marți, 18 decembrie 2012

Lista filme online - Actiune (4)

Lista filme online - Actiune


Vampires 2 Los Muertos

Vampires 2 Los Muertos
Descriere sumara Vampires 2 Los Muertos :
Anul: 2002
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 93 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Horror, Thriller
Descriere detaliata Vampires 2 Los Muertos :

Derek este un ucigas de vampiri care ajunge in Mexic in urma unei misiuni date de un barbat misterios.Acolo ii descopera pe Zoey,un vampir care lupta impotriva setei, Sancho,un adolescent dornic sa ajute si pe Ray,un alt vanator de fiinte intunecate.Impreuna il intalnesc pe singurul supravietuitor al masacrului dintr-o manastire,parintele Rodrigo,care a scapat oarecum inexplicabil de atacul vampirilor.Cu ajutorul lui afla ca lidera vampirilor,Una,are un plan secret care dus la indeplinire schimba irevocabil conditia vampirilor de pana atunci.Pana la aplicarea planului insa,aceasta descopera si secretul lui Zoey de care se foloseste,isi utilizeaza puterea de seductie in fata unui vanator si ii rezerva parintelui Rodrigo un rol special.Derek va trebui sa lupte in echipa si contra-cronometru pentru a o opri pe Una.

Vezi Online Vampires 2 Los Muertos - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


The Last Castle

The Last Castle
Descriere sumara The Last Castle :
Anul: 2001
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 131 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Drama
Descriere detaliata The Last Castle :

Cand fostul General cu trei stele, Eugene Irwin, este transferat la o inchisoare militara de maxima securitate, paznicul sef, Colonelul Winter, nu-si poate ascunde admiratia pentru acest soldat extrem de decorat si experimentat. Irwin si-a pierdut galoanele, dar nu si faima. Colonenul Winter, cel care conduce inchisoarea cu un pumn de fier, il admira nespus pe General, dar foloseste metode dure pentru a mentine disciplina. Dupa un scurt timp, Irwin simte nedreptatea cu care sunt tratati puscariasii si decide sa-i dea lui Winter o lectie, prin luarea sub conducere a intregii unitati. Cand Winter accepta sa participe la ceea crede ca e doar un joc, e posibil sa fie deja prea tarziu.

Vezi Online The Last Castle - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Assassination Games

Assassination Games
Descriere sumara Assassination Games :
Anul: 2011
Calitate: PPV-Rip
Durata Film: 101 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Thriller
Descriere detaliata Assassination Games :

O echipa de doi criminali angajati sa scoata din joc un traficant vicios de droguri, afla ca aceasta misiune ia facut pe ei tintele agentilor corupti ai interpolului si asasini ai lumii intrelope. Brazilia (Jean-Claude Van Damme) este un asasin care nu da gres niciodata; Flint (Scott Adkins) este un assasin angajat care a iesit din joc. Dar cand un traficant de droguri vicios o bate bagand-o in coma pe sotia lui Flint, acesta intra inapoi in actiune. Mai tarziu, Brazilia si Flint afla ca obiectivul lor este un om marcat. Exista o recompensa substantiala pe capul lui, si pentru a o obtine, cei doi ucigasi vor trebui sa strabata o ploaie de gloante.

Vezi Online Assassination Games - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


The One

The One
Descriere sumara The One :
Anul: 2001
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 87 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, S.F, Thriller
Descriere detaliata The One :

Filmul are la baza ideea existentei mai multor universuri paralele, toate acestea fiind unite printr-un singur curent de energie, care este distribuita uniform tuturor celor care exista in universuri si daca unul dintre ei moare energia este distribuita celorlalti. Astfel, se putea trece dintr-un univers in altul, dar acest lucru il puteau face doar agentii de politie, in scopul de a prinde raufacatorii. Unul dintre acei politisti considera ca daca isi omoara echivalentii in celelalte universuri va putea ajunge sa conduca lumea, dar exista si grupuri care credeau ca se va strica echilibrul si astfel incearca sa il impiedice.

Vezi Online The One - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


The Crow

The Crow
Descriere sumara The Crow :
Anul: 1994
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 102 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Crima, Thriller
Descriere detaliata The Crow :

Inspirat din benzile desenate ale lui James O'Barr, filmul este un pionier al stilului neo-gothic. In atmosfera sumbra si apasatoare a unui oras decadent unde organizatiile criminale stapanesc noapte, un cuplu de indragostiti este brutal asasinat.
Dar puterea sufletelor fara liniste e mare, iar asa cum spune introducerea, uneori aceste suflete se pot intoarce pentru a indrepta nedreptatea facuta iar atunci cand doua suflete sunt menite sa fie impreuna, nimic nu le poate sta in cale ... iar intr-un oras decadent, doar prin intuneric poate fi gasita calea de intoarcere spre lumina.

Vezi Online The Crow - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


La Princesse De Montpensier

La Princesse De Montpensier
Descriere sumara La Princesse De Montpensier :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 139 min
Rating:
Categoria: Actiune, Dragoste, Istoric
Descriere detaliata La Princesse De Montpensier :

In "PrinЕЈesa de Montpensier," apreciatul regizor Bertrand Tavernier ("'Round Midnight") conduce o distributie bine aleasa intr-o drama luxurianta drama romantica, plasata in Franta secolului 16. Marie de Mezieres (Melanie Thierry) e o frumoasa artistocrata a carei tata, manat de conflictele deschise intre catolici si protestanti, alege alianta cu un tanar print (Gregoire Leprince-Ringuet).
Cu toate ca Marie nu il iubeste pe print, ea ajunge sotia acestuia. In curand, printul este chemat de Carol al noualea sa se alature razboiului impotriva protestantilor. Cum intreaga tara devenise un sangeros camp de lupta, el isi trimite tanara sotie la Champigny, unul dintre cele mai retrase castele ale sale, nsotita de Contele de Chabannes, vechiul sau prieten si tutore. PrinЕЈul ii cere lui Chabannes sa o pregateasca pe printesa pentru ziua cand ea va ajunge la curte. Izolata la Champigny, Marie Г®ncearca sa uite pasiunea pe care inca o are pentru ducele de Guise.
Insa Henri de Guise, frumosul ei pretendent, cu care se place inca din copilarie, nu renunЕЈa la ea. Marie e sfatuita de un nobil batran, Lambert Wilson, care vorbeste cu tanara la adapostul propriilor sale dorinЕЈe interzise. Reteaua complicata politica, religioasa, razboinica si amoroasa care se tese ii fac tot mai grea supravietuirea Printesei de Montpensier. Intamplarea si schimbarea cursului razboiului fac ca de Guise si ducele d'Anjou, viitorul Henri III, sa ajunga la Champigny la scurt timp dupa sosirea lui Montpensier. Anjou se indragosteste nebuneste de prinЕЈesa, pe care ajunsese sa o iubeasca, Г®n zilele petrecute la Champigny, si Chabannes. Maria va deveni miza acestor pasiuni rivale si violente. Daca vrea sa ramana in viata, ea trebuie sa lupte cu pasiune.

Vezi Online La Princesse De Montpensier - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


The Wylds

The Wylds
Descriere sumara The Wylds :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 110 min.
Rating:
Categoria: Actiune, Drama, Aventura, Fantastic, Familie
Descriere detaliata The Wylds :

N/A

Vezi Online The Wylds - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


The Huadu Chronicles Blade Of The Rose

The Huadu Chronicles Blade Of The Rose
Descriere sumara The Huadu Chronicles Blade Of The Rose :
Anul: 2004
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 105 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Aventura
Descriere detaliata The Huadu Chronicles Blade Of The Rose :

Pe pamantul Amazonului barbatii erau vanduti ca sclavi , cu inele si clopote in jurul gatului , insultati si numiti mascarici , cumparati de femei ei cresteau copii , gateau , spalau , faceau curatenie si distrau femeile , pentru ca Regina ai ura . Doi barbati actori ambulanti ajung in posesia unei pietre sacre furata din palat si vor sa o inmaneze unui luptator numit si Crouching Tiger Hidden Dragon , crezand ca vor pune mana pe o comoara , ei vor fi ajutati de doua vanzatoare de sclavi , foarte bune luptatoare 13th Young Master si Blue Bird si ele la radul lor avand cate un scop , una vrand sa se imbogatesca iar cealalta urmand ordinele mainii drepte a Reginei . In timpul calatoriei atat tinerii cat si vanzatoarele de sclavi sunt pusi in situatii dificile si ajung sa se indragosteasca , facand astfel nenumarate sacrificii . Ajungand la mormantul celor o mie de armate , ei nu gasesc o comoara ci o sabie Excalibur . Legenda spunea ca barbatul care intra in posesia sabiei o poate infrange pe Regina si poate desfiinta scalvia barbatilor . Care din cei doi tineri va fi cel ales si daca va fii desfiintata sclavia barbatilor si infranta Regina veti afla chiar voi.

Vezi Online The Huadu Chronicles Blade Of The Rose - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


The Great Raid

The Great Raid
Descriere sumara The Great Raid :
Anul: 2005
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 132 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Drama, Razboi
Descriere detaliata The Great Raid :

Dupa Marsul mortii din Baatan din 1942, mii de soldati filipinezi au fost luati prizonieri de japonezi si dusi intr-un lagar langa Cabantauan, in Filipine. Acolo au fost brutalizati, infometati si torturati si au fost lasati sa putrezeasca timp de trei ani. In ianuarie 1945, un batalion american, cu ajutorul trupelor de gherila filipineze, a planuit o misiune indrazneata, chiar sinucigasa: sa-i salveze pe cei 500 de soldati americani aflati inca in viata in lagarul filipinez.

Vezi Online The Great Raid - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


The Dirty Dozen

The Dirty Dozen
Descriere sumara The Dirty Dozen :
Anul: 1967
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 149 min.
Rating:
Categoria: Actiune, Comedie, Drama, Razboi
Descriere detaliata The Dirty Dozen :

In timpul Celui de-Al Doilea Razboi Mondial, maiorul John Reisman primeste o misiune ciudata: el trebuie sa puna pe picioare o echipa cu care sa atace un castel apartinand fortelor naziste. Din cauza ca misiunea este una aproape sinucigasa, Reisman isi racoleaza oamenii din randul puscariasilor. Sunt alesi doisprezece oameni, care sunt supusi unui antrenament viguros. Totusi, sunt inevitabile neintelegerile intre acestia si lipsa lor de respect fata de superiori. Vor putea ei deveni o echipa functionala capabila sa indeplineasca misiunea?

Vezi Online The Dirty Dozen - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Never Back Down 2

Never Back Down 2
Descriere sumara Never Back Down 2 :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Screener
Durata Film: 100 min.
Rating: N/A
Categoria: Actiune
Descriere detaliata Never Back Down 2 :

Patru luptatori care vin din medii diferite se aduna fiindca fiecare vrea sa se antreneze cu o fosta stea MMA. In cele din urma vor avea de luptat intre ei si impotriva tradatorului din grup.

Vezi Online Never Back Down 2 - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Hulk

Hulk
Descriere sumara Hulk :
Anul: 2003
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 138 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, S.F
Descriere detaliata Hulk :

Viata linistita de cercetator a lui Bruce Barner in domeniul geneticii, ascunde un trecut dureros si aproape uitat. Fosta lui prietena si colaboratoare, Betty Ross, s-a saturat de starea emotionala nesigura a lui Bruce si renunta la a-i mai fi alaturi – asta pana cand un complex experiment de laborator il transforma pe acesta intr-o creatura foarte puternica, cunoscuta drept Hulk

Vezi Online Hulk - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Chaos

Chaos
Descriere sumara Chaos :
Anul: 2005
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 106 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Drama, Crima, Thriller
Descriere detaliata Chaos :

Intr-o dimineata, la Seattle, cinci barbati mascati intra cu forta intr-o banca si ii iau ostateci pe angajati si pe clienti. Cand vine politia la fata locului si inchide cartierul, Lorenz, seful gastii, cere sa vorbeasca numai cu un singur om: inspectorul Quentin Conners, recent suspendat din functie. Conners accepta sa-si reia slujba, desi nu isi doreste asta, iar acum trebuie sa faca echipa cu un tinerel debutant, inspectorul Dekker...

Vezi Online Chaos - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Hong Xi Guan: Zhi Shao Lin wu zu

Hong Xi Guan: Zhi Shao Lin wu zu
Descriere sumara Hong Xi Guan: Zhi Shao Lin wu zu :
Anul: 1994
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 95 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Drama, Aventura, Dragoste, Istoric
Descriere detaliata Hong Xi Guan: Zhi Shao Lin wu zu :

Povestea acestui film se invarte in jurul lui Hung Hei-Kwun, care ajunge in satul dupa un raid al soldatilor guvernamentali, doar pentru a-si gasi propriul sat distrus. Hung Hei-Kwun isi gaseste copilul si ii da acestuia posibilitatea de alege intre moarte sau sansa de a lupta impreuna cu el contra soldatilor. Inainte de a-si parasi satul, acesta se intalneste cu Ma Ling-Yee care trebuia sa faca parte din rebeliune, dar afla ca Ling-Lee l-a tradat pe el si orasul sau pentru rascumpararea de pe capul lui Kwun. Dupa o lupta epica, continuam povestea dupa cativa ani, si ii vedem pe Hung Hei-Kwun si fiul sau, acum cu abilitati de arte martiale dezviltate, cum isi croiesc drumul spre China pentru a gasi bani pentru mancare. In acest moment, in film isi face aparitia 'Red Bean', care este un om foarte bogat. Kwun incearca sa-si lase copilul in grija fratelui sau, dar este tradat, fiind obligat sa-si ucida propriul frate. Cum vor decurge lucrurile intre tata si fiu, veti afla doar urmarind acest film de actiune.

Vezi Online Hong Xi Guan: Zhi Shao Lin wu zu - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Alone in the Dark

Alone in the Dark
Descriere sumara Alone in the Dark :
Anul: 2005
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 96 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Aventura, Thriller
Descriere detaliata Alone in the Dark :

Filmul "Alone in the dark" este bazat pe jocul video cu acelasi nume si il are in centrul actiunii pe Edward Carnby, un fost agent insarcinat cu studierea fenomenelor paranormale, care a facut parte din agentia guvernamentala secreta Bureau 713 si care acum se ocupa cu gasirea artefactelor apartinand tribului Abkani din America de Nord, o civilizatie straveche, dar avansata, care a disparut fara urma atunci cand a descoperit si a deschis o poarta spre o lume a intunericului.
Edward Carnby a fost crescut in orfelinatul condus de catre malefica calugarita Clara, cea care a permis in anii 1980 profesorului Hudgens sa faca experimente stiintifice pe copiii aflati in ingrijirea ei, ceea ce a avut drept consecinta transformarea acestora in zombii. Urmarit de catre profesorul Hudgens si de catre armata lui de zombii pentru a fi deposedat de pretioasele artefacte Abkani si pentru a fi ucis, Edward Carnby este ajutat de catre fosta lui iubita - Aline Cedrac - care este arheolog si asistenta curatorului unui muzeu, precum si de catre Richard Burke, noul comandant al agentiei Bureau 713.

Vezi Online Alone in the Dark - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


The Lazarus Papers

The Lazarus Papers
Descriere sumara The Lazarus Papers :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 90 min.
Rating:
Categoria: Actiune, Drama, S.F
Descriere detaliata The Lazarus Papers :

N/A

Vezi Online The Lazarus Papers - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Goodfellas

Goodfellas
Descriere sumara Goodfellas :
Anul: 1990
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 146 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune
Descriere detaliata Goodfellas :

O poveste clasica cu gangsteri, in care ne este prezentata povestea unor prieteni din copilarie, care trebuie sa creasca si sa se adapteze unui cartier si unei vieti in care legile mafiei dicteaza mersul lucrurilor. Filmul nu este moralizator si nu incearca sa prezinte personajele bune vis-a-vis de cele negative, ci doreste sa surprinda o stare de fapt, cit se poate de reala. 1955 - Mafiotul Truddy se ocupДѓ de micuЕЈul Henry. Acesta va lucra pentru el, va face trafic cu ЕЈigДѓri Еџi nu numai. Arestat, poliЕЈia este mituitДѓ iar "copilul" revine Дѓn afaceri. Anii trec..... Paulie este la conducerea mafioЕЈilor. Jimmy cu Tommy Еџi Henry devin recuperatori ai Mafiei. Henry merge cu Jimmy la femei, ca acesta sДѓ o cucereascДѓ pe evreica , Karen. Henry se Г®nsoarДѓ cu Karen Еџi au doi copii. 1970 - un mafiot al altui clan, este ucis iar cadavrul este ascuns. Henry ДѓЕџi ia amantДѓ pe Janice Rosi, se ceartДѓ cu Karen iar Mafia intuieЕџte problema Еџi-l cheamДѓ la raport, pentru afacerile amoroase Еџi nu numai.

Premiat la Oscar, nominalizat la 5 premii Golden Globes.

Vezi Online Goodfellas - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


New Police Story

New Police Story
Descriere sumara New Police Story :
Anul: 2004
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 122 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Drama
Descriere detaliata New Police Story :

Inspectorul Wing era unul dintre asii politiei din Hong Kong. Insa cu un an in urma, intreaga sa echipa a fost ucisa miseleste de catre o banda de criminali condusa de un mafiot pe nume Joe. Wing este singurul supravietuitor, iar pe zi ce trece, el se simte si mai vinovat pentru moartea colegilor sai. Lipsit de orice speranta ca se va face dreptate, Wing isi pierde controlul, inecandu-si amarul in alcool. Insa curand In departament Işi face apariţia tanarul detectiv Frank, care cu ajutorul ofiterului Sasa, isi propune sa-l ajute pe Wing sa-si Infranga demonii interiori si sa-si recastige o data cu respectul de sine, dorinta de a lupta din nou de partea legii.

Vezi Online New Police Story - server 0:

VK CD 1



VK CD 2



Lista filme online - Actiune


Austin Powers: The Spy Who Shagged Me

Austin Powers: The Spy Who Shagged Me
Descriere sumara Austin Powers: The Spy Who Shagged Me :
Anul: 1999
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 95 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Aventura
Descriere detaliata Austin Powers: The Spy Who Shagged Me :

Austin Powers est este spion in slujba Majestatii sale, Regina Angliei, si oficial este fotograf. In timp ce se afla in luna de miere cu superba sa sotie, Vanessa Kensington, se intampla ceva ingrozitor pentru el. Maleficul doctor Evil, acum intors pe Pamant, ii fura libidoul, tot ce are Austin mai de pret. Se pare ca doctorul a reusit aceasta cu ajutorul unei masini cu care a putut sa se intoarca in timp pana in anii '60, astfel abatand nenorocirea asupra lui Austin. Si in plus doctorul Evil planuieste sa distruga lumea, montand o arma gigantica pe luna

Nominalizat la Oscar si la Golden Globes.

Vezi Online Austin Powers: The Spy Who Shagged Me - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Thunderbolt

Thunderbolt
Descriere sumara Thunderbolt :
Anul: 1995
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 110 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune
Descriere detaliata Thunderbolt :

Jackie Chan este Chan Foh To, un mecanic auto priceput, dar si un performant pilot de curse. Chan are o mica afacere in Hong Kong impreuna cu tatal si surorile lui, iar in timpul liber ajuta politia sa captureze infractorii care au pasiunea vitezei. Intr-o seara, dupa o cursa nebuneasca, Chan reuseste sa-l opreasca pe maniacul Warner Krugerman si sa-l ”cazeze” intr-una din celulele politiei. Insa dupa ce Wagner evadeaza si o rapeste pe sora lui Chan, pilotul de curse va intra intr-o cursa foarte stransa pentru supravietuire.

Vezi Online Thunderbolt - server 0:

VK CD 1



VK CD 2



Lista filme online - Actiune


Wo shi shei

Wo shi shei
Descriere sumara Wo shi shei :
Anul: 1998
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 108 min
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Aventura, S.F, Thriller
Descriere detaliata Wo shi shei :

Jackie Chan este singurul supravietuitor al unui accident de avion in jungla Africii de Sud, dupa o misiune de rapire a trei cercetatori care esueaza. In urma accidentului, Chan isi pierde memoria si astfel intrebarea "Cine sunt?" devine numele lui. Fiind recunoscut de agentul Morgan al CIA care trimite asasini pe urmele lui, Cine-sunt ajunge pana la Rotterdam in cautarea identitatii sale si descoperirea secretelor care plutesc in jurul acestei misiuni.

Vezi Online Wo shi shei - server 0:

VK CD 1



VK CD 2



Lista filme online - Actiune


Ging chaat goo si juk jaap

Ging chaat goo si juk jaap
Descriere sumara Ging chaat goo si juk jaap :
Anul: 1988
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 101 min
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Crima, Thriller
Descriere detaliata Ging chaat goo si juk jaap :

In ciuda succeselor pe care le-a avut in lupta pentru stoparea criminalitatii, politistul Chan Ka Kui (Jackie Chan) este pedepsit din cauza metodelor total neortodoxe pe care le aplica pentru a prinde infractorii si trimis in locul in care politistii recalcitranti isi ispasesc pacatele: la circulatie. Ignorand faptul ca soarta l-a batut deja destul pe Chan, un mafiot proaspat eliberat din inchisoare se decide sa-i faca acestuia zile fripte pentru fiecare clipa pe care a petrecut-o dupa gratii. Asadar, in timp ce Chan incearca sa asigure un trafic cat mai fluid, trebuie sa faca fata hartuirii bandelor criminale si sa asigure protectia iubitei sale, care a intrat fara sa vrea in vizorul mafiei. Intre timp, nerecunoscatorii camarazi ai lui Chan isi dau seama ca au nevoie de ajutorul lui pentru a lupta cu un grup de teroristi care ameninta cu bomba patronul unei cladiri, pentru a obtine 10 milioane de dolari.

Vezi Online Ging chaat goo si juk jaap - server 0:

VK CD 1



VK CD 2



Lista filme online - Actiune


Bo bui gai wak

Bo bui gai wak
Descriere sumara Bo bui gai wak :
Anul: 2006
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 125 min
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Drama
Descriere detaliata Bo bui gai wak :

Fong si Octopus sunt doi hoti mai mult sau mai putin renumiti. Fong este un maestru in ale descuierii seifurilor si impreuna cu Octopus fac o echipa de neegalat..insa totul se schimba atunci cand lui Lanlord,un fel de maneger al lor,i se fura 3 milioane de dolari din propria lui casa.Astfel ei incearca o noua lovitura la care vine si Landlord..acesta fara stirea celor doi rapeste copilul familiei de la care furau.Insa datorita unui control al politiei si al faptului ca cei care doreau copilul sunt dupa ei,datorita vitezei la o curba masina se rastoarna si Landlord ajunge la spital si in arest..iar Fong si Octopus trebuie sa aiba grija de copil. De aici si complicatiile :cat calciu sa aiba laptele praf, cum se schimba scutecele si toate acele mici probleme..Insa desi pare greu Fong si Octopus vor reusi nu doar sa aiba grija de copil ci si sa-si schimbe viata.

Vezi Online Bo bui gai wak - server 0:

VK CD 1



VK CD 2



Lista filme online - Actiune


Halo Legends

Halo Legends
Descriere sumara Halo Legends :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 120 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, S.F, Animatie
Descriere detaliata Halo Legends :

Halo, unul dintre cele mai apreciate jocuri video in randul gamerilor, este dus la un cu totul alt nivel in filmul Halo Legends. Antologia de sapte povesti descrise in opt episoade exploreaza originile universului Halo si a personajelor sale intrigante. Creat alaturi de nume mari ale animatiei nipone: Shinji Aramaki, Mamoru Oshii, Hideki Futamura, Tomoki Kyoda si Yasushi Muraki, Halo Legends este un film surprinzator, dinamic si avangardist. Intensitatea jocului este redata pana la cele mai mici detalii in film, prin intermediul efectelor speciale si a tehnicilor de animatie de ultima generatie.

Vezi Online Halo Legends - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Looney Tunes Back In Action

Looney Tunes Back In Action
Descriere sumara Looney Tunes Back In Action :
Anul: 2003
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 90 Minute
Rating: AG | Audienta generala
Categoria: Actiune, Comedie, Aventura, Animatie
Descriere detaliata Looney Tunes Back In Action :

Daffy Duck s-a saturat de statutul sau de personaj secundar de la Warner Bros. si cere sa fie tratat la fel cum este tratat rivalul sau, Bugs Bunny. Vice-presedintele de la Warner, Kate Houghton, ii spune cascadorului D.J. Drake sa-l dea afara pe Duffy. D.J. afla ca tatal sau, Damien Drake, un star de cinema cunoscut pentru rolurile sale de agent secret, chiar este un agent secret, si a fost rapit de domnul Chairman, conducatorul celor de la Acme Corporation. Asa ca D.J. ii cere ajutorul lui Duffy pentru a-si salva tatal.

Vezi Online Looney Tunes Back In Action - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Wong Fei Hung

Wong Fei Hung
Descriere sumara Wong Fei Hung :
Anul: 1991
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 134 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Drama, Aventura, Istoric
Descriere detaliata Wong Fei Hung :

Once Upon A Time In China, sau Wong Fei-Hung este un film de actiune aparut in anul 1991. De regia acestui film s-a ocupat Hark Tsui, iar de scenariu s-au ocupat Yiu Ming Leung, Pik-yin Tang, Hark Tsui si Gai Chi Yuen. In rolurile principale ii putem urmari pe Jet Li, Biao Yuen si Rosamund Kwan. Plasat in secolul 19, acest film despre artele martiale, ne prezinta pozitia pe care a luat-o legendarul erou de arte martiale, Wong Fei-Hung (1847-1924), impotriva fortelor straine, cum ar fi cei din Anglia, Franta sau America, care incercau sa jefuiasca China. Atunci cand Matusa Yee se intoarce din America, total schimbata, Wong Fei-Hung isi asuma rolul de protector al acesteia. Acest lucru se dovedeste a fi destul de dificil atunci cand scoala sa de arte martiale si politia locala, devin implicate in batalii inspaimantatoare, contra fortelor straine si guvernului local. O data cu cresterea violentele, pana si Matusa Yee trebuie sa-si puna intrebari in legatura cu idealurile sale Vestice, dar este posibil oare sa lupta cu arme impotriva stilului de lupta Kung Fu?

Vezi Online Wong Fei Hung - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Mr. Nice Guy

Mr. Nice Guy
Descriere sumara Mr. Nice Guy :
Anul: 1997
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 94 min
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Crima
Descriere detaliata Mr. Nice Guy :

Un thriller cu inegalabilul Jackie Chan in rolul principal care da un super-recital de arte martiale sub bagheta regizorala a magicianului Sammo Hung, vedeta serialului Expertul, vorbeste de la sine. Micul karatist cu veleitati de comediant, Jackie Chan, interpreteaza rolul unui neobisnuit bucatar, expert in arte martiale, care este prins, fara voia lui, intr-un adevarat razboi intre doua retele de traficanti de droguri.

Vezi Online Mr. Nice Guy - server 0:

VK CD 1



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu