marți, 18 decembrie 2012

Lista filme online - Aventura (3)

Lista filme online - Aventura


Yogi Bear

Yogi Bear
Descriere sumara Yogi Bear :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 80 min
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Comedie, Aventura, Familie, Animatie
Descriere detaliata Yogi Bear :

Yogi, cel mai пїЅndrăgit hoţ de coşuri de picnic din Parcul Jellystone, vine pe marile ecrane cu noi aventuri, de această dată пїЅn 3D. Alături de prietenul său cel mai bun, Boo Boo (voce: Justin Timberlake), Yogi (voce: Dan Aykroyd) pune la cale cele mai inventive strategii pentru a fura coşurile cu mпїЅncare aduse de turiştii veniţi la picnic. “Mai isteţ decпїЅt urşii de rпїЅnd”, cum пїЅi place lui să spună, Yogi este permanent cu un pas пїЅnaintea pădurarului Smith (Tom Cavanagh) şi пїЅi dă acestuia mari bătăi de cap.
Năstruşnicul Yogi nu va mai fi пїЅnsă cea mai mare problemă a Parcului Jellystone, din momentul пїЅn care primarul Brown (Andrew Daly) se hotărăşte să vпїЅndă rezervaţia pentru a acoperi pierderile bugetului local. Cum Brown nu se va da пїЅn lături de la nimic pentru a-şi duce planul la bun sfпїЅrşit, Yogi şi Boo Boo se aliază cu pădurarul Smith şi Rachel (Anna Faris), noua lor prietenă, пїЅncercпїЅnd să salveze parcul, singurul cămin pe care l-au avut vreodată.
Bazat pe celebrele personaje de desene animate create de Hanna-Barbera, filmul Ursul Yogi combină tehnica live-action cu animaţia şi tehnologia 3D de ultimă generaţie. Din 14 ianuarie, povestea lui Yogi şi a lui Boo Boo prinde viaţă пїЅn Ursul Yogi, o aventură 3D plină de umor şi acţiune care va пїЅncпїЅnta publicul de toate vпїЅrstele. Un film produs de Warner Bros. Pictures şi distribuit пїЅn RomпїЅnia de MediaPro Distribution.

Vezi Online Yogi Bear - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Waterworld

Waterworld
Descriere sumara Waterworld :
Anul: 1995
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 133 min
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Drama, Aventura, S.F
Descriere detaliata Waterworld :

Actiune filmului se petrece in viitor, dupa Apocalipsa, cand cele doua cercuri polare devin unul, iar Pamantul este inghitit complet de ape. Viata continua doar pe atoli improvizati din barci si nave defecte. Tot orizontul este o apa nesfarsita. Supravietuitorii "sfarsitului lumii" au devenit cruzi cautatori de cadavre omenesti, cu care se hranesc in lipsa oricarui alt tip de aliment si se ucid intre ei pentru o bucata de detritus din vechea lume. Personajul principal , zis "Mariner", intra in oras cu o barca sofisticata si incepe sa fie urmarit de "indigeni", locuitorii atolului de otel, care-l iau drept spion. El este salvat de o localnica, Helen si de fiica ei adoptiva, Enola. Micuta Enola are tatuata pe spate o harta, despre care Mariner crede ca i-ar putea conduce la uscat, astfel fetita devenind tinta tuturor celor interesati de un viitor mai bun.

Vezi Online Waterworld - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Gulliver's Travels

Gulliver's Travels
Descriere sumara Gulliver's Travels :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 84 min.
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Comedie, Aventura
Descriere detaliata Gulliver's Travels :

Aflat într-o călătorie spre Bermuda, Lemuel Gulliver eşuează pe ţărmul unei ţări necunoscute pentru a se trezi capturat de o mulţime de omuleţi de-o şchioapă. Călătorul va afla curând că ţara respectivă se cheamă Lilliput, iar locuitorii acesteia liliputani. Devenit repede favoritul fiicei regelui liliputan (Emily Blunt), Gulliver va cădea curând în dizgraţie când va refuza să atace un regat vecin şi rival. Va reuşi eroul nostru să scape de cruda-i pedeapsă şi să revină în Anglia lui natală?

Vezi Online Gulliver's Travels - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Rango

Rango
Descriere sumara Rango :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Screener
Durata Film: 107 min.
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Actiune, Comedie, Aventura, Familie, Animatie
Descriere detaliata Rango :

PпїЅnă acum, vestul sălbatic american a văzut toate tipurile de eroi, dar Rango este o specie absolut nemaivăzută: un cameleon mititel cu suflet mare, care пїЅşi pune пїЅn gпїЅnd să salveze un orăşel la fel de bizar precum creaturile care-l locuiesc, şi, care, pe parcurs, se transformă пїЅn eroul care odinioară doar пїЅşi пїЅnchipuia că este.
Regizat de Gore Verbinski, cel care a creat seria Piraţii din Caraibe, şi avпїЅndu-l ca voce pe Johnny Depp, Rango este un western пїЅn care aventura, umorul ireverenţios şi persoanjele пїЅnduioşătoare se combină pentru a ne oferi filmul perfect pentru пїЅntreaga familie.
Povestea пїЅncepe cпїЅnd Rango, după o viaţă пїЅn care a privit lumea din spatele geamurilor unui terariu, se trezeşte abandonat пїЅn deşertul Mojave. Rătăcind prin Vestul Sălbatic, ajunge пїЅn orăşelul Dirt, care arată exact precum пїЅi e numele. Acolo unde speră că se va pierde пїЅn peisaj, Rango se trezeşte imediat că iese пїЅn evidenţă, chiar dacă ceilalţi locuitori sпїЅnt o ţestoasă pe post de primar, un şarpe cu clopoţie renegat, nişte cпїЅini de preerie care jefuiesc bănci, şopпїЅrle-pistolari, dar şi prima cameleoniţă pe care Rango o vede пїЅn viaţa lui. Fără să vrea, Rango devine şeriful orăşelului ameninţat cu dispariţia din cauza lipsei apei. Acum i se oferă ocazia să se transforme пїЅn ceea ce, pпїЅnă nu demult, doar visa să fie: unerou adevăarat. De-acum nu se mai poate ascunde!
Rango este primul film de animaţie al lui Verbinski, cel care a transformat franciza Piraţii din Caraibe пїЅntr-o fabulă contemporană care a fermecat publicul din toată lumea. “Rango este povestea transformării unui cameleon пїЅntr-o legendă a Vestului Sălbatic, iar Johnny Depp intră пїЅn pielea acestui personaj cu grandoare şi пїЅndrăzneală. Ne-am inspirat din spaghetti western şi, пїЅmpreună cu animatorii extrem de talentaţi de la ILM am reuşit să creăm un univers cinematografic unic, care omagiază temele clasice ale unui film cu pistolari din Vestul Sălbatic cu mult umor şi cu пїЅntorsături de situaţie extrem de amuzante.”

Vezi Online Rango - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


War of the Worlds

War of the Worlds
Descriere sumara War of the Worlds :
Anul: 2005
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 111 min
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Aventura, S.F
Descriere detaliata War of the Worlds :

Ray Ferrier este un om obisnuit si traieste in New Jersey. El este divortat si are custodie asupra copiilor sai, Rachel si Robbie numai in weekend-uri. Intr-un asemenea weekend, dupa ce o serie de fulgerari stranii si o furtuna ameninta cartierul sau, Ray descopera ca o multime de nave-robot si-au facut aparitia si distrug totul in cale. In incercarea de a-i transporta pe copiii sai in Boston, la fosta lui sotie, Ray trebuie sa invete cum sa devina protectorul care nu fusese in timpul casatoriei.

Vezi Online War of the Worlds - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Sunshine

Sunshine
Descriere sumara Sunshine :
Anul: 2007
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 108 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Aventura, S.F, Thriller
Descriere detaliata Sunshine :

In anul 2057, Soarele este pe cale de a se stinge pentru totdeauna, iar omenirea este in pericol de a disparea. Unica si ultima speranta a Pamantului este Icarus II, o nava spatiala cu un echipaj de opt astronauti, condusi de capitanul Kaneda. Misiunea lor este aceea de a duce in spatiu o bomba nucleara uriasa, a carei energie sa reaprinda Soarele muribund.
In calatoria lor interstelara, echipajul navei Icarus II capteaza un semnal de la Icarus I, nava disparuta in urma cu sapte ani, plecata cu aceeasi misiune. Un accident cumplit are loc si nava Icarus II ajunge in mare pericol. Membrii echipajului trebuie sa lupte nu numai pentru viata lor si pentru a nu-si pierde mintile, dar si pentru viitorul intregii omeniri.
Fox Searchlight Pictures si DNA Films, in asociere cu UK Film Council prezinta filmul Sunshine, in regia lui Danny Boyle. Filmul este produs de Andrew Macdonald. Scenariul este semnat de Alex Garland. Imaginea este semnata de Alwin KГјchler, iar scenografia de Mark Tildesley. Montajul este realizat de Chris Gill. Coloana sonora este compusa de John Murphy. Costumele sunt create de Suttirat Anne Larlarb. Din distributie fac parte: Cillian Murphy, Rose Byrne, Cliff Curtis, Chris Evans, Troy Garity, Hiroyuki Sanada, Mark Strong, Benedict Wong si Michelle Yeoh.

Vezi Online Sunshine - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole

Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole
Descriere sumara Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 97 min.
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Actiune, Aventura, Fantastic
Descriere detaliata Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole :

Puiul de cucuvea Soren este visator si idealist, fiind extrem de incantat de povestile pe care i le relateaza tatal lui despre razboiul mitic dintre cucuvelele diabolice de la Academia St. Aegolius si cucuvelele pasnice si intelepte care traiesc in Marele Copac de pe insula Ga'Hoole. In vreme ce Soren isi doreste sa faca parte din grupul de luptatori pentru dreptate din Ga'Hoole, fratele lui mai mare pe nume Kludd vrea sa zboare, sa vaneze si sa ii fure mezinului statutul de favorit al tatalui lor. Invidia si gelozia lui Kludd au drept consecinta capturarea ambilor pui de catre cucuvelele de la St. Aegolius, care pretind ca patroneaza un orfelinat, dar in realitate ii transforma pe cei rapiti in soldati. Dupa ce evadeaza cu indrazneala din captivitate, Soren si noii lui prieteni se aventureaza in zbor peste mare si prin ceata spre Ga'Hoole, caminul legendarilor gardieni ai regelul Boron si ai reginei Barran.

Vezi Online Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


The Thief Lord

The Thief Lord
Descriere sumara The Thief Lord :
Anul: 2006
Calitate: HD-Rip
Durata Film: 98 Minute
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Aventura, Familie
Descriere detaliata The Thief Lord :

"The thief lord" este povestea unor copii orfani,care ii are in centrul atentiei pe Prosper si Bo, doi frati orfani. Dupa moartea mamei lor acestia afla ca vor fi despartiti: Prosper va ajunge intr-un internat in timp ce Bo, fiind mezinul, va ajunge sa locuiasca cu matusa sa Esther. Acestia fug inainte ca toate acestea sa se intample. Ei se duc in Venetia, Italia, orasul de care mama lor le-a povestit foarte multe. Acolo se imprietenesc cu Hornet, Riccio si Mosca. Acestia ii duc in teatrul parasit unde locuiesc unde il intalnesc pe Scipio sau The thief lord. Copiii traiesc de pe urma vanzarii obiectelor furate de Scipio din casele bogatilor, obiecte pe care le vand lui Ernesto Barbarossa. Din pacate pentru Prosper si Bo, matusa lor descopera locul unde au fugit si il angazeaza pe Victor Getz, un detectiv, pentru a-i gasi si aduce inapoi. In acelasi timp acestia primesc o comanda de la un om important care le promite o suma frumoasa de bani pentru a fura un obiect. Acestia accepta insa pana la momentul in care se va produce jaful se vor intampla multe lucruri si vor descoperi noi secrete.

Vezi Online The Thief Lord - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Mr Magoo

Mr Magoo
Descriere sumara Mr Magoo :
Anul: 1997
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 83 min
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Comedie, Aventura, Dragoste, Familie, Filme Fara Subtitrare
Descriere detaliata Mr Magoo :

ГЋnainte de lansarea filmului, compania Disney a fost asaltata de o multime de proteste venite din partea organizatiilor nevazatorilor din SUA care se temeau ca handicapul lor va deveni un motiv de amuzament. Eroul principal, Quincy Mangoo, este un bogatas simpatic, dar miop, care are parte de o multime de Г®ncurcaturi din cauza ca nu vede prea bine si ca refuza sa poarte ochelari.

Vezi Online Mr Magoo - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Spy School

Spy School
Descriere sumara Spy School :
Anul: 2008
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 85 Minute
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Comedie, Aventura, Familie
Descriere detaliata Spy School :

Cum se poate ca un pusti cam ciudat de la o scoala obisnuita sa devina erou peste noapte erou national? Thomas Miller(Forrest Landis) este cunoscut in scoala datorita farselor si minciunilor gogonate pe care acesta le face profesorilor si colegilor de clasa.Toti il considera un ciudat mai putin Jackie Hoffman(AnnaSophia Robb)care isi petrece majoritatea timpului cu el,fiind doi prieteni buni.Totul se schimba atunci cand se anunta o vizita foarte importanta pe care fica presedintelui Americii o va face in scoala unde cei doi invata.
Toata lumea este agitata si au planificat chear si un bal in cinstea venirii ei.Totusi acesta nu este un motiv pentru care Thomas sa se lase de farse,ba mai mult ii face o farsa tocmai la unul dintre cel mai populari baieti din scoala.De la aceasta farsa se ajunge la bucluc,dupa ce Thomas,ascuns sub o masa,afla ca se planuieste rapirea ficei presedintelui.Nu-l crede nimeni,considerand ca iara este o minciuna gogonata,ca de obicei din burta lui Thomas.Singura care il crede este Jackie,dar cei doi sunt pedepsiti si nu au voie la bal,acolo unde fica presedintelui urmeaza sa soseasca si sa fie rapita de catre acea banda ciudata.Dar vor reusi la urma sa intre la bal si sa se lupte dinputeri pentru viata ficei presedintelui.

Vezi Online Spy School - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Mutant Chronicles

Mutant Chronicles
Descriere sumara Mutant Chronicles :
Anul: 2008
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 111 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Aventura, S.F
Descriere detaliata Mutant Chronicles :

Resursele naturale ale pamantului s-au epuizat si omenirea este intr-o continua batalie intr-un razboi initiat de cele patru Corporatii conducatoare: Capitol, Bauhaus, Mishima si Imperial. Mitch Hunter, soldat ai corporatiei Capitol, este implicat intr-o batalie disperata pentru a opri inaintarea armatei Bauhaus. Cand o bomba ratacita distruge un sigiliu de piatra, el se confrunta cu un nou dusman, necromutanti hidosi cu excrescente osoase ce cresc din bratele lor ca niste sabii. Mutantii incep sa se multiplice din ce in ce mai mult si distrug totul in calea lor.

Fratele Samuel, conducatorul unui cult antic numit Fratia, este pastratorul Cronicilor, o carte ce prevestea atat aparitia Mutantilor cat si existenta unui Izbavitor care ii va distruge. Samuel ca el este Izbavitorul menit sa se avante spre centrul pamantului si sa distruga sursa flagelului mutant. El il recruteaza pe Mitch si impreuna creaza o echipa ai caror menbrii sunt Steiner (ofiter Bauhaus), un manuitor de sabii Severian, El Jesus (luptator de strada), Duval (o tanara fara frica) si Juba. Filmul urmareste misiunea lor de a salva planeta de hoardele pradatoare de mutanti ucigasi.

Vezi Online Mutant Chronicles - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Spirit: Stallion Of The Cimarron

Spirit: Stallion Of The Cimarron
Descriere sumara Spirit: Stallion Of The Cimarron :
Anul: 2002
Calitate: HD-Rip
Durata Film: 83 Minute
Rating: AG | Audienta generala
Categoria: Aventura, Familie, Animatie
Descriere detaliata Spirit: Stallion Of The Cimarron :

Spirit este un tanar armasar care traieste liber in preriile americane la inceputul secolului al XIX-lea. El este capturat de un vanzator de cai si vandut unui regiment al armatei. De acolo, Spirit evadeaza impreuna cu un indian, Little Creek. Stallion se indragosteste de iapa acestuia, Rain. Dupa ce ii salveaza viata lui Little Creek intr-un raid al armatei, Spirit si indianul devin prieteni buni.

Nominalizat la Oscar si la Golden Globes.

Vezi Online Spirit: Stallion Of The Cimarron - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


The Sorcerer's Apprentice

The Sorcerer's Apprentice
Descriere sumara The Sorcerer's Apprentice :
Anul: 2010
Calitate: Bluray-Rip
Durata Film: 98 min
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Actiune, Comedie, Drama, Aventura, Fantastic
Descriere detaliata The Sorcerer's Apprentice :

Nicolas Cage este Balthazar Blake, un vrăjitor din zilele noastre care ia sub aripa lui ocrotitoare un tпїЅnăr protejat. Alături de el, Balthazar va lupta cu forţele пїЅntunericului reprezentate de un iluzionist celebru şi un vrăjitor malefic, obsedaţi să pună mпїЅna pe puteri absolute. Monica Bellucci va fi Veronica, o vrăjitoare iubită de Balthazar пїЅn tinereţe.

Vezi Online The Sorcerer's Apprentice - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Predators

Predators
Descriere sumara Predators :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 107 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Aventura, S.F, Thriller
Descriere detaliata Predators :

Robert Rodriguez prezintă un nou capitol îndrăzneţ din universul Predator-ilor, PREDATORS, turnat la locul de filmare sub auspiciile creative ale lui Rodriguez la Studiourile Troublemaker ale realizatorului situate în Austin, regizat de Nimrod Antal.
În film, protagonistul este laureatul cu Oscar, Adrien Brody ("Pianistul"), în rolul lui Royce, un mercenar care conduce şovăitor un grup de luptători de elită, care ajung să-şi dea seama că au fost aduşi împreună pe o planetă străină... ca pradă. Cu excepţia unui doctor dizgraţiat, toţi sunt ucigaşi cu sânge rece - mercenari, membri Yakuza, deţinuţi, membri din Brigada Morţii - prădători umani care sunt acum, sistematic, vânaţi şi eliminaţi de o nouă rasă de prădători străini.
Pe lângă Brody, PREDATORS îi mai are în distribuţie pe actorul premiat şi realizatorul de film Laurence Fishburne (seria "The Matrix"), Topher Grace ("Spider-Man 3"), Alice Braga ("I Am Legend") şi Walton Goggins ("The Shield"). De asemenea, în roluri cheie, mai apar omul de bază al lui Rodriguez, Danny Trejo, care a terminat recent de filmat un rol principal în viitorul film al lui Rodriguez, "Machete" şi campionul UFC, Oleg Taktarov ("National Treasure"), Mahershalalhashbaz Ali ("The Curious Case of Benjamin Button") şi Louis Ozawa Changchien ("Fair Game").

Vezi Online Predators - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Bachelor Party Vegas

Bachelor Party Vegas
Descriere sumara Bachelor Party Vegas :
Anul: 2006
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 91 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Aventura
Descriere detaliata Bachelor Party Vegas :

N/A

Vezi Online Bachelor Party Vegas - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


127 Hours

127 Hours
Descriere sumara 127 Hours :
Anul: 2010
Calitate: BD-Rip
Durata Film: 94 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Drama, Aventura, Biografic
Descriere detaliata 127 Hours :

Bazata pe povestea reala de viata a alpinistului nord-american Aron Ralston si pe cartea acestuia "Between a Rock and a Hard Place", drama "127 Hours" relateaza sacrificiile greu de imaginat pe care a fost fortat sa le faca tanarul pentru a scapa cu viata dintr-o situatie-limita petrecuta in anul 2003. Dornic de adrenalina si de experiente cat mai palpitante si pasionat de catarari pe munte, Aron porneste intr-o expeditie periculoasa in Utah fara sa-si informeze familia sau prietenii despre intentia lui de a escalada peretele unui canion. Dupa ce parcurge cu bicicleta kilometri intregi printr-o zona desertica si se imprieteneste cu doua excursioniste pe care isi propune sa le impresioneze cu abilitatile lui de alpinist, Aron Ralston se prabuseste intr-o despicatura ingusta dintre peretii canionului, iar un bolovan urias ii imobilizeaza bratul drept. Timp de 5 zile lungi si epuizante, tanarul incearca fara succes sa isi elibereze mana de sub blocul de stanca, fiind constient de faptul ca nimeni nu stie unde se afla si nu il cauta. Intelegand ca nu exista sanse de supravietuire daca ramane fara provizii de apa, alpinistul recurge la un gest curajos si disperat care il ajuta sa isi elibereze corpul, dupa care escaladeaza 20 m de stanca si parcurge 13 Km pentru a se salva.

Nominalizat la 6 premii Oscar si la 3 premii Golden Globes.

Vezi Online 127 Hours - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Conversations with God

Conversations with God
Descriere sumara Conversations with God :
Anul: 2006
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 109 min.
Rating:
Categoria: Drama, Aventura
Descriere detaliata Conversations with God :

Dupa ce sufera un accident grav si isi pierde slujba, Walsch ajunge sa traiasca pe strazi si sa cerseasca pentru a putea supravietui. Disperat si descurajat, in cea mai neagra perioada a existentei sale, cere socoteala divinitatii si... primeste raspunsuri !

Vezi Online Conversations with God - server 0:

VK CD 1



VK CD 2



Lista filme online - Aventura


Green Lantern: Emerald Knights

Green Lantern: Emerald Knights
Descriere sumara Green Lantern: Emerald Knights :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 84 min.
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Actiune, Aventura, S.F, Fantastic, Animatie
Descriere detaliata Green Lantern: Emerald Knights :

N/A

Vezi Online Green Lantern: Emerald Knights - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Midnight Run

Midnight Run
Descriere sumara Midnight Run :
Anul: 1988
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 126 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Aventura, Thriller
Descriere detaliata Midnight Run :

Vanatorul de recompense Jack Walsh este trimis sa-l gaseasca si sa-l prinda pe Jonathan "The Duke " Mardukas, fost avocat al mafiei, care nu si-a platit cautiunea, a fugit si acum este cautat de FBI, care nu prea are succes in actiunea de cautare a acestuia. Jack il gaseste pe "The Duke" destul de repede, lucru care-i pune intr-o situatie jenanta pe cei de la FBI, dar pentru a-si colecta recompensa de 100.000 dolari trebuie sa-l aduca pe acesta de la New York tocmai la Los Angeles, iar drumul va fi mai greu decat cum era prevazut de Jack

Nominalizat la 2 premii Golden Globes.

Vezi Online Midnight Run - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Atlantis: Milo's Return

Atlantis: Milo's Return
Descriere sumara Atlantis: Milo's Return :
Anul: 2003
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 70 Minute
Rating: AG | Audienta generala
Categoria: Actiune, Comedie, Aventura, Familie, Animatie
Descriere detaliata Atlantis: Milo's Return :

In a doua parte al acestei animatii Milo care este casatorit cu Kida folosesc cristalu, pentru a reconstruii orasul.Linistita viata din Atlantis va fii spulberata cand vechea echipa revine pentru a apela la ajutorul lui Milo,deoarece la suprafata au loc evenimente ciudate care par a fii masinarii atlantiene.De aici incep o serie de aventuri si peripetii care au la baza diferite personaje si creaturi din miturile si legendele bine cunoscute.Kida face cunostinta cu viata de la suprafata care o fascineaza si minuneaza.Ea are parte de un conflict interior pe parcursul aventuriilor, deoarece se simte vinovata pentru toate lucruriile inexplicabile ce se intamla la suprafata invinovatind cristalul,dar stie ca fara el poporul ei va pierii.Dezlegand si rezolvand misterele,ea isi da seama ca cristalul intradevar este foarte puternic, si poate face foarte mult rau oameniilor,dar totodata cu ajutorul cristalului poate face si mult bine.constientizand acest lucru ea decide ca va folosi putera cristalului pentru a face bine,astfel lucrulile si viata de zi cu zi revenind la normal.

Vezi Online Atlantis: Milo's Return - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Home Alone 2: Lost in New York

Home Alone 2: Lost in New York
Descriere sumara Home Alone 2: Lost in New York :
Anul: 1992
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 120 min.
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Comedie, Aventura, Familie, Craciun
Descriere detaliata Home Alone 2: Lost in New York :

Kevin McAllister si familia lui se pregatesc sa mearga la Miami pe timpul sarbatorilor. La aeroport, Kevin se pierde de-ai lui si ajunge pe un avion catre New York. Ajuns in oras, Kevin reuseste sa ia un taxi pana la Plaza Hotel unde, folosindu-se de cartea de credit a tatalui sau, isi inchiriaza un apartament. Pe timpul sederii sale, Kevin se imprieteneste cu un proprietar al unui magazin de jucarii pe nume Marv, si cu o femeie fara adapost indragostita de porumbei. Dar el da si peste fostii sa dusmani, Harry si Marv, care tocmai au iesit de la puscarie. Cand Kevin afla ca cei doi vor sa jefuiasca magazinul lui Marv in ajunul Craciunului, isi face un plan pentru a-i opri. Intre timp, mama lui Kevin realizeaza ca cel mic s-a pierdut de ei si incearca acum sa-l gaseasca.

Vezi Online Home Alone 2: Lost in New York - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Idiocracy

Idiocracy
Descriere sumara Idiocracy :
Anul: 2006
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 84 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Aventura, Thriller
Descriere detaliata Idiocracy :

Joe Bauers este un soldat mediu din toate punctele de vedere care nu doreste decat sa fie lasat in pace intr-un post uitat de lume. Insa el este transferat si i se atribuie sarcina de a fi un cobai intr-un proiect militar ultra-secret, alaturi de o prostituata - sa fie criogenati. Insa dupa doi ani, cei care stiu de ei dispar, iar capsulele celor doi sunt aruncate la gunoi. Dupa 500 de ani, dintr-un accident, capsula ii este deschisa si se trezeste intr-o lume in care constata ca prostia e la loc de cinste si ca el ar putea fi usor cel mai inteligent om de pe planeta. Asa ca, trecand printr-o serie de aventuri, pleaca in cautarea "masinii timpului" pentru a se intoarce in trecut si a-i avertiza pe toti de iminenta distrugerii (mai bine zis prostirii) umanitatii.

Vezi Online Idiocracy - server 0:

VK CD 1



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu