marți, 18 decembrie 2012

Lista filme online - Aventura (11)

Lista filme online - Aventura


Merlin

Merlin
Descriere sumara Merlin :
Anul: 1998
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 182 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Drama, Aventura, Dragoste
Descriere detaliata Merlin :

Filmul este o adaptare ingenioasa a legendei puternicului magician Merlin, o poveste clasica a luptei dintre bine si rau. Merlin este o creatie a vrajitoarei Mab, insa cand acesta refuza sa fie conducatorul fortelor Intunericului, Mab se intoarce impotriva tanarului vrajitor. Merlin se lupta cu sinistra vrajitoare Mab si cu Morgan Le Fey, cauta dragostea de mult pierduta (frumoasa Nimue) si ii calauzeste pasii viitorului rege Arthur.

Nominalizat la 4 premii Emmy.

Vezi Online Merlin - server 0:

FastUpload.ro CD 1


FastUpload.ro CD 2


Lista filme online - Aventura


Laser Mission

Laser Mission
Descriere sumara Laser Mission :
Anul: 1990
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 84 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Aventura, Filme Fara Subtitrare
Descriere detaliata Laser Mission :

N/A

Vezi Online Laser Mission - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Laser Mission - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Terra

Terra
Descriere sumara Terra :
Anul: 2007
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 85 Minute
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Aventura, Animatie
Descriere detaliata Terra :

Acest film a fost filmat original in format 2D, dar a fost facut in asa fel incat sa mai poata fi adaugata inca o camera. Dupa ce filmul a fost aratat la diferite festivaluri, distribuitorii au inceput sa fie interesati de acest proiect si a fost angajata o echipa mica care sa faca din acest proiect 2D, unul 3D. Battle for Terra a castigat premiul Grand Pirze pentre cea mai buna animatie in anul 2008 la Festivalul International De Animatie Ottawa. Battle for Terra, cunoscut si sub numele de Terra inainte de a-l schimba pentru lansarea din 2009 in Statele Unite, este o animatie sci-fi, bazata pe un scurt metraj, despre o planeta extraterestra pasnica, care este amenintata cu disparitia. Aceasta animatie este o calatorie fantastica catre lumi la care noi doar putem visa. Este povestea unei prietenii, a unei familii, a unui sacrificiu, si cel mai important, incearca sa ne faca sa realizam ca supravietuirea rasei umane pe Pamant, se bazeaza pe resursele naturale ale planetei.

Vezi Online Terra - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Aventura


Apocalypto

Apocalypto
Descriere sumara Apocalypto :
Anul: 2006
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 139 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Drama, Aventura
Descriere detaliata Apocalypto :

Actiunea se petrece in timpul civilizatiei mayase. Viata linistita a unui barbat este intrerupta de o armata violenta de invadatori, iar el incepe o calatorie riscanta intr-o lume guvernata de teama si opresiune, in care un final chinuitor il asteapta. Printr-o schimbare a sortii si manat de puterea iubirii pentru femeia lui si pentru familia sa, el va face o incercare disperata sa se intoarca acasa si sa incerce sa-si salveze modul de viata.

Nominalizat la 3 premii Oscar si la Golden Globes.

Vezi Online Apocalypto - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Aventura


Happy Feet

Happy Feet
Descriere sumara Happy Feet :
Anul: 2006
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 108 min
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Comedie, Aventura
Descriere detaliata Happy Feet :

Happy Feet este o comedie plina de aventuri ce are in centru o comunitate de Pinguini Imperiali din indepartata Antarctica. In acel pustiu inghetat in care scopul final al marii lor calatorii este acela de a-si gasi… “sufletul-pereche”, vocea este atuul de baza in atragerea partenerelor de…ou. Fiecare pinguin compune o piesa cu care sa-si cucereasca aleasa inimii, iar trilurile lor de iubire rasuna in acea imparatie alba. Dar ce se intampla in momentul in care in mijlocul lor se naste un pinguin care are cea mai proasta voce auzita vreodata de cineva?
Legea compensatiei functioneaza totusi si Mumble, eroul nostru, este un dansator excelent! Robin Williams, Hugh Jackman, Elijah Wood, Nicole Kidman si Brittany Murphy sunt cativa dintre actorii care dau viata simpaticelor creaturi.
Warner Bros. Pictures ne prezintă, în asociaţie cu Village Roadshow Pictures, o producţie Kennedy Miller, în asociaţie cu Animal Logic Film. Un film realizat de George Miller, Happy Feet ne prezintă vocile lui Elijah Wood, Robin Williams, Brittany Murphy, Hugh Jackman, Nicole Kidman, Hugo Weaving şi Anthony La Paglia. Filmul prezintă de asemenea dansul step al lui Savion Glover.
Happy Feet este regizat de George Miller, care a contribuit de asemenea la scrierea scenariului alături de John Colle, Juddy Morris şi Warren Coleman. Filmul este produs de Doug Mitchell, George Miller şi Bill Miller, avându-i pe Zareh Nalbandian, Graham Burke, Dana Goldberg şi Bruce Berman ca producători executivi. Muzica a fost compusă de John Powell, iar coloana sonoră include de asemenea cântece interpretate de Prince, Yolanda Adams, Fantasia Barrino, Gia Farrell, Chrissie Hynde, Patti LaBelle, k.d. lang, Jason Mraz şi Pink.

Premiat la Oscar si la Golden Globes.

Vezi Online Happy Feet - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Anastasia

Anastasia
Descriere sumara Anastasia :
Anul: 1997
Calitate: CAM
Durata Film: 94 Minute
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Drama, Aventura, Muzical, Animatie
Descriere detaliata Anastasia :

Unul dintre cele mai mari mistere ale istoriei este prezentat in aceasta creatie animata a 20th Century Fox. F. La a 300 a aniversare a familiei tariste in 1916 , Romanovii sunt ridicati de la palatul din Sankt Petersburg cu scopul precis de a fi eliminati. Din tragedie scapa imparateasa mama si nepoata acesteia , Anastasia in varsta de 8 ani. Desi scapa din palat cu ajutorul lui Dimitri si Vladimir, slujitori ai palatului, ele sunt urmarite de revolutionarii bolsevici condusi de maleficul Rasputin.

Drumurile celor doua se despart, imparateasa reusind sa fuga la Paris , iar Anastasia isi pierde identitatea, pe care ulterior incearca sa si-o regaseasca. Dupa ani de zile, Anastasia, devenita Ania, se indragosteste de salvatorul ei, chipesul Dimitri, iar bunica sa nu renunta la ideea de a nu-si mai vedea nepoata, astfel ca ofera o recompensa celor ce ii pot oferi informatii.

Nominalizat la 2 premii Oscar si la Golden Globes.

Vezi Online Anastasia - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Aventura


Harry Potter 4 And The Goblet Of Fire

Harry Potter 4 And The Goblet Of Fire
Descriere sumara Harry Potter 4 And The Goblet Of Fire :
Anul: 2005
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 157 min.
Rating: AG | Audienta generala
Categoria: Aventura, Familie, Mister
Descriere detaliata Harry Potter 4 And The Goblet Of Fire :

Este iarasi vara, iar Harry si prietenii sai sunt inapoi la Hogwarts. De data aceasta insa, scoala lor este gazda legendarului concurs Triwizard Tournament, o intrecere intre cele mai mari scoli de magie. Campionii fiecarei scoli sunt selectati de catre Pocalul de Foc, iar anul acesta, spre surprinderea tuturor, inclusiv a sa, Harry este ales sa reprezinte Hogwarts. Toate acestea, combinate cu iminenta reintoarcere a lordului Voldemort, il vor pune pe Harry in situatii mai periculoase si mai intense decat pana acum, la care micul erou va incerca sa le gaseasca solutii in stilul sau unic.

Vezi Online Harry Potter 4 And The Goblet Of Fire - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


The Three Musketeers

The Three Musketeers
Descriere sumara The Three Musketeers :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Screener
Durata Film: 110 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Aventura, Dragoste
Descriere detaliata The Three Musketeers :

In urma cu 3 ani, legendarii muschetari Athos, Porthos si Aramis au fost tradati de catre partenera lor Milady de Winter, care a facut joc dublu si a vandut Ducelui de Buckingham niste planuri strict secrete pe care le subtilizasera impreuna, iar acum cei trei spadasini cu renume se complac in slujbe mizere si au uitat deviza ce ii mentinea uniti - "Toti pentru unul si unul pentru toti". Sosirea tanarului si inflacaratului D'Artagnan la Paris si dorinta acestuia de a deveni ucenicul muschetarilor ii reinsufleteste pe Athos, Porthos si Aramis, care trebuie sa isi uneasca fortele pentru a-l impiedica pe intrigantul si coruptul cardinal Richelieu sa uzurpe tronul regelui Louis si sa implice Franta intr-un razboi cu alte tari europene. Richelieu si Milady de Winter i-au inscenat tinerei regine Anne o aventura cu atragatorul si diabolicul Duce de Buckingham astfel incat regele Louis sa fie atat de furios incat sa o condamne la moarte pe sotia lui si sa arunce Franta intr-un conflict armat cu Anglia, facilitandu-i cardinalului accesul la tron. Numai ca muschetarii sar in ajutorul nevinovatei regine si porneasc in misiunea de a recupera din inexpugnabilul Turn al Londrei un colier cu diamante al tinerei Anne in timp util pentru ca aceasta sa il poarte la un bal important.

Vezi Online The Three Musketeers - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online The Three Musketeers - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Harry Potter 3 And The Prisoner Of Azkaban

Harry Potter 3 And The Prisoner Of Azkaban
Descriere sumara Harry Potter 3 And The Prisoner Of Azkaban :
Anul: 2004
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 135 min
Rating: AG | Audienta generala
Categoria: Aventura
Descriere detaliata Harry Potter 3 And The Prisoner Of Azkaban :

Castigator al Premiului publicului THE ORANGE FILM OF THE YEAR la Premiile Academiei Britanice de Film si Teatru (BAFTA).
Harry Potter, in varsta de treisprezece ani, (DANIEL RADCLIFFE) a petrecut cu greu o alta vara alaturi de rudele sale ingrozitoare, familia Dursley, "comportandu-se frumos" fara a practica nici o magie. Adica, pana in momentul in care sora dominatoare a unchiului Vernon, matusa Marge (PAM FERRIS) vine in vizita. Matusa Marge s-a purtat intotdeauna oribil cu Harry si acum merge atat de departe incat, o face, ca dintr-un accident sa se umfle ca un balon monstruos si sa zboare!
Temandu-se de razbunarea matusii si unchiului (si repercusiunile de la Hogwarts si de la Ministerul Magiei, care le interzice cu strictete discipolilor sa utilizeze magia in lumea noastra), Harry fuge de acasa.
Este luat cu promptitudine de Autobuzul Cavalerilor, un vehicul fantastic violet pe trei nivele care il poarta spre carciuma Leaky Cauldron (Cazanul Spart). La sosire, Harry este intampinat de Ministrul Magiei, Cornelius Fudge, care, in mod inexplicabil nu il pedepseste pe adolescent pentru greseala de a se folosi de magie si in schimb insista sa isi petreaca noaptea la Leaky Cauldron inainte de a se indrepta spre Hogwarts pentru al treilea an de studiu.

Vezi Online Harry Potter 3 And The Prisoner Of Azkaban - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Harry Potter 1 And The Sorcerers Stone

Harry Potter 1 And The Sorcerers Stone
Descriere sumara Harry Potter 1 And The Sorcerers Stone :
Anul: 2001
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 152 min.
Rating: AG | Audienta generala
Categoria: Aventura, Familie, Mister
Descriere detaliata Harry Potter 1 And The Sorcerers Stone :

Atunci cand implineste 11 ani, Harry Potter, care traieste in mizerie alaturi de unchiul si matusa sa, care nu-l doresc, afla ca parintii sai au fost vrajitori puternici. Lui i se ofera un loc la Hogwarts, o scoala pentru vrajitori care exista intr-un tinut magic dincolo de existenta oamenilor obisnuiti. La Hogwarts, Harry isi face repede prieteni noi si incearca sa descifreze misterul mortii parintilor sai.

Vezi Online Harry Potter 1 And The Sorcerers Stone - server 0:

VK CD 1



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu