miercuri, 19 decembrie 2012

Lista filme online - Comedie (5)

Lista filme online - Comedie


Out Cold

Out Cold
Descriere sumara Out Cold :
Anul: 2001
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 89 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie
Descriere detaliata Out Cold :

Intr-o zona muntoasa din Alaska, numita Bull Mountain, principala ocupatie a acestori oameni este bautul berii si snowboardul. Totul este foarte bine pana cand in superbul paradis inghetat, apare un tip foarte bogat pe nume John Majors impreuna cu cele doua fiice ale sale. Acesta cumpara locul de la Ted Muntz, fiul lui Papa Muntz, cel ce a numit acea zona. Localnicii, ca urmare, trec printr-o schimbare radicala, privind modul de viata, iar pentru a porni in recuperarea zonei, acestia pun la cale un plan si il executa intr-un stil original.

Vezi Online Out Cold - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Mrs. Doubtfire

Mrs. Doubtfire
Descriere sumara Mrs. Doubtfire :
Anul: 1993
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 125 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Drama, Familie
Descriere detaliata Mrs. Doubtfire :

Daniel Hillard este un actor ce joaca in diverse emisiuni pentru copii, din pacate pentru el, fara prea mare succes. Dupa divortul de sotia sa, Miranda, care simtea ca ei doi nu au aceleasi scopuri in viata, el vrea sa se afle cat mai mult in preajma copiilor sai, asa ca atunci cand afla ca Miranda are nevoie de o menajera, se deghizeaza intr-o femeie britanica foarte respectabila si primeste slujba

Premiat la Oscar si cu 2 premii Golden Globes.

Vezi Online Mrs. Doubtfire - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Atlantis: Milo's Return

Atlantis: Milo's Return
Descriere sumara Atlantis: Milo's Return :
Anul: 2003
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 70 Minute
Rating: AG | Audienta generala
Categoria: Actiune, Comedie, Aventura, Familie, Animatie
Descriere detaliata Atlantis: Milo's Return :

In a doua parte al acestei animatii Milo care este casatorit cu Kida folosesc cristalu, pentru a reconstruii orasul.Linistita viata din Atlantis va fii spulberata cand vechea echipa revine pentru a apela la ajutorul lui Milo,deoarece la suprafata au loc evenimente ciudate care par a fii masinarii atlantiene.De aici incep o serie de aventuri si peripetii care au la baza diferite personaje si creaturi din miturile si legendele bine cunoscute.Kida face cunostinta cu viata de la suprafata care o fascineaza si minuneaza.Ea are parte de un conflict interior pe parcursul aventuriilor, deoarece se simte vinovata pentru toate lucruriile inexplicabile ce se intamla la suprafata invinovatind cristalul,dar stie ca fara el poporul ei va pierii.Dezlegand si rezolvand misterele,ea isi da seama ca cristalul intradevar este foarte puternic, si poate face foarte mult rau oameniilor,dar totodata cu ajutorul cristalului poate face si mult bine.constientizand acest lucru ea decide ca va folosi putera cristalului pentru a face bine,astfel lucrulile si viata de zi cu zi revenind la normal.

Vezi Online Atlantis: Milo's Return - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Monster In Law

Monster In Law
Descriere sumara Monster In Law :
Anul: 2005
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 101 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Dragoste
Descriere detaliata Monster In Law :

Dupa ce timp de cativa ani buni l-a cautat pe barbatul perfect, Charlie il gaseste in persoana lui Kevin. Totul pare a merge ca pe roate, insa va afla in curand ca mama iubitului sau, Viola, este o femeie imposibila. Viola nu vrea sa-si piarda fiul iubit, la fel cum a patit-o cu cariera sa, si este hotarata sa faca tot ce-i sta in putere sa o sperie pe Charlie, devenind o soacra de cosmar. In timp ce asistenta Violei o ajuta in planurile sale, Charlie se hotaraste sa nu se lase calcata in picioare si riposteaza. O lupta plina de amuzament intre mama si iubita lui Kevin.

Vezi Online Monster In Law - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Legally Blonde 2: Red, White & Blonde

Legally Blonde 2: Red, White & Blonde
Descriere sumara Legally Blonde 2: Red, White & Blonde :
Anul: 2003
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 95 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie
Descriere detaliata Legally Blonde 2: Red, White & Blonde :

Elle Woods, o blonda absolventa de drept si iubitoare de roz, este acum o tanara avocata la o cunoscuta firma, ce se imparte intre o cariera solicitanta si pregatirile pentru nunta cu barbatul visurilor ei. Dar cand afla ca membrii familiei iubitului ei caine Bruiser sunt subiectii unor teste pentru cosmetice conduse de unul din clientii firmei la care lucreaza, incepe o lupta atat juridica cat si personala cu acestia

Vezi Online Legally Blonde 2: Red, White & Blonde - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Home Alone 2: Lost in New York

Home Alone 2: Lost in New York
Descriere sumara Home Alone 2: Lost in New York :
Anul: 1992
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 120 min.
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Comedie, Aventura, Familie, Craciun
Descriere detaliata Home Alone 2: Lost in New York :

Kevin McAllister si familia lui se pregatesc sa mearga la Miami pe timpul sarbatorilor. La aeroport, Kevin se pierde de-ai lui si ajunge pe un avion catre New York. Ajuns in oras, Kevin reuseste sa ia un taxi pana la Plaza Hotel unde, folosindu-se de cartea de credit a tatalui sau, isi inchiriaza un apartament. Pe timpul sederii sale, Kevin se imprieteneste cu un proprietar al unui magazin de jucarii pe nume Marv, si cu o femeie fara adapost indragostita de porumbei. Dar el da si peste fostii sa dusmani, Harry si Marv, care tocmai au iesit de la puscarie. Cand Kevin afla ca cei doi vor sa jefuiasca magazinul lui Marv in ajunul Craciunului, isi face un plan pentru a-i opri. Intre timp, mama lui Kevin realizeaza ca cel mic s-a pierdut de ei si incearca acum sa-l gaseasca.

Vezi Online Home Alone 2: Lost in New York - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Shes Out Of My League

Shes Out Of My League
Descriere sumara Shes Out Of My League :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 104 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Dragoste
Descriere detaliata Shes Out Of My League :

Kirk Kettner se iroseste intr-o slujba lipsita de viitor de agent de paza la un aeroport si are foarte putine idealuri in viata in afara de acela de a se impaca cu fosta iubita Marnie. Atunci cand frumoasa, inteligenta si fermecatoarea Molly se indragosteste de el, tanarul este primul care recunoaste ca fata ii este superioara din toate punctele de vedere, motiv pentru care decide sa faca tot ceea ce ii sta in putinta pentru a mentine aceasta relatie amoroasa. Intrucat el insusi nu intelege cum a reusit sa castige afectiunea lui Molly, Kirk Kettner nu este surprins sa observe ca familia, prietenii si fosta iubita privesc cu neincredere noua lui idila si ii ofera sfaturi ce i-ar putea ruina definitiv relatia de iubire. Incantarea si exuberanta manifestate atunci cand Molly a acceptat sa se intalneasca cu el se transforma treptat in panica intrucat Kirk nu stie cum sa actioneze pentru a o convinge pe fata ca merita dragostea ei, chiar daca nu are acelasi statut social si profesional ca ea.

Vezi Online Shes Out Of My League - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Head Of State

Head Of State
Descriere sumara Head Of State :
Anul: 2003
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 95 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie
Descriere detaliata Head Of State :

Mays Gilliam este un consilier municipal care reprezinta un cartier din Washington D.C.. In mijlocul alegerilor pentru Casa Alba, candidatii Partidului Democrat mor intr-un accident de avion. Astfel, candidatul republican, vice-presedintele Brian Lewis, pare sa fie aproape sigur de castigarea alegerilor. Lui Mays Gilliam i se propune sa candideze el pentru postul de presedinte din partea Partidului Democrat. Gilliam este sceptic la inceput, insa accepta si il roaga pe fratele sau mai mare, Mitch, sa candideze pentru postul de vice-presedinte.

Vezi Online Head Of State - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Idiocracy

Idiocracy
Descriere sumara Idiocracy :
Anul: 2006
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 84 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Aventura, Thriller
Descriere detaliata Idiocracy :

Joe Bauers este un soldat mediu din toate punctele de vedere care nu doreste decat sa fie lasat in pace intr-un post uitat de lume. Insa el este transferat si i se atribuie sarcina de a fi un cobai intr-un proiect militar ultra-secret, alaturi de o prostituata - sa fie criogenati. Insa dupa doi ani, cei care stiu de ei dispar, iar capsulele celor doi sunt aruncate la gunoi. Dupa 500 de ani, dintr-un accident, capsula ii este deschisa si se trezeste intr-o lume in care constata ca prostia e la loc de cinste si ca el ar putea fi usor cel mai inteligent om de pe planeta. Asa ca, trecand printr-o serie de aventuri, pleaca in cautarea "masinii timpului" pentru a se intoarce in trecut si a-i avertiza pe toti de iminenta distrugerii (mai bine zis prostirii) umanitatii.

Vezi Online Idiocracy - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Harold And Kumar 2 - Escape From Guantanamo Bay

Harold And Kumar 2 - Escape From Guantanamo Bay
Descriere sumara Harold And Kumar 2 - Escape From Guantanamo Bay :
Anul: 2008
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 100 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Aventura
Descriere detaliata Harold And Kumar 2 - Escape From Guantanamo Bay :

In aceeasi dimineata in care Harold si Kumar mananca la Castelul Alb, primul afla ca Maria, fata pe care o iubeste, a plecat spre Amsterdam. Cei doi se decid sa o urmareasca pentru ca Harold sa-si marturiseasca dragostea.
Insa lucrurile nu merg conform planului, un pasager al avionului in care calatoreste perechea confundandu-l pe Kumar cu un terorist. In acest moment avionul is modifica ruta iar cei doi sunt prinsi intr-un caz de confundare de identitate.

Vezi Online Harold And Kumar 2 - Escape From Guantanamo Bay - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Drillbit Taylor

Drillbit Taylor
Descriere sumara Drillbit Taylor :
Anul: 2008
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 102 min
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie
Descriere detaliata Drillbit Taylor :

Ryan, Wade si Emmit sunt incantati de prima lor zi de liceu, dar numai pana cand dau de Filkins, un derbedeu a carui cea mai mare placere este sa chinuie elevii mai mici. Ingroziti de perspectiva de a-l intalni zi de zi, pustii isi angajeaza un bodyguard, cel mai ieftin pe care l-au putut gasi: Drillbit Taylor. Acesta nu are casa si locuieste pe plaja, dar tupeul si felul extrem de personal de-a vedea lucrurile il ajuta sa-i invete pe baieti cateva tehnici de autoaparare hiperamuzante.

Vezi Online Drillbit Taylor - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Senatorul Melcilor

Senatorul Melcilor
Descriere sumara Senatorul Melcilor :
Anul: 1995
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 100 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Drama, Filme Romanesti
Descriere detaliata Senatorul Melcilor :

Venit la cabana sa pentru a se relaxa, un senator se trezeste bombardat cu plangeri de la satenii din comuna care ii gazduieste impresionanta vila. O parte din oamenii de aici au ramas fara pamant din cauza unei revarsari de apa. In plus, din cauza ca politicianul are pofta de melci, primarul le ordona tuturor cetatenilor disponibili sa mearga la cules de melci. Acesta este un prilej pentru niste rromi sa incerce s-o violeze pe o romanca. De aici porneste un conflict etnic ce scapa de sub control, iar senatorul se vede nevoit sa faca orice pentru a ascunde acest incident de ochii unor reporteri francezi.

Vezi Online Senatorul Melcilor - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Delta Farce

Delta Farce
Descriere sumara Delta Farce :
Anul: 2007
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 90 min
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Aventura
Descriere detaliata Delta Farce :

Larry McCoy,Bill Little si Everett Shackleford sunt amici,dar cam zevzeci de felul lor,ei facand parte din rezerva de stat a armatei americane.Cand se primeste ordinul de mobilizare ajung sub comanda sergentului Kilgore si dusi la baza Fort Davis unde incep antrenamentele.Primesc misiunea de a merge la Fallujah in Irak,dar in timpul zborului,obositi fiind,se culca intr-un jeep militar aflat la bordul avionului.Din cauza unor turbulente intalnite,pilotii parasuteaza incarcatura suplimentara de care se agata din greseala si sergentul Kilgore.Ziua urmatoare se trezesc in mijlocul desertului,mai putin sergentul,pe care cei trei i-l ingroapa in nisip crezandu-l mort.Luandu-si misiunea in serios,ataca o mica localitate pe care ei cred ca au eliberat-o de garda republicana a lui Sadam Hussein si devin eroii sarbatoriti de intreaga comunitate,iar Larry devine pentru localnici generalul Eisenhower,nestiind ca se afla intr-o cu totul alta locatie,nicidecum in Irak.

Vezi Online Delta Farce - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Daddy Day Camp

Daddy Day Camp
Descriere sumara Daddy Day Camp :
Anul: 2007
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 89 min
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Comedie, Familie
Descriere detaliata Daddy Day Camp :

Haioasa urmare a succesului "Daddy Day Care" ii gaseste pe taticii Charlie Hinton si Phil Ryerson (Cuba Gooding Jr., Paul Rae ) intr-o noua aventura cand preiau conducerea unei tabere de vara. Nestiind nimic despre natura, o cladire parasita si un grup de excursionisti nebuni, nu dureaza mult pana ce lucrurile scapa de sub control. Confruntandu0se cu iminenta inchideri si refuzand inrolarea, Charlie este fortat sa-l sune pe tatal sau, colonelul Buck Hinton ( Richard Gant ) sa-l ajute sa puna tabara pe picioare si sa-i invete pe toti despre lucrul in echipa, perseverenta si puterea iertarii.

Vezi Online Daddy Day Camp - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Borat

Borat
Descriere sumara Borat :
Anul: 2006
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 84 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie
Descriere detaliata Borat :

n Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan, eroul nostru, personalitate marcanta a televiziunii din Kazakhstan, este trimis in Statele Unite pentru a realiza un reportaj despre "cea mai mare tara din lume". Cu o intreaga echipa de filmare dupa el, Borat devine din ce in ce mai interesat de proiectul de a se casatori cu Pamela Anderson, decat de a filma decumentarul.

Premiat la Golden Globes, nominalizat la Oscar.

Vezi Online Borat - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


As Good as It Gets

As Good as It Gets
Descriere sumara As Good as It Gets :
Anul: 1997
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 139 min
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Drama, Dragoste
Descriere detaliata As Good as It Gets :

Malvin Udall este un romancier obsesivo-compulsiv si cel mai rau de gura om din Manhattan. El se si lauda cu abilitatea acesta de a fi cat mai antipatic si de a rani cat mai tare. Are fixurile lui, ca de exemplu de a merge in acelas restaurant, de a servi acelas mic dejun, si de a fi servit de aceeasi chelnerita care-i suporta fitele. Insa atunci cand vecinul sau Simon este spitalizat, Melvin este fortat sa aiba grija de cainele lui Simon. Acest act involuntar de bunavointa, la care se adauga si intalnirile cu chelnerita Carol Connely, il vor ajuta pe Melvin sa redevina om simpatic.

Premiat cu 2 premii Oscar si cu 3 premii Golden Globes.

Vezi Online As Good as It Gets - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


10 Things I Hate About You

10 Things I Hate About You
Descriere sumara 10 Things I Hate About You :
Anul: 1999
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 97 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Romantic
Descriere detaliata 10 Things I Hate About You :

Varianta moderna a temei shakespeariene prezente in Imblanzirea scorpiei. O tanara frumoasa, dar distanta, Kat, refuza orice baiat care indrazneste sa se apropie de ea. Obisnuitele petreceri ale colegilor, la care sora mai mica Bianca tanjeste de mult, sunt pentru Kat plictisitoare. Conform hotararii tatalui lor, Bianca nu poate iesi din casa, decat daca este insotita de Kat. Bianca si cativa colegi pun la cale planul imblanzirii ei. Este nevoie de un baiat de care Kat sa se indragosteasca. Dar joaca lor este luata de Kat in serios.

Vezi Online 10 Things I Hate About You - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Tomcats

Tomcats
Descriere sumara Tomcats :
Anul: 2001
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 95 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie
Descriere detaliata Tomcats :

Tomcats este povestea unor prieteni care decid sa faca un pariu pe o suma de bani depusa de fiecare, suma ce urma sa ii revina aceluia din urma care va ramane necasatorit. Timp de sapte ani, totul decurge ideal pentru Michael si Kyle. Toti prietenii si-au gasit sufletul pereche, dar ei doi nu vor sa faca pasul cel mare nici in ruptul capului. Suma de bani pe care pariasera si care fusese investita de-a lungul timpului, ajunge acum la aproape jumatate de milion de dolari. Intr-una din escapadele sale, Michael pierde in Las vegas o mare suma de bani, pe care nu o poate achita. Dar cazinoul ii ofera o sansa sa aduca banii, altfel o sa isi piarda "barbatia" si apo viata. Singura sansa a lui Michael este sa castige acel pariu. Asa ca decide sa il indragosteasca pe Kyle si sa il casatoreasca. Natalie este tinta lui Michael. El ii propune acesteia jumatate din suma de bani daca ea se casatoreste cu Kyle. In cele din urma, Michael ignora faptul ca Natalie se dovedeste a fi marea lui dragoste. Acum trebuie sa gaseasca o solutie sa dea banii inapoi si sa o cucereasca pe Natalie.

Vezi Online Tomcats - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Malibu's Most Wanted

Malibu's Most Wanted
Descriere sumara Malibu's Most Wanted :
Anul: 2003
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 86 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie
Descriere detaliata Malibu's Most Wanted :

Brad Gluckman este fiul unor oameni foarte bogati si a crescut in lux in Malibu. Cu toate acestea, lui Brad ii place sa-si imagineze ca este un gangster din Los Angeles si vrea sa se lanseze intr-o cariera muzicala sub numele de B-Rad. Tatal sau vrea sa candideze pentru postul de guvernator al Californiei, si este convins ca Brad o sa-i strice campania cu atitudinea lui de gangster. Domnul Gluckman angajeaza doi actori afro-americani care trebuie sa se dea drept gangsteri din Compton si trebuie sa ii fure masina lui Brad.

Vezi Online Malibu's Most Wanted - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Gong Fu Guan Ian

Gong Fu Guan Ian
Descriere sumara Gong Fu Guan Ian :
Anul: 2008
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 98 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Sport
Descriere detaliata Gong Fu Guan Ian :

Orfanul Shi-Jie este crescut la o şcoală de kung fu şi devine un adevărat maestru, avînd şi un simţ aparte tactil. Dar dovedeşte şi mai mult, că are simţul direcţiei şi un talent nativ pentru a marca la baschet. Cu ajutorul lui Wang Li, în încercarea de a-şi găsi părinţii şi, totodată, de a supravieţui după ce fusese dat afară de la şcoala de kung fu, Jie intră în echipa de baschet a universităţii locale.pare şi o fată la mijloc, Li Li, sora lui Ting Wei, căpitanul echipei de baschet. Shi Jie, în încercarea de a atrage atenţia fetei, intră în competiţie directă cu Xiao Lan, jucătorul care e preferat de Li Li. Cu ajutorul lui Ting Wei, echilibrul se restabileşte în echipă, iar Shi Jie învaţă să integreze în sport cunoştinţele sale de kung fu, devenind un jucător cu adevărat valoros.
În campionat, echipa de baschet tot îşi depăşeşte adversarii, pînă în acest moment, cînd urmează să se întîlnească cu echipa condusă de Lee Tien, cel mai de seamă duşman al său şi, în particular, al lui Ting Wei. Lee Tien conduce un grup de jucători atît de răi încît li s-a interzis să joace în Statele Unite. Mai mult, se pare că şi arbitrii sînt corupţi, astfel încît echipa de la universitate devine o ţintă pe terenul de joc şi riscă nu doar pierderea jocului, ci şi accidentarea gravă a membrilor săi. Va reuşi oare Shi-Jie să-şi salveze coechipierii şi să îi conducă la victorie ? Se va alege cu dragostea fetei ? Dar părinţii şi-i va găsi ? Iată tot atîtea întrebări la care trebuie să răspundă filmul în final.

Vezi Online Gong Fu Guan Ian - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Barbershop

Barbershop
Descriere sumara Barbershop :
Anul: 2002
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 102 min
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Drama
Descriere detaliata Barbershop :

O comedie inteligenta despre o zi petrecuta intr-o frizerie din sudul Chicago-ului. Calvin, ce a mostenit afacerea neprofitabila de la tatal sau, vede localul ca pe o pierdere de timp. Dupa ce vinde frizeria unui camatar, Calvin incepe sa-si dea seama incet de viziunea si mostenirea tatalui sau si se chinuie cu ideea ca tocmai a vandut locul. Frizeria lui Calvin este plina de personaje excentrice si amuzante ce isi impartasesc povestile, glumele si problemele.

Vezi Online Barbershop - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


The Nutty Professor

The Nutty Professor
Descriere sumara The Nutty Professor :
Anul: 1996
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 95 min
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, S.F, Dragoste
Descriere detaliata The Nutty Professor :

Profesorul Sherman Klump se pregateaste de casatorie si tot clanul Klump nu-si mai incape in piele de fericire. Dar Buddy Love, alter-ego-ul lui Sherman, reapare riscand sa ii ruineze toate planurile de casatorie. Dar de data asta, profesorul este hotarat sa scape de Buddy odata pentru totdeauna, folosind ultimele cercetari facute de Denise in domeniul AND-ului. Profesorul se va gasi intr-o mare incurcatura incercand sa-si recapete inventia in momentul cand Denise o fura si nu mai vrea sa i-o inapoieze

Premiat la Oscar, nominalizat la Golden Globes.

Vezi Online The Nutty Professor - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Are We Done Yet?

Are We Done Yet?
Descriere sumara Are We Done Yet? :
Anul: 2007
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 92 min
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Comedie, Familie
Descriere detaliata Are We Done Yet? :

Filmul I-am dat de capăt ? vine ca o urmare a anteriorului Are we there yet ? (Mai e mult pоnă ajungem ?) şi ne prezintă mai departe aventurile familiei Persons. Dacă оn prima parte, Nick era logodit cu Suzanne, acum cei doi sоnt căsătoriţi, iar cei doi copii ai ei au devenit copiii lor. Nemaisuportоnd să trăiască оn oraş, cei doi se hotărăsc să se mute оn suburbii, astfel оncоt copiii să aibă parte de o viaţă mai bună şi mai liniştită. Prin urmare, Nick cumpără o casă frumoasă şi spaţioasă оntr-un cartier liniştit.

Dar frumosul vis de linişte se sfarmă оn mii de bucăţi оn momentul оn care оşi dau seama că trebuie să supună casa unor reparaţii complexe şi costisitoare. De parcă n-ar fi fost de ajuns, ideea de cămin a familiei Persons se va altera cu totul şi familia se va trezi оn mijlocul unui veritabil coşmar, оn momentul оn care lucrările de refacere a casei ajung la mila unui antreprenor excentric, cu o viziune fantastică şi cel puţin bizară a felului оn care trebuie să se deruleze lucrurile.

Vezi Online Are We Done Yet? - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Amors Baller

Amors Baller
Descriere sumara Amors Baller :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 76 min.
Rating: N/A
Categoria: Comedie
Descriere detaliata Amors Baller :

Lucas este un adolescent suedez pasionat de muzica si care era la Stockholm membru al unei formatii. Cand mama sa se decide sa se mute in Norvegia intr-un mic orasel(Grimsrud) el o va insoti. Inca de cand ajunge acolo o va cunoaste pe Susanne de care se va indragosti. Dupa ce afla ca ea este membra a echipei de fotbal feminin, iar iubitul ei este vedeta echipei de baieti va incerca sa intre si el in echipa. Cel care-l va ajuta va fi fiul antrenorului si antrenor secund al echipei(Stian), care, desi e localnic, nu se poate integra in grup. Cele doua echipe vor participa la cel mai important turneu de juniori, denumit "Cupa Norvegiei" si care se va desfasura timp de o saptamana. Turneul este vazut de Lucas ca ocazia ideala pentru a o cunoaste mai bine pe Susanne si sa o faca sa se indragosteasca de el. Eterna rezerva, si avandu-l ca prieten doar pe Stian, Lucas va avea timp suficient pentru a o cunoaste mai bine pe frumoasa norvegiana.

Vezi Online Amors Baller - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


The Promotion

The Promotion
Descriere sumara The Promotion :
Anul: 2008
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 86 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie
Descriere detaliata The Promotion :

Doug si Richard concureaza pentru a obtine un post de conducere la un magazin din Chicago ce face parte din trustul Donaldson's. Atunci cand Doug, asistent-manager la o ramura locala a gigantului lant de magazine Donaldson's, afla ca un nou supermarket va fi deschis in curand chiar in cartierul sau, este convins ca el va fi persoana pe care conducerea o va desemna ca manager. Contand pe veniturile substantiale pe care i le-ar aduce promovarea, Doug si sotia acestuia achizitioneaza o casa noua si sufera un adevarat soc atunci cand Richard, un tip cam dubios sosit din Canada, ii informeaza ca intentioneaza sa isi depuna CV-ul pentru angajarea la acelasi ravnit loc de munca. Desi initial intre rigidul si ezitantul Doug si relaxatul si sociabilul Richard se leaga o relatie de prietenie, in momentul in care competitia devine acerba si fiecare trebuie sa-si dovedeasca calitatile ce il recomanda ca manager, cei doi barbati incep un adevarat razboi al ofenselor si trucurilor murdare cu scopul de a se discredita reciproc in ochii conducerii. Concurenta adeseori neloiala care izbucneste intre Doug si Richard nu face altceva decat sa ii aduca pe membrii familiilor lor si pe ceilalti angajati in pragul nebuniei, cei doi combatanti fiind pe punctul de a-si pierde casniciile.

Vezi Online The Promotion - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Sex Is Zero 2

Sex Is Zero 2
Descriere sumara Sex Is Zero 2 :
Anul: 2007
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 115 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie
Descriere detaliata Sex Is Zero 2 :

Deci...pare-se ca e continuarea primei parti, cel putin daca ne luam dupa actorul principal, cel care a participat la majoritatea glumelor/farselor si in prima parte. Filmul prezinta relatiile dintre cei 4 baieti si 4 fete, din prima parte, doar ca acum acestia sunt studenti. Eun-sik este parasit de iubita sa, fata care a iubit-o in liceu, astfel el incepe o relatie cu Kyeong-ah, o studenta campioana la inot, care deasemenea este instructoare de inot la bazinul olimpic al facultatii. Cand aceasta merge sa-l ia de la politie, Eun-sik s-a dus cu prietenul sau la un bordel, Kyeong-ah intalneste un frumos procuror, care incearca sa-i castige afectiunea fetei. Eun-sik se simte dat la o parte, insa el nu stie ca iubita lui a fost violata in liceu, de aceea ea nu indrazneste sa mearga mai departe intr-o relatie, fetei ii este teama sa faca sex. Ea este convinsa de Gi-joo, procurorul, sa plece cu el in America, insa in aeroport isi da seama ca il iubeste pe Eun-sik,astfel ea se intoarce din drum pentru a fi cu persoana iubita.

Vezi Online Sex Is Zero 2 - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Semi-Pro

Semi-Pro
Descriere sumara Semi-Pro :
Anul: 2008
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 91 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Sport
Descriere detaliata Semi-Pro :

Jackie Moon e un cantaret de succes ce a obtinut venituri uriase de pe urma unui singur cantec, "Love Me Sexy". Acesta a dominat timp de luni bune toate topurile muzicale, urcandu-l pe Jackie in topul celor mai populari artisti.
Ajuns aici sus, el doreste sa-si indeplineasca in sfarsit visul de a detine o echipa de baschet. Insa echipa creata de el, Flint Michigan Tropics e cea mai proasta echipa din liga si in pericol de a se dezmembra in momentul in care NBA anunta intentia sa de a se uni cu ABA
Daca vor sa supravietuiasca Jackie si The Tropics trebuie sa faca imposibilul si anume sa castige.

Vezi Online Semi-Pro - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Notting Hill

Notting Hill
Descriere sumara Notting Hill :
Anul: 1999
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 124 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Drama, Dragoste
Descriere detaliata Notting Hill :

Notting Hill, nu este o comedie romantica obisnuita, are elemente surpriza si lucrurile iau intorsaturi de 180 de grade la fiecare pas. William Thacker conduce o librarie din cartierul londonez Notting Hill si are o viata cat se poate de obisnuita. Intr-o dimineata, in libraria sa intra Anna Scott, o celebra vedeta de cinema, iar din acest moment viata lui William se schimba radical

Nominalizat la 3 premii Golden Globes.

Vezi Online Notting Hill - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Wild Hogs

Wild Hogs
Descriere sumara Wild Hogs :
Anul: 2007
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 100 min
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Aventura
Descriere detaliata Wild Hogs :

Un grup de patru prieteni de varsta a doua se hotarasc sa lase in urma rutina vietilor suburbane, plictiseala slujbelor si responsabilitatile familiale si pornesc intr-o excursie cu motocicletele prin tara. Tot ce-si doresc este sa simta libertatea drumului si bucuria exaltanta a lucrului visat o viata intreaga. Entuziasmul lor va scadea insa cand vor intalni gasca ce-si spune Del Fuegos, niste motociclisti adevarati, care nu sunt prea incantati de noii sositi “pe piata”. Curand aventura lor se va transforma intr-una cu adevarat de neuitat…

Vezi Online Wild Hogs - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Naked Gun 3 The Final Insult

Naked Gun 3 The Final Insult
Descriere sumara Naked Gun 3 The Final Insult :
Anul: 1994
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 83 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Crima
Descriere detaliata Naked Gun 3 The Final Insult :

In Naked Gun 33 1/3: The Final Insult (Un politist cu explozie intaziata 33 1/3)politistul Frank Drebin a crezut ca poate sta linistit la pensie, dar datoria il cheama inca odata pentru o misiune foarte importanta. El trebuie sa intre o vreme la inchisoare pentru a afla cu ce ganduri ucigase a evadat temutul terorist Rocco. Stilul inconfundabil de haotic al lui Frank isi va spune inca odata cuvantul in aceasta nou misiune in care va incerca sa scape de o catastrofa in cadrul marelui eveniment al ceremoniei de decernare a premiilor Oscar cum numai el stie mai bine. O catastrofa se previne provocand o catastrofa si mai mare.

Vezi Online Naked Gun 3 The Final Insult - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Life

Life
Descriere sumara Life :
Anul: 1999
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 108 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Drama
Descriere detaliata Life :

Anul 1932...Rayford Gibson(Eddi Murphy) si Claude Banks(Martin Lawrence) se cunosc intamplator la o petrecere.Rayford este un notoriu hot de buzunare in timp ce Claude viitor bancher.Claude este omul nepotrivit la locul nepotrivit intra in aceeasi oala cu golanasul Rayford si pentru a nu fi ucis de capul mafiei din New York trebuie sa aduca un transport de contrabanda din statul Mississippi.Cei doi pornesc la drum dar nu realizeaza ce probleme ii asteapta aici...
In Mississippi seriful Pike comite o crima si cine poate fi un alibi mai bun decat doi straini de la orash?Astfel prietenii nostri negri primesc inchisoare pe viata...ce urmeaza ramane de vazut!

Nominalizat la Oscar.

Vezi Online Life - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Rebound

Rebound
Descriere sumara Rebound :
Anul: 2005
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 103 min
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Comedie, Familie, Sport
Descriere detaliata Rebound :

Roy McCormick este un antrenor de prima mana, are totul la picioare , toate astea pana in momentul in care toate lucrurile ii scapa de sub control ,dar toate acestea se dovedesc a fi in favoarea lui. El ajungand de la echipa de prima Liga sa antreneze o echipa de baschet a unei scoli,si nu orce scoala ci la scola de unde el plecase pe drumu succesului. Reintors dupa multi ani el nu gaseste degat niste copii nu tocmai priceputi la acest sport. Roy reuseste sa se indragosteasca pe parcursul acestei experiete ,dar reuseste si sa faca din acesti pusti o echipa care sa exceleze in tainele baschetului. Oare este asta portita de scapare a antrenorului ,si sansa de a intra iar in gratiile publicului ?

Vezi Online Rebound - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Hocus Pocus

Hocus Pocus
Descriere sumara Hocus Pocus :
Anul: 1993
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 96 Minute
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Comedie, Horror, Familie
Descriere detaliata Hocus Pocus :

In urma cu mai bine de 300 ani, 3 vrajitoare au fost condmanate sa moara in Salem, Massachusetts, iar un baiat a fost transformat intr-o pisica neagra. Acum suntem in anul 1993, ziua de Halloween si un baietel le readuce involuntar la viata, asa ca cele 3 se intorc cu scopul de a dobandi imortalitatea, iar singura fiinta care le poate opri este pisica neagra in varsta de 300 ani

Vezi Online Hocus Pocus - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Barbershop 2: Back in Business

Barbershop 2: Back in Business
Descriere sumara Barbershop 2: Back in Business :
Anul: 2004
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 106 min
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie
Descriere detaliata Barbershop 2: Back in Business :

Aventurile frizerilor din localul lui Calvin continua. Gina, o stilista de la salonul de alaturi, incearca sa-i fure din clienti. Calvin se chinuie din nou sa mentina localul si valorile tatalui sau - de data aceasta impotriva urbanistilor ce incearca sa desfiinteze afacerile de familie si sa le inlocuiasca cu branduri de renume. Lumea se schimba, dar unele lucruri raman tot timpul la moda - de la evenimente de actualitate si politica, la relatii si dragoste, se poate inca discuta despre orice la frizerie.

Vezi Online Barbershop 2: Back in Business - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Nutty Professor II: The Klumps

Nutty Professor II: The Klumps
Descriere sumara Nutty Professor II: The Klumps :
Anul: 2000
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 106 min
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Fantastic
Descriere detaliata Nutty Professor II: The Klumps :

Profesorul Sherman a facut o descoperire care ii va aduce milioane: un serum al tineretii. Sherman si-a gasit si timp pentru viata sociala si s-a indragostit de Denise Gains, o femeie inteligenta care se ocupa cu studierea ADN-ului. Sherman si Denise se logodesc, insa profesorul este inca tulburat de prezenta lui Buddy Love, alter-egoul lui pe care il dispretuieste si de care vrea sa scape definitiv. El o roaga pe Denise sa-l ajute si sa-l scoata pe Buddy din ADN-ul lui, insa experimentul esueaza, iar Buddy isi face aparitia si vrea sa puna mana pe serul lui Sherman.

Vezi Online Nutty Professor II: The Klumps - server 0:

VK CD 1



VK CD 2



Lista filme online - Comedie


Friends With Money

Friends With Money
Descriere sumara Friends With Money :
Anul: 2006
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 88 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Dragoste
Descriere detaliata Friends With Money :

Olivia este o fosta profesoara singura, care acum lucreaza ca menajera. Ea are trei bune prietene care insa au destui bani si care se uita la ea cu mila. Insa fiecare dintre cele 3 are problemele ei in familie si in a vedea lumea, pentru ca s-au obisnuit sa incerce sa-i manipuleze pe ceilalti. Iar Olivia a ajuns acum sa se coboare pana la a solicita multe materiale promotionale cosmetice doar pentru a nu plati cosmetice scumpe. Iar barbatul pe care Franny i-l prezinta reuseste sa-i faca viata si mai mizerabila. Dar poate ca soarele va rasari si pe strada ei, nu?

Vezi Online Friends With Money - server 0:

VK CD 1



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu