marți, 18 decembrie 2012

Lista filme online - Animatie (8)

Lista filme online - Animatie


Sammy's Adventures: The Secret Passage

Sammy's Adventures: The Secret Passage
Descriere sumara Sammy's Adventures: The Secret Passage :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 70 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Aventura, Animatie
Descriere detaliata Sammy's Adventures: The Secret Passage :

Sammy, o simpatică broscuţă ţestoasă, este cel mai curajos dintre semenii săi. Aşa cum se оntвmplă cu toate broscuţele proaspăt ieşite din ou, Sammy trebuie să оşi оnceapă călătoria iniţiatică prin oceanele nemărginite ale Terrei. Drumul pвnă la apă este оmpвnzit de pericole, dar odată ajuns оn valuri, o serie de оntвmplări amuzante оl poartă оntr-o adevărată aventură оn jurul lumii.
Curios din fire, el pleacă оn căutarea pasajului secret, un loc de legendă. Pe drum, o reоntвlneşte pe frumoasa broscuţă Shelly, cea pe care o salvase оn prima zi de viaţă. Shelly оl urmează оn temerara оncercare, dar оn calea lor apar o mulţime de piedici.
Călătoria lui Sammy durează 50 de ani, timp оn care cutreieră oceanele, оnvaţă şi observă cu multă tristeţe cвt de mult s-a degradat planeta. Dar оşi face prieteni pe viaţă şi ajunge să cunoască atвt răutatea, cвt şi bunătatea oamenilor.
Din 29 octombrie, lumea fantastică de sub ape prinde viaţă pe marile ecrane din Romвnia оn Aventurile lui Sammy 3D. Un film distribuit de MediaPro Distribution şi recomandat publicului de toate vвrstele.

Vezi Online Sammy's Adventures: The Secret Passage - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Sammy's Adventures: The Secret Passage - server 1:

VK CD 1



Vezi Online Sammy's Adventures: The Secret Passage - server 2:

Vidbux CD 1



Vezi Online Sammy's Adventures: The Secret Passage - server 3:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Animatie


Bionicle 2 Legends Of Metru-Nui

Bionicle 2  Legends Of Metru-Nui
Descriere sumara Bionicle 2 Legends Of Metru-Nui :
Anul: 2004
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 75 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Animatie
Descriere detaliata Bionicle 2 Legends Of Metru-Nui :

Continuarea seriei Bionicle ne prezinta legenda orasului Metru-Nui. Desi razboinicii Toa trebuiau sa-i protezeze pe matorani, acestia au fost distrusi unul cate unul de catre Makuta, fratele rau al Marelui Spirit. Doar Toa Lhikan a reusit sa supravetuiasca si a strans pietrele care ofereau puterile de Toa si le-a impartit cate unui matoran din cele sase orase. Cei sase matorani care au primit pietrele sunt: Nokama, Onewa, Whenua, Matau, Nuju si Vakama. In timp ce-i oferea piatra lui Vakama Toa Lhikan a fost capturat de robitii lui Makuta. Vakama era un fauritor ce trebuia sa faureasca mascatimpului pentru Turaga. Cei sase matorani se intalnesc la templul Toa unde se transforma, cu ajutorul pietrelor primite, in luptatori Toa. De asemenea le sunt incredintate si virtutile, dupa care traiesc matoranii, pe care trebuie sa le pastreze si onoreze si anume: Unitate, Datorie si Destin. Pentru a demonstra ca merita aceste puteri se hotarasc sa caute Marile discuri ale oraselor. Doar ca sunt pacaliti de Turaga si trei dintre ei sunt intemnitati, in timp ce ceilalti abia reusesc sa scape. Cei trei ramasi liberi se hotarasc sa-si caute puterile mastilor pe care le poarta si sa-l salsalveze pe Toa Lhikan. Daca vor reusi sau nu veti afla singuri urmarin filmul.

Vezi Online Bionicle 2 Legends Of Metru-Nui - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Bionicle 2 Legends Of Metru-Nui - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Animatie


Tom And Jerry Meet Sherlock Holmes

Tom And Jerry Meet Sherlock Holmes
Descriere sumara Tom And Jerry Meet Sherlock Holmes :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 50 Minute
Rating: AG | Audienta generala
Categoria: Animatie
Descriere detaliata Tom And Jerry Meet Sherlock Holmes :

N/A

Vezi Online Tom And Jerry Meet Sherlock Holmes - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Tom And Jerry Meet Sherlock Holmes - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Animatie


Rio

Rio
Descriere sumara Rio :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 96 Minute
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Comedie, Aventura, Familie, Animatie
Descriere detaliata Rio :

Blue este un papagal dintr-o specie foarte rara cu pene de culoare albastra, duce un trai plictisitor, dar confortabil intr-o colivie plasata intr-o locuinta dintr-un orasel din Minnesota si mediteaza cu tristete la faptul ca este singurul exemplar ramas in viata si, din acest motiv, incapabil sa se reproduca si sa asigure continuitatea speciei. Atunci cand blandul, amuzantul si lasul papagal Blue afla ca o femela din specia lui a fost vazuta in Brazilia, decide sa renunte la stilul de viata lipsit de griji si sa porneasca intr-o calatorie palpitanta spre Rio de Janeiro pentru a o cunoaste pe curajoasa si independenta Jewel. Numai ca intalnirea celor doi papagali nu se transforma in dragoste la prima vedere, diferentele de personalitate dintre Jewel si Blue spunandu-si cuvantul si papagalul domestic fiind fortat sa isi invinga fobia de zbor pentru a o cuceri pe femela ravnita. Aventurile distractive si periculoase prin care trec Jewel si Blue impreuna cu inteleptul tucan Rafael ii ajuta sa inteleaga valoarea prieteniei, a iubirii si a necesitatii de a accepta provocarile vietii.

Vezi Online Rio - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Rio - server 1:

VK CD 1



Vezi Online Rio - server 2:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Animatie


Barbie Mermaidia

Barbie Mermaidia
Descriere sumara Barbie Mermaidia :
Anul: 2006
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 75 Minute
Rating: AG | Audienta generala
Categoria: Animatie
Descriere detaliata Barbie Mermaidia :

N/A

Vezi Online Barbie Mermaidia - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Barbie Mermaidia - server 1:

VK CD 1



Vezi Online Barbie Mermaidia - server 2:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Animatie


Bionicle 3 Web Of Shadows

Bionicle 3 Web Of Shadows
Descriere sumara Bionicle 3 Web Of Shadows :
Anul: 2005
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 74 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Animatie
Descriere detaliata Bionicle 3 Web Of Shadows :

Bionicle 3: Web of Shadows este o continuare a Bionicle 2: Mask of Light. Dupa ce cei sase Toa: Nokama, Onewa, Whenua, Matau, Nuju si liderul acestui grup Vakama l-au invins pe Makuta si l-au inchis ibtr-un cristal au plecat sa-i salveze si pe restul de matorani pe care ii lasasera in urma in Metru Nui. Din pacate pentru ei Makuta a lasat in urma sa un rege si o regina care sa vegheze capsulele in care sunt inchisi matoranii. Acestia sunt Sidorak, regele, si viitoarea sa regina Roodaka. Din pacate pentru Sidorak Roodaka doreste sa-l elibereze pe Makuta si sa conduca doar ei doi. O data intorsi cei sase Toa sunt capturati Sidorak si sunt injectati cu un venin care le schimba forma. inainte de a fi ucisi sase Rahaga ii salveaza. Norik, liderul lor, le povesteste celor sase Toa de Keetangu, un vraci care ar putea sa-i transforme la loc. Din pacate monstul din interiorul lui Vakama iese la iveala si acesta schimba taberele. Cei cinci Toa ramasi se decid sa-l caute pe Keetangu pentru a-si salva liderul precum si pe matorani. Daca vor reusi ramane de vazut.

Vezi Online Bionicle 3 Web Of Shadows - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Bionicle 3 Web Of Shadows - server 1:

VK CD 1



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu