marți, 18 decembrie 2012

Lista filme online - Aventura (4)

Lista filme online - Aventura


Harold And Kumar 2 - Escape From Guantanamo Bay

Harold And Kumar 2 - Escape From Guantanamo Bay
Descriere sumara Harold And Kumar 2 - Escape From Guantanamo Bay :
Anul: 2008
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 100 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Aventura
Descriere detaliata Harold And Kumar 2 - Escape From Guantanamo Bay :

In aceeasi dimineata in care Harold si Kumar mananca la Castelul Alb, primul afla ca Maria, fata pe care o iubeste, a plecat spre Amsterdam. Cei doi se decid sa o urmareasca pentru ca Harold sa-si marturiseasca dragostea.
Insa lucrurile nu merg conform planului, un pasager al avionului in care calatoreste perechea confundandu-l pe Kumar cu un terorist. In acest moment avionul is modifica ruta iar cei doi sunt prinsi intr-un caz de confundare de identitate.

Vezi Online Harold And Kumar 2 - Escape From Guantanamo Bay - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Delta Farce

Delta Farce
Descriere sumara Delta Farce :
Anul: 2007
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 90 min
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Aventura
Descriere detaliata Delta Farce :

Larry McCoy,Bill Little si Everett Shackleford sunt amici,dar cam zevzeci de felul lor,ei facand parte din rezerva de stat a armatei americane.Cand se primeste ordinul de mobilizare ajung sub comanda sergentului Kilgore si dusi la baza Fort Davis unde incep antrenamentele.Primesc misiunea de a merge la Fallujah in Irak,dar in timpul zborului,obositi fiind,se culca intr-un jeep militar aflat la bordul avionului.Din cauza unor turbulente intalnite,pilotii parasuteaza incarcatura suplimentara de care se agata din greseala si sergentul Kilgore.Ziua urmatoare se trezesc in mijlocul desertului,mai putin sergentul,pe care cei trei i-l ingroapa in nisip crezandu-l mort.Luandu-si misiunea in serios,ataca o mica localitate pe care ei cred ca au eliberat-o de garda republicana a lui Sadam Hussein si devin eroii sarbatoriti de intreaga comunitate,iar Larry devine pentru localnici generalul Eisenhower,nestiind ca se afla intr-o cu totul alta locatie,nicidecum in Irak.

Vezi Online Delta Farce - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I
Descriere sumara Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 146 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Aventura, Fantastic, Mister
Descriere detaliata Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I :

Reprezinta ecranizarea primei jumatati a ultimei carti cu Harry Potter. De data asta Harry, Ron si Hermonie pleaca intr-o cautare a celor 7 lucruri in care Voldemort si-a ascus sufletul, si care trebuie distruse pentru a-l putea distruge si pe acesta. Harry nu stie nici cum arata nici cum se pot distruge, dar Dumbledore este sigur ca aceasta este singura modalitate de a scapa de Lord Voldemort. Datorita cuceririi ministerului magiei de catre adeptii Lordului Voldemort (Death Eaters), cei trei eroi sunt fugari in aceasta parte fiind considerati in afara legii, fiind stabilita o recompensa pentru cei care aduc informatii care ajuta la prinderea lor.
Nimeni, cu exceptia lui Voldemort, nu are voie sa il ucida pe Harry, lordul Intunericului dorind sa il ucida personal. Datorita legaturii pe care mintea lui Harry o pastreaza cu cea a lui Vodlemort, Harry afla ca acesta doreste sa gaseasca o anumita bagheta, si cand cerceteaza mai multe despre aceasta afla de cele trei crucufixuri ale mortii care el crede ca il pot ajuta impotriva lui Voldemort.

Nominalizat la 2 premii Oscar

Vezi Online Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Ironclad

Ironclad
Descriere sumara Ironclad :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 121 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Aventura
Descriere detaliata Ironclad :

In Anglia secolului al XIII-lea, baronii rebeli l-au determinat pe dispretuitul si tiranicul rege John sa isi puna pecetea regala pe tratatul Magna Carta, un document ce reglementa drepturile oamenilor liberi si continea clauze dificil de acceptat pentru un monarh ce intentiona sa detina mai multa putere decat la nivel strict formal. Dupa cateva luni de la semnarea actului, ce a avut loc la data de 15 iunie 1215, regele John a incalcat angajamentele luate, a alcatuit o armata de mercenari pe coasta de sud a Angliei cu scopul de a readuce tara sub domnia lui si a declansat asa-numitul prim razboi al baronilor. Cavalerul templier William Marshall si un grup de razboinici experimentati denumiti "Cei 7 magnifici" au incercat sa apere castelul Rochester impotriva ostii de mercenari a regelui John, motiv pentru care respectivul palat a devenit un simbol al luptei pentru libertate si dreptate in epoca medievala.

Vezi Online Ironclad - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Space Battleship Yamato

Space Battleship Yamato
Descriere sumara Space Battleship Yamato :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 131 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Drama, Aventura, S.F
Descriere detaliata Space Battleship Yamato :

In 2199, la cinci ani dupa ce Gamilons a inceput o invazie de Pamant, planeta a fost distrusa de bombele strainilor .Ultimii supravietuitori ai omenirii au fugit in subteran pentru a scapa de suprafata iradiata a palanetei . Intr-o zi, fostul pilot Susumu Kodai descopera o capsula trimisa de pe planeta Iscandar care povesteste despre un dispozitiv care poate elimina radiatia de la suprafata Pamantului. Earth Defense Force reconstruieste nava de razboi Yamato cu un nou tip de sistem de propulsie pentru a face fata calatoriei de 148,000 ani lumina catre planeta Iscandar in speranta de salvare a Pamantului. Aceasta pare sa fie ultima speranta deoarece in termen de un an, radiaЕЈiile vor conduce restul omenirii la disparitie.

Vezi Online Space Battleship Yamato - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Le Dernier Vol

Le Dernier Vol
Descriere sumara Le Dernier Vol :
Anul: 2009
Calitate: HD-Rip
Durata Film: 98 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Drama, Aventura, Dragoste
Descriere detaliata Le Dernier Vol :

The Last Flight (Le dernier vol) este un film francez bazat pe romanul "Le dernier vol de Lancaster" scris de Sylvain Estibal. Romanul are la baza fapte intamplate in viata reala, legate de disparitia aviatorului englez Bill Lancaster.

Scenariul din film relateaza povestea femeii pe nume Marie Vallières de Beaumont (Cotillard) care se duce sa isi caute iubitul pe nume Bill Lancaster, dupa ce avionul lui s-a prabusit in desertul Sahara.

Dupa ce avionul ei cade in regiunea de desert Ténér, Marie il intalneste pe locotenentul Antoine Chauvet (Canet) de la French Camel Corps. Aceasta ii cere ajutorul pentru a-l cauta pe Bill, insa in timpul in care cei doi indura viata grea din desert si pericolele care ii pandesc la tot pasul, acestia incep sa se indragosteasca unul de celalalt. Intrebarea este ce va face Marie daca va reusi sa il gaseasca pe Bill. Pe care dintre cei doi ii va alege?

Vezi Online Le Dernier Vol - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Wild Hogs

Wild Hogs
Descriere sumara Wild Hogs :
Anul: 2007
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 100 min
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Aventura
Descriere detaliata Wild Hogs :

Un grup de patru prieteni de varsta a doua se hotarasc sa lase in urma rutina vietilor suburbane, plictiseala slujbelor si responsabilitatile familiale si pornesc intr-o excursie cu motocicletele prin tara. Tot ce-si doresc este sa simta libertatea drumului si bucuria exaltanta a lucrului visat o viata intreaga. Entuziasmul lor va scadea insa cand vor intalni gasca ce-si spune Del Fuegos, niste motociclisti adevarati, care nu sunt prea incantati de noii sositi “pe piata”. Curand aventura lor se va transforma intr-una cu adevarat de neuitat…

Vezi Online Wild Hogs - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


The Quick And The Dead

The Quick And The Dead
Descriere sumara The Quick And The Dead :
Anul: 1995
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 107 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Aventura, Western
Descriere detaliata The Quick And The Dead :

Ellen, o necunoscuta pistolara, intra intr-un mic si deprimant oras de preerie tinand secret motivul aparitiei sale in acel loc. La scurt timp dupa sosirea ei, un preot local, Cort, este aruncat intr-un local in timp ce au loc inscrierile pentru un concurs de trageri. Premiul competitiei este o suma mare de bani, iar singura regula este sa urmezi regulile impuse de Herod, "stapanul" micului orasel. Se pare insa ca Herod a aranjat acest spectacol de impuscaturi pentru a-l forta pe preotul Cort(fost nelegiuit si membru al bandei lui Herod) sa se angajeze din nou in lupta. Cort refuza sa mai foloseasca pistolul, dar Herod este determinat sa-l faca pe acesta sa se abata de la noua cale aleasa.

Vezi Online The Quick And The Dead - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


The Ten Commandments

The Ten Commandments
Descriere sumara The Ten Commandments :
Anul: 1956
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 220 Minute
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Drama, Aventura
Descriere detaliata The Ten Commandments :

Ramses I este acum Faraonul Egiptului si tot el este cel care ordona uciderea tuturor barbatilor evrei. El este speriat de adeverirea unei profetii care ar distruge intreg Egiptul. Dar tanarul Moise scapa cu viata dupa ce mama lui il plaseaza intr-un cos si ii da drumul sa pluteasca pe Nil. Ironia sortii face ca Moise sa supravietuiasca si sa fie salvat de fiica faraonului Seti - Bithiah. Moise creste si catiga increderea faraonului dar si dragostea lui Nefertiti. Dar odata ce toti afla originile lui Moise, el este alungat din Egipt. El ajunge in desert unde isi gaseste o sotie, face un copil si in cele din urma ii este poruncit de catre Dumnezeu sa se intoarca in Egipt sa elibereze evreii din scvlavie.

Premiat la Oscar, nominalizat la Golden Globes.

Vezi Online The Ten Commandments - server 0:

VK CD 1



VK CD 2



Lista filme online - Aventura


The Princess Bride

The Princess Bride
Descriere sumara The Princess Bride :
Anul: 1987
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 98 Minute
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Actiune, Comedie, Aventura, Dragoste
Descriere detaliata The Princess Bride :

Fara indoiala cel mai bun film al lui Rob Reiner, "Princess Bride" este comedia care a influentat 90% dintre comediile existente la ora actuala. Este o poveste frumoasa, de iubire clasica romantica, o poveste atat pentru mari cat si pentru mici, ce isi merita statutul de film-cult.

Tanarul Westley si frumoasa Buttercup se iubesc, dar in saracie dragostea lor nu are viitor asa ca el pleaca peste mari si tari pentru a-si face un rost. Dupa ani, vestea mortii lui Westley la mana teribilului pirat Roberts ajunge la urechile tinerei care, cuprinsa de mahnire, accepta rolul de logodnica a printului mostenitor. Dar cu putin inainte de nunta, ea e rapita de agentii rivalilor printului. Dar pe urmele comicului trio de rapitori se afla un barbat mascat in negru.

Nominalizat la Oscar.

Vezi Online The Princess Bride - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Attila

Attila
Descriere sumara Attila :
Anul: 2001
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 177 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Drama, Aventura, Razboi, Istoric
Descriere detaliata Attila :

Doua lumi se intrepatrund, laolalta cu doi barbati care intruchipeaza valorile si esenta acestor lumi. Attila, capeteneia hunilor, este un vizionar care observa in poporul lui mai mult decat observa el insusi. In vreme ce hunii se multumesc sa jefuiasca si sa asupreasca popoarele invecinate, Attila priveste mai departe, spre posibilitatea crearii unui imperiu si a unei noi ordini mondiale. Generalul roman Flavius Aetius intruchipeaza ce-i mai bun dar, pe de alta parte, si ce-i mai rau in Roma in ultimii ani ai existentei sale. El este motivat de un singur scop: Roma trebuie sa continue sa conduca lumea. Doua viziuni diferite cu privire la viitor, doua viziuni apartinand celor mai puternici doi oameni ai secolului... cu aceste conflicte se confrunta Attila.

Vezi Online Attila - server 0:

VK CD 1



VK CD 2



Lista filme online - Aventura


The Guardian

The Guardian
Descriere sumara The Guardian :
Anul: 2006
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 139 min
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Drama, Aventura
Descriere detaliata The Guardian :

Ben Randall este prins intre realitate si legenda. Salvamar profesionist, el a reusit sa salveze in trecut numeroase vieti, insa ii este din ce in ce mai greu sa si-o salveze pe a sa, dupa ce se desparte de sotie, iar intreg echipajul sau moare in urma unui accident. Ultima speranta de care se agata cu disperare vine sub forma unui post de antrenor la o scoala de salvamari de elita, unde starneste controverse prin metodele sale neortodoxe de antrenament. Dintre toti studentii cu care are de-a face, atentia ii este atrasa de Jake Fischer, campion la natatie, ce reuseste sa doboare toate recordurile lui Ben. Intre cei doi se leaga o prietenie frumoasa, iar dupa absolvire, cand ajung sa lucreze impreuna, Jake va descoperi ca mai are inca multe de invatat de la profesorul sau.

Vezi Online The Guardian - server 0:

VK CD 1



VK CD 2



Lista filme online - Aventura


Weekend At Bernies

Weekend At Bernies
Descriere sumara Weekend At Bernies :
Anul: 1989
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 97 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Aventura
Descriere detaliata Weekend At Bernies :

Larry Wilson si Richard Parker sunt doi prieteni ce au o functie neimportanta in compania de asigurari a lui Lomax, Bernie, pentru prieteni. Cand cei doi dau lovitura, aratandu-le sefului lor ca compania este inselata, seful le cere sa mai verifice o data numerele, iar cu aceasta ocazie ii invita sa lucreze la el acasa.
Acestia, fiind foarte fericiti ca vor petrece weekendul in luxoasa casa a lui Bernie, sosesc si se fac comozi, dar li se cam taie avantul cand il descopera pe Bernie mort in biroul acestuia. Larry si Richard au de gand sa sune la politie, dar isi dau seama ca vor fi retinuti si interogati, asa ca le vine o idee traznita: sa creeze iluzia ca seful lor mort este in viata!

Vezi Online Weekend At Bernies - server 0:

VK CD 1



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu