miercuri, 19 decembrie 2012

Lista filme online - Crima (4)

Lista filme online - Crima


Analyze This

Analyze This
Descriere sumara Analyze This :
Anul: 1999
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 103 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Crima
Descriere detaliata Analyze This :

Ben Sobel, doctor psihiatru, are problemele lui - fiul ii spioneaza pacientii in timpul sedintelor de consiliere, parintii lui nu vor sa vina la nunta lui, iar problemele pacientilor nu-l provoaca profesional deloc. Nasul unei familii mafiote, Paul Vitti, are si el problemele lui - atacuri de panica in public si, in plus, nu mai poate ucide oameni. Dupa un stupid accident, Paul primeste cartea de vizita a lui Ben si ii face o vizita pentru a-l ajuta sa scape de probleme. Insa asta trebuie sa se intample in doua saptamani, inainte de intalnirea sefilor mafiei, dandu-i peste cap doctorului planurile rau de tot pentru ca acum are un pacient care il tine ocupat 24 de ore din 24. Insa dusmanii se strang in jurul mafiotului, iar doctorul e prins la mijloc.

Vezi Online Analyze This - server 0:

VK CD 1



VK CD 2



Lista filme online - Crima


The Crow

The Crow
Descriere sumara The Crow :
Anul: 1994
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 102 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Crima, Thriller
Descriere detaliata The Crow :

Inspirat din benzile desenate ale lui James O'Barr, filmul este un pionier al stilului neo-gothic. In atmosfera sumbra si apasatoare a unui oras decadent unde organizatiile criminale stapanesc noapte, un cuplu de indragostiti este brutal asasinat.
Dar puterea sufletelor fara liniste e mare, iar asa cum spune introducerea, uneori aceste suflete se pot intoarce pentru a indrepta nedreptatea facuta iar atunci cand doua suflete sunt menite sa fie impreuna, nimic nu le poate sta in cale ... iar intr-un oras decadent, doar prin intuneric poate fi gasita calea de intoarcere spre lumina.

Vezi Online The Crow - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Crima


Blonde And Blonder

Blonde And Blonder
Descriere sumara Blonde And Blonder :
Anul: 2007
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 95 minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Crima
Descriere detaliata Blonde And Blonder :

Dee Twiddle si Dawn St.Dom sunt doua blonde frumoase, dar cu o inteligenta indoielnica, care se intalnesc din intamplare la niste lectii de zbor cu avionul si se imprietenesc una cu cealalta. Dee este dansatoare profesionista, iar Dawn este o fosta secretara, care a incercat fara succes sa devina dansatoare. Decizandu-se sa o ajute pe Dawn sa isi indeplineasca visul de a dansa, Dee o inscrie la o auditie la clubul de striptease Beaver Patch Lounge, condus de catre Lou Rimoli, un fost gangster care s-a transformat intre timp in informator al FBI-ului si a intrat intr-un program de protectie a martorilor. Mafia italiana din Vancouver planuieste sa il ucida pe Lou Rimoli si le angajeaza in acest scop pe asasinele platite Cat si Kit, care isi duc la bun sfarsit misiunea chiar inainte ca Dawn si Dee sa ajunga la auditie.

Mafiotii Leo si Swan le banuiesc pe nevinovatele si nestiutoarele Dee si Dawn a fi ucigasele proprietarului clubului de noapte si le ofera 250.000 de dolari pentru a omori un barbat numit Hang Wong in localitatea Niagara Falls din Ontario. Fetele accepta, dar dupa o multime de peripetii petrecute in Canada, care includ rapirea lui Dee de catre Hang Wong si sechestrarea ei pe un yacht, castigarea unei sume mari de bani la cazinou de catre Dawn sau urmarirea lor de catre Cat si Kit, de catre mafie si de catre agentii federali, hotarasc sa se retraga intr-o zona linistita la tara.

Vezi Online Blonde And Blonder - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Crima


Married To The Mob

Married To The Mob
Descriere sumara Married To The Mob :
Anul: 1988
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 103 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Crima
Descriere detaliata Married To The Mob :

Angela DeMarco (Michelle Pfeiffer, nominalizata la Globul de Aur pentru acest rol), sotia unui mafiot pe nume Frank (Alec Baldwin), este nemultumita de stilul violent de viata al sotului ei si ii propune acestuia sa divorteze. El refuza, dar sansa femeii de a-si schimba viata se iveste in momentul in care sotul ei este ucis. La inmormantare, Tony (Dean Stockwell, nominalizat la Oscar pentru interpretarea din acest film), seful celui ucis, se indragosteste de Angela si incepe sa-i trimita cadouri costisitoare. Pentru a scapa de admiratorul ei insistent, femeia se muta cu fiul sau intr-un apartament inchiriat, dar nici aici nu scapa de trecut. Un agent FBI, Mike Downey (Matthew Modine), convins ca Angela e amanta lui Tony, vrea sa-l prinda pe mafiot folosind-o pe aceasta drept momeala. Mai mult, Mike o santajeaza pe Angela pentru ca aceasta acceptase o intalnire cu Tony, dar, in acelasi timp, se indragosteste de ea.

Nominalizat la Oscar si la Golden Globes.

Vezi Online Married To The Mob - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Crima


Sister Act

Sister Act
Descriere sumara Sister Act :
Anul: 1992
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 100 min
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Comedie, Crima
Descriere detaliata Sister Act :

O cantareata la Vegas este martora unei crime mafiote, iar politia o ascunde intr-o biserica de maicute pentru a nu fi gasita de asasini. Maica stareta nu are incredere in ea si ia tot felul de masuri pentru a-i limita influenta asupra celorlalte maicute. Dar cantareata salveaza corul pe cale de dizolvare si incepe sa ajute la proiectele comunitare, ceea ce duce la aparitia ei la televizor. Acest fapt da de stire mafiei despre locul in care se ascunde...

Vezi Online Sister Act - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Crima


The Postman Always Rings Twice

The Postman Always Rings Twice
Descriere sumara The Postman Always Rings Twice :
Anul: 1981
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 122 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Drama, Crima, Thriller, Dragoste
Descriere detaliata The Postman Always Rings Twice :

Filmul este o ecranizare a cДѓrЕЈii lui James M.Cain ecranizat Г®n mai multe state.ГЋncДѓ din 1934 acest roman a fost Г®ncadrat la secЕЈiunea de "romane de crime".Titlul original al volumului a fost "Barbecue". AcЕЈiunea se petrece Г®n California.Jack Nicholson care joacДѓ rolul lui Frank Chambers se aciueazДѓ pe lГўngДѓ restaurantul greculuilui Nick Papadakis aflat in afara orarului. Aici micul dejun este servit de Cora soЕЈi patronului. ГЋn primДѓ fazДѓ,filmul este povestit de catre Frank Chambers.Intre Frank Еџi Cora se naste o relatie care conduce nu numai la pasiune dar si la crima. cei doi planuiesc moartea grecului.

Filmul cuprinde si scene referitoare la petrecerile organizate de greci.El, Nick Papadakis este numit "Grecul". Cora ajunge la concluzia cu munca la restaurant este prea monotona.Ea isi doreste atat bani cat si o alta legatura. Filmul cuprinde scene tensionate. Frank Chambers vrea sa parvina si sa devina dintr-un hoinar un om cu avere. Acest film a fost nominalizat la Premiile Fotogramas de Plata.

Vezi Online The Postman Always Rings Twice - server 0:

VK CD 1



VK CD 2



Lista filme online - Crima


Married Life

Married Life
Descriere sumara Married Life :
Anul: 2007
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 90 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Drama, Crima, Dragoste
Descriere detaliata Married Life :

Harry Allen este un agent de bursa trecut de prima tinerete, care traverseaza un moment de criza in casnicia sa in aparenta ireprosabila cu Pat, fiind implicat intr-o relatia extraconjugala pasionala cu tanara, frumoasa si sofisticata vaduva Kay Nesbitt, pe care intentioneaza sa o ia de sotie atunci cand va reusi sa puna punct intr-un fel sau altul casatoriei lui. Ceea ce nu stie insa Harry este faptul ca si Pat este nefericita in casnicie si foarte indragostita de tanarul scriitor in devenire John O'Brian, singurul motiv pentru care ramane alaturi de el in continuare fiind devotamentul, sentimentul datoriei implinite si credinta ca el nu s-ar descurca in viata fara ea.
Situatia se complica atunci cand in ecuatie intervine si Richard Langley, cel mai bun prieten al lui Harry Allen, care dezvolta la randul sau o pasiune pentru Kay Nesbitt si se foloseste de puterea lui de manipulare pentru a i-o fura acestuia si a se casatori el insusi cu ea. Dispus sa mearga pana la limita extrema din dragoste pentru Kay si dorind sa o crute pe sotia lui legitima de ceea ce credea a fi umilinta unui divort, Harry Allen planuieste sa o ucida pe aceasta din urma cu o doza letala de otrava amestecata in medicamentele ei pentru dureri de stomac.

Vezi Online Married Life - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Crima


The Informant!

The Informant!
Descriere sumara The Informant! :
Anul: 2009
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 108 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Drama, Crima, Thriller
Descriere detaliata The Informant! :

Bazat pe romanul "The Informant: A true story" al fostului jurnalist de la publicatia New York Times - Kurt Eichenwald, filmul il are in centrul actiunii pe Mark Whitacre, care la inceputul anilor '90 era presedintele diviziei de produse alimentare organice din cadrul gigantului agroindustrial ADM. Fara ca familia, prietenii sau superiorii ierarhici sa banuiasca ceva, Mark Whitacre a lucrat in secret pentru FBI timp de 3 ani, purtand un microfon si inregistrandu-i pe colegii de serviciu pe un reportofon ascuns in servieta si ajutand astfel la expunerea celei mai mari conspiratii de aranjare a preturilor unor aditivi alimentari din istoria Statelor Unite ale Americii. Suferind de dubla personalitate, Mark Whitacre a fraudat la randul lui propria companie cu suma de 9 milioane de dolari, in aceeasi perioada in care ii oferea informatii pretioase agentului federal Brian Shepard despre politica incorecta de preturi practicata de catre ADM, fiind condamnat la mai multi ani de inchisoare pentru aceasta infractiune economica decat persoanele la a caror demascare a contribuit.

Vezi Online The Informant! - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Crima


Saw III

Saw III
Descriere sumara Saw III :
Anul: 2006
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 107 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Horror, Crima, Thriller
Descriere detaliata Saw III :

Jigsaw a disparut alaturi de ucenica lui, Amanda, reusind sa scape de politie. In timp ce detectivii se dau peste cap sa il localizeze, dr. Lynn Denlon isi vede de viata, fara a avea habar ca este pe cale sa devina un pion pe tabla de sah a celor doi criminali. Intr-o noapte, dupa ce iese din tura, este rapita si dusa intr-un depozit unde il cunoaste pe Jigsaw, cazut la pat si cu un picior in groapa. I se spune sa-l mentina pe nebun in viata atat cat este necesar ca o victima a sa, Jeff, sa incheie "jocul". In cursa contra cronometru dupa bataile inimii lui Jigsaw, Lynn si Jeff se lupta sa treaca de testele vicioase la care sunt supusi, fara a sti ca ei fac parte dintr-un plan mult mai mare.

Vezi Online Saw III - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Crima


A Bronx Tale

A Bronx Tale
Descriere sumara A Bronx Tale :
Anul: 1993
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 121 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Drama, Crima
Descriere detaliata A Bronx Tale :

Povestea unui pusti care se afla in mijlocul influentei a 2 oameni foarte importanti din viata lui : tatal sau, un sofer de autobuz cinstit, cu o situatie materiala modesta si un sef mafiot extrem de puternic, ce detinea controlul asupra cartierului. Tatal sau este ingrijorat in momentul in care observa ca fiul sau devine prietenul sefului mafiot si incearca sa-l scoata de sub influenta acestuia. Fiecare din cei doi ii doreste binele pustiului, in viziunea proprie, dar alegerea ramane pe umerii copilului.

Vezi Online A Bronx Tale - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Crima


The Texas Chainsaw Massacre

The Texas Chainsaw Massacre
Descriere sumara The Texas Chainsaw Massacre :
Anul: 2003
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 98 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Horror, Crima, Thriller
Descriere detaliata The Texas Chainsaw Massacre :

In vara lui 1973, patru tineri, Erin, Morgan, Kemper si Andy, se afla intr-o vacanta in Texas cu masina si pe drum o iau cu ei pe Pepper, o autostopista care se afla in drum spre Mexic. In oraselul Travis County ei vad o fata plina de sange mergand pe marginea drumului. se opresc si vorbesc cu ea si isi dau seama ca ceva foarte rau i s-a intamplat. In timp ce tinerii incearca sa afle de la mica fetita ce s-a intamplat, ei devin tinta unei familii anormale care incearca sa-i omoare.

Vezi Online The Texas Chainsaw Massacre - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Crima


American Gigolo

American Gigolo
Descriere sumara American Gigolo :
Anul: 1980
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 117 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Drama, Crima, Thriller, Dragoste
Descriere detaliata American Gigolo :

Julian isi traieste viata fiind escorta pentru femeile mai in varsta din Los Angeles. O intalneste pe sotia unui politician, Michelle, cu care va incepe o relatie, fara insa a-i cere bani. Una dintre clientele sale este omorata, iar detectivul Sunday il suspecteaza pe Julian. Este intrebat despre toate detaliile meseriei lui, iar Julian observa ca ii este planuita o inscenare. Intre timp, Michelle se indragosteste de acest gigolo.

Nominalizat la 2 premii Golden Globes.

Vezi Online American Gigolo - server 0:

VK CD 1



VK CD 2



Lista filme online - Crima


Chaos

Chaos
Descriere sumara Chaos :
Anul: 2005
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 106 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Drama, Crima, Thriller
Descriere detaliata Chaos :

Intr-o dimineata, la Seattle, cinci barbati mascati intra cu forta intr-o banca si ii iau ostateci pe angajati si pe clienti. Cand vine politia la fata locului si inchide cartierul, Lorenz, seful gastii, cere sa vorbeasca numai cu un singur om: inspectorul Quentin Conners, recent suspendat din functie. Conners accepta sa-si reia slujba, desi nu isi doreste asta, iar acum trebuie sa faca echipa cu un tinerel debutant, inspectorul Dekker...

Vezi Online Chaos - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Crima


Lock, Stock and Two Smoking Barrels

Lock, Stock and Two Smoking Barrels
Descriere sumara Lock, Stock and Two Smoking Barrels :
Anul: 1998
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 105 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Crima, Thriller
Descriere detaliata Lock, Stock and Two Smoking Barrels :

Londra contemporana este fara indoiala un oras mult prea mic pentru protagonistii capodoperei pline de umor negru a lui Guy Ritchie. In marea metropola europeana, 4 prieteni dornici de un castig rapid investesc banii intr-un jocde poker,la finalul caruia se vad indatorati cu jumatate de milion de lire. Creditorul, un cap al lumii interlope, are propriile ambitii, angajand o pereche de hoti aiuriti sa-i aduca o pereche de arme de epoca.
In vecinatatea celor patru, un grup de hoti pun la cale sa jefuiasca niste cultivatori de cannabis, ei insisi in slujba unui alt lider al lumii interlope. Cand la mijloc intra si un dur recuperator precum si un bisnitar grec, destinele tuturor se intretaie in modul cel mai bizar cu putinta.

Vezi Online Lock, Stock and Two Smoking Barrels - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Crima


Saw IV

Saw IV
Descriere sumara Saw IV :
Anul: 2007
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 95 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Horror, Crima, Thriller
Descriere detaliata Saw IV :

Exact cand lumea credea ca a auzit pentru ultima data de ucigasul nebun pe nume JigSaw si de capcanele sale fara scapare, iata ca iese la suprafata partea a patra din aceasta serie. Dupa cum stim din partea anterioara, ucigasul e mort si la fel si mana sa dreapta Amanda.
La aflarea vestii mortii detectivului Kerry, doi agenti FBI experimentati, Strahm si Perez, ajung la locul faptei incercand sa-l ajute pe detectivul Hoffman sa gaseasca sens in indiciile gasite in ascunzatoarea lui JigSaw.
Pe parcursul investigatiei, ofiterul SWAT Riggs e prins intr-unul dintre labirinturile criminalului, descoperind cu stupoare ca are doar 90 de minute sa treaca de toate capcanele intinse de JigSaw, alternativa fiind moartea.

Vezi Online Saw IV - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Crima


Falling Down

Falling Down
Descriere sumara Falling Down :
Anul: 1993
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 113 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Drama, Aventura, Crima, Thriller
Descriere detaliata Falling Down :

O poveste plina de suspans in care urmarim personajul interpretat de Michael Douglas, pe o panta descendenta care incepe cu pierderea locului de munca si culmineaza cu o confruntare mortala cu politia. Cind toate acestea se intimpla intr-o singura zi, atmosfera poate sa devina exploziva.

Vezi Online Falling Down - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Crima


Ging chaat goo si juk jaap

Ging chaat goo si juk jaap
Descriere sumara Ging chaat goo si juk jaap :
Anul: 1988
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 101 min
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Crima, Thriller
Descriere detaliata Ging chaat goo si juk jaap :

In ciuda succeselor pe care le-a avut in lupta pentru stoparea criminalitatii, politistul Chan Ka Kui (Jackie Chan) este pedepsit din cauza metodelor total neortodoxe pe care le aplica pentru a prinde infractorii si trimis in locul in care politistii recalcitranti isi ispasesc pacatele: la circulatie. Ignorand faptul ca soarta l-a batut deja destul pe Chan, un mafiot proaspat eliberat din inchisoare se decide sa-i faca acestuia zile fripte pentru fiecare clipa pe care a petrecut-o dupa gratii. Asadar, in timp ce Chan incearca sa asigure un trafic cat mai fluid, trebuie sa faca fata hartuirii bandelor criminale si sa asigure protectia iubitei sale, care a intrat fara sa vrea in vizorul mafiei. Intre timp, nerecunoscatorii camarazi ai lui Chan isi dau seama ca au nevoie de ajutorul lui pentru a lupta cu un grup de teroristi care ameninta cu bomba patronul unei cladiri, pentru a obtine 10 milioane de dolari.

Vezi Online Ging chaat goo si juk jaap - server 0:

VK CD 1



VK CD 2



Lista filme online - Crima


Gambit

Gambit
Descriere sumara Gambit :
Anul: 1966
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 109 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Crima
Descriere detaliata Gambit :

Harry Dean si Ram, doi infractori, planuiesc o lovitura de calibru mare - ei viseaza sa fure statuia imparatesei Nissu. Singurul impediment!? Ea se afla in posesia unuia dintre cei mai bogati oameni din lume. Cei doi o intalnesc pe Nicole Chang si isi dau seama ca aceasta i-ar putea ajuta la realizarea planului nebunesc pe care il au in cap.


Nominalizat la 3 premii Oscar si la 3 premii Golden Globes.

Vezi Online Gambit - server 0:

VK CD 1



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu