marți, 18 decembrie 2012

Lista filme online - Animatie (2)

Lista filme online - Animatie


Hop

Hop
Descriere sumara Hop :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 95 min.
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Comedie, Fantastic, Familie, Animatie
Descriere detaliata Hop :

Fred O'Hare este un ratat incapabil sa isi gaseasca un loc de munca, pe care parintii l-au dat afara din casa si care s-a refugiat temporar in locuinta surorii sale Samantha. Intr-o seara in care se intoarcea cu automobilul spre casa, imprudentul Fred il accidenteaza pe Iepurasul de Pasti si ii fractureaza acestuia un picior, fiind fortat sa isi adaposteasca victima in locuinta Samanthei in perioada de convalescenta. Samantha il ingrijeste cu devotament pe iepurasul ranit, chiar daca acesta nu este chiar cel mai comod si usor de multumit musafir, in vreme ce fratele ei Fred trebuie sa se antreneze pentru a prelua atributiile Iepurasului de Pasti, a carui misiune este sa ascunda oua de ciocolata prin casele oamenilor. Intrucat iepurele nu mai poate sa alerge si sa topaie din cauza piciorului fracturat, Fred si Samantha sunt nevoiti sa faca echipa cu el pentru a salva sarbatorile, pe parcursul desfasurarii evenimentelor atat barbatul, cat si iepurasul desavarsindu-si procesul de maturizare.

Vezi Online Hop - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Animatie


Lady And The Tramp

Lady And The Tramp
Descriere sumara Lady And The Tramp :
Anul: 1955
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 74 min
Rating: AG | Audienta generala
Categoria: Drama, Muzical, Romantic, Dragoste, Familie, Animatie
Descriere detaliata Lady And The Tramp :

Un film de animatie ce cuprinde o poveste frumoasa de dragoste intre doua personaje: Lady, o frumoasa catelusa cocker spaniol auriu, care ajunge intr-o parte rau famata a orasului unde il intalneste pe el, Trump, un caine metis, care o salveaza din ghearele unor caini fiorosi. Catelusa decide sa paraseasca casa unde locuia din cauza unei bone ce trebuia sa stea cu copilul familiei cat timp parintii sunt plecati din oras. Femeia incearca sa puna botnita catelusei si sa o scoata afara din casa. Povestea de dragoste se intretaie cu momente de actiune si suspans, care dau o savoare deosebita filmului. Un desen animat pentru cei mari si cei mici, in amintirea minunatelor desene animate ce de mult nu se mai fac.

Vezi Online Lady And The Tramp - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Animatie


Garfield Gets Real

Garfield Gets Real
Descriere sumara Garfield Gets Real :
Anul: 2007
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 70 Minute
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Comedie, Animatie
Descriere detaliata Garfield Gets Real :

Garfield este nemultumit de viata plictisitoare din lumea desenelor animate, de zilele care trec toate la fel, de munca zilnica de la Comic Strip Studio alaturi de Wally, Billy Bear, Randy Rabbit si Bonita. Cand Odie isi scapa din greseala osul in zona care desparte lumea desenelor de lumea reala, Garfiled isi da seama de schimbarea pe care vrea sa o faca in viata lui monotona: va pleca in lumea reala. Impreuna cu prietenul lui, Odie, Garfield traieste o multime de aventuri printre oamenii adevarati. Dar cand vrea sa se intoarca la prietenii lui din desene animate, Garfield afla ca nu mai exista cale de intoarcere si va trebui sa ramana pentru totdeauna in lumea reala.

Vezi Online Garfield Gets Real - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Animatie


Sleeping Beauty

Sleeping Beauty
Descriere sumara Sleeping Beauty :
Anul: 1959
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 75 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Muzical, Romantic, Fantastic, Dragoste, Familie, Animatie
Descriere detaliata Sleeping Beauty :

Frumoasa din padurea adormita este un film de animatie adaptat dupa povestea cu acelasi nume. Printesa Aurora este vrajita de ursitoarea cea rea, Maleficent, ca la cea de a 16-a aniversare sa se intepe intr-un fus otravit. Pentru a preveni acest lucru, tatal sau o ascunde, dand-o in grija celor trei zane (ursitoarele bune). Toate acestea nu au avut nici un succes, deoarece destinul se implineste si printesa cade intr-un somn adanc impreuna cu toata imparatia. Ea trebuie salvata de un print, al carui sarut o poate trezi din somnul adanc.

Vezi Online Sleeping Beauty - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Animatie


101 Dalmatians

101 Dalmatians
Descriere sumara 101 Dalmatians :
Anul: 1961
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 80 minute
Rating: AG | Audienta generala
Categoria: Aventura, Thriller, Familie, Animatie
Descriere detaliata 101 Dalmatians :

Pongo si Perdita au 15 pui nou-nascuti de dalmatian. Cruella De Vil este o femeie malitioasa si foarte stilata care, vazand puii, se gandeste ca i-ar sta foarte bine intr-o haina din piele de pui de aceasta rasa. Astfel, ea angajeaza niste hoti pentru a-i fura pe cei 15 si multi altii si a-i aduna in casa ei. Vor putea Pongo si Perdita sa recupereze puii inainte de a fi prea tarziu?

 Mostrar/Ocultar texto

Vezi Online 101 Dalmatians - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Animatie


Garfields Pet Force

Garfields Pet Force
Descriere sumara Garfields Pet Force :
Anul: 2009
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 77 Minute
Rating: AG | Audienta generala
Categoria: Animatie
Descriere detaliata Garfields Pet Force :

Intr-un alt univers, unul care exista in paralel cu Garfield proprie, o echipa de cinci superheroes cunoscute sub numele de "Pet Force" servi ca imparatul Jon de protectie a lui tron. Pronuntandu galaxiei de la planeta poliester, Jon al domniei opus in mod constant de rau Vetvix. Cand Vetvix foloseste o noua arma de banda Pet vigoare a competentelor lor si le trimit la o dimensiune imaterial in cazul in care acestea vor fi prinsi pentru totdeauna, Jon este obligat de a avea dreptul sa-parte om, magician Binky, utilizati un portal dimensional pentru a gasi cinci versiuni alternative de eroi de a lua locul lor. In Garfield a universului, PET Force este un best-vanzare carte de benzi desenate, si atunci cand cumpara Norman a limitat-a editie 100th problema, el devine un portal prin care sunt trase in alt univers, devine din ce in ce noul Pet Force. Cu toate ca se intorc in propria lor univers dupa initiale de aventura, ei lupta pentru a reveni ulterior Vetvix

Vezi Online Garfields Pet Force - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Animatie


Snow White and the Seven Dwarfs

Snow White and the Seven Dwarfs
Descriere sumara Snow White and the Seven Dwarfs :
Anul: 1937
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 83 min
Rating:
Categoria: Animatie
Descriere detaliata Snow White and the Seven Dwarfs :

Alba ca zapada este o printesa, a carei mame vitrege ii vrea raul, deoarece o invidiaza pentru frumusetea sa. Nevoita sa fuga de acasa pentru a scapa cu viata, printesa nimereste in padure la casuta celor 7 pitici. Ajunsa aici, ea se adaposteste in casa acestora si se imprieteneste cu ei. Imparateasa cea rea, afland ca printesa traieste, pune la cale diferite planuri de a scapa de ea, insa piticii o salveaza. Cand cel mai reusit plan al imparatesei este indeplinit un tanar print isi face aparitia pentru a o salva.

Vezi Online Snow White and the Seven Dwarfs - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Animatie


Despicable Me

Despicable Me
Descriere sumara Despicable Me :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 90 min
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Animatie
Descriere detaliata Despicable Me :

Dupa ce si-a castigat renumele de cel mai talentat hot de pe planeta, Gru constata ca trebuie sa infrunte o concurenta puternica venita din partea tanarului Victor, cel care si-a insusit o arma performanta pentru a duce la bun sfarsit planul indraznet de a fura Luna de pe cer. Dorind sa isi consolideze statutul de cel mai bun hot subtilizand el insusi astrul noptii, Gru adopta temporar trei fetite de la un orfelinat cu scopul de a le forta sa patrunda prin viclesug in locuinta securizata a lui Victor si a-i ajuta astfel pe el si pe loialii lui minioni sa intre in posesia sofisticatei arme. Planul decurge excelent pana in momentul in care aparent insensibilul Gru se ataseaza de cele trei fetite pe nume Agnes, Edith si Margo, care ii imblanzesc sufletul si ii ating coarda sensibila, privindu-l ca pe un potential tata. Si astfel, cel mai perfid ticalos de pe Glob este fortat sa faca fata provocarii pe care i-o lanseaza orfanele si sa renunte la planul sau diabolic de a fura Luna, preferand sa mearga la spectacolele de balet ale fiicelor lui adoptive si sa le citeasca acestora povesti seara la culcare.

Vezi Online Despicable Me - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Animatie


Garfield's Fun Fest

Garfield's Fun Fest
Descriere sumara Garfield's Fun Fest :
Anul: 2008
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 79 min.
Rating:
Categoria: Animatie
Descriere detaliata Garfield's Fun Fest :

N/A

Vezi Online Garfield's Fun Fest - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Animatie


Stuart Little 3

Stuart Little 3
Descriere sumara Stuart Little 3 :
Anul: 2005
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 75 min
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Comedie, Fantastic, Familie, Animatie
Descriere detaliata Stuart Little 3 :

Stuart Little s-a intors, intr-o noua poveste plina de aventura. Scoala s-a terminat si familia Little isi petrece vacanta de vara langa Lacul Garland, la o cabana ce se afla la malul lacului. Atunci cand ajung acolo, George se indragosteste de o fata pe nume Brook, iar Stuart il intalneste pe sconcsul Reeko. George si Stuart se inscriu la cercetasii Lake Scouts, dar Stuart nu pare a se descurca foarte bine. Dar intre timp ceva se ascunde in padure, ceva ce ar putea sa distruga planurile familiei: Bestia, un monstru izolat si terifiant care conduce animalele in zona respectiva cu o mana de fier. Se pare ca pisicile sunt felul preferat de mancare al Bestiei, asa ca nu nu foarte tarziu, Snowbell este luat prizonier. Asa ca Stuart si noul sau prieten trebuie sa o salveze pe Snowbell si de altfel pe toate celelate creaturi ale paduri asuprite de Bestie.

Vezi Online Stuart Little 3 - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Animatie


101 Dalmatians II: Patchs London Adventure

101 Dalmatians II: Patchs London Adventure
Descriere sumara 101 Dalmatians II: Patchs London Adventure :
Anul: 2003
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 71 min
Rating: AG | Audienta generala
Categoria: Comedie, Familie, Animatie
Descriere detaliata 101 Dalmatians II: Patchs London Adventure :

Roger, Anita si toti cainii lor se pregatesc sa se mute la Plantatia Dalmatienilor, undeva la tara, unde sa aiba toti loc linistiti. Cruella De Vil pare sa-si fi revenit si sa fi scapat de obsesia ei pentru blanuri naturale, dar oare isi schimba lupul naravul? Unul dintre pui, Patch, simte ca se sufoca in marea de pete si ar vrea sa aiba o viata aventuroasa precum a cainelui star Thunderbolt. Pentru catel se pare ca sansa vietii lui apare dupa ce este uitat in urma si pleaca singur sa ajunga sa-l cunoasca pe Thunderbolt si sa apara in show alaturi de acesta. Starul insa are alta problema. Asistentul lui, catelul Lightning, il minte ca se cauta un inlocuitor pentru el, asa ca Thunderbolt pleaca in lumea reala pentru a dovedi ca nu este de lepadat, iar aici se intalneste cu Patch, cu care trece prin aventuri mai mari decat isi inchipuise el.

Vezi Online 101 Dalmatians II: Patchs London Adventure - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Animatie


102 Dalmatians

102 Dalmatians
Descriere sumara 102 Dalmatians :
Anul: 2000
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 100 min
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Comedie, Familie, Animatie
Descriere detaliata 102 Dalmatians :

Cruella De Vil este eliberata, considerandu-se ca si-a platit datoriile catre societate. Kevin detine un adapost pentru animale, care o duce din ce in ce mai greu. Daca nu gaseste curand suport financiar, toti cainii vor ajunge pe strazi. El si prietena lui Chloe anunta in presa necazul animalelor, insa mesajul este citit de Cruella, care se ofera sa-l sponsorizeze pe Kevin. Adapostul gazduieste un numar mare de dalmatieni, iar Cruela, impreuna cu designer-ul Monsieur Le Pelt, planuieste sa transforme cateii in "haute couture".

Vezi Online 102 Dalmatians - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Animatie


Halo Legends

Halo Legends
Descriere sumara Halo Legends :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 120 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, S.F, Animatie
Descriere detaliata Halo Legends :

Halo, unul dintre cele mai apreciate jocuri video in randul gamerilor, este dus la un cu totul alt nivel in filmul Halo Legends. Antologia de sapte povesti descrise in opt episoade exploreaza originile universului Halo si a personajelor sale intrigante. Creat alaturi de nume mari ale animatiei nipone: Shinji Aramaki, Mamoru Oshii, Hideki Futamura, Tomoki Kyoda si Yasushi Muraki, Halo Legends este un film surprinzator, dinamic si avangardist. Intensitatea jocului este redata pana la cele mai mici detalii in film, prin intermediul efectelor speciale si a tehnicilor de animatie de ultima generatie.

Vezi Online Halo Legends - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Animatie


Looney Tunes Back In Action

Looney Tunes Back In Action
Descriere sumara Looney Tunes Back In Action :
Anul: 2003
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 90 Minute
Rating: AG | Audienta generala
Categoria: Actiune, Comedie, Aventura, Animatie
Descriere detaliata Looney Tunes Back In Action :

Daffy Duck s-a saturat de statutul sau de personaj secundar de la Warner Bros. si cere sa fie tratat la fel cum este tratat rivalul sau, Bugs Bunny. Vice-presedintele de la Warner, Kate Houghton, ii spune cascadorului D.J. Drake sa-l dea afara pe Duffy. D.J. afla ca tatal sau, Damien Drake, un star de cinema cunoscut pentru rolurile sale de agent secret, chiar este un agent secret, si a fost rapit de domnul Chairman, conducatorul celor de la Acme Corporation. Asa ca D.J. ii cere ajutorul lui Duffy pentru a-si salva tatal.

Vezi Online Looney Tunes Back In Action - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Animatie


Gaturro

Gaturro
Descriere sumara Gaturro :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 90 min.
Rating:
Categoria: Crima, Familie, Animatie, Filme Fara Subtitrare
Descriere detaliata Gaturro :

Personaj inspirat din benzile desenate argentiniene ale lui Cristian Dzwonik, simpaticul motan domestic Gaturro este indragostit de cand se stie de Agatha, cea mai nesuferita pisica din oras, visand sa devina supererou pentru a o impresiona pe aleasa inimii lui si a-i intra in gratii, dar fiind respins in mod constant de catre egocentrista, geloasa si infumurata felina. Tentativele lui Gaturro de a o cuceri pe Agatha dau gres atunci cand intra in scena Michou, un motan tanar si atragator, care provine dintr-o familie aristocratica si care ar reprezenta o partida buna pentru pisica iubitoare de lux si celebritate. Ajutat de catre prietenii din cartier si mai ales de catre soarecele Rat Pitt, Gaturro se transforma intr-un star de televiziune, insa faima abate o noua serie de ghinioane pe capul motanului care si-a disperat stapanul prin buclucurile in care intra in mod frecvent. Sfatuit de catre Rat Pitt, Gaturro perfecteaza un plan ingenios pentru a o impiedica pe Agatha sa se casatoreasca cu Michou.

Vezi Online Gaturro - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Animatie


The Smurfs

The Smurfs
Descriere sumara The Smurfs :
Anul: 2011
Calitate: R5-LiNE
Durata Film: 86 min.
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Comedie, Fantastic, Familie, Animatie
Descriere detaliata The Smurfs :

Strumfii sunt niste creaturi miniaturale de culoare albastra, care traiesc intr-un sat mitic din Evul Mediu si sunt hartuiti de catre un vrajitor diabolic pe nume Gargamel, care intentioneaza sa ii foloseasca ca parte a unei vraji ce l-ar putea ajuta sa produca aur. Dupa ce Gargamel descopera satul strumfilor, acestia fug prin padure pentru a nu fi capturati, iar Strumful Neindemanatic patrunde intr-o grota interzisa impreuna cu alti cativa confrati. Fiind luna plina si vraja plutind in aer, strumfii sunt teleportati printr-o poarta magica in New York-ul contemporan, acolo unde sunt socati de descoperirile stiintei si tehnicii moderne si de continua agitatie a locuitorilor metropolei. Gazduiti in casa lui Johan si a sotiei insarcinate a acestuia, strumfii incearca sa gaseasca drumul spre casa inainte ca vrajitorul Gargamel, care se afla pe urmele lor si in New York, sa ii sechestreze si sa ii foloseasca in planurile lui oculte.

Vezi Online The Smurfs - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu