miercuri, 19 decembrie 2012

Lista filme online - Comedie (11)

Lista filme online - Comedie


The Cottage

The Cottage
Descriere sumara The Cottage :
Anul: 2008
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 92 min.
Rating:
Categoria: Comedie, Horror, Crima, Thriller
Descriere detaliata The Cottage :

The Cottage, este o comedie neagra cu elemente de thriller si horror despre doi frati -David si Peter- aflati intr-o vesnica disputa, care invata cateva lectii dureroase de viata privind adevarata natura a disfunctionalitatilor familiale.
Lasand la o parte pentru scurta vreme neintelegerile dintre ei, David si Peter decid sa o rapesca pe Tracey, fiica sefului unei bande de gangsteri pe nume Arnie, in vederea obtinerii unei mari sume de bani ca rascumparare. In acest complot este implicat si Andrew, fratele vitreg cam incet la minte al fetei, care a fost dintotdeauna oaia neagra a familiei si care intentioneaza sa scape de sub autoritatea paterna cu ajutorul banilor pe care ii va castiga din aceasta afacere. Dupa ce o duc pe victima la o coliba izolata, cei doi rapitori de ocazie descopera ca Andrew a fost urmarit de catre doi oameni de incrdere ai tatalui lui, care abia asteapta sa isi testeze lamele cutitelor pe pielea celor care au indraznit sa atenteze la fata sefului lor.
Lucrurile iau o intorsatura amuzanta, dar si dramatica atunci cand Tracey evadeaza si il ia ca ostatic pe Peter, urmarita fiind prin padure de catre David si Andrew, care inca nu stiu ca adevaratul pericol nu il reprezinta gangsterii lui Arnie, ci un fermier psihopat care se ascunde in intuneric.

Vezi Online The Cottage - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Comedie


Cars 2

Cars 2
Descriere sumara Cars 2 :
Anul: 2011
Calitate: Bluray-Rip
Durata Film: 113 Minute
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Comedie, Aventura, Familie, Animatie
Descriere detaliata Cars 2 :

Star - masina de curse, Lightning - fulgerul McQueen si incomparabilul Mater - masinuta de tractari auto, duc prietenia lor spre locuri noi, interesante in "Cars 2", atunci cand calatoresc peste mari pentru a concura in primul Mare Premiu Mondial pentru a determina care este cea mai rapida masina din lume. Dar drumul spre campionat este umplut cu o multime de gropi, ocolisuri si surprize hazli, atunci cand Mater este prins intr-o aventura intriganta de spionaj international. Calatoria impachetata in actiune a lui Mater il conduce intr-o urmarire exploziva pe strazile din Japonia si Europa. adaugarea la toata aceasta distractie, este o distributie cu tot felul de masini noi, colorate, ce includ agenti secreti, ticalosi amenintatori si a concurentilor de curse internationale. Iar daca ni-l inchipuim pe Mater conducand pe partea gresita a drumului in Marea Britanie, mergand in cercuri mari, gigante in Paris, pe autostrada din Germania, facand fata motoscuterelor in Italia, incercand sa inteleaga semnele de circulatie din Japonia, atunci tot farmecul acestui film va prinde viata.

Vezi Online Cars 2 - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Comedie


Full Frontal

Full Frontal
Descriere sumara Full Frontal :
Anul: 2002
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 101 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Drama, Dragoste
Descriere detaliata Full Frontal :

Intr-o singura zi, in Los Angeles, un grup de persoane deprimate, confuze, nevrotice si disfunctionale isi intersecteaza destinele. Lee este vicepresedinta la o companie de resurse umane si isi exteriorizeaza nemultumirile cauzate de mariajul nefericit cu Carl prin terorizarea angajatilor ei. Carl tocmai a fost concediat de la publicatia de succes la care lucra, dar scrie scenarii in timpul liber si unul dintre acestea urmeaza sa fie pus in scena, avandu-i in rolurile principale pe Francesca si Calvin. Lee are o aventura amoroasa cu actorul Calvin, iar sora ei Linda, care este maseuza, asteapta cu nerabdare o intalnire de week-end cu un necunoscut de pe internet, care se intampla sa fie Ed, cel care semneaza impreuna cu Carl scenariul filmului "Randezvous".

Vezi Online Full Frontal - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Comedie


Bart Got A Room

Bart Got A Room
Descriere sumara Bart Got A Room :
Anul: 2008
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 80 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie
Descriere detaliata Bart Got A Room :

N/A

Vezi Online Bart Got A Room - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Comedie


Without Men

Without Men
Descriere sumara Without Men :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 87 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie
Descriere detaliata Without Men :

Eva Longoria si Christian Slater revin intr-o comedie cu buget redus - Without Men - regizata de Gabriela Tagliavini. Filmul "Without Men", inspirat de romanul "Tales of the Town of Widows" de James Canon, prezinta povestea Rosalbei (Eva Longoria), care devine primarita intr-un sat (din America Latina) ramas fara barbati dupa ce acestia au fost recrutati de o grupare de gherila.
Astfel femeile din sat sunt nevoite sa indeplineascДѓ sarcinile efectuate in mod traditional de sotii si logodnicii lor. Singurul barbat ramas in sat, preotul Rafael (Oscar NuГ±ez), ajunge sa creada ca este de datoria lui sa le lase insarcinate pe femeile din sat. Un jurnalist american, Gordon (Christian Slater), ajunge in localitate pentru a scrie un articol despre acel subiect neobisnuit si incepe o aventura cu Rosalba.

Vezi Online Without Men - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Comedie


Crazy, Stupid, Love.

Crazy, Stupid, Love.
Descriere sumara Crazy, Stupid, Love. :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 118 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Drama, Dragoste
Descriere detaliata Crazy, Stupid, Love. :

Cal Weaver este casatorit cu iubita lui din perioada liceului, are doi copii reusiti pe nume Molly si Robbie, o casa frumoasa si un serviciu la care merge cu placere, motiv pentru care se considera implinit atat din punct de vedere familial, cat si din punct de vedere profesional. Atunci cand afla ca sotia sa Emily ii este infidela si vrea sa divorteze de el, barbatul simte ca viata lui aparent perfecta se destrama si incepe sa-si petreaca serile libere intr-un bar local. Luat sub aripa ocrotitoare de catre playboy-ul Jacob Palmer, Cal este invatat cum sa se imbrace si cum sa flirteze cu femeile si in scurta vreme incepe sa aiba succes la reprezentantele sexului opus, chiar daca nu a mai iesit la intalniri romantice de aproximativ doua decenii. Numai ca stilul de viata rafinat pe care il deprinde de la tanarul sau mentor nu ii confera satisfactiile pe care i se oferea in trecut familia, iar Cal tanjeste in continuare dupa Emily si dupa beneficiile casniciei, sperand sa o recucereasca pe nevasta care l-a parasit. Intre timp, Jacob Palmer se indragosteste de Hannah, iar adolescentul Robbie este innebunit dupa bona lui Jessica Riley, care a dezvoltat insa o pasiune pentru tatal sau.

Vezi Online Crazy, Stupid, Love. - server 0:

FastUpload.ro CD 1


FastUpload.ro CD 2


Lista filme online - Comedie


Terri

Terri
Descriere sumara Terri :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 106 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie
Descriere detaliata Terri :

Terri este un adolescent supraponderal in varsta de 15 ani, care este crescut de unchiul James de cand i-au decedat parintii si care este tachinat de catre colegii de liceu din cauza comportamentului bizar si din cauza obezitatii, motiv pentru care a devenit izolat si incapabil sa se integreze intr-un grup. Directorul adjunct Fitzgerald, care se regaseste intr-o oarecare masura in Terri intrucat si el a fost singuratic si nepopular in perioada liceului, este impresionat de cazul baiatului al carui unchi sufera de Alzheimer in primul stadiu de manifestare si decide sa il consilieze in fiecare dimineata de luni in asa fel incat sa-i demonstreze elevului ca inima lui buna il poate ajuta sa-si faca prieteni si sa socializeze. Datorita acestor sedinte de consiliere cu vorbaretul domn Fitzgerald, Terri se imprieteneste cu rebelul Chad, al carui temperament vulcanic mascheaza multa neincredere in fortele proprii, dar si cu frumoasa Heather, o adolescenta precoce din punct de vedere sexual, pe care un incident scandalos petrecut in timpul unei ore de curs si in care a fost implicat un iubit mult prea indraznet a transformat-o intr-o persoana marginalizata de catre ceilalti colegi.

Vezi Online Terri - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Comedie


Change Of Plans

Change Of Plans
Descriere sumara Change Of Plans :
Anul: 2011
Calitate: Bluray-Rip
Durata Film: 88 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Drama, Familie
Descriere detaliata Change Of Plans :

Sally si Jason formeaza un cuplu atipic pentru zilele noastre, deoarece relatia lor se bazeaza pe sinceritate, iubire, respect. Jason este fost pilot in armata, actualemente inginer aerospatial, iar Sally este o cantareata promitatoare, in cautarea marelui turneu. In momentul cand cei doi se pregateau sa plece intr-o binemeritata vacanta, in Tahiti, suna telefonul iar Sally primeste groaznica veste: cea mai buna prietena a ei impreuna cu sotul au murit intr-un accident de avion, cea cu care a inceput sa cante si pe care n-a mai vazut-o de cativa ani buni. Astfel sunt contactati de asistentul social care se ocupa de cazul celor 4 copii, ramasi acum orfani, care sunt lasati in grija lui Sally si a lui Jason, pana ce li se va gasi o noua familie, care tocmai de asta nu aveau timp si nevoie acum, mai ales ca nu stiu cum e sa fii parinte. De aceea pe de o parte copiii trebuie sa se integreze in noul lor camin, iar pe de alta parte cei doi vor invata ca o familie e formata din copii si parinti.

Vezi Online Change Of Plans - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Comedie


The Hangover Part II

The Hangover Part II
Descriere sumara The Hangover Part II :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Screener
Durata Film: 102 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie
Descriere detaliata The Hangover Part II :

Dupa petrecerea memorabila a burlacilor pe care Phil Wenneck, Alan Garner si Stu Price i-au organizat-o bunului lor prieten Doug Billings in Las Vegas, prilej cu care, dupa o crunta noapte de betie, grupul a constatat ca viitorul mire este de negasit cu 24 de ore inainte de nunta, prin camera lor de hotel se plimba nestinherit un tigru, in debara plange un bebelus a carui mama este o dansatoare de striptease si pe urmele lor se afla un gangster asiatic pe nume Mr. Chow, Stu nu vrea sa isi asume niciun risc inainte de propria casatorie si isi invita amicii in Thailanda la o masa care se vrea complet lipsita de peripetii. Numai ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ si blajinul Stu Price invata pe pielea lui ca aventurile de care poate avea parte in Bangkok sunt mai salbatice decat cele pe care le ofera Las Vegas-ul, trezindu-se tatuat pe fata in stilul pugilistului Mike Tyson de catre un specialist in tatuaje irlandez stabilit in Thailanda si avandu-l din nou ca un ghimpe in coaste pe mafiotul Mr. Chow, care are ceva de impartit cu cei patru nord-americani pusi pe sotii.

Vezi Online The Hangover Part II - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Comedie


My Boyfriends Back

My Boyfriends Back
Descriere sumara My Boyfriends Back :
Anul: 1993
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 85 min.
Rating:
Categoria: Comedie, Horror, Dragoste
Descriere detaliata My Boyfriends Back :

N/A

Vezi Online My Boyfriends Back - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Comedie


The Parole Officer

The Parole Officer
Descriere sumara The Parole Officer :
Anul: 2001
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 93 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Crima
Descriere detaliata The Parole Officer :

Simon Garden este un ofiter ce se ocupa cu aducerea infractorilor pe calea cea buna. In toata cariera lui a reusit sa ajute doar trei infractori si din aceasta cauza este mutat la politia din Manchester. Din intamplare,acolo asista la crima pe care o face seful politiei din Manchester, un detectiv foarte respectat in oras,victima lui fiind un contabil. Fiind prins,este de acord sa nu spuna nimic despre crima,deoarece altfel ar fi fost acuzat chiar el de moartea contabilului.

Insa fapta detectivului a fost inregistrata de o camera de vedere.Detectivul stie acest lucru si inchide caseta intr-un seif la banca.Impreuna cu cei trei infractori pe care i-a ajuta si cu o fata de 16 ani care a furat 44 de masini si de fiecare data a fost prinsa, Simon Garden va incerca sa fure caseta si sa arate lumii adevaratul caracter al sefului politiei.

Vezi Online The Parole Officer - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Comedie


Carolina

Carolina
Descriere sumara Carolina :
Anul: 2003
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 96 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Dragoste
Descriere detaliata Carolina :

Filmul prezinta viata unei tinere, Carolina Mirabeau, ce lucreaza la un post tv, in productia unei emisiuni de divertisment. Desi este concediata din cauza lui, Carolina incepe sa aiba o relatie cu Heath Pierson, si desi ea il considera barbatul viselor sale, reuniunea de familie la care il invita ii arata ca Heath nu e asa cum credea ea. Intre timp, vecinul sau si cel mai bun prieten, Albert, o iubeste cu adevarat dar nu gaseste alta modalitatea de a i-o spune . Bulversata de atatea schimbari, Carolina incepe sa petreaca mai mult timp cu bunica Millicent, cu Georgia si Maine. Lucrurile pe care le va invata alaturi de bunica sa o vor ajuta sa priveasca viata cu alti ochi. O poveste emotionanta ce nu ar trebui ratata.

Vezi Online Carolina - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Comedie


Mardi Gras: Spring Break

Mardi Gras: Spring Break
Descriere sumara Mardi Gras: Spring Break :
Anul: 2011
Calitate: R5-LiNE
Durata Film: 85 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie
Descriere detaliata Mardi Gras: Spring Break :

N/A

Vezi Online Mardi Gras: Spring Break - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Comedie


Mr Poppers Penguins

Mr Poppers Penguins
Descriere sumara Mr Poppers Penguins :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 94 min.
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Comedie, Familie
Descriere detaliata Mr Poppers Penguins :

Inspirata din cartea pentru copii cu acelasi titlu din anul 1938 a autorilor Richard si Florence Atwater, comedia "Mr. Popper's Penguins" il are in centrul actiunii pe Tom Popper, un dezvoltator imobiliar care darama localuri indragite de catre new yorkezi pentru a construi pe respectivele terenuri zgarie-nori. Dependent de munca si obsedat de ideea de a avansa in cariera si de a castiga o avere prin scheme machiavelice, domnul Popper a uitat semnificatia cuvintelor prietenie si iubire, motiv pentru care a fost parasit de catre sotia lui Amanda, care este implicata acum intr-o relatie amoroasa cu Rick, un ecologist fanatic. Atunci cand mosteneste de la instrainatul lui tata 6 pinguini si este fortat sa isi transforme apartamentul luxos intr-un paradis inghetat pentru a crea noilor locatari conditii prielnice de viata, Tom se ataseaza de amuzantele creaturi, iar performantele sale profesionale au de suferit. Urmarit de catre un vecin rauvoitor, care vrea sa castige bani reclamandu-l ca ascunde ilegal in apartament pinguinii al caror loc ar fi la Gradina Zoologica si sicanat de catre un portar care il ameninta ca va informa administratorul cladirii despre bizarii lui colegi de camera, Tom Popper invata cateva lectii pretioase de la pinguini.

Vezi Online Mr Poppers Penguins - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Comedie


Tadpole

Tadpole
Descriere sumara Tadpole :
Anul: 2002
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 78 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Drama, Dragoste
Descriere detaliata Tadpole :

N/A

Vezi Online Tadpole - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Comedie


I Love You To Death

I Love You To Death
Descriere sumara I Love You To Death :
Anul: 1990
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 97 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Crima
Descriere detaliata I Love You To Death :

Cu asemenea personaje care vor sa-l vada mort, Joey Bocca are sanse sa nu moara niciodata. Joey munceste impreuna cu Rosalie in pizzeria lor. Ea e convinsa ca el se speteste muncind numai pentru ei, astfel ca toata lumea ei se destrama cand descopera ca el o inselase ani la rand. Fiind de religie catolica, divortul pentru ea iese din discutie, astfel ca, impreuna cu mama sa si cu cel mai bun prieten al ei, hotaraste sa-l ucida pe Joey. Absolut incompetenti ca si criminali, il bat, il otravesc , il impusca, insa Joey ramane impasibil la incercarile lor de a-l ucide.

Vezi Online I Love You To Death - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Comedie


Boy Toy

Boy Toy
Descriere sumara Boy Toy :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 91 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie
Descriere detaliata Boy Toy :

N/A

Vezi Online Boy Toy - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Comedie


Larry Crowne

Larry Crowne
Descriere sumara Larry Crowne :
Anul: 2011
Calitate: Bluray-Rip
Durata Film: 99 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Drama
Descriere detaliata Larry Crowne :

Larry Crowne este un barbat de varsta medie, constiincios, prietenos si amabil cu clientii, care lucreaza la un magazin de imbracaminte si a fost desemnat in repetate randuri angajatul lunii. Atunci cand este concediat in mod inexplicabil de catre noua conducere a companiei, care pune mai mult pret pe o diploma de licenta decat pe abilitatile practice ale angajatilor, Larry simte ca si-a pierdut reperele si nu stie cum sa isi folosesca in mod eficient timpul liber pe care il are din belsug, motiv pentru care se inscrie la un colegiu local pentru a-si completa studiile.

Intrucat trebuie sa isi achite ipoteca, Larry Crowne are nevoie sa se reinventeze si sa urmeze acele cursuri care l-ar putea ajuta sa gaseasca un serviciu stabil si bine platit, asa ca se alatura studentilor de la orele de comunicare predate de catre profesoara Mercedes Tainot. Imprietenindu-se cu cativa colegi nepopulari in facultate, de la care invata insa o serie de trucuri ce il ajuta sa para sexy si carismatic, Larry Crowne atrage atentia lui Mercedes Tainot, profesoara care si-a pierdut pasiunea de a preda pe masura ca mariajul ei a intrat intr-o perioada de monotonie si criza, intre cei doi infiripandu-se treptat o poveste de dragoste.

Vezi Online Larry Crowne - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Larry Crowne - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


The Dog Who Saved Halloween

The Dog Who Saved Halloween
Descriere sumara The Dog Who Saved Halloween :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 89 min.
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Comedie
Descriere detaliata The Dog Who Saved Halloween :

N/A

Vezi Online The Dog Who Saved Halloween - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Comedie


Father of Invention

Father of Invention
Descriere sumara Father of Invention :
Anul: 2010
Calitate: Bluray-Rip
Durata Film: 93 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Drama
Descriere detaliata Father of Invention :

Miliardarul Robert Axle isi pierde imperiul financiar si popularitatea mediatica dupa ce una dintre inventiile sale reteaza in mod accidental degetele a mii de utilizatori, fiind condamnat la opt ani de inchisoare pentru neglijenta care a bagat in spital si a mutilat pe viata atatia clienti. Dupa ce este eliberat, barbatul se simte pregatit sa isi recastige reputatia si sa isi reconstruiasca imperiul cu ajutorul unei alte inventii ingenioase, mai ales ca fosta lui nevasta Lorraine i-a cheltuit toata averea si s-a mutat in casa lui impreuna cu noul ei sot.

In disperare de cauza, Robert Axle se angajeaza ca om de serviciu cu jumatate de norma si se muta in locuinta pe care instrainata lui fiica Claire o imparte cu niste colege exagerat de protectoare. Decis sa demonstreze ca cea mai recenta inventie a lui functioneaza perfect, Robert Axle isi da seama ca lumea s-a schimbat in decada pe care el a petrecut-o in mare parte in puscarie si ca nu mai este in pas cu progresele inregistrate de stiinta si tehnica, motiv pentru care nu mai are increderea in fortele proprii care l-a transformat in trecut intr-un rege al tehnologiei si intr-un guru al televiziunii.

Vezi Online Father of Invention - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Comedie


The Heartbreak Kid

The Heartbreak Kid
Descriere sumara The Heartbreak Kid :
Anul: 2007
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 115 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Dragoste
Descriere detaliata The Heartbreak Kid :

Singur si nedecis, Eddie (Ben Stiller) se simte singur dupa ce participa la nunta a inca unui prieten. Fiind tachinat de prieteni si familie pentru ca e singurul burlac din anturajul lor, Eddie se hotaraste sa faca marele pas. Dupa numai o saptamana de intalniri, cu mari presiuni din partea tatalui si celui mai bun prieten (Rob Corddry), Eddie o cere in casatorie pe Lila (Malin Akerman), temandu-se ca ar putea fi ultima lui sansa de a sa casatori. Dupa superficiala nunta pregatita in stil hawaiian, nou-casatoritii se duc intr-o luna de miere de trei saptamani in Cabo, Mexic. De-abia atunci isi da seama Eddie ca a facut o greseala teribila. Lila se dovedeste a nu fi femeia visurilor sale, ci una din cosmarurile sale. Imediat ce incepe vacanta, incepe sa-l innebuneasca pe Eddie cu neobisnuitele si uneori complet abuzivele obiceiuri. Din fericire pentru el se intalneste cu adevaratul lui suflet pereche, Miranda (Michelle Monaghan). Acum trebuie sa-si tina sotia deoparte, in timp ce-si curteaza noua dragoste.

Vezi Online The Heartbreak Kid - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Comedie


The Mummy

The Mummy
Descriere sumara The Mummy :
Anul: 1999
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 120 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Horror, Aventura, Fantastic, Thriller
Descriere detaliata The Mummy :

In Egiptul Antic, preotul Imhotep are o relatie interzisa cu Anck Su Namun, amanta lui Pharaoh Seti. Cand acesta afla, el este ucis de catre cei doi (Imhotep si Anck Su), insa ei nu reusesc sa scape de garzile faraonului. Anck Su Namnun se sinucide, iar Imhotep este mumificat de viu lasand in urma un blestem. Blestemul aruncat astfel, este descoperit cateva mii de ani mai tarziu de catre doi arheologi, care sunt prinsi fara voia lor intr-o aventura ce-ti taie respiratia

Vezi Online The Mummy - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Bloodsport 3

Bloodsport 3
Descriere sumara Bloodsport 3 :
Anul: 1997
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 91 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie
Descriere detaliata Bloodsport 3 :

N/A

Vezi Online Bloodsport 3 - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Comedie


The Trotsky

The Trotsky
Descriere sumara The Trotsky :
Anul: 2009
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 120 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie
Descriere detaliata The Trotsky :

N/A

Vezi Online The Trotsky - server 0:

FastUpload.ro CD 1


FastUpload.ro CD 2


Lista filme online - Comedie


Can't Hardly Wait

Can't Hardly Wait
Descriere sumara Can't Hardly Wait :
Anul: 1998
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 100 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Drama, Dragoste
Descriere detaliata Can't Hardly Wait :

Preston isi doreste sa fie cu fata visurilor sale, Amanda. A sosit si clipa mult asteptata, cand trebuie sa-i dea o scrisoare pe care a corectat-o de foarte multe ori pentru a se asigura ca totul este in regula. Tot in aceasta seara este si cea mai grozava petrecere din oras, unde tinerii se indragostesc, se drogheaza si danseaza. Cu toate acestea, Amanda primeste scrisoarea, insa nu il cunoaste pe Preston. In final, la petrecerea de absolvire se petrec multe lucruri pe ritmul dragostei.

Vezi Online Can't Hardly Wait - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Comedie


The Trip

The Trip
Descriere sumara The Trip :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 107 min.
Rating:
Categoria: Comedie
Descriere detaliata The Trip :

In tentativa de a o impresiona pe iubita lui nord-americana pe nume Mischa, actorul britanic de comedie Steve Coogan accepta propunerea cotidianului The Observer de a face un tur prin restaurantele din nordul Angliei si a scrie articole pe teme culinare, sperand ca femeia va fi incantata de aceasta calatorie costisitoare si relaxanta, platita din fondurile ziarului. Numai ca Mischa refuza sa il insoteasca in excursie si il informeaza ca doreste sa ia o pauza de la relatia lor, intorcandu-se in Statele Unite ale Americii, iar Steve este fortat sa se multumeasca cu prietenul si colegul sau Rob Brydon pe post de companion de drum. Desi sotia lui tocmai a adus pe lume un copil, Rob Brydon raspunde afirmativ invitatiei lui Steve Coogan de a participa la acest festin culinar si il insoteste pe acesta timp de 6 zile prin cele mai luxoase hoteluri si restaurante din Anglia. In vreme ce Steve Coogan se dovedeste a fi un afemeiat notoriu, care nu se da inapoi de la aventuri sexuale pasagere si viseaza la o cariera de succes in SUA, Rob Brydon este multumit de realizarile profesionale de care se bucura in Marea Britanie si de viata lui tihnita de familie.

Vezi Online The Trip - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online The Trip - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


12 Men Of Christmas

12 Men Of Christmas
Descriere sumara 12 Men Of Christmas :
Anul: 2009
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 95 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Dragoste
Descriere detaliata 12 Men Of Christmas :

N/A

Vezi Online 12 Men Of Christmas - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Heyy Babyy

Heyy Babyy
Descriere sumara Heyy Babyy :
Anul: 2007
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 140 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Drama
Descriere detaliata Heyy Babyy :

Povestea este despre trei tineri Aroush,Tanmay si Al,care au paret de cea mai buna distractie in Sydney.Au numeroase aventuri,flirteaza cu multe femei si duc o viata de celibatari.Dar toate se schimba atunci cand la usa lor apare un bebelus,o fetita,impreuna cu un biletel,in carfe il roaga pe tatal sa aiba grija de ea.Dar cum cei trei stau impreuna nu isi dau seama cine e tatal,asa ca au grija toti de micul ingeras care la inceput pare mai degraba un mic diavol.Dupa ce incearca sao gaseasca pe mama fetitei ei renuntand prinzand drag de micuta si incepand sa o aprecieze la adevarata valore pe micuta.

Dar apare mama ei,care se pare ca nu o lasase la usa lor pe fetita,ci deopotriva i se spuse ca a murit,dar ea nu renuntase la gasirea ei.Filmul are un sfarsit romantic si chiar haios,daca o sal vedeti o sa stiti de ce. Filmul arata greutatea dar si frumusetea de a avea un coil,o fiinta care te iuibeste neconditionat,care o sa ti fie alaturi la rau dar si la bine.

Vezi Online Heyy Babyy - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Bubble Boy

Bubble Boy
Descriere sumara Bubble Boy :
Anul: 2001
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 84 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Aventura, Dragoste
Descriere detaliata Bubble Boy :

Diagnosticat fara anticorpi din nastere,Jimmy a crescut sub un balon de sticla,fara sa se miste din apartamentul sau. Dar cand trebuie sa o opreasca pe iubita sa sa se marite cu cine nu trebuie,nu ezita sa-si ia balonul in spinare,intr-o calatorie spre cascada Niagara,ajutat de tot felul de ciudati:rockeri,sectanti,monstrii unui circ,etc.

Vezi Online Bubble Boy - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Comedie


Lucky Numbers

Lucky Numbers
Descriere sumara Lucky Numbers :
Anul: 2000
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 105 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Crima
Descriere detaliata Lucky Numbers :

Russ Richards, un stirist de la vreme al unui post de televiziune din orasul Harrisburg, Pennsylvania, vinde snowmobiluri in timpul liber, insa nu are mare succes din cauza iernii prea blande. Prietena sa, Crystal, apare in emisiunea State Lottery, unde saptamanal extrage bilele cu numerele castigatoare de la lotto. Cu ajutorul catorva prieteni, printre care Gig, Dale The Thug si verisorul lui Crystal, Walter, Russ incearca sa gaseasca o metoda de a castiga la lotto. Insa Russ isi da seama ca este mai greu decat se astepta sa gaseasca o posibilitate de a maslui tragerea.

Vezi Online Lucky Numbers - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Comedie


Virgin Territory

Virgin Territory
Descriere sumara Virgin Territory :
Anul: 2007
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 95 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Drama, Aventura, Dragoste
Descriere detaliata Virgin Territory :

Este o prezentare comica a mai multor intamplari din vietile unor personaje, actiunea fiind petrecuta in Florenza. Filmul incepe prin descrierea vietii unui pictor de biserici care profita de o situatie neprevazuta si se da drept preot. Lorenzo este un tanar indragostit de cea mai bogata fata din oras, Pampinea. Acesta intra in necazuri si ajunge sa fie urmarit de un aristocrat, Gerbino de la Rata, pentru a-l ucide. Acest aristocrat incearca sa o pacaleasca pe Pampinea sa se casatoreasca cu el in momentul in care ii spune ca tatal ei a lasat-o fara nici un ban din cauza datoriilor.

Intre timp Lorenzo ajunge la o manastire unde se preface mut si surd pentru a primi slujba de gradinar si a se ascunde. Intamplarea face ca si Pampinea, in fuga sa de Gerbino, ajunge la aceeasi manastire, pentru a-si apara virginitatea. Fata isi da seama ca il iubeste pe Lorenzo si il saruta, acesta fiind legat la ochi pentru a nu o recunoaste. Lorenzo este descoperit si alungat de la manastire, ajungad la vila Pampineei unde aceasta il astepta pe contele rus caruia ii era promisa. Lorenzo ii povesteste Pampineei despre sarut si despre iubirea lui pentru fata misterioasa. Contele rus intalneste pe drum o fata pe care o considera Pampinea. Ajungad la vila il infrunta pe Gerbino impreuna cu Lorenzo. Urmeaza sa aflati voi daca iubirea triumfa sau nu...

Vezi Online Virgin Territory - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Comedie


Moskva Slezam Ne Verit

Moskva Slezam Ne Verit
Descriere sumara Moskva Slezam Ne Verit :
Anul: 1980
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 150 Minute
Rating:
Categoria: Comedie, Drama, Dragoste
Descriere detaliata Moskva Slezam Ne Verit :

Moscova nu crede in lacrimi, dar crede in ambitie, in perseverenta, in reusita. Katia lucreaza intr-o fabrica, alaturi de prietenele ei, fiind reprezentanta tipica a tineretului comunist muncitoresc. Intr-o zi este intervievata de o echipa a televiziunii, chiar la locul de munca. Personalitatea ei puternica transpare din cuvintele transante si sincere, pe care le spune in direct. Astfel este remarcata de chipesul cameraman.

Dar destinul nu e atat de liniar si armonios, cum poate ar merita o femeie ca ea. Anii trec, lacrimile se usuca, Katerina se maturizeaza...dar se bucura si de viata, care-i ofera si surprize placute. Alexandra e una din ele. E seara tarziu, gandurile ei se pierd in visare in timpul lecturii, iar trenul o poarta agale spre casa.Privirea ii este retinuta de o pereche de incaltari pline de noroi. Privelistea o dezgusta."Da, nici eu nu sunt mandru de pantofii mei", aproba posesorul.Katia stie insa prea bine ca aspectul fizic momentan, nu e definitoriu pentru o persoana.Ea insasi vine de la tara si e imbracata simplu, neelegant.

Conversatia lor e placuta si amuzanta, dar Katerina are principii ferme in privinta necunoscutilor. Intotdeauna apare soarele si curcubeul poate, dupa o ploaie torentiala? Odata ce devii stapanul propriei tale vietii, mai poti face compromisuri? Un film memorabil, care atinge multe coarde sensibile, un punct de referinta in cinematografia ruseasca si cu siguranta, in preferintele multor spectatori.

Premiat la Oscar.

Vezi Online Moskva Slezam Ne Verit - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Comedie


Showdown in Little Tokyo

Showdown in Little Tokyo
Descriere sumara Showdown in Little Tokyo :
Anul: 1991
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 77 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Drama, Crima
Descriere detaliata Showdown in Little Tokyo :

Timp de 400 de ani, Japonia a fost casa unei organizatii criminale secrete dedicate pentru propria ei suprematie, in subteran. Condusa de un cod de onoare antic, cei din grupul Yakuza au fost printre cei mai temuti membri ai societatii. Chiar si in ziua de azi, acestia sunt cunoscuti imediat din cauza tatuajelor care le acopera corpurile, spunandu-le terifianta poveste a carierei lor, intr-un statut intunecat, care nu arata nici un fel de mila. Acum, cei din clanul Yakuza merg spre Los Angeles. Dar in America, acestia isi vor gasi perechea. Doi politisti sunt pe urmele lor, unul dintre ei fiind un american crescut in Japonia, avand mintea si spiritul unui samurai, iar trupul unei masini de lupta, si celalalt este un japonez-american crescut in San Fernando Valley, California. Acesta indrageste mall-urile, pizza si MTV-ul. Dar poate sa dezarmeze cinci oameni cu mitraliere cu mainile goale. Unul este un razboinic, unul un pierde-vara. Dar impreuna au ceea ce trebuie pentru a putea indeparta cateva tatuaje din Little Tokyo.

Vezi Online Showdown in Little Tokyo - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu