marți, 18 decembrie 2012

Lista filme online - Actiune (8)

Lista filme online - Actiune


Warrior

Warrior
Descriere sumara Warrior :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 139 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Drama
Descriere detaliata Warrior :

Dupa ce a lipsit de acasa timp de 14 ani si a activat ca puscas marin, mezinul Tommy Riordan se intoarce in Pittsburgh si isi propune sa reintre in competitiile de arte martiale mixte, rugandu-l pe tatal sau Paddy Conlon sa il antreneze pentru a-l ajuta sa castige turneul "Sparta" si cel mai mare premiu pus vreodata in joc in istoria acestui sport. Brendan Conlon, fratele mai mare al lui Tommy, a fost campion la arte martiale mixte in trecut si s-a retras din concursurile de gen atunci cand s-a casatorit si a devenit tatal a doi copii, angajandu-se ca profesor la o scoala publica, insa salariul extrem de mic nu ii permite sa isi achite ipoteca si sa isi intretina familia, motiv pentru care decide sa revina in ring si sa lupte pentru substantialul premiu in bani. Cei doi frati instrainati inca au resentimente unul fata de celalalt din cauza unor amintiri dureroare si intampina dificultati in a-l ierta pe tatal lor pentru faptul ca a cazut in patima alcoolului si a destramat familia atunci cand ei erau copii, insa competitia dura in care s-au inscris ocazioneaza confruntarea lui Tommy cu Brendan in ring, iar rudele de sange trebuie sa lase deoparte conflictele familiale si sa faca pace cu trecutul.

Vezi Online Warrior - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Warrior - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


A Dangerous Man

A Dangerous Man
Descriere sumara A Dangerous Man :
Anul: 2009
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 94 min
Rating: N/A
Categoria: Actiune, Thriller
Descriere detaliata A Dangerous Man :

Dupa ce a petrecut 6 ani in inchisoare pentru o crima violenta pe care nu a comis-o, Shane Daniels este eliberat cu scuzele de rigoare dintr-un penitenciar din Arizona, pe baza unei probe ADN. Chiar in primele ore de libertate, barbatul este victima unui jaf si martorul unui asasinat savarsit de catre Mafie asupra unui politist local. Fiind implicat fara voia lui in incaierare, Shane Daniels omoara un mafiot si il pune pe fuga pe cel de-al doilea, dupa care salveaza un adolescent rus(Sergey) care asistase la scena uciderii politistului si o fata(Tia)ascunsa in portbagajul masinii inpreuna cu o mare suma de bani.Fata il informeaza pe Shane ca acest conflict a avut la baza o afacere care isi avea ca scop aducerea unchului ei din Ckina.O afacere care esueaza si in urma careia sunt ucisi toti prieteni ei.Totodata, fata il avertizeaza pe Shane Daniels ca orasul in care se ascund este controlat de catre Mafie,care i-a corupt inclusiv pe capii politiei locale.Astfel incepand o lupta pe viata si pe moarte atat cu cei corupti din politie cat si cu mafia,pentru a o proteja pe fata cat si pentru al salva pe unchiul fetei din mainile mafiei.O lupta la care se alatura si tatal lui Sergey.

Vezi Online A Dangerous Man - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


The Cave

The Cave
Descriere sumara The Cave :
Anul: 2005
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 90min.
Rating: N/A
Categoria: Actiune, Horror, Aventura, S.F, Thriller
Descriere detaliata The Cave :

Un grup de exploratori de pesteri verifica o pestera nou descoperita din Romania. Dupa ce patrund in interiorul acesteia, intrarea le este blocata si sunt nevoiti sa caute o alta iesire. Inauntru descopera un grup de creaturi ciudate cu care se vor lupta de-a lungul drumului. Jack este conducatorul grupului si impreuna vor incerca sa se avante si mai adanc in interiorul pesterii, in speranta gasirii unei iesiri la suprafata.

Vezi Online The Cave - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online The Cave - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Are You Scared 2

Are You Scared 2
Descriere sumara Are You Scared 2 :
Anul: 2009
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 92 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Horror
Descriere detaliata Are You Scared 2 :

N/A

Vezi Online Are You Scared 2 - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Actiune


Excess Baggage

Excess Baggage
Descriere sumara Excess Baggage :
Anul: 1997
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 101 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Crima, Dragoste
Descriere detaliata Excess Baggage :

Emily T. Hope este o adolescenta ce vrea sa fie in centrul atentiei tatalui ei. Acesta insa este mult prea ocupat cu treburile, neavand prea mult timp pentru fiica lui. Vincent Roche este un tanar, care printre "mestesugurile" lui, o are pe cea de hot, meserie pe care vrea sa o faca profitabila, mai ales cand oune ochii pe o frumoasa masina, un BMW. Se apuca de treaba iar cand verifica portbagajul masinii, descopera, o fata, ambalata si legata bine, cu banda adeziva. Pentru Vincent, furtul unei masini este una, iar rapirea unei persoane este alta. Intra momentan in panica. Tot in panica intra si frumoassa ostatica, Emilz care vroia sa-i atraga atentia tatlui dar nici chiar asa... Situatia este una ciudata dar urmarile care vor aparea, lamuresc multe lucruri....

Vezi Online Excess Baggage - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Actiune


La Tulipe Noire

La Tulipe Noire
Descriere sumara La Tulipe Noire :
Anul: 1964
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 108min.
Rating: N/A
Categoria: Actiune, Comedie, Aventura
Descriere detaliata La Tulipe Noire :

Actiunea filmului se desfasoara la Paris , inainte de izbucnirea revolutiei din 1789 . Personajele importante ale filmului sunt Guillaume de Saint Preux , caracter crud , egoist si cinic , care profita de atmosfera furtunoasa si confuza din tara , prada nobilimea sub numele de 'Laleaua Neagr?' . Guillaume se ascunde sub titlu nobiliar si intretine relatii amicale cu marchizul de Vigogne , a carui sotie ii este amant? . Intuind adevarata identitate a lui Guillaume , generalul de politie La Mouche ii intinde o cursa si in lupta Guillaume este ranit la obraz de seful politiei . La Mouche spera ca la receptia de a doua zi sa poata deconspira identitatea Lalelei Negre . Dar vicleanul Guillaume apeleaza la fratele lui geaman Julien , asemanarea celor doi este perfecta numai ca Julien este un tanar romantic , fermecator , animat de idei revolutionare si cand intelege ce urmareste fratele sau isi asuma rolul fratelui sau Laleaua Neagra , insa ca un justitiar adevarat , care va sprijini reusita revolutiei , sustinut de Caroline , frumoasa lui iubit? .

Vezi Online La Tulipe Noire - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Shanghai Noon

Shanghai Noon
Descriere sumara Shanghai Noon :
Anul: 2000
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 110 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Western
Descriere detaliata Shanghai Noon :

Lo Fong, fostul capitan al Gardei Imperiale Chineze, si-a parasit slujba si acum face contrabanda cu opium. El are nevoie de bani pentru a-si incepe afacerea si o rapeste pe fata imparatului, printesa Pei Pei, pe care o duce in America. Imparatul trimite cei mai buni oameni in cautarea fiicei sale, iar Chon Wang, unul din preferatii acestuia insista sa mearga si el. In vestul indepartat, Chon Wang se pierde de grupul cu care venise si face cunostinta cu Roy O'Bannon, un inteligent dar arogant hot de trenuri, cu care se aliaza.

Vezi Online Shanghai Noon - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Actiune


Hero Wanted

Hero Wanted
Descriere sumara Hero Wanted :
Anul: 2008
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 95 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Drama, Crima
Descriere detaliata Hero Wanted :

"Drumul spre iad e pavat cu intentii bune"

Hero Wanted este un action/drama care ne spune povestea lui Liam Case un barbat care dupa ce se trezeste in spital, il cauta si il ucide pe criminalul care i-a lasat sa moara pe el si o caserita a unei banci in timpul unui jaf, numai pentru a descoperi ca totul este pe cale sa se intoarca impotriva lui. E o poveste despre supravietuire, despre putere si determinare si despre cat ai de luptat ca dupa ce din erou ai ajuns pe lista de most wanted a politiei (Hero Wanted) sa reusesti sa te reabilitezi.

Vezi Online Hero Wanted - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Actiune


The Road to El Dorado

The Road to El Dorado
Descriere sumara The Road to El Dorado :
Anul: 2000
Calitate: CAM
Durata Film: 89 min.
Rating: N/A
Categoria: Actiune, Comedie, Aventura, Familie
Descriere detaliata The Road to El Dorado :

Doi pungasi geniali reusesc sa se imbarce pe nava lui Cortez, legendarul conchistador spaniol, si sa il urmeze pe acesta in cautarea celebrului El Dorado. Norocul le surade celor doi si descopera o asezare care pare a fi Orasul de Aur. Ei sunt intampinati cu mult fast de catre poporul mayas, insa nici nu le trece prin cap ca urmeaza a fi jertfiti zeilor.

Vezi Online The Road to El Dorado - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online The Road to El Dorado - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Catch .44

Catch .44
Descriere sumara Catch .44 :
Anul: 2011
Calitate: Bluray-Rip
Durata Film: 93 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Drama, Western
Descriere detaliata Catch .44 :

N/A

Vezi Online Catch .44 - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Catch .44 - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Attack Force

Attack Force
Descriere sumara Attack Force :
Anul: 2006
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 94 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Horror, S.F
Descriere detaliata Attack Force :

Cea mai mare speranta a omenirii se confrunta cu cea mai mare lupta a sa de pana acum Steven Seagal poarta cea mai dura lupta pe care a dat-o vreodata pana acum. Dupa ce seriful Lawson (Steven Seagal) isi pierde echipa de elita intr-un atac dat cu sange rece, aparent aleator, el se decide sa ancheteze imprejurarile suspecte ale acestor crime comise cu brutalitate.
In scurt timp, descopera CTX Majestic, o operatiune militara sub acoperire, al carei secret se pastreaza atat de strict, incat acum chiar armata urmareste sa il elimine pe Lawson, ca sa protejeze acest secret.
Continuandu-si neobosit cautarile, Lawson se implica intr-o lupta necrutatoare cu o operatiune de trafic de droguri care pare sa fie finantata pe ascuns de o factiune suspecta a armatei.

Vezi Online Attack Force - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


House Of The Dead 2

House Of The Dead 2
Descriere sumara House Of The Dead 2 :
Anul: 2005
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 95 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Horror
Descriere detaliata House Of The Dead 2 :

Avand loc la scurt timp dupa actiunea primului film, trupe guvernamentale, sub conducerea Colonelului Jordan Casper , sunt trimise pentru a investiga o noua infectie care se raspandeste rapid in campus-ul Universitatii Cuesta Verde. Acestia trebuie sa aduca inapoi o proba de sange de la un zombi din prima-generatie pentru a crea un vaccin impotriva virusului, care se raspandeste prin muscatura.Totusi tensiuni intre Trupele AMS si Fortele Speciale creaza un conflict in detasamente. Alte organizatii, interesate in a exploita zombie pentru bani , cauzeaza probleme noi. Trupele se infrunta acum cu o armata de zombie "evoluati" , care pot musca prin armura de corp , luptele desfasurandu-se prin biblioteca , dormitoare si pana la terenul de football.

Vezi Online House Of The Dead 2 - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Paintball

Paintball
Descriere sumara Paintball :
Anul: 2009
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 90 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Horror, Thriller
Descriere detaliata Paintball :

Un grup de tineri care nu se cunosc intre ei au fost alesi si transportati de un camion intr-o zona forestiera unde vor participa la un joc de paintball.Fiecare dintre ei,este echipat cu munitie,o arma de paintball puternica si provizii care sa le asigure un week-end asa cum au visat:plin de adrenalina si distractie. Jocul are niste regului: un traseu complicat care trebuie strabatut presarat cu tot felul de pesteri,capcane si obstacole,tinerii trebuie sa se imparta in doua grupuri,iar grupul care termina traseul si elimina partea adversa va iesi castigator.Jocul incepe,dar curand jucatorii,unul cate unul,cad secerati de niste gloante adevarate trase dintr-o arma letala.Sangele se amesteca cu vopseaua,se instaleaza o panica si o confuzie totala iar tinerii trebuie sa lupte pentru viata lor.

Vezi Online Paintball - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Actiune


Dr. No

Dr. No
Descriere sumara Dr. No :
Anul: 1962
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 110 min
Rating: N/A
Categoria: Actiune, Aventura, Thriller
Descriere detaliata Dr. No :

Misiunea lui Bond il duce pe acesta in Jamaica. In urma unor defectiuni la niste rachete de testari se constata ca niste unde ciudate de energie creeaza probleme sistemului de lansari de rachete a guvernului Statelor Unite ale Americii. Dar dupa ce Bond descopera ca un agent secret de la MI:6 a fost ucis in secret, Bond afla ca un oarecare Doctor No, un misterios om de stiinta, cumparase o insula in apropierea Jamaicai si desfasura acolo un experiment secret. Ajuns pe acea insula, Bond o intalneste o blonda fermecatoare pe nume Honey. Inainte ca Bond sa-si puna in actiune farmecul, cei doi sunt capturati de oamenii doctorului No.

Situatia nu e prea roza pentru Bond. De la doctorul No in persoana, Bond afla ca scopul experimentului e de a pune mana pe rachetele de la Cape Carnaval pentru a le folosi in scopuri proprii. Bond reuseste sa scape si, ajuns in camera de control, el produce un adevarat haos, sabotand echipamentul electronic sofisticat. Bond trebuie sa actioneze contra cronometru pentru a o scapa pe Honey si pentru a fugi, inainte ca acea insula sa fie distrusa de explozie.

Vezi Online Dr. No - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


The Adventures Of Tin Tin

The Adventures Of Tin Tin
Descriere sumara The Adventures Of Tin Tin :
Anul: 2011
Calitate: CAM
Durata Film: 107 Minute
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Actiune, Aventura, Familie
Descriere detaliata The Adventures Of Tin Tin :

Combinand elemente din romanele grafice "The Crab with the Golden Claws", "The Secret of the Unicorn" si "Red Rackham’s Treasure" ale autorului de benzi desenate belgian Georges Remi, cunoscut sub pseudonimul Herge, animatia "The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn" urmareste noile aventuri ale tanarului jurnalist Tintin, pe care flerul profesional il ajuta sa descopere povestile ce au potentialul de a se transforma in reportaje de succes, dar in acelasi timp il baga adeseori in bucluc si ii pune viata in pericol. Dupa ce Tintin si cainele lui Snowy intra in posesia unui indiciu care ii conduce la o corabie scufundata la prora careia se afla un unicorn si care a fost comandata in trecut de catre Francis Haddock, pornesc impreuna la o vanatoare de comori. Numai ca, pentru a ajunge la comoara pierduta in valuri, Tintin trebuie sa il invinga pe diabolicul pirat Red Rackham, ajutat fiind de catre un mostenitor al capitanului Francis Haddock si de catre detectivii gemeni Thompson si Thomson, care se afla pe urmele unui condamnat evadat din inchisoare.

Vezi Online The Adventures Of Tin Tin - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Actiune


Amsterdam Heavy

Amsterdam Heavy
Descriere sumara Amsterdam Heavy :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 92 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune
Descriere detaliata Amsterdam Heavy :

N/A

Vezi Online Amsterdam Heavy - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Amsterdam Heavy - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


The Adventures of Sharkboy and Lavagirl 3-D

The Adventures of Sharkboy and Lavagirl 3-D
Descriere sumara The Adventures of Sharkboy and Lavagirl 3-D :
Anul: 2005
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 93 min
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Actiune, Aventura, Fantastic, Familie
Descriere detaliata The Adventures of Sharkboy and Lavagirl 3-D :

Aventurile lui Sharkboy si Lavagirl, este un film regizat de Robert Rodriguez, cel care este scriitorul, producatorul si regizorul filmelor Spy Kids. Filmul ne spune povestea unui baiat de 10 ani, pe nume Max, care este tinta batausilor scolii in fiecare zi. Max inventeaza doi supereroi care sa-i fie prieteni, Sharkboy si Lavagirl. Cei doi vin sa-l caute pe Max pentru a-l duce pe planeta lor, Drool, care este in pericol, iar cei care au pus in pericol aceasta planeta, exista in viata reala a lui Max. Cea mai mare parte a filmului este o batalie intre lumea reala si lumea visurilor. Un film care poate fi vizionat impreuna cu familia.

Vezi Online The Adventures of Sharkboy and Lavagirl 3-D - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Outpost

Outpost
Descriere sumara Outpost :
Anul: 2008
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 86 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune
Descriere detaliata Outpost :

Un misterios om de afaceri, Hunt, angajeaza un mercenar, D.C., pentru a organiza o echipa de fosti soldati cu scopul de al proteja pe el intr-o calatorie periculoasa in Europa de Est. Misiunea lor este de a merge pana la un vechi buncar militar, datand din cel de-al doilea razboi mondial. Ar fi trebuit sa fie usor - cel mult 48 de ore- o multime de bani pentru o nimica toata. Sau cel putin asa a spus el...

Odata ajunsi acolo, soldatii fac o descoperire oribila ceea ce le da misiunea peste cap - scena unor serii macabre de experimente ale armatei naziste pentru a crea super-soldati. Printre aceste ramasite au parte de o surpriza uriasa: un supravietuitor.

Vezi Online Outpost - server 0:

FastUpload.ro CD 1


FastUpload.ro CD 2


Vezi Online Outpost - server 1:

VK CD 1



VK CD 2



Lista filme online - Actiune


Mercenaries

Mercenaries
Descriere sumara Mercenaries :
Anul: 2011
Calitate: Bluray-Rip
Durata Film: 96 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Drama
Descriere detaliata Mercenaries :

N/A

Vezi Online Mercenaries - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Mercenaries - server 1:

VK CD 1



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu