de a cumpara documente secrete rusesti este data in vileag de un agent rival care apoi isi face aparitia in satul pierdut de lume in care Bourne si Marie se ascundeau, cuplul renunta la viata ce o duceau si fug pentru a se ascunde. Bourne, ce promisese ca se razbuna in cazul in care cineva va incerca sa-i contacteze, este fortat din nou sa apeleze la cunostintele de asasin a vietii pe care incerca sa o uite.

Vezi Online The Bourne Supremacy - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online The Bourne Supremacy - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Contraband

Contraband
Descriere sumara Contraband :
Anul: 2012
Calitate: Bluray-Rip
Durata Film: 110 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Filme Noi, Actiune, Crima, Thriller
Descriere detaliata Contraband :

Chris Farraday este o legenda in domeniul contrabandei, insa a renuntat in urma cu multi ani la indeletnicirile ilicite pentru a-si intemeia o familie impreuna cu Kate, devenind intre timp si tata. Atunci cand tanarul cumnat Andy face greseala de a lucra pentru nemilosul traficant de droguri Tim Briggs, zadarnicindu-i acestuia perfectarea unui targ in urma caruia trebuia sa castige o mare suma de bani, Chris este fortat sa intre in contact cu infractorul si sa-i propuna sa achite el datoria nesabuitului frate al sotiei sale pentru a se asigura ca Andy, care zace pe un pat de spital, nu va fi asasinat din razbunare. Cu ajutorul celui mai bun prieten pe nume Sebastian Abney, Chris Farraday isi formeaza o echipa competitiva si se deplaseaza in Panama pentru a pune la cale o ultima lovitura de maestru si a intra in posesia milioanelor de dolari pe care trebuie sa i le plateasca lui Briggs, astfel incat lordul drogurilor sa nu-i lichideze cumnatul. Numai ca lucrurile nu decurg conform planului, iar Chris trebuie sa scape de politistii, dealerii de stupefiante si asasinii profesionisti aflati pe urmele sale, intorcandu-se acasa inainte ca familia lui sa devina urmatoarea tinta a lui Tim Briggs.

Vezi Online Contraband - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Contraband - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Battleship

Battleship
Descriere sumara Battleship :
Anul: 2012
Calitate: CAM
Durata Film: 108 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Filme Noi, Actiune, S.F, Thriller
Descriere detaliata Battleship :

Ofiterul de marina Alex Hopper de pe vaporul USS John Paul Jones este logodit cu terapeuta Sam, fiica intransigentului si severului amiral Shane, care nu este deloc incantat de perspectiva acestei casatorii si ii reproseaza viitorului ginere ca isi iroseste calitatile profesionale. Alex il idolatrizeaza pe fratele lui mai mare Stone, care este ofiter pe vasul USS Sampson si dispune de toate abilitatile necesare pentru a fi un excelent comandant. Aflati in misiune in Oceanul Pacific, fratii Hopper, amiralul Shane, experta in armament Raikes si echipajele internationale ale vapoarelor ce compun o mica flota se confrunta cu o invazie extraterestra, alienii supranumiti The Regents intentionand sa construiasca o puternica sursa de energie in ocean si sa acapareze resursele bogate ale Terrei pentru a supravietui ca rasa. Cativa membri ai echipajului sunt trimisi sa cerceteze o ambarcatiune suspecta rasarita din adancuri, care nu este detectata de radar, desi este vizibila cu ochiul liber, iar atunci cand armamentul ultramodern din dotarea oamenilor nu pare a avea eficacitate impotriva acestei nave, care ia forma unui robot si deregleaza aparatura de bord, amiralul Shane intelege ca au de-a face cu un inamic periculos de pe alta planeta.

Vezi Online Battleship - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Battleship - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Dragon Eyes

Dragon Eyes
Descriere sumara Dragon Eyes :
Anul: 2012
Calitate: BD-Rip
Durata Film: 88 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Filme Noi, Actiune, Drama, Crima
Descriere detaliata Dragon Eyes :

St. Jude Square este un cartier ce traieste in teama si disperare. Gastile ce se lupta mereu intre ele, conduse de localnicii Dash si Antuan, terorizeaza strazile si cetatenii au ajuns sa traiasca fara o urma de speranta…pana cand misteriosul strain Ryan Hong ajunge in oras. El incepe sa joace pe la spate o banda contra celeilalte, folosindu-se de abilitatile sale de neegalat in arte martiale si, prin punerea in practica a ceea ce l-a invatat extraordinarul sau mentor, Tiano. Tocmai dupa ce reusise sa aduca comunitatea sub un oarecare control, Hong este confruntat de Mr. V, politistul sef nesimtit si corupt al orasului. La inceput Mr. V este impresionat de abilitatile lui Hong, dar curand ajunge sa-l vada pe acesta ca o amenintare pentru modalitatea lui de conducere, cei doi ajungand sa se infrunte intr-o lupta crancena intre regimul lui Mr. V, plin de frica si coruptie si un nou inceput pentru oamenii din St. Jude Square, reprezentat de Hong.

Vezi Online Dragon Eyes - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Dragon Eyes - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Bad Ass

Bad Ass
Descriere sumara Bad Ass :
Anul: 2012
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 90 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Filme Noi, Actiune
Descriere detaliata Bad Ass :

Frank Vega este un veteran, fost combatant in Vietnam. El devine erou local intr-un oras din SUA dupa ce sare in apararea cetatenilor cand sunt amenintati de interlopi. Isi castiga faima si respectul in randul cetatenilor cand ii snopeste in bataie, intr-un autobuz, pe doi agresori care se pregateau sa bata un batran. Viata lui se schimba decisiv in momentul in care este ucis cel mai bun prieten al sau. Inainte de a fi ucis, prietenul lui Frank Vega ii incredinteaza acestuia un stick de memorie cu niste informatii compromitatoare despre primarul orasului. Apeland la politie pentru aflarea si pedepsirea vinovatilor de moartea prietenului sau, Frank Vega nu este convins ca se va face dreptate, observand o pasivitate in atitudinea ofiterilor de politie. Este hotarat sa razbune moartea prietenului sau facandu-i sa plateasca pe vinovati. Astfel porneste, pe cont propriu, intr-o aventura riscanta pentru a descoperi cauzele care au provocat aceasta crima.

Vezi Online Bad Ass - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Bad Ass - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Act of Valor

Act of Valor
Descriere sumara Act of Valor :
Anul: 2012
Calitate: HD-Rip
Durata Film: 110 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Filme Noi, Actiune, Aventura, Thriller
Descriere detaliata Act of Valor :

Un agent al CIA a fost rapit. Misiunea anti-terorista de a-l recupera e una secreta, desfasurata de o echipa de elita de puscasi marini. In timpul misiunii, echipa descopera un complot terorist de atacuri coordonate impotriva SUA si pornesc o ofensiva. Calea simpla de rezolvare a conflictelor a putut fi aplicata ieri, dar acum echipa de puscasi trebuie sa-si faca misiunea si datoria fata de tara si de familiile lor.

Vezi Online Act of Valor - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Act of Valor - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


The Darkest Hour

The Darkest Hour
Descriere sumara The Darkest Hour :
Anul: 2011
Calitate: Bluray-Rip
Durata Film: 89 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Horror, S.F, Thriller
Descriere detaliata The Darkest Hour :

Cinci tineri nord-americani sosesc in capitala Rusiei pentru a petrece o vacanta de vis intr-o metropola despre care nu cunosc prea multe amanunte, dar care este renumita pentru frumusete si pentru distractiile pe care le pune la dispozitia turistilor, dar, dupa ce isi petrec cateva zile vizitand punctele de atractie si frecventand cluburile de noapte, cele doua fete si cei trei baieti se trezesc blocati intr-un oras invadat de o specie extraterestra malefica, care dezintegreaza deopotriva oameni si animale si care devoreaza toate sursele de energie electrica. Informatiile transmise in buletinele de stiri de la posturile nationale si internationale de televiziune demonstreaza faptul ca Moscova nu este singurul oras de pe Glob care a cazut victima atacului extraterestrilor ce nu pot fi vazuti cu ochiul liber de catre oameni, Parisul, Londra, Tokyo si New York-ul fiind de asemenea decimate de specia de origine necunoscuta de pe alta planeta. Remarcand faptul ca extraterestri pot fi identificati de ochiul uman cu ajutorul unor surse de electricitate, cei cinci nord-americani curajosi se mobilizeaza, intra in posesia unor arme de ultima generatie si lupta cu invadatorii din spatiu pentru a supravetui si pentru a salva umanitatea de la extinctie.

Vezi Online The Darkest Hour - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online The Darkest Hour - server 1:

VK CD 1



Vezi Online The Darkest Hour - server 2:

Vidbux CD 1



Vezi Online The Darkest Hour - server 3:

Vidxden CD 1



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu