marți, 18 decembrie 2012

Lista filme online - Aventura (5)

Lista filme online - Aventura


Police Story 4: First Strike

Police Story 4: First Strike
Descriere sumara Police Story 4: First Strike :
Anul: 1996
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 117 min
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Drama, Aventura, Crima, Thriller
Descriere detaliata Police Story 4: First Strike :

Inspectorul Chan Ka Kui, Jackie, este un superdetectiv, ale carei merite le recunoaste si apreciaza C.I.A. Jackson Tsui, la randul sau este un om cunoscut in lumea mafiei chineze, si nu numai, datorita afacerile lui, care trec de granitele SUA, ajungand chiar pana in fosta Uniiune Sovietica. Acesta are o fiica, Annie care-i calca pe uram, ocupandu-se si ea, cu contrabanda. Jackie este chemat urgent de seful de la CIA, si primeste misiunea de a captura o contrabandista, in speta Annie, si sa recupereze banii folositi . Plecand spre rezolvarea cazului, inspectorul Chan este purtat pana in in Rusia, ca sa descopere itele incalcite ale afacerii, loc unde ia legatura cu col. Gregor Yegorov si o cunoaste pe frumoasa Natasha...

Vezi Online Police Story 4: First Strike - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Seven Years in Tibet

Seven Years in Tibet
Descriere sumara Seven Years in Tibet :
Anul: 1997
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 139 min
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Drama, Aventura, Biografic
Descriere detaliata Seven Years in Tibet :

Heinrich Harrer este un austriac fortat sa devina erou al propagandei naziste. El pleaca din Austria sa se catare pe muntii Himalaya. De-a lungul mai multor intamplari si dupa ce scapa din inchisoarea in care fusese inchis ca prizonier de razboi, el si prietenul sau, Peter, devin singurii straini din orasul sfant Lhasa. Aici, viata i se schimba complet, devenind sfatuitorul apropiat al lui Dalai Lama.

Nominalizat la Golden Globes.

Vezi Online Seven Years in Tibet - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


The AristoCats

The AristoCats
Descriere sumara The AristoCats :
Anul: 1970
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 78 minute
Rating: AG | Audienta generala
Categoria: Aventura, Muzical, Familie, Animatie
Descriere detaliata The AristoCats :

In Paris, la inceputul secolului 20, Ducesa este pisica iubita si rasfatata a unei foste cantarete de opera si, impreuna cu cei trei pisoi ai ei, urmeaza sa mosteneasca averea enorma a stapanei lor dupa moartea acesteia. Dar asta nu se va intampla daca si majordomul are ceva de spus! El rapeste pisicutele si le duce la tara, intr-un mediu total necunoscut lor, pentru a le pacali si a le fura mostenirea. Acum pisicile se vad in situatia de a se descurca singure (ceea ce nu au facut niciodata) inapoi la stapana si casa lor, iar singurul ajutor le vine de la un motan foarte independent si de la alte animale, care le ajuta sa scape de majordom si de planul lui malefic.

Vezi Online The AristoCats - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Alexander

Alexander
Descriere sumara Alexander :
Anul: 2004
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 175 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Drama, Aventura, Razboi, Biografic, Dragoste
Descriere detaliata Alexander :

Alexandru - rege razboinic, arogant si ambitios. Acest tanar, geniu militar, a cladit in numai 13 ani cel mai mare si efemer imperiu din istoria omenirii. Fiu al unui tata distant si sever si al Olimpiei, a resimtit din plin influenta temperamentalei sale mame, o prezenta permanenta in viata lui. O viata tumultoasa, traita la limita si curmata in imprejurari nu foarte clare. Alexandru este fiul Olimpiei regele grec, care bineоnţeles avea mai multe neveste şi descendenţi. Olimpia este foarte ambiţioasă. Vrea totul pentru fiul ei, şi prin el, normal şi pentru ea. Olimpia creşte şi оngrijeşte şerpi..... Olimpia are grijă să scape de rege....ce moare...apoi vor muri şialte soţii, precum şi descendenţii lor. Alexandru devine rege. El estemai ambiţios ca tatăl său. Оşi face o armată vastă, bine instruită şi porneşte să cucerească teritorii : bizantine, indiene, macedoniene. El realizează un traseu sвngeros, devenind Alexandru cel Mare.
Iubirea оncepe să apară şi оn viaţa lui de luptător...

Vezi Online Alexander - server 0:

VK CD 1



VK CD 2



Lista filme online - Aventura


Exorcist The Beginning

Exorcist The Beginning
Descriere sumara Exorcist The Beginning :
Anul: 2004
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 114 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Horror, Aventura, Thriller
Descriere detaliata Exorcist The Beginning :

In 1949, in Cairo, Egipt, arheologul si fostul preot Merrin, are o intalnire cu Semelier, reprezentantul unui milionar care este interesat de o biserica antica ingropata in nisipul din Estul Africii, intr-o colonie Britanica. Merrin si-a pierdut increderea in Dumnezeu in timpul Celui de-al II-lea Razboi Mondial, cand a fost obligat sa aleaga zece victime ale unui ofiter nazist, facand acest lucru.
Impreuna cu parintele catolic, Francis, trimis de Vatican pentru a investiga cum o biserica a fost construita in mod misterios intr-un loc, in urma cu 1.500 de ani inainte ca prima biserica initial descoperita in zona sa fie atestata. Ei o intalnesc pe Dr. Sarah, o femeie care a fost brutalizata de nazisti in timpul razboiului, care este responsabila pentru spitalul local si in timpul investigatiilor realizeaza ca biserica a fost construita sa protejeze zona impotriva fortelor raului, care au fost eliberate in timpul excavarilor. Parintele Merrin trebuie sa se intoarca la calea lui, cea a Domnului, pentru a lupra impotriva raului.

Vezi Online Exorcist The Beginning - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Your Highness

Your Highness
Descriere sumara Your Highness :
Anul: 2011
Calitate: Bluray-Rip
Durata Film: 102 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Aventura, Fantastic, Thriller
Descriere detaliata Your Highness :

Thadeous este un print indolent si arogant, care si-a petrecut toata viata fumand marijuana, consumand bauturi alcoolice si avand aventuri amoroase cu femei de moravuri usoare, fiind gelos pe fratele sau mai mare pe nume Fabious, un cavaler viteaz si onest, care este mostenitorul tronului regatului si care isi demonstreaza zi de zi suprematia luptandu-se cu dragonii si alte creaturi mitice si salvand fecioarele de la moarte. Atunci cand Belladonna, logodnica virgina a lui Fabious, este rapita de catre vrajitorul Leezar, regele ii ordona mezinului Thadeous sa isi ajute fratele in misiunea de salvare a printesei si sa il insoteasca pe acesta in calatoria plina de pericole ce ar putea avea ca rezultat distrugerea regatului lor in cazul in care nu ar fi incununata de succes, amenintand sa il dezmosteneasca daca nu revine pe calea cea dreapta. Pe drum, Thadeous si Fabious o intalnesc pe printesa razboinica Isabel, de care fratele mai tanar se indragosteste si care se ofera sa ii ajute fara sa le marturiseasca adevaratul motiv care o determina sa se implice in misiunea lor de salvare.

Vezi Online Your Highness - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Africa United

Africa United
Descriere sumara Africa United :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 88 min
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Drama, Aventura
Descriere detaliata Africa United :

N/A

Vezi Online Africa United - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Never Say Never Again

Never Say Never Again
Descriere sumara Never Say Never Again :
Anul: 1983
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 134 Minute
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Actiune, Comedie, Aventura
Descriere detaliata Never Say Never Again :

Intr-o lume condusa de computere si birocratie, James Bond este omul care se lasa condus de intuitie pentru a descoperi pericolul, pentru a-l infrunta si a salva lumea. Cand SPECTRE pune mana pe doua rachete si ameninta omenirea cu declansarea lor, Bond intra in actiune. In timp ce-si incarca bateriile intr-o clinica de recuperare, cel de-al saselea simt al lui Bond il avertizeaza ca SPECTRE pune ceva la cale. Fatima Blush, asasinul agentiei, il urmareste pe James din Bahamas pana in sudul Frantei dorind sa-l omoare cu orice pret. Ajutat de prietenul sau de la CIA, Bond reuseste sa salveze lumea de amenintarea nucleara.

Nominalizat la Golden Globes.

Vezi Online Never Say Never Again - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Mission Impossible 3

Mission Impossible 3
Descriere sumara Mission Impossible 3 :
Anul: 2006
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 126 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Aventura, Thriller
Descriere detaliata Mission Impossible 3 :

La petrecerea de logodana, Ethan primeste un telefon de la IMF, o agentie care se ocupa cu pastrarea secretelor de stat. Aceasta ii spune ca un agent pe care acesta l-a antrenat si de care s-a apropiat foarte mult a fost luat ostatec de catre Davian, unul dintre cei mai mari contrabandisti ai lumii. Se hotaraste sa plece in misiune si salveaza agentul, insa acesta moare in bratele sale in urma exploziei unui microcip implantat in cap. Chiar daca a plecat din agentie de ceva timp, Ethan Hunt se hotaraste sa termine misiunea si sa-l prinda pe Davin. Misiunea se complica in momentul in care contrabandistul o rapeste pe logodnica lui. Va reusi el sa-si salveze familia, avand in vedere ca de partea lui Damian se alatura si cativa agenti corupti?

Vezi Online Mission Impossible 3 - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Fallen

Fallen
Descriere sumara Fallen :
Anul: 2006
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 246 min
Rating:
Categoria: Actiune, Drama, Aventura, S.F, Fantastic
Descriere detaliata Fallen :

Aaron Corbett este un tanar liceean care locuieste cu familia sa adoptiva si care dintotdeauna si-a dorit sa-si cunoasca parintii naturali. Totul pare normal in ceea ce priveste viata sa pana in momentul cand implineste 18 ani si vise ciudate ii bantuie noptile . Spre marea lui surprindere din acea zi realizeaza ca detine anumite puteri supernaturale si pe langa asta nu dureaza mult si descopera ca este un Nephilim si ca este urmarit de ingeri care vor sa-l omoare .

Atunci cand Lucifer s-a rasculat alaturi de alti ingeri impotriva lui Dumnezeu si a pierdut, Dumnezeu i-a izgonit din rai si i-a trimis pe Pamant unde acestia au avut relatii cu oamenii si astfel s-au nascut aceste creaturi pe care Dumnezeu nu Le dorea si astfel A trimis o armata de ingeri pe Pamant sa distruga acesti Nephilimi.Din acest moment Aaron este intr-o fuga continua mai ales ca se pare ca el nu este doar un Nephilim ci Izbavitorul, cel care are puterea sa ierte ingerii cazuti pe Pamant. Astfel ajutat de Camael si Vilma el pleaca in cautarea destinului sau, de care ar putea depinde si viitorul omenirii.

Vezi Online Fallen - server 0:

VK CD 1



VK CD 2



VK CD 3



Lista filme online - Aventura


Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
Descriere sumara Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 141 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Aventura, Fantastic
Descriere detaliata Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides :

"Piratii din Caraibe: On Stranger Tides" surprinde distracţia, aventura şi umorul ce "aprinde" franciza - de această dată în Disney Digital 3D. În această poveste plină de acţiune, istorisiri ale adevărului, trădare, tinereţe şi moarte.
Jack Sparrow şi căpitanul Barbossa pornesc în căutarea iluzoriei Fântâni a Tinereţii, dar ei află că nu sunt singurii în căutarea acesteia. Ei vor trebui să lupte cu un oponent periculos, care dispune de o tehnologie net superioară săbiilor, flintelor, tunurilor şi corăbiilor celor doi piraţi: Blackbeard, un pirat cu renume, care este de asemenea în căutarea ei. Când căpitanul Jack Sparrow îşi intersectează traseul cu o femeie din trecutul său (Penelope Cruz), el nu este sigur dacă este dragoste sau dacă ea este un fals artist, nemilos care-l foloseşte pentru a găsi fantastica Fântână a Tinereţii. Când ea îl forţează la bordul navei "Răzbunarea lui Queen Anne", nava lui Blackbeard formidabilul pirat (Ian McShane), Jack se regăseşte într-o aventură neaşteptată în care el nu ştie de cine să se teamă mai mult: de Blackbeard sau de femeia din trecutul său...

Vezi Online Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Poseidon

Poseidon
Descriere sumara Poseidon :
Anul: 2006
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 99 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Drama, Aventura, Thriller
Descriere detaliata Poseidon :

In noaptea anului nou, Poseidon, un luxos vas de croaziera, a fost lovit de un val urias, ce a cauzat rasturnarea vaporului. Majoritatea pasagerilor au murit, dar cateva sute de persoane au reusit sa ramana in viata in sala de dans, unde petrecerea se tinea. Realizand ca singura speranta de a fi salvati se afla la suprafata apei - unde acum este carena vasului - o mana de supravietuitori, condusi de Dylan si de Robert, incep sa-si faca drum catre iesirile de langa elice. Vor reusi oare, sau se vor alatura sutelor de morti atunci cand ferestrele salii de dans for ceda presiunii apei?

Vezi Online Poseidon - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


101 Dalmatians

101 Dalmatians
Descriere sumara 101 Dalmatians :
Anul: 1961
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 80 minute
Rating: AG | Audienta generala
Categoria: Aventura, Thriller, Familie, Animatie
Descriere detaliata 101 Dalmatians :

Pongo si Perdita au 15 pui nou-nascuti de dalmatian. Cruella De Vil este o femeie malitioasa si foarte stilata care, vazand puii, se gandeste ca i-ar sta foarte bine intr-o haina din piele de pui de aceasta rasa. Astfel, ea angajeaza niste hoti pentru a-i fura pe cei 15 si multi altii si a-i aduna in casa ei. Vor putea Pongo si Perdita sa recupereze puii inainte de a fi prea tarziu?

 Mostrar/Ocultar texto

Vezi Online 101 Dalmatians - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


The Snow Walker

The Snow Walker
Descriere sumara The Snow Walker :
Anul: 2003
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 103 min.
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Drama, Aventura
Descriere detaliata The Snow Walker :

Bazat pe nuvela "Walk well, my brother" a autorului Farley Mowat, filmul "The snow walker" il urmareste pe infumuratul pilot de avion Charlie Halliday, care lucreaza pentru compania aeriana Golden North Air Charters si livreaza provizii triburilor de indieni din nordul Canadei. In anul 1953, Charlie Halliday este rugat sa se abata de la ruta pe care o parcurgea in mod obisnuit pentru a transporta la spital o tanara indianca bolnava de tuberculoza pe nume Kanaalaq. Pe drumul de intoarcere motorul avionului se defecteaza si cei doi pasageri se prabusesc in mijlocul tundrei arctice, la sute de mile de cea mai apropiata asezare omeneasca.

Pentru a supravietui conditiilor atmosferice ostile si lipsei de hrana, Charlie Halliday trebuie sa se bazeze pe abilitatile si cunostintele localnicei, invatand de la aceasta sa vaneze, sa pescuiasca si sa isi confectioneze haine calduroase si depasind barierele ridicate in calea lor de limba, prejudecati, idei preconcepute sau diferente culturale. Declarati oficial morti de catre seful companiei aeriene Walter Sheperd, care nu reuseste sa-i localizeze, Charlie si Kanaalaq ajung in cele din urma intr-un sat populat de indieni, inainte ca iarna sa acopere pamantul cu gheata si zapada.

Vezi Online The Snow Walker - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


The Wylds

The Wylds
Descriere sumara The Wylds :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 110 min.
Rating:
Categoria: Actiune, Drama, Aventura, Fantastic, Familie
Descriere detaliata The Wylds :

N/A

Vezi Online The Wylds - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


The Huadu Chronicles Blade Of The Rose

The Huadu Chronicles Blade Of The Rose
Descriere sumara The Huadu Chronicles Blade Of The Rose :
Anul: 2004
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 105 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Aventura
Descriere detaliata The Huadu Chronicles Blade Of The Rose :

Pe pamantul Amazonului barbatii erau vanduti ca sclavi , cu inele si clopote in jurul gatului , insultati si numiti mascarici , cumparati de femei ei cresteau copii , gateau , spalau , faceau curatenie si distrau femeile , pentru ca Regina ai ura . Doi barbati actori ambulanti ajung in posesia unei pietre sacre furata din palat si vor sa o inmaneze unui luptator numit si Crouching Tiger Hidden Dragon , crezand ca vor pune mana pe o comoara , ei vor fi ajutati de doua vanzatoare de sclavi , foarte bune luptatoare 13th Young Master si Blue Bird si ele la radul lor avand cate un scop , una vrand sa se imbogatesca iar cealalta urmand ordinele mainii drepte a Reginei . In timpul calatoriei atat tinerii cat si vanzatoarele de sclavi sunt pusi in situatii dificile si ajung sa se indragosteasca , facand astfel nenumarate sacrificii . Ajungand la mormantul celor o mie de armate , ei nu gasesc o comoara ci o sabie Excalibur . Legenda spunea ca barbatul care intra in posesia sabiei o poate infrange pe Regina si poate desfiinta scalvia barbatilor . Care din cei doi tineri va fi cel ales si daca va fii desfiintata sclavia barbatilor si infranta Regina veti afla chiar voi.

Vezi Online The Huadu Chronicles Blade Of The Rose - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Stuart Little 2

Stuart Little 2
Descriere sumara Stuart Little 2 :
Anul: 2002
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 78 min
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Comedie, Aventura, Fantastic, Familie
Descriere detaliata Stuart Little 2 :

Micul Stuart este neglijat de fratele sau George, care isi petrece timpul mai mult pe afara jucandu-se cu prietenii sai. Doamna Little crede ca este prea periculos pentru Stuart sa iasa afara la joaca, asa ca tanarul soricel isi gaseste un prieten pe masura: o micuta pasare pe nume Margalo, care a fost ranita de un vultur. Pentru a o salva, Stuart il cheama in ajutor pe motanul Snowbell, pisica familiei, care nu-l prea are la inima pe soricel.

Vezi Online Stuart Little 2 - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Stuart Little

Stuart Little
Descriere sumara Stuart Little :
Anul: 1999
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 84 min
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Comedie, Aventura, Fantastic, Familie
Descriere detaliata Stuart Little :

Doamna Little, domnul Little si baietelul lor George traiesc intr-o casa in apropiere de Central Park din New York. Ei s-au decis sa adopte un fratior pentru George. In timpul vizitei la orfelinat sunt intampinati de catre un soricel pe nume Stuart care poate vorbi, poate purta haine si poate face aproape orice un om poate face. Familia Little il indrageste pe micutul soricel, asa ca decide sa-l adopte, insa pisica lor, Snowbell, nu este de acord cu noul sosit.

Nominalizat la Oscar.

Vezi Online Stuart Little - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Jeepers Creepers

Jeepers Creepers
Descriere sumara Jeepers Creepers :
Anul: 2001
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 90 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Horror, Drama, Aventura, Thriller
Descriere detaliata Jeepers Creepers :

Jeepers Creepers este povestea lui Darius si Trish, frate si sora, care in timpul unei calatorii cu masina sunt urmariti dar apoi depasiti de un autovehicul mare si ciudat. Putin mai tarziu, vor fi martorii unei scene care ii va face sa se intoarca din drum. Intr-un canal de langa o biserica parasita, baiatul da peste sute de cadavre aruncate acolo de multa vreme, printre care descopera si trupurile unor cunoscuti, disparuti in mod misterios. Aveau capetele retezate si apoi recusuti.Cei doi decid sa ia legatura cu politia insa nici oamenii legii nu se pot opune monstrului care decapiteaza si devoreaza oameni pentru a-si pastra fortele.

Vezi Online Jeepers Creepers - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Hong Xi Guan: Zhi Shao Lin wu zu

Hong Xi Guan: Zhi Shao Lin wu zu
Descriere sumara Hong Xi Guan: Zhi Shao Lin wu zu :
Anul: 1994
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 95 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Drama, Aventura, Dragoste, Istoric
Descriere detaliata Hong Xi Guan: Zhi Shao Lin wu zu :

Povestea acestui film se invarte in jurul lui Hung Hei-Kwun, care ajunge in satul dupa un raid al soldatilor guvernamentali, doar pentru a-si gasi propriul sat distrus. Hung Hei-Kwun isi gaseste copilul si ii da acestuia posibilitatea de alege intre moarte sau sansa de a lupta impreuna cu el contra soldatilor. Inainte de a-si parasi satul, acesta se intalneste cu Ma Ling-Yee care trebuia sa faca parte din rebeliune, dar afla ca Ling-Lee l-a tradat pe el si orasul sau pentru rascumpararea de pe capul lui Kwun. Dupa o lupta epica, continuam povestea dupa cativa ani, si ii vedem pe Hung Hei-Kwun si fiul sau, acum cu abilitati de arte martiale dezviltate, cum isi croiesc drumul spre China pentru a gasi bani pentru mancare. In acest moment, in film isi face aparitia 'Red Bean', care este un om foarte bogat. Kwun incearca sa-si lase copilul in grija fratelui sau, dar este tradat, fiind obligat sa-si ucida propriul frate. Cum vor decurge lucrurile intre tata si fiu, veti afla doar urmarind acest film de actiune.

Vezi Online Hong Xi Guan: Zhi Shao Lin wu zu - server 0:

VK CD 1



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu