marți, 18 decembrie 2012

Lista filme online - Aventura (1)

Lista filme online - Aventura


Transformers - Razboiul lor in lumea noastra

Transformers - Razboiul lor in lumea noastra
Descriere sumara Transformers - Razboiul lor in lumea noastra :
Anul: 2007
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 144 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Aventura, S.F, Fantastic
Descriere detaliata Transformers - Razboiul lor in lumea noastra :

De secole doua rase de roboti - Autoboti si Decepticoni - se lupta avand drept miza a razboiului soarta Universului. Atunci cand campul de bataie ajunge sa fie Pamantul, elementul surpriza care poate decide soarta razboiului se afla in mana lui Sam Witwicky (Shia LaBoeuf).
Un tanar obisnuit, Sam are grijile celor de varsta lui, adica scoala, prieteni, masini si fete. Fara sa stie ca el este cel ce poate decide soarta rasei umane, Sam si colega lui pe care ar vrea sa o transforme in iubita lui, Mikaela, se trezesc in mijlocul confruntarii dintre roboti. Soarta lumii intregi atarna de un fir de ata si astfel Sam afla intelesul dictonului familiei Witwicky: 'victoria cere sacrificii'.

Vezi Online Transformers - Razboiul lor in lumea noastra - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


The Lord Of the Rings: The Fellowship Of The Ring

The Lord Of the Rings: The Fellowship Of The Ring
Descriere sumara The Lord Of the Rings: The Fellowship Of The Ring :
Anul: 2001
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 178 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Aventura, Fantastic
Descriere detaliata The Lord Of the Rings: The Fellowship Of The Ring :

Frodo, un hobbit, mosteneste un inel cu puteri extraordinare de la unchiul sau, Bilbo Baggins. Dar Inelul are si o putere malefica asupra celui ce-l detine, asa ca Frodo trebuie sa plece intr-o calatorie de-a lungul Pamantului de Mijloc si sa arunce Inelul in "Muntele Blestemat", singurul loc unde acesta poate fi distrus

Premiat cu 4 premii Oscar, nominalizat la 3 premii Golden Globes.

Vezi Online The Lord Of the Rings: The Fellowship Of The Ring - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online The Lord Of the Rings: The Fellowship Of The Ring - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Clash Of The Titans

Clash Of The Titans
Descriere sumara Clash Of The Titans :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 106 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Drama, Aventura, Fantastic
Descriere detaliata Clash Of The Titans :

Aceasta noua versiune la clasicul film din 1981 cu acelasi titlu il are in centrul povestii pe Perseu, fiul lui Zeus, crescut printre oameni. Lupta pentru putere ii gaseste pe oameni infruntand regii si regii infruntand zeii. Numai ca razboiul dintre zei ar putea distruge intreaga lume. In fata lui Hades, zeul lumii de dincolo, Perseu este neajutorat, nereusind sa isi salveze familia. El se ofera voluntar intr-o misiune periculoasa de a-l infrange pe Hades inainte ca acesta sa puna mana pe puterea lui Zeus, vrand sa elibereze iadul pe pamant. In fruntea unor razboinici viteji, Perseu porneste intr-o calatorie plina de pericole in lumile interzise, acolo unde se va lupta cu creaturi, bestii si demoni, in fata carora va triumfa numai daca isi accepta conditia de zeu, numai daca isi va sfida soarta si isi va crea propriul sau destin.

Vezi Online Clash Of The Titans - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Scooby-Doo! Curse of the Lake Monster

Scooby-Doo! Curse of the Lake Monster
Descriere sumara Scooby-Doo! Curse of the Lake Monster :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 99 min.
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Comedie, Aventura, Fantastic, Familie
Descriere detaliata Scooby-Doo! Curse of the Lake Monster :

"Scooby-Doo! Curse of the Lake Monster" este o noua aventura a celor 5 prieteni. De aceasta data Fred, Velma, Daphne, Shaggy si Scooby-Doo pleaca la clubul unchiului lui Daphne pentru a lucra pe perioada verii. Din pacate, afla ca lacul langa care se afla asezat clubul este bantuit de un monstru. La inceput cred ca e doar o legenda insa in noaptea unei petreceri monstrul apare si distruge tot. Pentru a nu-si pierde slujbele de vara si pentru a-l ajuta pe unchiul lui Daphne, cei cinci se hotarasc sa rezolve misterul monstrului cat mai repede posibil.
Lucrurile sunt si mai complicate din cauza relatiei dintre Fred si Daphne care intampina unele greutati, dar si datorita faptului ca Shaggy se indragosteste de Velma si nu reuseste sa-si gaseasca cuvintele si curajul pentru a o invita la o intalnire. In timpul investigatiei cei cinci descopera legenda ce se afla in spatele monstrului. Acesta a fost creeat de o vrajitoare ce a locuit in acele locuri si a fost arsa pe rug de localnici. Acum trebuie sa gaseasca cat mai repede cine se afla in spatele misterului.

Vezi Online Scooby-Doo! Curse of the Lake Monster - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Silver Bullet

Silver Bullet
Descriere sumara Silver Bullet :
Anul: 1985
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 95 mins
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Horror, Aventura, Mister
Descriere detaliata Silver Bullet :

Silver Bullet este un film de aventura/horror/mister, aparut in anul 1985. De regia acestui film s-a ocupat Daniel Attias, iar de scenariul acestui film s-a ocupat Stephen King. Micutul orasel, numit Tarker's Mill, era candva o comunitate foarte pasnica, unde nu se intampla nimic iesit din comun. Asta pana intr-o noapte, cand incep sa apara crimele. Persoanele care locuiesc in acest orasel cred ca este vorba despre un criminal maniac in libertate, iar acum acestia au de gand sa-l vaneze pe acesta si sa-l opreasca. Marty, un tanar baiat handicapat, crede ca acest criminal nu este nici barbat, nici femeie, nici copil, ci mai degraba un varcolac. Dupa o urmarire cu varcolacul, Marty si sora acestuia, Jane il cauta in tot oraselul pe barbatul care se transforma in varcolac. Daca vor reusi acestia sa-l gaseasca sau nu, veti afla doar urmarind acest film.

Vezi Online Silver Bullet - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Yu-Gi-Oh! The Movie

Yu-Gi-Oh! The Movie
Descriere sumara Yu-Gi-Oh! The Movie :
Anul: 2004
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 90 min.
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Actiune, Aventura, Animatie
Descriere detaliata Yu-Gi-Oh! The Movie :

Un baiat pe nume Yugio Moto il invinge in duel pe Seto Kaiba, Campionul actual. Devenit faimos, Yugi si prietenul lui, Joey, participa la mai multe dueluri pentru a salva cat mai multi oameni din puzzle.
Duelurile au la baza mai multe motive: faima, onoare sau… deciderea sortii omenirii.
Intre timp, Seto Kaiba incearca sa isi recucereasca titlul pierdut.

Vezi Online Yu-Gi-Oh! The Movie - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Payback

Payback
Descriere sumara Payback :
Anul: 1999
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 100 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Aventura
Descriere detaliata Payback :

Renumit in special pentru palmaresul de eroi pozitivi, Mel Gibson isi demonstreaza in acest thriller plin de adrenalina veleitatile de baiat rau. Australianul joaca rolul lui Porter, un bandit periculos care impreuna cu partenerul sau, Val (Gregg Henry), fura 140.000 $ de la mafia chinezeasca a drogurilor. Desi trebuiau sa imparta prada, Val isi opreste 130.000 $, bani necesari pentru a-si cumpara locul intr-o banda de gangsteri. Pana sa realizeze ca a fost tras in piept, Porter va fi impuscat in spate chiar de sotia sa, Lynn, o toxicomana pe care Val o manipuleaza dupa pofta inimii.
Dupa cinci luni, in care s-a luptat cu moartea, Porter isi revine in mod miraculos si isi pregateste razbunarea. Din dorinta de a-si recupera partea de bani, acesta va porni in urmarirea escrocilor, pe care trebuie sa-i faca sa plateasca pentru fapta lor. Transformat intr-un adevarat sociopat, Porter nu se va opri pana nu isi va atinge scopul. Planul sau vindicativ va beneficia de ajutorul lui Rosie, o fosta prostituata de lux, pentru care lumea banilor murdari are foarte putine secrete.
Filmul abunda in spectaculoase rasturnari de situatie si in scene dure care scot la iveala furia neobisnuita a personajului interpretat de Mel Gibson. Frumoasa Lucy Liu are o aparitie interesanta in acest film regizat de Brian Helgeland, nimeni altul decat scenaristul productiilor L.A. Confidential si Teoria conspiratiei.

Vezi Online Payback - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


The Eagle

The Eagle
Descriere sumara The Eagle :
Anul: 2011
Calitate: R5-LiNE
Durata Film: 105 min
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Drama, Aventura, Istoric
Descriere detaliata The Eagle :

In Britania secolului al 2-lea, doi bărbaţi, un sclav şi stăpпїЅnul său, se aventurează dincolo de lumea ştiută de ei pentru a purcede пїЅntr-o călătorie primejdioasă care пїЅi va face să пїЅncalce limitele loialităţii şi trădării, ale prieteniei şi urii, ale laşităţii şi eroismului. Aventura epopeică ACVILA LEGIUNII A IX-A este regizată de Kevin Macdonald şi produsă de Duncan Kenworthy, după un scenariu de Jeremy Brock, care a adaptat romanul clasic al lui Rosemary Sutcliff, The Eagle of the Ninth.
In anul Domnului 140, Imperiul Roman se пїЅntinde tocmai pпїЅnă пїЅn Britania, dar influenţa sa e zădărnicită de triburile rebele din Caledonia (Scoţia zilelor noastre), care ţin sub control nordul пїЅndepărtat. Marcus Aquila (Channing Tatum) ajunge пїЅn Britania hotărпїЅt să repare reputaţia tatălui său, Flavius Aquila. пїЅn urmă cu 20 de ani, Legiunea a Noua, formată din 5000 de oameni şi comandată de Flavius, mărşaluia spre nord prin Caledonia, purtпїЅnd emblema lor de aur, Vulturul Acvilei a IX-a. Aceştia nu s-au mai пїЅntors niciodată; Legiunea, dar şi Acvila s-au evaporat пїЅn ceţuri. Furios, пїЅmpăratul roman Hadrian a poruncit să se ridice un zid care să izoleze regiunea, zidul devenind, astfel, graniţa cea mai de nord a Imperiului Roman – frontiera lumii aşa cum era ea cunoscută atunci.
Marcus se află la comanda unui mic fort din sud-vest, cпїЅnd пїЅşi conduce trupele spre victorie пїЅn timpul unui asediu. E onorat de Roma pentru curajul dovedit, dar e lăsat la vatră din cauza rănilor prea numeroase, aşa că Marcus suferă acum пїЅn convalescenţă, demoralizat, пїЅn vila unchiului său Aquila (Donald Sutherland), tot un fost militar.
După o luptă de gladiatori, Marcus salvează viaţa unui tпїЅnăr briton, iar unchiul său, Aquila, пїЅl cumpără ca să-i fie sclav lui Marcus. Acesta e Esca (Jamie Bell), şi urăşte tot ce e roman; cu toate acestea, Esca jură să se supună celui care l-a salvat de la moarte.
CпїЅnd aude că emblema pe care o purta tatăl său a fost văzută пїЅntr-un templu tribal din nordul пїЅndepărtat, Marcus porneşte пїЅmpreună cu Esca пїЅnspre Zidul lui Hadrian. Dar munţii din Caledonia sпїЅnt sălbatici şi periculoşi, iar Marcus nu se poate orienta decпїЅt cu ajutorul sclavului său pentru a putea traversa regiunea. CпїЅnd пїЅn drum le iese fostul soldat roman Guern (Mark Strong), Marcus пїЅşi dă seama că misterul dispariţiei tatălui său s-ar putea să aibă legătură cu secretul identităţii şi loialităţii sclavului său, un secret care пїЅncepe să devină apăsător cпїЅnd cei doi se пїЅntпїЅlnesc cu temutul prinț al poporului-focă (Tahar Rahim).
ACVILA LEGIUNII A IX-A este o producţie Focus Features, пїЅn asociere cu Film4 şi Duncan Kenworthy, пїЅn regia lui Kevin Macdonald, după scenariul lui Jeremy Brock, bazat pe romanul The Eagle of the Ninth, scris de Rosemary Sutcliff. Din distribuţie fac parte Channing Tatum, Jamie Bell, Donald Sutherland, Mark Strong. Casting: Jina Jay. Muzica: Atli пїЅrvarsson. Costumele: Michael O’Connor. Montajul: Justine Wright. Scenografia: Michael Carlin. Director de imagine: Anthony Dod Mantle, BSC, DFF.

Vezi Online The Eagle - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Hobo with a Shotgun

Hobo with a Shotgun
Descriere sumara Hobo with a Shotgun :
Anul: 2011
Calitate: BD-Rip
Durata Film: 87 min.
Rating: N/A
Categoria: Actiune, Aventura, Crima, Thriller
Descriere detaliata Hobo with a Shotgun :

Un vagabond fara un acoperis deasupra capului soseste cu trenul intr-un oras necunoscut si spera sa castige suficient de multi bani incat sa-si achizitioneze o masina de tuns gazonul pentru a incepe o afacere pe cont propriu. Numai ca orasul in care s-a stabilit barbatul nu este tocmai un paradis, infractorii facand legea pe strazi, proprietarii evacuand mame singure in toiul noptii, politistii fiind coruptibili, hotii jefuind magazinele in mod constant, pedofilii deghizandu-se in costume de Mos Craciun, iar Drake si cei doi fii degenerati si sadici pe nume Slick si Ivan sfidand autoritatile si calcand in picioare regulile. Dupa ce face rost de bani, vagabondul se indreapta spre magazin pentru a achizitiona o masina de tuns gazonul second-hand, insa chiar in acel moment trei hoti ii ameninta cu armele pe proprietar si pe o clienta al carei copil plange cu disperare, iar barbatul decide ca a venit vremea sa faca dreptate si sa curete strazile de aceste scursori ale societatii, motiv pentru care isi cumpara in schimb o arma automata. Ajutat de catre o prostituata frumoasa pe nume Abby, care il lasa sa doarma in patul ei dupa ce este agresat violent de Ivan si Slick, vagabondul incepe sa aplice legea talionului in oras si ii protejeaza pe inocenti cu arma in mana.

Vezi Online Hobo with a Shotgun - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Dumb & Dumber

Dumb & Dumber
Descriere sumara Dumb & Dumber :
Anul: 1994
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 107 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Aventura
Descriere detaliata Dumb & Dumber :

Cei mai ameţiti băieţi din lume, Lloyd şi Harry, fac оn timpul unei călătorii, cele mai incredibile idioţenii, imposibil de descris оn cuvinte. Lloyd e şofer şi оntr-o zi conduce la aeroport o frumoasă femeie, Mary, care-şi uită оn maşină servieta cu bani. Deşi aleargă după ea, nu reuşeşte să o mai găsească, dar află că a plecat la Aspen. El şi Harry decid să-i ducă banii şi pornesc la drum cu maşina. Aventurile nu-i ocolesc, cei doi provocвndu-le, spre necazul celorlalte personaje, şi marele haz al spectatorilor, care vor rвde cu lacrimi.

Vezi Online Dumb & Dumber - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


The Interceptor

The Interceptor
Descriere sumara The Interceptor :
Anul: 2009
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 90 min.
Rating:
Categoria: Actiune, Aventura, S.F, Fantastic, Thriller
Descriere detaliata The Interceptor :

N/A

Vezi Online The Interceptor - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Iron Man 2

Iron Man 2
Descriere sumara Iron Man 2 :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 112 min
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Aventura, S.F, Thriller
Descriere detaliata Iron Man 2 :

Paramount Pictures şi Marvel Entertainment prezintă mult aşteptata continuare a filmului пїЅIron ManпїЅ, blockbusterul care descrie aventurile eroului de legendă lansat de Marvel, şi care îi reuneşte pe regizorul Jon Favreau şi actorul nominalizat la Oscar Robert Downey Jr.
Este un fapt binecunoscut de toată lumea acum că industriaşul miliardar Tony Stark (Robert Downey Jr.) este Iron Man, iar Tony încearcă să minimalizeze beneficiile celebrului costum relansând extravagantul Stark Expo, o expoziţie a inovaţiilor în scop umanitar inspirate de tehnologia sa. Dar, guvernul Statelor Unite insistă să fie predată armatei costumul -armă revoluţionară şi în plus, apare un personaj misterios din trecutul familiei Stark, Ivan Vanko (Mickey Rourke) care vrea să-l distrugă pe Tony dezvăluind propria armă devastatoare construită cu tehnologia Stark.
Copleşit din toate părţile, în timp ce se confruntă şi cu demonii proprii, Tony trebuie să-şi cheme aliaţii пїЅ cei vechi şi cei noi пїЅ pentru a se lupta cu duşmanii ce vor să-l distrugă pe el şi întreaga omenire.
În пїЅIron Man 2пїЅ Downey este пїЅacompaniatпїЅ de o distribuţie de eroi şi răufăcători, din care fac parte Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Scarlett Johansson, Sam Rockwell, Mickey Rourke şi Samuel L. Jackson în rolul lui Nick Fury.
Paramount Pictures şi Marvel Entertainment prezintă o producţie Marvel Studious în asociere cu Fairview Entertainment, un Film Jon Favreau
пїЅIRON MAN 2пїЅ - cu Robert Downey Jr. Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Scarlett Johansson, Sam Rockwell, Mickey Rourke şi Samuel L. Jackson în rolul lui Nick Fury. пїЅIron Man 2пїЅ este regozat de Jon Favreau după un scenariu de Justin Theroux. Fiulmul este produs de Kevin Feige. Producătorii executivi sunt Alan Fine, Stan Lee, David Maisel, Denis Stewart, Louis DпїЅEsposito, Jon Favreau şi Susan Downey. Regizor de imagine este Matthew Libatique, ASC. Scenografia este semnată de J. Michael Riva. Filmul este editat de Richard Pearson, A.C.E. şi Dan Lebental, A.C.E. Costumele aparţin lui Mary Zophres. Coproducători sunt Jeremy Latcham şi Victoria Alonso. Efectele vizuale şi animaţia sunt create de Industrial Light & Magic. Muzica aparţine lui John Debney.

Vezi Online Iron Man 2 - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Ferocious Planet

Ferocious Planet
Descriere sumara Ferocious Planet :
Anul: 2011
Calitate: TV-Rip
Durata Film: 88 min.
Rating: N/A
Categoria: Aventura, S.F, Thriller
Descriere detaliata Ferocious Planet :

N/A

Vezi Online Ferocious Planet - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Largo Winch 2

Largo Winch 2
Descriere sumara Largo Winch 2 :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 113 min
Rating: N/A
Categoria: Actiune, Aventura, Thriller
Descriere detaliata Largo Winch 2 :

N/A

Vezi Online Largo Winch 2 - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Jaws

Jaws
Descriere sumara Jaws :
Anul: 1975
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 118 min.
Rating:
Categoria: Horror, Aventura, Thriller
Descriere detaliata Jaws :

In frumoasa si linistita plaja din Amity Island, ceva oribil, ceva extrem de rau a spulberat linistea si a devastat locul. Prima data, a luat viata in mod violent unei fetite, lasand ramasitele ciopartite sa putrezeasca pe plaja, iar ecoul ei tipa blestemand cerul noptii. Urmand apoi sa isi mute atentia la copii, spintecand si sfasiind in timp ce sangele transforma apa calma a marii in rosu. Apoi, chiar cand au crezut ca este sigur sa intrii iar in apa, a atacat din nou, fara mila cu manie, pilonii unui pod unde pescarii stateau in asteptarea unei prazi.
Acum ceva trebuie facut, inainte de a se intoarce pentru a se hranii. Primarul orasului Amity, Larry Vaugn e determinat sa tina plaja deschisa pentru sezonul de vara, iar acum siguranta turistilor sta in mainiile unor oameni precum seful politiei, Brody, biologulu marin, Matt Hooper, si pescarulu Quint, care trebuie sa ucida bestia alba de peste 90 de kilograme, punand astfel capat varsarii de sange.

Premiat cu 3 premii Oscar si la Golden Globes.

Vezi Online Jaws - server 0:

VK CD 1



VK CD 2



Lista filme online - Aventura


The NeverEnding Story

The NeverEnding Story
Descriere sumara The NeverEnding Story :
Anul: 1984
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 102 min.
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Drama, Aventura
Descriere detaliata The NeverEnding Story :

Filmul este o adaptare a unui roman german scris de Michael Ende, si spune povestea unui pusti pe nume Bastian Balthazar Bux care intr-o zi, din lipsa de ocupatie intra intr-o librarie. Proprietarul, un batran tare bizar, il sfatuieste sa citeasca "Poveste fara sfarsit". Numai sa aibe grija ca aceasta carte este foarte periculoasa. In aceasta carte el descopera un univers paralel, o lume alternativa plina de aventuri fantastice si creaturi mitice. Baiatul, foarte singuratic de fel, incepe sa citeasca din carte, si pe masura ce inainteaza, isi da seama ca viata lui este din ce in ce mai legata de aceasta poveste, in taramul din Fantasia care are nevoie urgenta de un erou care sa il salveze de la distrugere totala.

Vezi Online The NeverEnding Story - server 0:

VK CD 1



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu